- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
haftada 1 iyidir. yoğurdu kendin süz. hazır alma. onlar çok yağlı. reçeli kat güzelcene çırparak karıştır. çine biraz tatlandırıcı da ilave edebilirsin tadı az gelirse. sonra at buzluğa dnsun. olsun sana dondurma. 1 taşla 2 kuş olayı
ben vişne ya da ahududu alıyorum. karbonhidrat değerleri daha düşük.
Merabaaa
Arkadaşlara bakıp çıkcamBaktıımm :))) Çıkıyooomm
dely misin nesin sen yaaa
burdamıymış arkadaşların bariiii:118:
Kendı alıntımı cevaplıyayım. Bian gülesim geldide. Karakterlerden en altta sağda olan dans değilde sanki inek sağıyormuş gibi geldi de ona güldüm vıjj vııııjjjj vıj vııııjjjj
bende aynını yapıyorum daha az malzemeyle daha çok muş gibi oluyobak ben napıyorum. 1 paket light pudingi 4 e bölüp kullanıyorum. Ve bol sütle yapıyorum. çok talı geliyor bana. Puding gibi değil de birazcık cıvık bişey yapıyorum. Nasıl olsa yerken at aynı. Varsın fazla kıvamlı olmayıversin. Isteğimi kesiyor yinede.
tselam dukana gönül verenler..
şimdi size bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim kitabı okudum hatta 2 kez okudum anca anladım ne kötü bir çeviri o öyle..sitesinden atak seyir hesaplattım 3 gün atak 2-0 seyir yapacağım yalnız..şunları merak ediyom..
1)süt ürünlerine izin var amalight süt günde bir bardak olacak dimi süt şekerinden dolayı..
2)acıkmıyorum deli gibi su içiyorum ama bu içim yanıyo yaa sulara kanamıyorum hindi füme yiyorum çok tuzlu o yüzden mi ..yoksa bu bahsedilen yan etkimi ağız kuruluğu mu acaba..
3)tarçına izin var mı?
bunlar dışında her şey iyi gidiyo şükür ..yulaf kepeğine bayıldım limit olmasa kase kase yerim..
Kahveli yoğurt muuuu....Öğle arası labdan kaçıp bilgisayar başına geldim, muhabbetiniz özletiyor kendini. :))
Yoğurda kahve koyma fikrini sevdim, yoğurt-kakao-kahve yaptığım olmuştu önceden de. Kakaosuz da güzel olabilir. İshal olanlar, tek kaşık Türk kahvesini biraz suyla yutsunlar, düzelir.
Krep yapan arkadaşlar: Sütle yaparsanız daha krebe benziyor, yoğurtla yapılırsa daha bir böreğimsi yumuşak oluyor. :)
O şekersiz pudinglerden sadece vanilyalı olanı uygun gibiydi sanki? Ötekilerde buğday nişastası şu bu derken ipin ucu kaçıyor gibiydi? Yanlışsam düzeltin elbet. :) Ama onu yiyene kadar süt-tatlandırıcı-az mısır nişastası ile kendimiz yapabiliriz evde birşeyler. Ya da nihai çözüm: Yoğurt+tatlandırıcı.
Herkese selamlar, iyi günler - akşama görüşürüz
Burada çoğunluk İstanbullu galiba...
Ankaralılar neredesiniz...
saol canımama ana yemek ne oluyor kitapta 95. sayfaya geldim ama böyle bişey okumadım :26:bilgilendirirsen sevinirim
gayet güzeldi canım açlık hissetmedim bol bol su içtim tartıda 1.1 kilo gitmişbaya motive etti bu beni
Hepiniz ne kadar şekersiniz. Hemen cevap veriyorsunuz sağolun. Benim açıkçası öyle çok fazla kilo fazlam yok. Yani kilolu biri değilim. Fakat yinede kilo fazlam ve biraz göbeğim var. Ben en iyisi bu başlığı takip edeyim iyice. Kitabını da okuyayım alıp.
Diyabetik reçel ve light yoğurt karışımına yarım çay kaşığı kadar türk kahvesi de eklenince metabolizmam hızlandı arkadaşlar. Yoğurda kahve koyma fikrini de Dr Ayça Kaya yazılarından buldum. Malum diyetimiz bağırsaklarımıza iyi gelmiyor...
selam dukan güzelleri
sabah:1domates 1 yumurta ve peynirden oluşan omlet sekersiz 2kupa çay
öğlen:haşlanmış burokoli sarımsaklı yoğurt 1çorba kaşığı yulaf kepeği
ikindi:sütlü kahve
akşam :balık ve liğht kola
kızlar balığı tost makinesinde yağlı kağıdın arasında yapmayı denicem fikriniz nedir nasıl olur ?
Bu kız bizim köyden değildi dimi
zeynepcim... iyiki varsın
Çok kokarr. Balkonda yap bencee.
Yada folyoya sıkı sıkı sar. Onun içinde yappp
callan ipek sevgiler :))
ipekcik cd geldi sağolasın var olasın
folyayala yapıyım bari kokusu olmaz annem tv de görmüş ızgara gibi oluyormus tadıda güzelmiş yağsız diye deneyeyim dedim sonucu yazarım size :)
Ben fırın poşetinde mikrodalgada yapıyorum. 6 dk koca çupra ğpişiyorr. Hem çabuk oluyorr hemde kokmuyor...