Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yavru kuş, o mest çayı öyle zırt pırt içme. hergün içme, hele günde 2 tane hiç içme.... sonra bağarsakların zedelenir ya da tembel olur. aman diyim.

yavru kuş, o mest çayı öyle zırt pırt içme. hergün içme, hele günde 2 tane hiç içme.... sonra bağarsakların zedelenir ya da tembel olur. aman diyim.

:26::26:yaaa işe yaramıyor dıye ıkıser bazen üçertane içtiğim oluyor.. buna ragmen dısarı cıkamıyorum.. bundan sonra iki-üç günde bitane içeyim ohalde... sağol bitanem...

Rica ederim kızlaaarr:87:

tebriklerr kızlllaaarrr

sanırım geç kalddıımmmm

DELYciikk eline koluna , emeğine sağlıkk , sevgilerr

Evet canıımm.. Olsun ama.. Çok güzel gidiyorsun. Sana da tebriikkk

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
işten yeni geldim hemen açtım bilgisayarı ama kaçırmışım yaaaaa

Kusura bakmaa.. Haftaya artık..

16.30'dan sonra paylaşmaya çalışıyorum genelde. Bazen 17'yi geçiyor ama yoğun olunca.. Bugün fırsat bulmuşken paylaştım. Çünkü hep toplantılar vardı yine.. Aralarda hep bildirimleri topladım hihihi

hedef 55 canım unutmuşum onu yazmayı
Ben ekledim şimdi. Haftaya tam olur

Ya kızlar bu arada biz doğaçlama gelişen bişey yaptık dün akşam. Ekim normalde Anadolu yakasında ama dün bu taraftaymış. Bir de Cumartesi gelemiyor ya. Araştık. Enee..! Sonra dedik Medoşu da arayak. O da o yorgunluğuna rağmen süper olur dedii ve buluştuukk Ama şimdi iş günü falan.. Bi de öyle birden gelişince kusura kalmayın hepiciğinizi aramadık yani.. Cevahir'de buluştuk iş çıkışı. Ben zaten 7 buçuğu geçiyordu saat, anca vardım. 10'da da ayrıldık. İkisi de fıstık gibiii.. Süperleeerrr.. Çok datlulaaarrr... Neyse Cumartesi coşarız artıkın beraberceneee

Öpüyorum güzelleerrr... İyi akşamlaaarr... :80:

Ay yarın patron fırçası yeme günüm ( Çok stresliyiimmm :18::97:

sen söylersin de ben yapmaz mıyım?

bu kilolar verilecek başka yolu yok.

sevgili aliye,
sana verdiğim söze uydum bugün
okulda 20 dk lık teneffüs boyunca bahçede hiç durmadan yürüdüm, okulun etrafını turladım bol bol :)
10 ar dk lık 3 teneffüste de bahçeyi turladım ve üst kata inip çıktım birkaç kez :)

öğrencilerimin "öğretmen delirdi galiba deli danalar gibi bahçede dolaşıyor." diye düşünmesini önemsemeden dolandım durdum :)

karar verdim 20 dk lık her teneffüste okulun etrafında yürüyeceğim. stadyum gibi bahçe var 3 tur atsam yeter dimi ama

aferim kız sana. kesintisiz 20 dakika. yapmak gereken en azı bu. diğerlerini de yaparsan ne ala.

:26::26:yaaa işe yaramıyor dıye ıkıser bazen üçertane içtiğim oluyor.. buna ragmen dısarı cıkamıyorum.. bundan sonra iki-üç günde bitane içeyim ohalde... sağol bitanem...

öye şeyleri sık kullanısan işe yaramaz zaten üstelikte zarar verir. iyisi mi çok ihtiyacın olduğu zamanlarda ve dönüşümlü olarak kullanmak. bir kaç farklı çay bulundur evde ve her seferinde başka birini iç. ama hergün değil tabi. bi de çay dışında başka alternetifler de var. mesela acı ve yoğurt, şalgam, dün konuştuğumuz diabetik reçel ve yoğurt gibi... her seferinde başka biri... bir de şu meşhur twister var ya, o da iyi geliyor bana.

bugun sp günümdeydim ve sunları yedim

sabah:1yumurta yarım corba kaşıgı yulaf kepeği ve lordan oluşan omlet 2kupa sekersiz çay

öğlen :yogurt içine 1corba kaşığı yulaf kepeği sekersiz dr.oetker puding (tavsiye ederim gercekten tatlı isteğini kesiyor)

ikindi :sütlükahve

akşam:tavuklu corba (kendi tarifim ) ve yanına sarımsaklı yogurt 2tane kornişon turşu

ayrıca herkes kilo vermiş gözüküyo cabalarını kutluyorum ve devamını diliyorum

merhabalar,

Dely ellerine sağlık canım.

kilo veren herkesi kutlarım.

berbat bir trafik var yine. bu saat oldu hala yollardayım.

iyi akşamlar arkadaşlar herkesi tebrik ederim.2 aydır bu diyetteyim son 1 ayda 2 kilo vermişim.sizce az değil mi bana mı öyle geldi.spor yapamıyorum malesef. 12 saat dışardayım spora vaktim kalmıyor

Herkese iyi akşamlar!
İndirimde diye dayanamadım 30lu yumurta kaptım geldim, akşama üşenmeyip poğaça-ekmek gibi şeyler pişirip buzluğa depolama hayalim var.

Bütün kilo verenlere tebrikler, neredeyse +2 kilomla çok rezil durmuşum o tabloda. Haftaya hatamı telafi edeceğim söz. :26:

Geçmişi de okumayı bitirdiğime göre, callan yapmaya gideyim. Madem kilo veremiyorum, bedenim ufalsın. Tam efkara bağlayıp İpek'in yolladığı Orhan Gencebay şarkılarından mı dinlemeye başlasam napsam batsın bu dünya diyerekten. Gizli mesaj mı var orada??

Geçmiş olsun!

Boyun 1,63 ve 48 kilo mu olmak istiyorsun Çok zayıf oluyor. VKİ (vücut kitle indeksi) kırmızı alarm veriyor

Ben de o boydayım, mesajı okuyunca gözüm takıldı kafamda hayaller kurmaya başladım. 48 olabilsem hastaneye kaldırırlardı herhalde... Sağlık Bakanlığının obeziteye karşı yaptığı broşürümsü çizelgeye göre 49 kiloya kadar inebilirmiş 1.63 olan biri, normallikle-zayıflık arası sınır 18.5 diyor bki değerine. 49dan aşağısı zayıfa girermiş. Gene de gözümün önüne getiremiyorum... Aç bıraksam kendimi o kiloya inemem herhalde ya.

Benzer zamanda başlamışız, çok imrendim sana. İnşallah ben de böyle olabilirim.

Ariva arrivaaaa!!! Tebrikler kızlaaarrrr

Eki Görüntüle 559001
Ellerine sağlık!

iyi akşamlar arkadaşlar herkesi tebrik ederim.2 aydır bu diyetteyim son 1 ayda 2 kilo vermişim.sizce az değil mi bana mı öyle geldi.spor yapamıyorum malesef. 12 saat dışardayım spora vaktim kalmıyor

bence de az vermişsin. ben 115 günde 20 kilo verdim. tabi senin kilon bana göre çoooook az. ama yine de daha fazla vermen gerekirdi.

delytablo harikulade olmuuş ellerine sağlık :13:

beyaz lahanadan salata yaptım, şiddetle tavsiye ederim makarna salatası tadında oluyor, mayonez yok dedim dedim inanmadılar yani o kadar
ki ben lahana sevmem -sarması hariç tabi bayıla bayıla yedik ailece valla, tavsiye ederim sebze günleri için

herkese iyi akşamlaar :)

Canım çoooook sıkılıyor...Biliyorum nedenini aslında...Sanırım yine ümitsizliğe kapıldım...
Kendimi motive etmek için o kadar çok uğraşıyorum ki...Ama bazen her şey bir anda bozuluveriyor...
Ne motivasyon ne inanç ne de başka olumlu şey kalıyor içimde...

Kızım yanımda ödevlerini yaparken ben de yüzümü gizleyerek yazıyorum...Çünkü ağlıyorum...
Kendime, iradesizliğime, başarısızlığıma ...her şeye...

Sonra aslında ağlanacak bir derdim olmadığı halde böyle şeylere ağladığım için tekrar kendime kızıyorum ve daha da ağlıyorum..
Keşke kendimi olduğum gibi kabul edebilseydim diye ağlıyorum...Ama edemiyorum...Ben bu görüntüde ki beni kabul edemiyorum..
Başkaları bu halime laf ettikçe (eşim hariç), bu halimi kabul edemedikçe ben hiç edemiyorum...Ben de zayıf, narin ince bir kadın olmak istiyorum...
Ayna baktığımda kendimi beğenmek istiyorum...Artık yeter yaa...Lütfen olsun artık...Ben de o hissi bir kere olsun tatmak istiyorummm...

Evet sağlığım için istiyorum...Ama fiziksel sağlığımdan ziyade ruhsal sağlığım için...
Çünkü bu duygular hayatımı çekilmez hale getiriyor ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…