Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo şaşırdım açokcası,1 günde 1.5 kg hıımmmmmmm
callanımı da yaptım. ohh missss
Arkadaşlar kakao diyorum nereden buldunuz?
ben geçen seferde bulamamıştım, o yüzden aramıyorum bu sefer
herkese iyi akşamlar. yarın bol eksili bildirimler diliyorum
Selam Kızlar,
Bugün ps günümdü ve güzel geçtiğine inanıyorum.
Menümü bildiriyorum:
Sabah 1 bardak süt,
Öğle Yoğurtlu tavuk, 1 dilim yulaf ekmeği, 1 sütaş light meyveli yoğurt
Ara 1 bardak yeşil çay
Akşam köfteli döner :) (kendim uydurdum), yeşil salata, 1 bardak zero cola
köfteli döner dediğim şey şu :) 2 dilim yulaf kepeği ekmeğini ısıttım, tabağın içine ufaladım, üzerine pişirdiğim köfteleri minik minik doğrayıp dizdim, üzerine ılıttığım çırpılmış yoğurdu döktüm, biraz da pulbiber ekledim, oldu size çakma döner :)
bende bildirim yapmak istiyorum
bildirimi ne zaman kime yapıyoruz
bende yapabilir miyim?
adetim yaklaştı gözüm döndübugün yulafım 4 kaşık oldu bide meyveli yoğurt bideee normal peynirrr offfff şu dönemi hayırlısıyla atlatsam.
Ben fırın poşetinde mikrodalgada yapıyorum. 6 dk koca çupra ğpişiyorr. Hem çabuk oluyorr hemde kokmuyor...
arabayla 7 dk yol, uzun bir yol değil. arabayı bırak bence. benzin parasını da kenara at. ay sonunda kendine güzel kıyafetler alırsın.
ben kilonun hepsini dukanla verdim. toplamda 15-16 ay ama düzenli yapmaya başlayalı 1 yıl oldu. zaman işlerinden anlamam ben. herkesin metabolizmasına, ne kadar zamandır kilolu olduğuna, kiloyu ne kadar zamanda aldığına, yaşına, sağlık durumuna, yaşam biçimine, geçmiş diyet deneyimlerine ve da pek çok şeye göre değişir bu süreç. başka bir arkadaşın 6 ayda verdiği kiloyu ben 1 yılda verdim.
şimdi geçmişi okurken gördüm mesajını
okul ile ev arası 6,5 kilometre
sabahın köründe yürümem nasıl olur bilmiyorum
hadi haftada 1 gün dersim saat 10 da başlıyor o günlerde yürürüm ama diğer dersimin full olduğu günler bu yorgunluk beni etkiler mi ki? zira, sanırım yavaş yavaş varise doğru adım atıyorum. hiç yerinde oturamayan bir öğretmenim çünkü.
kızzzlaaaaarrrrrrrr :))) bugun dıyetımin 23. günü ve ben tam olarak 7 kilo vermiş bulnmaktym 83.5 ile basladıgım dıyetım bugun tartı sonucuyla 76.5 olmuş durumda...
mutluyum :))
hedef= yılbaşına kadar 70 kilo olmak...
olurmuyumkiii ? ::))
nar şurubu içiyomusun duraklatma kırıcı :)))Olursun insallah...neden olmasin ki..23 günde 7 kilo çok iyi..tabi zamanla azalacak kilo verme hızın..
Ama kaçamak yapma sporunu aksatma ..
Ben de ocaga kadar 4 kilo daha vermek istiyorum ama 3,5 haftadır nerdeyse aynı kilodayim..
nar şurubu içiyomusun duraklatma kırıcı :)))