1.5 yulaf kepeği 1adet yumurta ve birkaşık yoğurdu çırparak yağsız teflon tafada pişirdim. Teknik doğrumudur? uyğulayan varmı?
Diyabetik reçel ve light yoğurt karışımına yarım çay kaşığı kadar türk kahvesi de eklenince metabolizmam hızlandı arkadaşlar. Yoğurda kahve koyma fikrini de Dr Ayça Kaya yazılarından buldum. Malum diyetimiz bağırsaklarımıza iyi gelmiyor...
ikisi de aynı. reçelin yağlısı yağsızı olmaz ki zatenen iyisi seyidoğlu benim kullandıklarım içinde. koska da fena değil. ama tamek sakın alma. berbat...
adet duzenını bozuyor bu diyet pek cok kiside protein agirlikli bir diyet oldugundan. bebek yapacaksaniz zorlanirsiniz, zaten hamilelikte de yapilmasi onerilmiyor. o yuzden pek size uygun bir diyet degil.
iyi günler arkadaşlar dukan diyetini hazırlayan doktorun doktorluk lisansı iptal edilmiş
[h=1]Dukan'ın lisansı elinden alındı[/h]
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.
Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.
sabah
bu ürünü bende aldım
biri yenilebilir desin diye bekliyorum
her yerde de bulunmuyorbulunca 3-4 tane aldım bakalım yiyebilecek miyim
icerikleri ve oranlari yazarsaniz, bilgi sahibi olabiliriz.
Kusura bakmayın. çok sık giremeyince konuları yakalayamıyorum. Tekrar olmaz inşallah sorduklarım
Anladığım kadarı ile diyet reçel yiyebiliyoruz.. Meyve içermeyenden mi alacağız ki öyle bir reçel var mı? Bir de light dondurmaya takıldım ben. Madonun sade light dondurmasını yiyebiliyor muyuz? En azından haftada 1??
Cevaplarınıza teşekkürler