Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başın saolsun canım...Allah sabırlar versin, mekanları cennet olsun...

Başın Sağolsun..Allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin..
çok saol cnm allah hepimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin

canım çok saol iyi duaların için.. lütfen bu gece dualarınızda beni unutmayın uzaktayım bir de burda yalnızım bu çok daha kötü benim için şu anda ailemin yanında olmak isterdim

merhaba kızlar bu sabah 61.5 geldim nasıl sevindim inanamam yaa 600gr gitmiş inş haftaya ellili sayılarıda görürüm teşekkürler dukannnnnnnnnnn

ayy inanmıyorum yaa..Allah herkese sabır versin canım,mekanları cennet olsun..çok üzüldüm...

telefonlamı sıparıs verdın canım ınternettenmı parasını nasıl odedın netten sıparıs veremıyrm ben

internetten sipariş verdim.parasınıda onların verdiği hesaba havale ettim ettim canım.2 günde geldi.markası doğalsan orjinalmi bilmiyorum ama tadı güzel.5 paket sipariş verdim.

internetten sipariş verdim.parasınıda onların verdiği hesaba havale ettim ettim canım.2 günde geldi.markası doğalsan orjinalmi bilmiyorum ama tadı güzel.5 paket sipariş verdim.

cok oldum canım ama sıparıs ver dıye bısey cıkmıyo ya sıtesınde delı olcam ne yapmma gerekıyo

tamam canım dualarımızdasın merak etme dualarımız seninle

super olmuş biyere kaydediyim kakolu olanı yarın bende yapiyim

cok oldum canım ama sıparıs ver dıye bısey cıkmıyo ya sıtesınde delı olcam ne yapmma gerekıyo

yok olurmu canım ya.yardımcı oluyorsan ne mutlu bana.ben internet sitesindeki iletişim yazan yerden onların mail adresine mail attım yulaf kepeği almak istiyorum dedim.onlarda bana mail atarak nasıl yapmam gerektiğini yazdılar.istersen sende önce bir mail at.

kızlar size bir tüyo veriyim hani dukan tarifleri olan site varya fransızca artık onu türkçeye çevirmeye çalışmayın ben bütün sayfayı otomatik olarak çeviriorum bu siteyi açın önce

Recettes Dukan Favorites - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan

sonra 3 saniye sonra seçenekler die bişi gelcek sağ üst köşeye oraya tıklayın en üstte franszca dilini herzaman türkçeye çevirin yazıo oraya tıklayın sonra f5e tıklayıp sayfayı yenileyin ilk başta olmadı dio ama başka yere basınca siteye türkçeye çevirior bütün tarifleri ama ben bunu google chromede yaptım normal internette oluomu bilmiorum

Muhteşemsin... yeni tarifleri bekliyorumm...

Başın sağolsun canım... Allah sabırlar versin

Canım siteye girdim. güzel tarifler var. kafama takıldı buğday kepeği kullana biliyormuyuz.. 2 haftadır yulaf kepeği arıyom bide buğday kepeğimi arıyacaz şimdik

Canım siteye girdim. güzel tarifler var. kafama takıldı buğday kepeği kullana biliyormuyuz.. 2 haftadır yulaf kepeği arıyom bide buğday kepeğimi arıyacaz şimdik

evet kullanabiliyoruz ama yulaf kepeği kadar çok değil..Örneğin birşey yapıyorsan 2 kaşık yulaf 1 kaşık b.kepeği kullanabilirsin...merak etme bunu bulmak daha kolay..doğa nın ürünlerini satan marketlerde var..migrosta ya da diğer marketlerde...ben dığa marka yulaf ezmesi ve buğday kepeğini karıştırarak kullandım kepek bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…