- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Bende bu diyete başlamak istiyorum fakat korkuyorum. Dukan hakkında internette birçok olumsuz yazı da var. Sizler hiçbir olumsuzluk yaşamadınız mı? Birde bebek de düşünüyoruz. Yani hem bebek düşünüp hem bu diyet yapılır mı acaba?
good morning ahaliiiii,,nerelerdesinizz yoksunuz ortalıkta
biz burdayız kuzu asıl sen yoksun. öğlen olmuş günaydın diyorsun. medesayı sorarsanda istanbul semalarında toplantıdadır herhal
Bende bu diyete başlamak istiyorum fakat korkuyorum. Dukan hakkında internette birçok olumsuz yazı da var. Sizler hiçbir olumsuzluk yaşamadınız mı? Birde bebek de düşünüyoruz. Yani hem bebek düşünüp hem bu diyet yapılır mı acaba?
ben geçen sene eylülde başladım diyete, hep uzun vada de zararlı olacak diye yazıyordu nette, o yüzden aylık kan tahlili yaptırdım
sonra 25 kilo verdim ve malesef bıraktım, bu arada ilk defa kolesterolüm indi ve kan seviyem yükseldi
sonra 3 gündür yeniden yapmaya başladım, bu ara dönemde dahil olmak üzere bir sorun yaşamadım, eğer gerçekten sağlık sorunlarına yol açacak olsaydı bende şimdiye olurdu...
geçen sene kilo sorunu yüzünden hamile kalamayan 2 arkadaşımız yaklaşık 10ar kilo verince hamile kaldılar hatta
bilemiyorum kilo fazlan mı var? ama hamile kalana kadar diyet yapıp, sonrasında da emzirme dönemi bitince sıkı bir şekilde uygulayabilirsin
yalnız yapacaksan önce dukan kitabını oku ve bu diyet hayatta 1-2 kere yapılabilecek bir diyet, aklında olsun
Boğanın tepesinde bekliyor olacağım....
Isırın beniii yeyin bitirin. Şu kilolarda bitsin gitsinnnn
Ay salonda spor çok keyifliymiş...
Çok eğleniyorummmm etraf çıtır doluuu onlara bakarken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...
Kuzum bizde seni özledik walla. Ama buluşmada yine olamamana inanamıyorum...
Gazoz mazoz ne işin var yaa.
Şekersiz diye beni bile yiyeceksin çekirge sen. Allahtan ben bal gibiyim yiyremezsinn :)
Acıbademi 5 damla kullanırsan bişeye benziyor. Yoksa böööööghhh İğrençç
O diğeri dediğin var yaaa
Ölürüm onaa
Kahveme yarım şişe döküyorummm
Ohhhh
En kral kokteylden daha anlamlı oluyorr.
İçki içmediğim her gün (ki yılbaşına kadar alkol yok. Sadece 1 hakkım var onuda özel bir güne saklıyorum) romm lu kahve benim kurtarıcım oluyor. Sadece kendisini kokluyorum çoğu zaman ya neysee.
Medesam da gittiği barlarda yapardı bunu. Hatta çok geyiğini yaptık. Kızın kolasına bişey katttılar fısıltıları barın içindee. Sonra da medesa coştuğu için ne alıyor bu kız dedikoduları kol geziyordu barlarda.....
Gayet başarılıı
Ammmaaaaa!!!
Ana yemek olarak ne yedin.... :)
O kadar datlı ye birde gazoz iç
Şeker komasına girmemişsin iyiii
Bu hafta biraz ara ver tatlandırıcı olayınaa
Sonra çekersin acısını...
Ayy kuzummm ben bayılırım etaminee
Arkadaşım doğum yapacak
5 tane 20 x20 cm kare etamine 5 ayrı şirin desen işleyip parça kumaşlarla birleştirip battaniye yapmak istiyorum üstünde dukan yazan :)
DAha önce yeüenime yapmıştım harika olmuştu. Ama aynı desenleri kullanmak istemiyorum. Varmı elinde örnek. Nette dolu vardır ama vakit mi var anacaımm bakmaya. Hem çok olunca seçemiyor insan. Bu arada bebek kız :)
Walla ben uyanıktımmm. SIDIKA izleyip kahkaha atmakla meşguldüm o saatte...
Hazırlıklı olduğuna göre kitabı okumuşsun. Tebrikelrr. Hoş geldin...
Perşembe günleri saat 15 e kadar
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Kilo
Hedef
Geçen perşembe
Bu perşembe
Boy
En sediğin renk
Tuttuğun takım :)
hıımmm,güzel görünüyor,ama arkadaşın biri ana yemek nerede diye sormuş,ana yemekte olacak sanırım,sana baktım dün gündüz topikte yoktun,takipteyim,menülerini paylaş bende sende faydalanayım haftaya.nasıl geçti açlık hissettinmi.
Teşekkürler cevaplarınız için. Fakat hani bebeğin ne zaman olacağı belli değil. Hani bebekten önce hiç olmazsa 5 kilo versem fena olmazdı.
Çok mantıklı ve süper bir fikirTeşekkürler
Diyabetik reçel ve light yoğurt karışımına yarım çay kaşığı kadar türk kahvesi de eklenince metabolizmam hızlandı arkadaşlar. Yoğurda kahve koyma fikrini de Dr Ayça Kaya yazılarından buldum. Malum diyetimiz bağırsaklarımıza iyi gelmiyor...
1.5 yulaf kepeği 1adet yumurta ve birkaşık yoğurdu çırparak yağsız teflon tafada pişirdim. Teknik doğrumudur? uyğulayan varmı?