Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın

taze dukancılarda hemen yapmıslar bıldırımlerı...

herkese bol eksılı bıldırım dılıyorum.
,benıde kayıtlara 90,7 olarak gecersınız artık...

Günaydın kızlar,

Sizlere toplantıdan yazıyorum :18: Bildirim listesini hazırlıcam ama; biraz geç olacak. 6'ya kadar heyecanlanın

Öptüümmmm

Günaydın

Başlangıç 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilosu: 86,6

Şimdiki Kilo: 80

21 gün sonunda 6 kilo 600 gram vermişim

çok güzel,maşşallah,bugun alışverişimi yapacağım,bende başlıcam inşallah

olursun olursun,ne güzel vermişsin nazar değmesin

günaydınlar

hemen bildirim yaparak başlıyorum

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 64.8
şuanki kilo: 64.4
fark: 400
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 4.7

bu hafta az vermişim... 5 günlük kabızlığın etkisi midir yoksa sp gününü 2 günden 3e çıkardım ondan bilemedim... ama moralimi bozmadan devam edecem... bu arada itiraf ediyorum bu hafta spor ve yürüyüşü çok ihmal ettim

Son düzenleme:
sanırım kilomuzu direk buraya yazıyoruz, öncekinde liste hazırlayanın özeline atıyordukta kararsız kaldım

başlangıç tariihi:19.11.2012
başlangıç kilosu:76.5
şimdiki:75
fark:-1.5 kilo (yarısı ödemdir tabi bunun )
hedef:60
boy:1.67

merveciğim 3,5 haftadır diyette ikenmi veremedin kiloyu,bu kadar duraksamalar oluyormu.

bu arada şu callen nasıl bişey biraz açarmısın:26::26: dukan ekmeğini nasıl yapıyorsun.:26::26:

Günaydın canlar...

Önce bildirim tabii

Başlangıç : 07/05/2012
Başlangıç kilo: 90,1
Hedef : 62,8
Geçen perşembe 74,2
Bugün 73,9

Küçük küçük de olsa gidiyorlar işte. Şu duraklamayı kırdım sanıryorum. Şu 70 i bir görsemmm

Bu ara da bu hafta spora başladım biliyorsunuz.
Pazartesi 1 saat zumba yaptım.
Salı günü 1 saat step aerobik + 15 dk bisiklet
Çarşamba 20+ 20 dk hızlı tempolu koşu bandı + 1 saat aletlerde 3 er set (Çok farklı kaslarım yanıyor şuann. Bu duyguya bayılıyorummm)
Bugün 1 saat pilates yarım saat bfit var.
Yarın da çarşambayı tekrarlarsamm kendimi tebrik edeceğim.
Ölçtüler biçtiler.
Sanırım benim tartım yüksek gösteriyorr. 73,2 çıktımm oradaa hemde akşam akşamm o kadar su içimdeykenn :)
Hoca kas oranıma inanamadı tekrar ölçtüüü
Değişim önemli dedi dukana laf etti.
Liste verdi he dedim yaparım dedim geçtimmmm.
1 kibrit kutusu peynirmişş
Belki benim dev bir kibrit kutum var ne biliyorrr
Kandırdım onuu
tabi canım dedim
hergünyerim ben karbonhidrat dedim.

Bu arada salonda yazıların döndüğü bir bant var
orda proteini arttırın diye yazıyorrr
ee bune dedim
dukanda onu diyor dedimm
biz zaten karbohidrat alıyoruz dedim
dedim deimmm
sonra sustuuu

callanımı da yaptım. ohh missss

Ohhh mis oldu mişşş

Aşk olsun yaaa. ALfımı olur.
Evet çok yoruldum bilgi işlemciyi beklerkennn
Stajyerime adresi mail atmak da çok zorduuuu kargo yapması içinnn
Off bi yoruldum kii
Olsun kalori yakmışımdırr

Evet haklısınnn yapmayanı taşlarızz ona göree
Zaten farkı görünce bana dua edeceksinizzz.
Ölçülerinizi almayı unutmayınnn.
10. günün sonunda farka inanamayacaksınızzz.
Hele o popo ayy nasıl oluyorrr mis missss :)

BEnde tam trsini yaparımm
Gİder sinirli sinirli bu tacra çok üzüldüğümü söylerim.
Yargılaması gerekenin iş arkadaşım değil üstüm olması gerktiğini söylerim. Konuşturmadan konuyu kapatıp işimize bakalım derimm. Ağlama sakınnn zayıf sanarlar ve haksızzz

Ayy kuzummm süper haberler bunlarrr.

Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah

Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm

Bende dukan diyetine başladım
başlangıç tarihi 19 kasım 2012
başlangıç kilom: 103
bugünki kilom yani 22 kasım:101.50
herhalde az verdim. Bu arada günde 3 litre kesin su içiyorum ve tuvalete daha bir kez cıktım ve az yiyorum. Sizce az mı vermişim arkadaşlar ne yapmalıyım??

aynı tarihte başlamışız diyete...hoş benim 2. başlamam geçen sene yapıp verip bıraktım malesef
ilk atılanın bir kısmı ödemdir zaten ama çokta az yeme, açlık hissetme yani yoksa vücudun kıtlık moduna girer ve kilo vermen zorlaşır
kabız olmamaya çalış ben sabahları doğadanın kayısılı form çayını içiyorum çok işe yarıyor

Baslangic: 5.11.2012
Baslangic kilo:78
Boy:1.62
Guncel :74,5
Hedef:65
Toplam fark:3,5

Benim fena değil gibi sanki ancak hızlı kilo vermek isteyip kasmayanlardanım. yani şöyle ki peyniri sadece sabah kahvaltıda yiyiorum az . onu da light peynir alıyorum. lor bir türlü yiyemediğim bişey. bunun haricinde genelde tüm kurallara dikkat ediyorum. spor yapamıyorum bu ara işim, kızımın dersleri gibi nedenlerden dolayı acayip bir yoğunluğum var. biraz yürüyüş eklesem sanırım daha hızlı gidecek bu kilolar.. 69'u bir görsem.. yıllardır hayal ettiğim kilo

mutluyum
40 beden kazak aldım... rahat rahat oldu...gerçi esneme olayı nedeniyle ama beni mutlu etti

sabah kemerde son noktadan sonra bir delik yeri daha aradım yok en son kullandığım yerden sonra epey bir boşluk kaldı

yen kemer alcam

Boyun 1,63 ve 48 kilo mu olmak istiyorsun Çok zayıf oluyor. VKİ (vücut kitle indeksi) kırmızı alarm veriyor

çook cok geçmişler olsun güzelim. baş ağrın kronik miydi? migren falan değildir umarım. çünkü o da mide bulantısı yapıyo. hem kendini yalnız hissetme, bizler burdayız.kk da takıl her şeyi unutursun
stres de baş ağrısını tetikler, bak bissürü ağlamışsın yazık değil mi o güzel gözlerine. kendinin doktoru ol ve biran önce iyileş canım arkadaşım

Geçmiş olsun kuzum

Keşke bi doktora görünsen o bulantı çok illet bişi, ben ölcem sandımdı şimdi bile aklıma gelince içim fena oluyo
Bi tane ilaç verdi bulantı için kurtuldum yoksa bi ömür sürecekti
Ayrıca o antibiyotik bi bana dokunmuyo galiba geçen genelde herkesler cırcır oldum der bende tık yok

bildirim:

başlama 10.09.2012
başlama kilo 91
hedef 68
boy 1.68

geçen hafta 81. 8( miydi acaba)
bu hafta 81.9

gelen +100 gr
toplam giden 9.100

Süperr. tebrikler..bende 17. gündeyim ama verdiğim kilo 3,5 spor yapıyor musunuz? herşeye birebir uyuyor musunuz? merak ettim..:)

Hemen başlamalısın amaa
önce 10 günde .... olann
1 saatlik türkçe dublaj olannn

callan cd'sinin satıldığı bir yer mi var? internette arattım garip sonuçlar çıktı:) benim bacaklarım ve popom gövdeme göre daha iyi ebatlarda. sıkıntım üst iç bacaklar ve bel karın
acil destek lütfennnnn

peki siz ne kadar verdiniz yani kilonuz ve hedefiniz nedir?

eksik bildirim olmuş.. Acemilik işte.. Tamamlıyorum

Geçen haftaki kilom: 75.8
geçen hafta ile bu hafta arasındaki fark: 1,3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…