Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rachelfine
öncelikle geçmiş olsun..senin bu anlattıklarını bende yaşadım önce grip başladı sonra dr.gittim antibiyotik verdi sonra miğde bulantısı baş ağrısı tuhaf gaz gibi...ve bi kaç gün bunu çektim sonra anladımki antibiyotik baana dokunuyomuş tansiyonum aşırı düşük çıktı prospektüsü okudum antibiyotiğin yan etkisiymiş ilacı bıraktım 1 gün sonra iyileştim. tansiyonuna baktır istersen düşük tansiyon miğde bulantısı ve baş ağrısı yapıyo benim o günden bugüne antibiyotik içince tans.düşüyor..cok hasta olursam ancak serumla alabiliyorum antibiyotiği..
acil şifalar diliyorum......

oooooooo suyu bulandımasana sen. çayı geçtim, derde mi boğacaksın beni? nesin sen ajan porovakatör müsün? icat çıkarma icat çıkarmaaaaaaaaaaaaa

valla ben denedim de ordan biliyorum

ama suyu bulandırmiim ben

ilerde karşıma çıkar biliyorum ama yaptım naapiim oğlum sen yemezsen ben de yemem dedi kem küm ööle işte

Bu arada özelden mesaj atamıyormuşum. 100 mesaj tamamladıktan sonra yazabiliyorum nasıl yapsak?

merveciğim 3,5 haftadır diyette ikenmi veremedin kiloyu,bu kadar duraksamalar oluyormu.

bu arada şu callen nasıl bişey biraz açarmısın:26::26: dukan ekmeğini nasıl yapıyorsun.:26::26:

evet canım diyete harfiyen uyarken veremedim hem de ama biliyorum ki gidecekler...
bu duraklamaların süresi kişiden kişiye degişiyo..
hedefe yakınken daha zor oluyo sanırım..dukan testi benim ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti..ama ben hala fazlalık hissediyorum kendimde..
zorluyorum 54 olmak için..

Ekmek tarifini chikpeas den aldım..bayılıyorum poaça gibi oluyo tadı..

12 yemek kaşığı yulaf kepeği(doğadan marka tavsiye ederim)
12 yemek kaşığı light süt,
2 yumurta
2 yemek kaşığı süttozu
1 paket kabartma tozu( yarım paket olsa daha hafif oluyo,ben öyle yapıyorum)
6 yemek kaşığı yoğurt
isteğe göre lor peynir(2-3 yemek kaşığı koyuyorum ben)
Doğranmış maydonoz...

Bu kadarcık bunları karıştırıp çırpıp tepside yağlı kağıta incecik yayıyorum içi de iyice pişiyo..170-200 derece arası pişiriyosun

Hey gidi yaa tarif verir de oldum..
Blog da açarım ben yakında :) yeni öğrendim ben de pek beceremezdim ama gayet iyiyim

Callen platesimsi bi egzersiz canım..baya işe yarıyo..çok yürüyüş yapıp koşup zıplayamayanlar için ideal..

Canımmm geçmişler olsunnnn...dikkat et kendine..son demleridir inşallah hastalığının..bir an önce iyileşirsin inşallah

az verip çok vermek bünyeye göre vücudun su miktarına göre değişiyo onun için yorum yapamıycam ama genel bi hatırlatma yapayım sana az yeme sakın..
Gerekirse zorla kendini :) ben acıktıkça seviniyorum protein alma vaktim diye..:)
inşallah bu heyecanım artmaz ve güçlendirmede de devam etmez

Tüm kurallara dikkat ediyorum diyosun ama yürüyüşü aksatıyorum diyosun..
olmaz..
bi yolunu bulursun..hayat hep yoğun hele de siz anneler için eminim daha da yoğundur..spora vakit ayırmalısın ve büyük bi titizlikle yapmalısın..
cabucak kurtulursun kilolarından

başlangıç tarihi:05,11,2012
boy:1,75
başlangıç kilo:87,5
geçen hafta :84,1
bu hafta :83,3
hedef :69
toplam giden :4,2

maalisef spor yapamıyorum ...hiç vaktim olmuyo işyerim evime çoook uzak ben beylikdüzündeyim işim bayrampaşada ancak sabah kızı okula gönder kahvaltı giyin koşaa koşa çık ...akşam kızın çıkış saatine yetiş..yemek hazırla vss..derken bide bakmışım uyuya kalmışım işimde masa başı ancak hafta sonları yürüyüs yapabiliyorum...ahhhh keşke benimde callan cdim olsaaaaa akşamları yapardım(mesaj umarım ulaşmıştır yerine)

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:14.11.2012
Boy:165
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo: :75
şu anki kilo:71.7
hedef:60
fark:-3.3 gr

4 gün atak yapmıştım.

Bu arada son iki gündür 300-400 gr arası alıp veriyorum ama kilo vermem durdu diyebilirim.
Bu arada bir kez kavitasyon+pasif e gittim.

Son iki üç gündür de grip oldum antibiyotik kullanıyorum. Bu duraklamama neden olmuş olabilirmi?

Son düzenleme:
cd'lerin satlmaması kötü olmuş
satılıyor diye ümitlenmiştim

Parmaklarımda tüy bitti.
Ben kime diyorum ne diyorumm
Yaw yazın adres telefon işin göndereyimmm
Kızıyorum bakkk.
Yurt içi herkes yazabilirrrr banaa.
Hatta yan forumlardan gelen bile oluyorrrr cd içinn
belki 30 kişiye yolladım bugüne kadarrr

darısı baaaaaaa

indirimlerde 42 bedenlere sulanıyordumşimdi daha fazla veririm diye 40 bedenlere bakıyorum

şaşırdım iyiceutanmasam 36 beden bakıcam

kesinlikle katılıyorum. bir kendimi kaldırıp da yürüsemm herşey güzel olacakk metabolizma canlanacakkk. bakalım inşallahh

günaydın millettt....

Gunaydinnnn...

Sabahin ilk isiklariyla Uyandım..callen yapmaya niyetliydim kendimi Dukan ekmeği yaparken buldum..
Acmiyim neyim :)

Callen aksama kaldı..Şimdi suslendim puslendim seminere gidiyorum adanaya..

Adana dedin yarama parmak bastınn,,olmadıı heççç buuu :111:

cnm cok geçmiş olsun.bu yalnızlık duygusunu en iyi bilenlerden biriyim..bende ilk İstanbula geldiğimde her hasta oldugumda,Volkan Konak Hastane önünde İncir Ağacını açar dinler,hasta düştüm yüreğime dert oldu,ellerin vatanı bana yurt oldu kısmında hıckırıklara bogulurdum :2:

aliyemm ya cok komiksin :111:

Bu arada özelden mesaj atamıyormuşum. 100 mesaj tamamladıktan sonra yazabiliyorum nasıl yapsak?

Senin mesaj alındı da ben senden bi mesaj alamadım nedense.
Ay yazsanıza yawww adreslerinizi.
Walla ayıp olmuyorrrr
Amme hizmetii
EEe mesaj atamıyormusunuzzz
pksnmz@hotmail.com

mail atın barii
ama
isim tel ve adresss lazımm
yoksa kargo gidiyor geliyorrr bana da fenalık basıyorrrrrr

:)

özel mesaj hakkım yokmuş

kendimi "sen yenisin galiba" durumunda hisettim

çare tükenir mi bende hmmmm

her yere maydonoz olurum, herşeye yazarım

100 mesaj neki banapöfffff

Canım yaaa
ben Ankaradayım
bari benden kargo ücreti al noooolurrr

Atak dönemindeyim, sadece soğan, yumurta ve maydanoz bol yağsız kiymadan köfte yuğurup, fırında pişirimem uygun gözüktü. Birde sizlere sorayim istedim...

okudum su an ikinci kez okuyorum..

hah en güzelini yapıyorsun arkadaşım. öncelikle seninle rahatlıkla empati kurabildiğimi bilmeni istiyorum. çünkü hemen hemen aynı kiloda başlamışız. boyunu bilmiyorum. inşallah benim kadar kısa değilsindir
ben diyete 15-16 ay kadar önce başladım. ilk başlarda bazı sebeplerde dolayı pek düzenli yapamadım. 1 yıldır düzenli yapıyorum. her 5 kiloda bir ilk başta 15 günlük, sonrasında 1'er aylık duraklamalar yaşadım. ama zaman içerisinde olan herşeyin, olumsuz görünenlerin bile, benim amacıma hizmet ettiğini farkettim ve azmimi kaybetmedim. burdan da elimden geldiğince ayrılmamaya çalıştım. emin ol sen d bu forumun çok faydasını göreceksin.
neler yaptığıma gelince, kitapta söylenenleri yaptım o kadar... zaten başka birşeye pek gerek kalmıyor. bazen harfiyen uymak mümkün olmayabiliyor. hepimizin kendimize göre ufak tefek esneklikleri olabiliyor. ama bunları yaparken temel prensipleri asla bozmuyoruz. bozarsak da mızıklanmadan bedelini ödüyoruz. bunun dışında özel birşey yok.
kitapta söylenen bazı şeylere çok dikkat et. özellikle hangi noktaların tehlikeli olduğuna, diyet yapanların hangi aşamalarda vazgeçtiğine ya da savsakladığına dair söylenenler çok çok önemli.
hep söylüyorum ben yaptıysam herkes yapar. 48-50 bedendim. diyete başladığımda hayalim 44 beden olmaktı. dukan bana 66 olacaksın dediğinde bi tarafımla gülmüştüm kendisine. şu an 40 bedenim. hayatımda ilk kez bu kiloda oldum. ilkokul 5. sınıftayken 55 kiloydum zaten. sonrasında hiç takip etmedim. umutsuzluğa kapılmadan, yılgınlığa düşmeden, iradeni ve azmini kaybetmeden, hedefe kilitlenip yürüyeceksin. yol boyunca da şu mu oldu bu mu oldu diye kafanı dağıtmayacaksın. bunaldığın anda enim ya da burdaki diğer arkadaşların başına çörekleneceksin. haydi kolay gelsin...

Atak dönemindeyim, sadece soğan, yumurta ve maydanoz bol yağsız kiymadan köfte yuğurup, fırında pişirimem uygun gözüktü. Birde sizlere sorayim istedim...

soğan çok az olsun. hatta gerek de yok. atakda saf proteinden şaşma.
ben köftemi sadece kıyma, tuz ve bol baharatla yoğuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…