Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

fikrimi söylemem gerekirse bebek dusunuyorsan eger bebısını yap emzırme surecını falanda atlat sonra basla dıyete.. hem hıcbır zararıda yok. normal dıyetısyenlerın verdıgı lıstelerden farkı yokkı zararıda olsun. bu zararlıysa onlarınkı de zararlı..

Teşekkürler cevaplarınız için. Fakat hani bebeğin ne zaman olacağı belli değil. Hani bebekten önce hiç olmazsa 5 kilo versem fena olmazdı.

biz burdayız kuzu asıl sen yoksun. öğlen olmuş günaydın diyorsun. medesayı sorarsanda istanbul semalarında toplantıdadır herhal

ya asağıda baktıgımda sadece ziyaretciler görunuyordu,bi sorun wardı sanırım,,anamm dedim millet nerde ben sabahtan işleri toparladım geldim diyene kdr hep bu saat oluor bu nedenle benim günaydınlarım yaww

adet duzenını bozuyor bu diyet pek cok kiside protein agirlikli bir diyet oldugundan. bebek yapacaksaniz zorlanirsiniz, zaten hamilelikte de yapilmasi onerilmiyor. o yuzden pek size uygun bir diyet degil.

ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum eğer şu an fazla kilonuz varsa onu verin bebeği biraz erteleyin daha sonra hamile kalın...fazla kilolu bir insanın hamile kalması vucut deformasyonu açısından kötü olabiliyor..bende bebek istiyorum ama erteledim önce kilolar gitsin sonra bebek gelsin .ben ilk doğumumda sezeryen olmustum mecburen buda öyle olcak onda kilom iyiydi hamileykende cok almadım sezeryen yerim öyle sarkmış deil ama göbek bölg.çok yağ varsa sezeryenden sonra katlanıyo çünkü hamileyken ordaki kaslar işlevini yitiriyo ve o halde kesilince sarkıyo geri dönüşüde yok...yani bu ihtimalleri düşününce önce kilo vermeli bence..tabi siz bilirsiniz...

ben geçen sene eylülde başladım diyete, hep uzun vada de zararlı olacak diye yazıyordu nette, o yüzden aylık kan tahlili yaptırdım
sonra 25 kilo verdim ve malesef bıraktım, bu arada ilk defa kolesterolüm indi ve kan seviyem yükseldi
sonra 3 gündür yeniden yapmaya başladım, bu ara dönemde dahil olmak üzere bir sorun yaşamadım, eğer gerçekten sağlık sorunlarına yol açacak olsaydı bende şimdiye olurdu...
geçen sene kilo sorunu yüzünden hamile kalamayan 2 arkadaşımız yaklaşık 10ar kilo verince hamile kaldılar hatta
bilemiyorum kilo fazlan mı var, hamile kalmana engel olabilecek? ama hamile kalana kadar diyet yapıp, sonrasında da emzirme dönemi bitince sıkı bir şekilde uygulayabilirsin
yalnız yapacaksan önce dukan kitabını oku ve bu diyet hayatta 1-2 kere yapılabilecek bir diyet, aklında olsun

Son düzenleme:

diyet sonrası ne kadar kilo aldınız?

saol canım ama ana yemek ne oluyor kitapta 95. sayfaya geldim ama böyle bişey okumadım :26:bilgilendirirsen sevinirim

gayet güzeldi canım açlık hissetmedim bol bol su içtim tartıda 1.1 kilo gitmiş baya motive etti bu beni

Hepiniz ne kadar şekersiniz. Hemen cevap veriyorsunuz sağolun. Benim açıkçası öyle çok fazla kilo fazlam yok. Yani kilolu biri değilim. Fakat yinede kilo fazlam ve biraz göbeğim var. Ben en iyisi bu başlığı takip edeyim iyice. Kitabını da okuyayım alıp.

Teşekkürler cevaplarınız için. Fakat hani bebeğin ne zaman olacağı belli değil. Hani bebekten önce hiç olmazsa 5 kilo versem fena olmazdı.

5 kilo için dukanla uğraşmak gereksiz. yemeklerinizdeki yağı yarıya indirin. ekmeği e hamur işlerini azaltın. şekeri ve abur cuburu kesin. günde 30 dk yürüyüş yapın. en fazla 2 ayda 5 kg rahatlıkla gider.

bence 10 kg dan daha azı için dukan gibi zor bir diyet yapılmamalı. yeri gelmişken şunu da söyleyeyim, insanlar sanıyor ki dukan çok kolay bir diyet, bir müddet tavuk balık yumurta yoğurt yiyoruz ve hooop gidiyor kilolar. öyle değil. diğer diyetlere göre çok daha fazla disiplin ve irade gerektiren bir diyet dukan. diğer diyetlerde azıcık fazla kaçırdığınızda ertesi gün telafi edersiniz ama dukanda böyle bir kaçamak sizi en az 10-15 gün geriye atar. daha da önemlisi, diğer diyetlerde kilo verirsiniz ve diyet biter. dukan diyetini ise hayatınız boyunca sürdürmek zorundasınız. bunlar çok ciddi şeyler. 5 kilo için göze alınacak işler değil.

Çok mantıklı ve süper bir fikir Teşekkürler

Diyabetik reçel ve light yoğurt karışımına yarım çay kaşığı kadar türk kahvesi de eklenince metabolizmam hızlandı arkadaşlar. Yoğurda kahve koyma fikrini de Dr Ayça Kaya yazılarından buldum. Malum diyetimiz bağırsaklarımıza iyi gelmiyor...

hoptis hoptis ben geldim nasilsiniz dukan cicekleriiiii

yaaa bu latte machiatto da cok yag varmidir sütünde??? bilgiis olann? cafe de icilen hani hazir satin alinan degil?

bu tarif iyi de diyabetik recel ne zaman yesem beni ishal ediyor. benim bagirsaklar cok nane molla, protein diyeti yap calismasin, az tatlandiricili sey ye ishal.

bir de kahve atarsam ne olur bilemem. Kullanabilen arkadas icin faydali oneridir.

1.5 yulaf kepeği 1adet yumurta ve birkaşık yoğurdu çırparak yağsız teflon tafada pişirdim. Teknik doğrumudur? uyğulayan varmı?

1.5 yulaf kepeği 1adet yumurta ve birkaşık yoğurdu çırparak yağsız teflon tafada pişirdim. Teknik doğrumudur? uyğulayan varmı?

bende 1 yulaf kepeği 1 peynir 2 yk süt ile yaptım iyi oldu sanırım doğru ikimizinki de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…