Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşalar kitap hepsi buradada 14 tl ben aldığımda kargo da bedevaydı.. Alalı 2 hafta oldu.

suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun

canım bir link vermişleri sana tickerını oluşturduğunda,onu sık kullanılanlara kaydettiysen oradan edit/update your data dan değiştirip tekrar ticker oluşturup,yine profilindeki çizelgeye kopyalıyorsun.

kaydetmedim şimdi yeniden mi alıcam of yaa...2 senede anca çizelge yapmayı başarmıştım. daha kolay bir yolu olmalıydı.

suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
bende hepsi buradadan aldım satın ala tıkla hepsi buradayaya üye ol
sırasıyla adım adım sana sorular soruyo kredi kartıyla alabilirsin çok güvenilir ben üç yıldır sürekli alısveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım hatta ürünü begenmez gönderirsen para iadesi bile yapıyolar

merhaba kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim bugün ofise geç geldim size de bir merhaba diyeyim dedim. yarında yokum ama dukana aynen devam.
bugün P günündeyim ve reglim yakın. ne yazık ki hiç wc ye çıkamıyorum bagırsaklarım bu dönem çok tembel olur. bir regl olsam rahatlardım da ..:KK16:
işte bekliyorum
sevgiler hepinize

kizlar bu diyet çok zor ya nasil dayaniyorsunuz

sen baska diyet yapmadın galiba yada vejeteryansın yoksa çok kolay oldugunu anlardın hem karnın tok hemde istedigin zaman listenden istedigin kadar yiyebiliyosun başka bi diyette ben boyle sey gormedim

selam kızlar..bugün öldüm bittim siteyede giremedim takipte edemedim offfff:KK59:

toplantı vardı bugun en sonunda dayanamadım kaçtım toplantı hala devam ediyor.Mysky kepeklerimi göndermiş sağolsun akşama evde parti vaaarrr:KK52:

ben iyiyim bugün ofise geç geldim size de bir merhaba diyeyim dedim. yarında yokum ama dukana aynen devam.
bugün P günündeyim ve reglim yakın. ne yazık ki hiç wc ye çıkamıyorum bagırsaklarım bu dönem çok tembel olur. bir regl olsam rahatlardım da ..:KK16:
işte bekliyorum
sevgiler hepinize

iyiyiz canım sen nasılsın?

o olamama zaten insanı öldürüyor yaa doğumu bekleyen hatunlar gibi:KK9:

ben de hepsiburadadan aldım, uzun zamandırda oradan alışveriş yapıyorum..ben k.kartıyla ödüyorum, hiç de sorun yaşamadım ama kapıda ödemeyle ilgili fikrim yok maalesef...haala öyle mi bilmiyorum ama hızlı gönderi yapıyorlardı bu ürüne, erzincanda olmama rağmen 2, gün elimdeydi:KK61:

işte bekliyorum
sevgiler hepinize

iyiyiyzz yavrııııı, gözlerimiz sayfalarda kaldı yahuu, nerdesin:KK34: reglim yakın diye sakın ola ki tatlıya, çöreğe saldırayım demeeeeee, kızarız sana:KK19:

kızlar size bir tüyo veriyim hani dukan tarifleri olan site varya fransızca artık onu türkçeye çevirmeye çalışmayın ben bütün sayfayı otomatik olarak çeviriorum:KK66: bu siteyi açın önce

Recettes Dukan Favorites - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan

sonra 3 saniye sonra seçenekler die bişi gelcek sağ üst köşeye oraya tıklayın en üstte franszca dilini herzaman türkçeye çevirin yazıo oraya tıklayın sonra f5e tıklayıp sayfayı yenileyin ilk başta olmadı dio ama başka yere basınca siteye türkçeye çevirior bütün tarifleri ama ben bunu google chromede yaptım normal internette oluomu bilmiorum:KK16::KK16:
kız oldu kız olduuuuuu hay sen aklınla bin yaşa emi hiç anlamam böyle şeylerden ama daha köşedeki yazının çokmasını beklerken biyere tıkladım oldu sana türkçeeee allah razı olsun senden arada midem bayram etcek yahu

iyiyiyzz yavrııııı, gözlerimiz sayfalarda kaldı yahuu, nerdesin:KK34: reglim yakın diye sakın ola ki tatlıya, çöreğe saldırayım demeeeeee, kızarız sana:KK19:

yok vallaha apla hiç dadlu filan aşermiyorum. zaten benim reglden bi 8-10 gün önce içime canavar kaçmış gibi iştahım açılır bide kırmızı et canım çeker.o canavarlı günü geçen cumartesi atlattım. kırmızı ete de gerek kalmadı dukan amca sayesinde...
ya bugün P günüm diye gözümün önünde götürülen o leziz ve de mikkemmel salatalarııı patlıcan şakşukalarıı mis gibi pideleriii es geçtim sen ne doorsunnn :KK14:
bu arada vienna başın sagolsn çok üzüldüm canım

cinocum yok bende 2 gündür 69 da kaldım yok anam oynamıyor gram oynamıyor çok ağardan satıyo bu kilolar kendini zaten ben denedim 2 yada 3 güne değişiyo benim kilom gittimide 400 yada 600 gidiyo ossssun yaaaa napalım geç olsun temiz olsun yeğeenn

kız oldu kız olduuuuuu hay sen aklınla bin yaşa emi hiç anlamam böyle şeylerden ama daha köşedeki yazının çokmasını beklerken biyere tıkladım oldu sana türkçeeee allah razı olsun senden arada midem bayram etcek yahu

ben yapamadım maalesef,seçenekler diye birşey çıkmadı.chrome kullanmıyorum,ondandır belki.

evettt viennacım başın sağolsun canım çok üzüldüm allah geride kalanlara ve çoluk çocuklarına uzun ömürler versin şu mübarek günde tez zamanda ailene sarılmanı diliyorum canım bu arada arkdaşlar herkesin kandili mübarek olsun

Bildiğim kadarıyla tylolhot'ın da diyabetik olanı var, tatlandırıcılı. Bence eczaneye sorabilirsin. Çünkü normale şeker içeriyor. Çok geçmiş olsun bu arada. :KK31:

teşekkür edeirm bilmiyordum öyle bir şey olduğunuuu . saol haber verdiğin için :)

aman canım ya ağzından yel alsın ya lütfen dikkat et kendine canım bu aşamada nasıl haala diyeti düşünüyorsun ya valla çok kızdım sana zaten hastaydın bir an evvel doktora git lütfen bu havalarda nasıl bu kadar hasta olmayı başardın ya

vallahi nasıl başardığımı bilmiyorum :) ama oldu işte. dikkat ediyorum. teşekkür ederim..

her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete :KK60::KK60: acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var :KK43::KK43::KK43::KK43: dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız :KK58:

başın sağolsun. sabret o kilolar eninde sonunda inecek....

X