Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lahanayı doğrudan doğrayıp yoğurtladın mı? Başka püf noktaları var mı? Sos-sirke vb.? Dün alıntılayıp sormayı unutmuşum :)

:26::26:yaaa işe yaramıyor dıye ıkıser bazen üçertane içtiğim oluyor.. buna ragmen dısarı cıkamıyorum.. bundan sonra iki-üç günde bitane içeyim ohalde... sağol bitanem...

merhaba. ben nbl probiotic optima diye bitkisel bir ürün kullanıyorum. eczanelerde var. çiğneme tableti. hem vücuttaki probiotic ihtiyacını karşılıyor hem bağırsakları çalıştırıyor. Ancak düzenli olarak hergün kullanmak gerek 1 tane en azından. tadı da süper:) nacizhane bir tavsiye..

Günaydın canlarım
Hayırlı Cumalar olsun

Her sabah okuyorum okuyorum biraz duygusallık, tebessüm ve derken çok motivasyon bayılıyorummmmm bu sohbetlereeee veeeee hepiniziii pek çok seviyorummm

Yarın buluşma gününüz kıızlar bol bol foto koyun bizde hasret giderelim sizinleeee olmaz mı

Bu sabah 1 adet mini sosis kaçamağım var
geçen gün yaptığım ekmek var milli felaket onu bitirmekti derdim,eşime tost yaparken 1 tanede kendi tostuma ekledim ...
Bidaha karmaşık tarifle ekmek yapmayacağım bildiğimden şaşmamalıyım

Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum ancak hemen dönüp çizelgeye baktım ve aynı kiloda olduğumuzu gördüm. Ben hiç bir zaman görüntümü kendime dert etmedim. Taa ki sağlıım bozulana kadar. dizimde ciddi kas aşınması var ve insülin direnci beni şeker hastalığına sürüklüyor. O zaman dur dedim ve bu diyete sıkı sıkı sarıldım. Bence sizin de dert edilecek bir durumunuz yok. 7-8 kilo da bile tekrar güveniniz yerine gelecektir ki bu diyetle bu hedef çok yakın. bence aksine diyet yaptığınız ve iradeli olduğunuz için kendinize daha güvenmeli ve daha mutlu olmalısınız. yine söylüyorum nacizhane bir tavsiye:) çirkin kadın yoktur. en şişman halimiz bile bakımlı ve alımlı olmayı başarıp özgüven sahibi olduktan sonra vız gelir tırs gider:)

Günaydın kızlarrr mutlu huzurlu ve de hayırlı cumalar diliyorum..

hepimiz haftayı hakkıyla kapatalımmm

Bugün tartıda nihayet 57 li bişeyler gördüm.. 57.8 oldu sonra 6 oldu sonra 9 oldu :) yani artık bana güçlendirme göz kırptı diyebilirim ..
56 da güçlendirmeye geçip güçlendirmede de kilo vermek istiyorum..yoksa hedef kiloma kadar beklesem mi bilemedim..ya da 56 olduktan sonra yavaş yavaş mı gecsem güçlendirmeye..birden gecersem ve kilo alırsam ağlarım
Güçlendirmeden çok korkuyorum

kurukayısı yeme bence 1 tane bile yeme..barsaklar için mi yiyosun ?

regl ile ilgili aynı sorunu ben de yaşadım..
benim çok sancılı geçer..yerimde duramam..acırsın bana o helde görsen..2-3 ağrı kesici zor keser ağrımı..
yine ağrı kesici içtiğimde regl im kesildi ve toplam süresi yarıya indi..bir sonra ki dönemde callene başlamıştım o hafta..gram ağrı hissetmedim ve cok coşkulu bi regl dönemi geçirdim.. anladım bile regl olduğumu ağrı yok sancı yok ve haliyle giden kilolar daha fazla..

Denemeni tavsiye ederim,

Dün akşam koşa koşa gittim ve omre poğacası ile gazozlu kek yaptım. Tarifi verenlere teşekkürler. Poğaça güzel oldu sabah kahvaltıda iyi gitti. Kek ise yine tatsız yani kek gibi değil ama bir öncekinden daha iyi. kesin benim tatlandırıcı da sorun var. tatlı ihtiyacımı sadece sütaş meyveli light yoğurt gideriyor. e napalım artık başa gelen çekilir:) Resim eklemek istedim size de kek ve poğaçadan..

Herkese hayırlı cumalar ve sonrasında iyi haftasonları,

Çoook işim var, konumuzla da ilgili değil ama hoşuma gitti, bir tebessümlük :)

Ben denemeyi planlıyorum Yulaf kepeği, buğday kepeği, mısır nişastası toz tatlandırıcı ve tarçın..

Tam aşure gibi olmasada yalancısını uydururuz biz de

forumda artık nasipse daha aktif olacagım artık işlerimi düzene soktum :)
ben seyirin 7 günündeyim kafama birşey takılıyor ...
1.ne kadar çok prptein aalırsam okdara cabuk zayıflanır mı ?dukan doyana kadar demiş ben azcık yiyince doyuyorum...mantık şu mudur ...protein al bunu vucut yakmak için senin yag deponu kulansın ve zayıfla mı olay...
2...benim tüm gün yediğim
1sb süt
2 kase yogurt
1yumrta sarısı(beyaz sevmiyorum)
yulaf keğeği hakkım
1gögüsü ikiye bölüp sabah akşam yiyorum
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee

bence az. 1 yumurta yeterli mi bilmiyorum. yumurtayı sarı-beyaz olarak ayırınca dengesiz oluyor. sevmiyorum diye bişey yok. ben yumurta beyazını seveni hiç duymadım zaten. ben de nefret ederim ama yiyorum. peynir yok, lor yok. yoğurt iyi. tavuk da tamam. ama balık ve kırmızı et de yemelisin. bir de tabi hergün bunları mı yiyorsun? bu şekilde çok uzun süre devam edemezsin.yediklerini çeşitlendirmelisin. ayrıca ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı teorisi de doğru.

ayyy ben çok severim beyazını da sarısı ziyan olmasın diye yiyorum :))

ayrıca ek olarak beyazında daha çok protein var..amacımız da protein almak...

günaydın hepinize ballı börekler

ben niye açamadıııımne beceriksizim

Ben denemeyi planlıyorum Yulaf kepeği, buğday kepeği, mısır nişastası toz tatlandırıcı ve tarçın..

Tam aşure gibi olmasada yalancısını uydururuz biz de
eğer olursa ve eğer tadı aşure gibi olursa nolur nolur nolur tarif yazın, fikri bile çok heycan verici

1 göğsü 2ye bölüp mü yiyosunuz ne kadar az, yani ben 1buçuk bazen 2 yiyen bi insan olarak çok az buldum, tabi o belki benim pisboğazlığımla alakalı olabilir
protein namına pek bişi yemişsini gibi görünmüyo malesef ama bilemedim yani

foto konusunda destekliyorum evet kesinlikle
hem de lütfen feys grubuna diil de buraya ekleseniz grupta olamayan feys kullanmayan gariban çekirgeler de gül yüzünüzü görseee

tam bir omre poğaçası olmuş tebrikler, afiyetler

Lahanayı doğrudan doğrayıp yoğurtladın mı? Başka püf noktaları var mı? Sos-sirke vb.? Dün alıntılayıp sormayı unutmuşum :)

Valla yok püf noktası bence ama ben biraz sebze olayını abartıp içine yarım havuç yarım salatalık rendeledim. lahanayı da dediğin gibi ince ince doğradım. yoğurt tuz sarımsak pul biber ve naneyi karıştırıp havuç lahana salata karışımına ekledim karıştırdım ay çok güzel oldu valla ama benim lahana haşlanmıştı malesef, sanırım çiğden daha sağlıklı ve lezzetli olur, kolaylıklar dilerim

ay o domatesler kalp şeklinde miiiii tabak da öyleymiş şimdi gördüm ne estetik olmuş yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…