Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende dukan diyetine başladım
başlangıç tarihi 19 kasım 2012
başlangıç kilom: 103
bugünki kilom yani 22 kasım:101.50
herhalde az verdim. Bu arada günde 3 litre kesin su içiyorum ve tuvalete daha bir kez cıktım ve az yiyorum. Sizce az mı vermişim arkadaşlar ne yapmalıyım??

Günaydın:KK34:
Başlangıç 2 Kasım 2012
Başlangıç Kilosu: 86,6
Şimdiki Kilo: 80
21 gün sonunda 6 kilo 600 gram vermişim:KK53::KK53::KK53:

Arkadaşlar, bildirim listesinde yer almak için;
Başlangıç tarihi
Başlangıç kilo
Hadef
Geçen hafta Perşembe günkü kilo
Güncel kilo
Boy

yazarsanız listeye ekleyebilirim sizi.

Günaydın herkese :KK16::KK16: Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah :KK34:

Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın :KK50: son iki günüm korkunç geçti :KK50: geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı :KK50: dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim :KK53: dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım :KK50: bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum :KK53:
İşin kötüsü yanımda kimse yok :KK43: Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp :KK43::KK43:
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin :KK43:
Hepinizi öptüm :KK54:
gecmıs olsun canım.. dıkkat et kendıne ya bebısınde var senın. uzaktada olsa boyle zamanlarda gelıp kalacak bırını cagır yanınya ya.. yalnız ve bukadar hastayken allah korusun oğlusununda hastalanması kaçınılmaz olacak. ye bişeyler ve ilacılarını al.. yemedende toparlanamazsınkii.. uff napsakkii..:26:

herhalde az verdim. Bu arada günde 3 litre kesin su içiyorum ve tuvalete daha bir kez cıktım ve az yiyorum. Sizce az mı vermişim arkadaşlar ne yapmalıyım??

atak donemınde gıden kılo ödemle alakalı.. kılon fazla oldugu ıcın banada az gıbı geldı ama demekkı vıcutta odem yok... bırde az kesınlıkle yeme.. dukan amcamında dedıgı gıbı az yıyerek kaçamak yapma rıskımızde artıtor..doldrum mıdenı proteınle bıseycık olmaz..

Arkadaşlar, bildirim listesinde yer almak için;
Başlangıç tarihi
Başlangıç kilo
Hadef
Geçen hafta Perşembe günkü kilo
Güncel kilo
Boy

yazarsanız listeye ekleyebilirim sizi.

Başlangıç tarihi 19KASIM 2012
Başlangıç kilo 103
Hadef 72
Geçen hafta Perşembe günkü kilo BU HAFTA BAŞLADIM
Güncel kilo 101.500
Boy 1.68

gecmıs olsun canım.. Dıkkat et kendıne ya bebısınde var senın. Uzaktada olsa boyle zamanlarda gelıp kalacak bırını cagır yanınya ya.. Yalnız ve bukadar hastayken allah korusun oğlusununda hastalanması kaçınılmaz olacak. Ye bişeyler ve ilacılarını al.. Yemedende toparlanamazsınkii.. Uff napsakkii..:26:

Atak donemınde gıden kılo ödemle alakalı.. Kılon fazla oldugu ıcın banada az gıbı geldı ama demekkı vıcutta odem yok... Bırde az kesınlıkle yeme.. Dukan amcamında dedıgı gıbı az yıyerek kaçamak yapma rıskımızde artıtor..doldrum mıdenı proteınle bıseycık olmaz..

benim ödemim çok yok herhalde çünkü diyete başlamadan önce zaten hep su içerdim yani vucüdum suya alışık. Acaba yürüyüş yapamıyorum o da etkiler mi. Ben masa başı çalışıyorum onun için yürüş şansım sadece evdeki koşu bandına bağlı.. Bide herkesin mesajının altında olan kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?

Günaydınnnnnnnnnnnn

Bildirim yapmak için sabahın köründe pc yi açtım okula gitmeden yazmak istedim.

başlangıç tarihi:04.11.2012
başlangıç kilo:89,600
boy: 1,75
geçen haftaki kilo: :86,500
şu anki kilo:84,700
hedef:75
fark:-1,800 gram

şükürler olsun regl de bitti, şişliğim de indi, kilom da düştü. 2 aya 75 olurum herhalde dimi.

inşallahhhhh

boyumuz ve başlama tarihi (ben 05 kasımda) ve kilolarımız hemen hemen aynı :KK52:, kaç yaşındasın ve doğum yaptınmı? varmı bunlarda kilo vermede etken .takipteyim haberin ola :KK51:

Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın :KK50: son iki günüm korkunç geçti :KK50: geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı :KK50: dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim :KK53: dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım :KK50: bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum :KK53:
İşin kötüsü yanımda kimse yok :KK43: Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp :KK43::KK43:

aHH BEBEĞİMM
Keşke elimizden bir şey gelsee
Ama benim tanıdığım Nilüüü bu kadar çabuk yıkılmaz. Gerçekten canın sıkılmış olmalı.
Kuzum durumları biliyorum ama ailen falan nerde seninn. Sende onlara gitseydin keşke
Emrenin düzeni biraz değişridi ama zaten O nun sağlığı için senin ruh sağlığın daha öenmli.
Moralini bozmaa
Allah dert vermesinn.
Bu günler geçecek.
Kocişin gelecekkk

callan cd'sinin satıldığı bir yer mi var? internette arattım garip sonuçlar çıktı:) benim bacaklarım ve popom gövdeme göre daha iyi ebatlarda. sıkıntım üst iç bacaklar ve bel karın:KK43:
acil destek lütfennnnn

YOk o satılmazz :)
Bana özelden isim tel adres yazz
Kargoyla göndereyim

:)

Başlangıç tarihi : 2 Kasım 2012
Başlangıç kilo: 86,6
Hadef : 65,3
Geçen hafta Perşembe günkü kilo: 81.4
Güncel kilo:80
Boy: 1,60

bana bişeyler oldu yine. çizelgelerüstü bir insan oldum çıktım. diyeti bozmuyorum, kaçamak yapmıyorum. kabız değilim. su tutuyorum desem, şişlikte yok.
1 hafta boyunca kilo aldım. 1 hafta boyunca da o aldığımı vermeye çalıştım. verdim de. ama dünden bugüne hoooop geri aldım verdiklerimi. neyse sağlık olsun. düzelir elbet...

başlangıç: 101
geçen hafta 67,5
güncel 68,1
hedef 65 diyeyim artık.

ya ben önceki hafta 66.6 idim. ne güzel dukanın söylediği hedefe ulaştım diye sevinç yapmıştım. sizinle de paylaşmıştım. ne gıcık iştir bu...

bana bişeyler oldu yine. çizelgelerüstü bir insan oldum çıktım. diyeti bozmuyorum, kaçamak yapmıyorum. kabız değilim. su tutuyorum desem, şişlikte yok.
1 hafta boyunca kilo aldım. 1 hafta boyunca da o aldığımı vermeye çalıştım. verdim de. ama dünden bugüne hoooop geri aldım verdiklerimi. neyse sağlık olsun. düzelir elbet...

başlangıç: 101
geçen hafta 67,5
güncel 68,1
hedef 65 diyeyim artık.

ya ben önceki hafta 66.6 idim. ne güzel dukanın söylediği hedefe ulaştım diye sevinç yapmıştım. sizinle de paylaşmıştım. ne gıcık iştir bu...

bünyeyi şaşırtmak lazım gibi hissettim:44:

birgün bol tereyağlı, pideli missss gibi bir iskender yesen:KK53: bünye şaşırır mı acep:KK53::KK53:

geçmiş olsun kuzu. ben de diyorum bu kız nereye kayboldu. meğer canıyla cebelleiyormuş.

benim ödemim çok yok herhalde çünkü diyete başlamadan önce zaten hep su içerdim yani vucüdum suya alışık. Acaba yürüyüş yapamıyorum o da etkiler mi. Ben masa başı çalışıyorum onun için yürüş şansım sadece evdeki koşu bandına bağlı.. Bide herkesin mesajının altında olan kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html çizelgeyı burda detaylı anlatılmıs dene bakalım..

bırcogumuzda masabası calısıyprukı. neguzel kosubandında varmıs kesınlıkle kullan..

cd'lerin satlmaması kötü olmuş:KK53:
satılıyor diye ümitlenmiştim:KK53:

e neguzel işte ipekimiz bedava gönderiyor.. satılmıyor diye üzülenide ilk seni gördümm:KK9::KK9:

3 günde fazla bile. kitabı okudun mu diye hemen sorayım. ona göre konuşaym. :KK52:

bana bişeyler oldu yine. çizelgelerüstü bir insan oldum çıktım. Diyeti bozmuyorum, kaçamak yapmıyorum. Kabız değilim. Su tutuyorum desem, şişlikte yok.
1 hafta boyunca kilo aldım. 1 hafta boyunca da o aldığımı vermeye çalıştım. Verdim de. Ama dünden bugüne hoooop geri aldım verdiklerimi. Neyse sağlık olsun. Düzelir elbet...

Başlangıç: 101
geçen hafta 67,5
güncel 68,1
hedef 65 diyeyim artık.

Ya ben önceki hafta 66.6 idim. Ne güzel dukanın söylediği hedefe ulaştım diye sevinç yapmıştım. Sizinle de paylaşmıştım. Ne gıcık iştir bu...

merhaba.. Tebrik ederim ne kadar süredir yapıyorsunuz ve neler yapıyorsunuz paylaşırmısınz

birgün bol tereyağlı, pideli missss gibi bir iskender yesen:KK53: bünye şaşırır mı acep:KK53::KK53:

yok kuzum o bünye dediğin şey bizimgibi iradesiz değil maalesef.. iskenderi yersın artıyı gorursun sonrada 1 ay o artıyı vermeye calısırsın.. ustune duraklamada cabası...:KK16:

Son düzenleme:
mutluyum:KK34:
40 beden kazak aldım... rahat rahat oldu...gerçi esneme olayı nedeniyle ama beni mutlu etti:KK52::KK52::KK52:

sabah kemerde son noktadan sonra bir delik yeri daha aradım yok:KK53::KK53::KK53: en son kullandığım yerden sonra epey bir boşluk kaldı:KK53::KK53::KK53:

yen kemer alcam:KK53::KK53:

ben birkaç ay önce bi kemer aldım. son deliği oluyordu. aldığım yerde 3 delik daha açtırdım. azcık güldüler bana. 1 delik tamam, hai 2 de neyse ama 3. deliği nezaman kullanacaksın der gibiydiler. ama şu an 3 delikdeyim :-))))))

oooooooo suyu bulandımasana sen. çayı geçtim, derde mi boğacaksın beni? nesin sen ajan porovakatör müsün? icat çıkarma icat çıkarmaaaaaaaaaaaaa:KK52::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba.. Tebrik ederim ne kadar süredir yapıyorsunuz ve neler yapıyorsunuz paylaşırmısınz

teşekkür ederim. çok kilo verdim ya kaprisliyim biraz. malum artist kaprisi gibi bişey. önce ben cevap istiyorum, kitabı okudun mu soruma.:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ondan sonra uzuuuun uzun anlatırım.

aHH BEBEĞİMM
Keşke elimizden bir şey gelsee
Ama benim tanıdığım Nilüüü bu kadar çabuk yıkılmaz. Gerçekten canın sıkılmış olmalı.
Kuzum durumları biliyorum ama ailen falan nerde seninn. Sende onlara gitseydin keşke
Emrenin düzeni biraz değişridi ama zaten O nun sağlığı için senin ruh sağlığın daha öenmli.
Moralini bozmaa
Allah dert vermesinn.
Bu günler geçecek.
Kocişin gelecekkk

YOk o satılmazz :)
Bana özelden isim tel adres yazz
Kargoyla göndereyim

:)

Şahane olur gerçekten .. çok çok teşekkür ederim. bulamadım çünkü biyerlerde ve meraktan çatlıcam:) hemen yazıyorum mesaj

X