- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
Başın sağolsun canım... Allah sabırlar versin
amin canım cümlemize..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım... Allah sabırlar versin
Arkadaşalar kitap hepsi buradada 14 tl ben aldığımda kargo da bedevaydı.. Alalı 2 hafta oldu.
canım bir link vermişleri sana tickerını oluşturduğunda,onu sık kullanılanlara kaydettiysen oradan edit/update your data dan değiştirip tekrar ticker oluşturup,yine profilindeki çizelgeye kopyalıyorsun.
kaydetmedim şimdi yeniden mi alıcam of yaa...2 senede anca çizelge yapmayı başarmıştım. daha kolay bir yolu olmalıydı.
bende hepsi buradadan aldım satın ala tıkla hepsi buradayaya üye olsuboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
kizlar bu diyet çok zor ya nasil dayaniyorsunuz
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim bugün ofise geç geldim size de bir merhaba diyeyim dedim. yarında yokum ama dukana aynen devam.
bugün P günündeyim ve reglim yakın. ne yazık ki hiç wc ye çıkamıyorum bagırsaklarım bu dönem çok tembel olur. bir regl olsam rahatlardım da ..
işte bekliyorum
sevgiler hepinize
iyiyiz canım sen nasılsın?
o olamama zaten insanı öldürüyor yaa doğumu bekleyen hatunlar gibi
suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim bugün ofise geç geldim size de bir merhaba diyeyim dedim. yarında yokum ama dukana aynen devam.
bugün P günündeyim ve reglim yakın. ne yazık ki hiç wc ye çıkamıyorum bagırsaklarım bu dönem çok tembel olur. bir regl olsam rahatlardım da ..
işte bekliyorum
sevgiler hepinize
kız oldu kız olduuuuuu hay sen aklınla bin yaşa emi hiç anlamam böyle şeylerden ama daha köşedeki yazının çokmasını beklerken biyere tıkladım oldu sana türkçeeee allah razı olsun senden arada midem bayram etcek yahukızlar size bir tüyo veriyim hani dukan tarifleri olan site varya fransızca artık onu türkçeye çevirmeye çalışmayın ben bütün sayfayı otomatik olarak çeviriorum bu siteyi açın önce
Recettes Dukan Favorites - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan
sonra 3 saniye sonra seçenekler die bişi gelcek sağ üst köşeye oraya tıklayın en üstte franszca dilini herzaman türkçeye çevirin yazıo oraya tıklayın sonra f5e tıklayıp sayfayı yenileyin ilk başta olmadı dio ama başka yere basınca siteye türkçeye çevirior bütün tarifleri ama ben bunu google chromede yaptım normal internette oluomu bilmiorum
iyiyiyzz yavrııııı, gözlerimiz sayfalarda kaldı yahuu, nerdesin reglim yakın diye sakın ola ki tatlıya, çöreğe saldırayım demeeeeee, kızarız sana
kız oldu kız olduuuuuu hay sen aklınla bin yaşa emi hiç anlamam böyle şeylerden ama daha köşedeki yazının çokmasını beklerken biyere tıkladım oldu sana türkçeeee allah razı olsun senden arada midem bayram etcek yahu
Bildiğim kadarıyla tylolhot'ın da diyabetik olanı var, tatlandırıcılı. Bence eczaneye sorabilirsin. Çünkü normale şeker içeriyor. Çok geçmiş olsun bu arada.
aman canım ya ağzından yel alsın ya lütfen dikkat et kendine canım bu aşamada nasıl haala diyeti düşünüyorsun ya valla çok kızdım sana zaten hastaydın bir an evvel doktora git lütfen bu havalarda nasıl bu kadar hasta olmayı başardın ya
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
canım ankara daysan etlikte ki antreas alısverıs merkezinde rossman magzasında var organik olanı 6.50 tl