Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ya tatlı krizim tuttu, hadi dedim puding yapayım, yaparkende aromalara gözüm ilişti, şu acı bademden bi damla katayım dedim....anam o neydi ya....bi damla bile değildi böyle yarım damla kadar kattım, ama ne yoğun tattır o ya...bööööğğğ içimden dedim keşke limon aromalarını falan böyle keskin yapsalar, ay siz siz olun eğer acı badem kurabiyelerini falan sevmiyorsanız denemeyin bile aromasını.....İşin iyi tarafı nişasta tüketmemiş oldum

herkese iyi akşamlar. yarın bol eksili bildirimler diliyorum

Arkadaşlar kakao diyorum nereden buldunuz?

ben geçen seferde bulamamıştım, o yüzden aramıyorum bu sefer

yağı azaltılmış kakao kullanabilirsiniz. dr. oetkerinkini kullanıyorum ben. paketin arkasında yazar yağı azaltılmış kakao diye. bu da ön ve arka resmi, bulmanızı kolaylaştırır belki.
alternatif olarak ülkerin de var bildiğim kadarıyla.

Bu tavik iyi ki de sınırlı degil...

Hasladim..az bi limonla suyunu içtim
Didikledigim etlerini yedimmmm

Yanına da yoğurt...

Miss...şimdi bi kaç bardak daha yesil çay icmeliyim..

Yarın bildirim var ya sınav gunu gibi hissediyorum..
Sabaha kadar konu çalışır gibi yesil çay mı icsem

Selam Kızlar,

Bugün ps günümdü ve güzel geçtiğine inanıyorum.

Menümü bildiriyorum:

Sabah 1 bardak süt,

Öğle Yoğurtlu tavuk, 1 dilim yulaf ekmeği, 1 sütaş light meyveli yoğurt

Ara 1 bardak yeşil çay

Akşam köfteli döner :) (kendim uydurdum), yeşil salata, 1 bardak zero cola

köfteli döner dediğim şey şu :) 2 dilim yulaf kepeği ekmeğini ısıttım, tabağın içine ufaladım, üzerine pişirdiğim köfteleri minik minik doğrayıp dizdim, üzerine ılıttığım çırpılmış yoğurdu döktüm, biraz da pulbiber ekledim, oldu size çakma döner :)

çakma döner değil o, bildiğin pideli köfte olmuş ya da bursalıların deyimiyle kayhan köfte. pek severim ben. )) orjinali çok çok lezzetlidir. dur güçlendirmede ödül öğünümde yiyeyim ben ondan ))))

bende bildirim yapmak istiyorum

bildirimi ne zaman kime yapıyoruz

bende yapabilir miyim?

bildirimler perşembe günleri. isteyen herkes diyete

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Boyu
1 hafta önceki kilosu
Güncel kilosu
Hedef Kilosu
Geçen hafta ile kilo farkı
Toplam kilo farkını
yazarak bildirim yapabilir. dely de onları tablo yapıyo sonra burda paylaşıyo, hepsi bu :) mesai bitimine kadar yapabilirseniz daha iyi olur, 4e kadar mesela :)

adetim yaklaştı gözüm döndübugün yulafım 4 kaşık oldu bide meyveli yoğurt bideee normal peynirrr offfff şu dönemi hayırlısıyla atlatsam.

adetim yaklaştı gözüm döndübugün yulafım 4 kaşık oldu bide meyveli yoğurt bideee normal peynirrr offfff şu dönemi hayırlısıyla atlatsam.

tarçın ye birşeylerin üzerine döküp. sütle de içebilirsin. şekeri dengeler. isteğin azalır.

Ben fırın poşetinde mikrodalgada yapıyorum. 6 dk koca çupra ğpişiyorr. Hem çabuk oluyorr hemde kokmuyor...

mikrodalga fırınım yok canım 15dakikada pişti balıklar güzelde oldu valla yedik afiyetle :) ızgaralarını cıkarıp yıkadım koku falan olmadı :)

yanlız ben bugun çok kötü bişey yaptım bir tane portakal yedim çok pişmanlık duyuyorum suan ama nafile yedim bir kere

şimdi geçmişi okurken gördüm mesajını

okul ile ev arası 6,5 kilometre
sabahın köründe yürümem nasıl olur bilmiyorum
hadi haftada 1 gün dersim saat 10 da başlıyor o günlerde yürürüm ama diğer dersimin full olduğu günler bu yorgunluk beni etkiler mi ki? zira, sanırım yavaş yavaş varise doğru adım atıyorum. hiç yerinde oturamayan bir öğretmenim çünkü.

kızzzlaaaaarrrrrrrr :))) bugun dıyetımin 23. günü ve ben tam olarak 7 kilo vermiş bulnmaktym 83.5 ile basladıgım dıyetım bugun tartı sonucuyla 76.5 olmuş durumda...

mutluyum :))

hedef= yılbaşına kadar 70 kilo olmak...

olurmuyumkiii ? ::))

ben araba kullanmadığım için çok bilmiyorum kmleri falan. ama nasıl bahane üretileceğini iyi bilirim arabayı 20-30 dk da yürüyebileceğin bir yere park et. ordan yürü. haftada 1 gün 6 km yürümektense, hergün 30 dk yürümek çok daha iyi. sürekli söylediğim birşey ama tekrar söyleyeyim. burdaki yürüyüş kalori yakmak için yapılan birşey değil. vücudu yağ yakma moduna geçirmek için yapılan birşey. 20 dk ritmik hareket (yürüyüş, koşu gibi...) vücutta yağ yakma programını çalıştırıyor. 6 km yürümek iyi hoş ama haftada 1 gün olursa haftada 1 kere yağ yakma moduna geçersin. gerisini de sen bilirisin.

gelelim varis konusuna. genetik olarak bende de varis var. henüz çok ilerlemedi ama illaki ilerleyecek. kiloluyken ağrı yapan ve gittikçe büyüyen koyulaşan varislerim, şimdilerde azaldı ve ağrısı da kalmadı pek. varisin asıl düşmanı ayakta durmaktan daha çok kilo. varisim var diye tekerlekli sandalyede yaşayacak değilsin. illaki ayakta duracaksın. hele de öğretmensen kaderin bu. ama bir an önce kilolardan kurtulursan çok rahat edersin. bu arada yürümekle ayakta durmanın varisler üzerindeki etkisi aynı değildir. bunu da bil.

Son düzenleme:

Olursun insallah...neden olmasin ki..23 günde 7 kilo çok iyi..tabi zamanla azalacak kilo verme hızın..
Ama kaçamak yapma sporunu aksatma ..

Ben de ocaga kadar 4 kilo daha vermek istiyorum ama 3,5 haftadır nerdeyse aynı kilodayim..

nar şurubu içiyomusun duraklatma kırıcı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…