Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çoooook sıkılıyor...Biliyorum nedenini aslında...Sanırım yine ümitsizliğe kapıldım...
Kendimi motive etmek için o kadar çok uğraşıyorum ki...Ama bazen her şey bir anda bozuluveriyor...
Ne motivasyon ne inanç ne de başka olumlu şey kalıyor içimde...
Kızım yanımda ödevlerini yaparken ben de yüzümü gizleyerek yazıyorum...Çünkü ağlıyorum...
Kendime, iradesizliğime, başarısızlığıma ...her şeye...
Sonra aslında ağlanacak bir derdim olmadığı halde böyle şeylere ağladığım için tekrar kendime kızıyorum ve daha da ağlıyorum..
Keşke kendimi olduğum gibi kabul edebilseydim diye ağlıyorum...Ama edemiyorum...Ben bu görüntüde ki beni kabul edemiyorum..
Başkaları bu halime laf ettikçe (eşim hariç), bu halimi kabul edemedikçe ben hiç edemiyorum...Ben de zayıf, narin ince bir kadın olmak istiyorum...
Ayna baktığımda kendimi beğenmek istiyorum...Artık yeter yaa...Lütfen olsun artık...Ben de o hissi bir kere olsun tatmak istiyorummm...
Evet sağlığım için istiyorum...Ama fiziksel sağlığımdan ziyade ruhsal sağlığım için...
Çünkü bu duygular hayatımı çekilmez hale getiriyor ne yazık ki...
Boyun 1,63 ve 48 kilo mu olmak istiyorsun Çok zayıf oluyor. VKİ (vücut kitle indeksi) kırmızı alarm veriyor
Canım çoooook sıkılıyor...Biliyorum nedenini aslında...Sanırım yine ümitsizliğe kapıldım...
Kendimi motive etmek için o kadar çok uğraşıyorum ki...Ama bazen her şey bir anda bozuluveriyor...
Kızım yanımda ödevlerini yaparken ben de yüzümü gizleyerek yazıyorum...Çünkü ağlıyorum...
Sonra aslında ağlanacak bir derdim olmadığı halde böyle şeylere ağladığım için tekrar kendime kızıyorum ve daha da ağlıyorum..
Keşke kendimi olduğum gibi kabul edebilseydim diye ağlıyorum...Ama edemiyorum...Ben bu görüntüde ki beni kabul edemiyorum..
Başkaları bu halime laf ettikçe (eşim hariç), bu halimi kabul edemedikçe ben hiç edemiyorum...Ben de zayıf, narin ince bir kadın olmak istiyorum...
Ayna baktığımda kendimi beğenmek istiyorum...Artık yeter yaa...Lütfen olsun artık...Ben de o hissi bir kere olsun tatmak istiyorummm...
Evet sağlığım için istiyorum...Ama fiziksel sağlığımdan ziyade ruhsal sağlığım için...
oy kuzum noldu sana. etme öyle. nedir durumun bi anlat bakalım hele. seni forumda yeni yeni yeni gördüğüm için, boyun, kilon, yaşam biçimin, kilo geçmişin nedir bilmiyorum. bi anlat bakalım. kesin bende çaresi vardır derdinin. hemen çıkararır veririm. yoksa da bulurum. sen hele bi söyle bakalım...
Ritüellerimden birini gerçekleştiriyorum yine...
Olağan geleneksel ağlama festivali...
Allahtan ağlayınca rahatlayan bir tipim de, negatif enerjiyi atıyorum üstümden...
Allah başka dert vermesin ne diyeyim canım...Bu halime bin şükür...
Günaha giriyorum diye çok korkuyorum bazen bu sebeple ağladığım için...(Töbe töbeee)
Ama elimde değil işte, engel olamıyorum düşüncelerime dolayısıyla duygularıma...
35 e yaklaşan ama hiçbir zaman kendini genç kız gibi hissetmemiş kendime ağlıyorum...
İstediklerimi giymek istiyorum sadece..Öyle abartı şeylerde değil hani...Normal şeyler yani...
Kolu olsa göğsü olmayan,gögsü olsa kolu olmayan,her ikisi de olsa omuzları kasan bluzlardan dolayısıyla hiçbir zaman adam gibi kıyafet bulamamaktan sıkıldım tüm kilolular gibi...
Kendimi bildim bileli kiloluyum... ama bana göre çok kiloluyum...Gördüğüm en düşük kilo 58...O da orta 2 de falan..
Ama bu kiloyla sınıfın en tombuluydum...Sen düşün gerisini...Yıllar böyle geçti...
Kilolu gelin...Kilolu hamile...Kilolu anne...Daha kilolu hamile...Daha da kilolu anne...
Ben hep kilolu ama kontrollü olmaya çalışan bir kilolu...
Ama ne oldu metabolizma pert oldu yıllar içinde...Artık çok çabayla az yol alıyorum...Üzülüyorum...
Gelecek yılları düşündükçe daralıyorum...
Varsa çaresi söyle bak...Çok sevaba girersin...
Kızlar teşekkür ederim, çok sağolun...
Zaten son 2 haftadır çok fazla yorum yapmasam da okuyorum forumu,takipteyim yani...
Motivasyonumu arttırmak için buradayım...Motive de oluyorum aslında...
Eylül 17 den beri diyet + spor yapıyorum...
Akşam yemeklerini keserek (kahvaltı ve öğlen gerçekten çok ölçülü olmak kaydıyla) ve sporla bu ayın 8 ine kadar süren diyetim sonucunda sadece 2 kilo verince dukana başlama kararı aldım...Baktım proteinsiz bu iş olmayacak..Başka yol kalmadı...
Henüz 2 haftam yeni doldu...Ve ilk haftası (7 gün) atakta -1900 ve bu hafta sadece -200 verince yıkıldım sanki...
Atağı geçtim seyirde bu kadar az vermeyi beklemiyordum...Ve daha ilk hafta böyle olunca sonra ki haftalardan umudum kesildi...
İnancım yerle bir oldu yaaa....
Biliyorum daha önceki diyetlerin etkisi bu...Ama anlatamıyorum kendime...
Zaten son 2 haftadır çok fazla yorum yapmasam da okuyorum forumu,takipteyim yani...
Akşam yemeklerini keserek (kahvaltı ve öğlen gerçekten çok ölçülü olmak kaydıyla) ve sporla bu ayın 8 ine kadar süren diyetim sonucunda sadece 2 kilo verince dukana başlama kararı aldım...Baktım proteinsiz bu iş olmayacak..Başka yol kalmadı...
Henüz 2 haftam yeni doldu...Ve ilk haftası (7 gün) atakta -1900 ve bu hafta sadece -200 verince yıkıldım sanki...
Atağı geçtim seyirde bu kadar az vermeyi beklemiyordum...Ve daha ilk hafta böyle olunca sonra ki haftalardan umudum kesildi...
kızlar bişey sormak istiyorum
çok yakın bir akrabamız amca var
120 li kilolarda enine boyuna bir amcaydı.
maydanozu kaynatıp içine limon ekleyip sabah akşam içmiş
amcayı bir görseniz nasıl zayıflamış anlatamam
gözlerime inanamadım
sizce dukanda bunu yapmak uygun olur mu?
yapmak istiyorum ama sormadan edemedim.
kızlar bişey sormak istiyorum
çok yakın bir akrabamız amca var
120 li kilolarda enine boyuna bir amcaydı.
maydanozu kaynatıp içine limon ekleyip sabah akşam içmiş
amcayı bir görseniz nasıl zayıflamış anlatamam
gözlerime inanamadım
sizce dukanda bunu yapmak uygun olur mu?
yapmak istiyorum ama sormadan edemedim.
limon zayıflatıyor doğru bu. maydanoz da ödem attırır. ben dukana devam ederken sabahları limonlu ılık su içtim bi ara. duraklama yaşadım. bana sorarsan hiç öyle ıvır zıvır işler bulaşma derim. ne kadar işe yarar bilmiyorum ama o tür şeyler bazen birinde denk geliyor ve işe yarıyor. ama başka birinde çalışmıyor. istersen bi dene.