Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

en fazla kim kilo vermişse muhtarlık onun hakkı:44::44::44:

biz yeniler, çekirge oluyoruz sanırsam

Kızlar askerdeki erkek arkadaşıma tarcinli susamli kurabiye yaptım ve bu kez kendi yaptığım şeyi gönderebildim

Tam kocaman 1 paket margarin ve nerdeyse yarim kilo un koydum..
Tabi 1 bardak sıvı zeytin yağda çabası..koyduğum şekerlerdem bahsetmiyorum bile..

Biz zamanında bunları çerez gibi yemisiz..nasi yemisiz oyle..
:26:

Oyyy kuzumm ..kiyamam sanaa...bu çok bilmislerden her yerde mutlaka oluyo
Sen canını sıkma onun için ne bozcan moralini...
Sen asaletini bozmamak adına susmussun..
Patrona cuma gunku toplantinda belirt..o da farkında olsun..
Cumayi atlat cumartesin süper geçecek :)

ooo şaşırdım açokcası,1 günde 1.5 kg hıımmmmmmm

Ay çok güzel yemişiz bence Ellerine sağlık.. Yaşadı valla sevgilicağızın

Çok saol canım.. eksik olmaa
Valla belirticem inşallah da, yine de çok moral bozucu.. Patron da bıdı bıdı yapar şimdi. Patron sonuçta Ona da hak verecek falan..
Off evet!! Geçsin bu haftaaa :97: Hiç sevmiyom bu toplantılarııı ( Hatta bu yıllar geçsin.. Puuff!! Emekli oliyim ben yaaa (

boşver kuzum o dangalağı. sloganımız neydi mutlu olmak için bimilyon neden var!!!! hah şimdi sende bunu unut baskabişe bul.

ya varya sen bı bebiş yapta azcık ara ver su toplantılara

oyyyy yerim onu ben...

Son düzenleme:
boşver kuzum o dangalağı. sloganımız neydi mutlu olmak için bimilyon neden var!!!! hah şimdi sende bunu unut baskabişe bul.

oyyyy yerim onu ben...

Çok teşekkrüler canıımm Valla var da işte.. Böyle şeyler de uyuz ediyor insanı.. Patrona "beğenmiyorsanız kovun beni" diyesim geldi yani.. Ben de yalvarıyodum..

Hep beraber konuştuk ve onu erteledik ya şimdilik :) O zaman da işe dönesim gelmez sanırım :)

Ben toparlaniyim yavaştan.. Çıkıcam.

Öpüyorum hepinizi kızlar.. Yarın bildirimlerde görüşürüz Güzel geçsin yaarıııınn ve de Cumaaaa ve de her güünnn....

teseli edeyim dedim ama o kadar uzun süredir işsizim ki, aklıma iş tesellisi gelmedi hiç. ) bunlara sıkılıp da kendini yemeğe verme fena yaparım.

oyyyy yerim onu ben...

Seni şikayet eden şahsiyetin kendi ile ilgili sorunları vardır bence tavrını açıkça belli et bu tür
Durumlardan hoşlanmadığını söyle şikayet davranış bozukluğudur kendi eksiklerini görmeden başllarına yönelme durumu 30 ki yaşlardan sonra olmamalı oluyorsa sen kendin için deil karşındaki için üzül yazık de geç bölgede lafa bak laf mı bide söyleyene bak adammı

İPEK!!

Çok teşekkürler cd gelmiş bugün!!! Sana da mahçup olduk, karşı taraf öder gibisinden yollamanı bekliyordum, kargo bırakıp gitmiş direkt. :26: Çok teşekkürler zahmet verdik o kadar yüklemek, yollamak kolay değil. Sevgiler bile yazmışsın ya. :)

Orada ağlamamak için gerekirse önceden evde kendinizi zorlayıp ağlayın, içiniz tamamen boşalmış halde çıkın patronun karşısına.
Bunu da küçükken bir öğretmen ödev olarak verdiydi bana, okulda çok ağlıyorum diye. Akşamları ağlama ödevim vardı, kendimi zorla ağlatırdım.
İnşallah herşey yoluna girer.

---

Evet artık callan cdsi olduğu halde yapmayanı döverler. Bugünü 1. kabul edeyim, düzenli yapayım artık inş. Ödül olarak daa kahveli tatlandırıcılı yoğurt olabilir. Azcık da vanilya damlatsam mı.

kekimin 3 yk yulaf kepeklik kısmını yedim. sınırı aştım biraz ama napayım dayanamadım. bugün yürüyüş de yapamadım ama callanımı yaptım. akşam biraz müzik açar dansederim artık.

Ahahahaha...koptuuuummmm...
Kiyamamm yaaa ağlama odevin mi vardı seninnn..:))))

callanımı da yaptım. ohh missss

Ben de yaptım Callenimi..ne büyük rahatlık degil mı..
Hergün aynı his..yapmadığım gun dayanamayip sıcacık yatağımdan cikip yaptığımı bilirim..
Geç saate bırakmak kadar büyük bi zulüm yok bana..
Artık sabah ise gitmeden önce yapmaya karar verdim..

Bugün yediklerim az oldu ama sınırlılari zorlamaktansa varsın az olsun..
Onun haricinde masumum..

Dely üzülme yaaa, patronun yanında da ağlama, şu ağlama dersi ödevi iyiymiş Patronun şöle iyi zamanını yakaladığında da git açık açık konuş, ama lafları iyi hazırlaki, cevap veremesin o sinir olsun ben genelde üst makama çıkınca bizim müdür, müdür yardımcılarına böyle bir şey için gitmek istediğimde kırk saat düşünüom, cümleleri falan afilli hazırlıyorum , hem saygıda kusur eksik etmeyeceksin( sonuçta müdürün yani) hem de böyle alttan alttan lafları söyleyeceksin .....

ben hep gece yatmadan önce yapıyordum. 1 ay boyunca nasıl rahattım, hiç aksatmıyordum. yatılı misafirliğe gittiğim günlerde bile aksatmadım. zaten insan birkaç gün yapınca bir daha bırakamıyorum. yalnız uzun zaman sonra tekrar başlayınca, ne kadar çok kilo verdiğimi ve bunun beni ne kadar rahatlattığını farkettim. ilk yaptığım zamanlarda 85 falandım.

Slm canlarim,soyle bi gecmise gidip geldim. Dely,is durumuna cok uzuldum.insan isinde huzurlu olmayinca herseye yansiyor ya.umarim patron senin yerine ispiyoncuyu hesaba ceker. Aliye,asya tebrikler artik canim diyet recel istiyooooooooooooo.... :). Bu arada herkesler callen yapiyor anlasilan, dun yaptigim hareketler yuzunden her yerlerim agriyo...kollar bacaklar karin kaslari...abovvvvvv.

madem canın istiyo sen de ye. "oldu olacak, kırıldı nacak" derler, ya da daha bilineniyle "battı balık yan gider" ))))
3-5 gün sonra ağrımaz artık, hem de çok rahat yaparsın hareketleri. ben,m sadece pelvis döngüsüne dizim ağrıyor o kadar. o da dizimdeki sakatlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…