Herşeyi buldum da light kakao bulamadım lıght olmasa ne olur diye sormaktan korkuyorum sonucu görüyorum nerden alıyorsunuz??
ben geçen seferde bulamamıştım, o yüzden aramıyorum bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyi buldum da light kakao bulamadım lıght olmasa ne olur diye sormaktan korkuyorum sonucu görüyorum nerden alıyorsunuz??
Tarçın serbest mı diye soran arkadaş vardı kim olduğunu hatirlayamadim ama cevap vermek istiyorum..
Tarçın bence serbest :) eğer sınırlıysa bile serbestmis gibi düşün
Cünkü gun içinde 1 tatlı kasigini zaten gecemiyosun:)
Bi ara da ona dadanmistim da ordan biliyorum...
Bu arada su vanilya aroma serum şeklinde olan bir türlü damlatamiyorumm...
Deli oldum..pes ettim..
Burnuma mis gibi koktuguyla kaldı 1 damlacik damlasaydi ya tadına bakcaktim sadece..
Arkadaşlar kakao diyorum nereden buldunuz?
canım hangi ayarda pişiriyorsun mikroda..
eLMAYRAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
Nesli kuzum an itibariyle ANKARA da. Herkese selamı var...
Medesamda İstanbula indide 5 görüşmesini halletti bileee.
Ana yemek bildiğin ana yemek. Kitapta yazan özel bir şey değil
O kadar az yemişsin ki ana yemek nerede diye nazire yaptımm, laf soktumm kısaca...
Amacımız çok yemek az yeyince inan zararlı çıkıyoruz.
Lakito tokuraaaa
Japon şekerimsin sen
Kitabu okuda kop gell.
SEveriz bir yeni çekirgeleriiiii
WAllan ben uzun zamandır kahve içerim hergün 1 dane.
Gayette iyidir performansınnn
Hele biraz destek verince günde 8 çıktığım gün olduu geçen hafta bilirsiniz....
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
havuçlu tarçınlı kek yaptım. hiç havuçlu kek yapmamıştım daha önce, bakalım nasıl olacak. yanına da tarçınlı narçiçekli yeşil çay demlerim. veeee uzun bir aradan sonra bugün callana başlıyorum. birazdan yapacağım callan seansından sonra, keke ve yeşil çay ile ödüllendireceğim kendimi.
Sen hangi köydensin kardeş
ohoh miss afiyet olsun şimdiden..
Aliyeee kekin tarifini hemen yaz :) alıntı yapmadan atladım gene :))
Callende hangisini yapiyosun..10 günde 10 yaş genclesilen mı
aHH BU HAVUÇLU TARÇINLIYA ceviz nasıl yakışır normal insan olsakk :)
callanın hepsi aynı kuzu. sadece farklı farklı videolar var. hareketler hep aynı hareketler. ben başlangıç videosundan yapıyorum. sonrasında ileri aşamaya da geçerim inşallah.
kek güzel olmuş. ama biraz karbonat tadı baskın olmuş sadece. fazla kaçırmışım karbonatı.
3 küçük yumurta
2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı süt
6 kaşık kepek
2 kaşık süttozu
1 orta boy havuç
kafama göre tarçın
1 paket kabartmatozu
1/2 pakete yakın karbonat (ben 1 pakete yakın koydum. çok geldi)
4 kaşık takita
azıcık vanilya aroması
azıcık limon aroması
yumurta sarıları ve yoğurdu iyice çırp. sütü ilave et. süttozu, tarçın aromalar kat ve iyice eriyene kadar karıştır. havuzu ince rendeyle rendele. su yunu bırakmadan hemen kat karıştır. kepeği, kabartma tozu ve karbonatı kat karıştır. yumurta aklarını ayrı bir kapta iyice çırp köpük olsun. bunu hamurun üzerine dök ve ezmeden hamura kat. iyicekarışınca kalıba dök ve 150 derece fırına at. hazırladıktan sonra dışarda beketme. hemen fırına ver. kapta ya da kalıta bekleyince süttozu dibe çöküyor. çok güzel kabardı. içi ıslak ıslak da kalmadı. baya kek gibi oldu yiyimi de.
Kihkihkoohhkomik misin nesin ya
:)) Burdaymış işteeeedely misin nesin sen yaaa
burdamıymış arkadaşların bariiii:118:
Ben de nesquik gibi süte katıyodum. Ona dadanmıştım bi ara da.bende aynını yapıyorum daha az malzemeyle daha çok muş gibi oluyo