her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
evet yolluyor.ben antalyadayım şipariş verdim geldi.
çok saol cnm allah hepimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versinBaşın Sağolsun..Allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin..
başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara sağlık versin.sabırlar diliyorum.sakın diyetini bırakma canım.çizelgenden gördüğüm kadarıyla iyi kilo vermişsin.kitabım gelsin ben de katılacağım size.bu gece bol bol dua et canım regaip kandil.
başın saolsun canım...Allah sabırlar versin, mekanları cennet olsun...
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
telefonlamı sıparıs verdın canım ınternettenmı parasını nasıl odedın netten sıparıs veremıyrm ben
ayy inanmıyorum yaa..Allah herkese sabır versin canım,mekanları cennet olsun..çok üzüldüm...
internetten sipariş verdim.parasınıda onların verdiği hesaba havale ettim ettim canım.2 günde geldi.markası doğalsan orjinalmi bilmiyorum ama tadı güzel.5 paket sipariş verdim.
çok saol cnm allah hepimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
canım çok saol iyi duaların için.. lütfen bu gece dualarınızda beni unutmayınuzaktayım bir de burda yalnızım bu çok daha kötü benim için şu anda ailemin yanında olmak isterdim
Tarifler tamamen el yordami uyduraraktir.
Hindistan cevizli keklerim:
100 ml sut, 2 corba kasigi splenda, 1 bardak yulaf kepegi, 3 yumurta aki, hindistan cevizi, 1/2 kabartma tozu, vanilya aromasi. Cirpip silikon kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203023
Eki Görüntüle 203022
Kakaolu kekim:
1 bardak sut, 1 bardak takita tatlandirici, 1 bardak bugday kepegi, 4-5 kasik yulaf kepegi, 3 yumurta sarisi, kakao, 1/2 kabartma tozu. Cirpip borcam kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203024
Eki Görüntüle 203025
Ssoleilcigim. Yarin da cikolatali pudingi yapacagim. Bir anda bunlari yaptim ciktim.
cok oldum canım ama sıparıs ver dıye bısey cıkmıyo ya sıtesınde delı olcam ne yapmma gerekıyo
Tarifler tamamen el yordami uyduraraktir.
Hindistan cevizli keklerim:
100 ml sut, 2 corba kasigi splenda, 1 bardak yulaf kepegi, 3 yumurta aki, hindistan cevizi, 1/2 kabartma tozu, vanilya aromasi. Cirpip silikon kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203023
Eki Görüntüle 203022
Kakaolu kekim:
1 bardak sut, 1 bardak takita tatlandirici, 1 bardak bugday kepegi, 4-5 kasik yulaf kepegi, 3 yumurta sarisi, kakao, 1/2 kabartma tozu. Cirpip borcam kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203024
Eki Görüntüle 203025
Ssoleilcigim. Yarin da cikolatali pudingi yapacagim. Bir anda bunlari yaptim ciktim.
kızlar size bir tüyo veriyim hani dukan tarifleri olan site varya fransızca artık onu türkçeye çevirmeye çalışmayın ben bütün sayfayı otomatik olarak çeviriorumbu siteyi açın önce
Recettes Dukan Favorites - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan
sonra 3 saniye sonra seçenekler die bişi gelcek sağ üst köşeye oraya tıklayın en üstte franszca dilini herzaman türkçeye çevirin yazıo oraya tıklayın sonra f5e tıklayıp sayfayı yenileyin ilk başta olmadı dio ama başka yere basınca siteye türkçeye çevirior bütün tarifleri ama ben bunu google chromede yaptım normal internette oluomu bilmiorum
Canım siteye girdim. güzel tarifler var. kafama takıldı buğday kepeği kullana biliyormuyuz.. 2 haftadır yulaf kepeği arıyom bide buğday kepeğimi arıyacaz şimdik