Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyice şaşırdım:KK53::KK53::KK53:
Allah sonumu hayır etsin:KK53::KK53::KK53:

Light krem şanti krem şantiye göre % 40 daha az kalori içerir. Soğuk su ile çırpılarak hazırlanır. 38 g olarak poşette satışa sunulmuştur. 100 ml tarifine göre hazırlanmış light krem şantinin ortalama besin değeri 46 Kcal'dir. 1 yemek kaşığı (yaklaşık 20 ml) light krem şantinin enerji değeri; (su ile hazırlanmış) 9 Kcal, (yağsız süt ile hazırlanmış) 11 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: kusuuuuuuuum cook sevindimmmmmmmmmben bu haberlereeeee vayyyyy vayyy vay diyorum cuma günü alisveris günüdür zaten peynirler almaliyim burada bulamadigim icin:KK52::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 557963 Eki Görüntüle 557964

içerik ve besin değerleri bu canım... ne olurrr yenebilir dee ne oluuurrrr:KK53::KK53::KK53:

eklentileri goremedim. ama icinde misir nisastasi varsa atakta olmaz, seyirde misir nisastasina izin var. internetten baktim, tarife gore hazirlanan puding'de karbonhidrat orani %11mis. bence kabul edilebilir. ama arkadasin dedigi sekilde pudingi kendi yaparsaniz, daha guvenerek tuketebilirsiniz.

bu arada boyle bir tatlandirici varmis 0.99 kurus. diyabet haftasi icin. kargo da 3.99
belki ilgilenen cikar. ben kullanmadim, nasil oldugunu bilmiyorum, ama sukralazli, yani splenda ve takita ile ayni etken maddeli.

Sukrax Tatlandırıcı 100 Tablet | hızlıal.com

Kusura bakmayın. çok sık giremeyince konuları yakalayamıyorum. Tekrar olmaz inşallah sorduklarım:KK43:

Anladığım kadarı ile diyet reçel yiyebiliyoruz.. Meyve içermeyenden mi alacağız ki öyle bir reçel var mı? Bir de light dondurmaya takıldım ben. Madonun sade light dondurmasını yiyebiliyor muyuz? En azından haftada 1??

Cevaplarınıza teşekkürler

hyr diyet reçel izinli değil.bazıları duraklamayı vs göze alarak yiyor.ama normalde böle bişi izinli değil.sizde duraklamayı göze alıyorsanız tüketmelisiniz.Madonun dondurmasının içinde ne oldugunu bilmeden yorum yapılamaz ama Carte Dorun light dondurmasını incelemiştim uygun deildi.

Eki Görüntüle 557951

bu arada bunu aldım akşama yemek istiyoruummm:KK56::KK56: bi sakıncası yok değil mi???

Eki Görüntüle 557963 Eki Görüntüle 557964

içerik ve besin değerleri bu canım... ne olurrr yenebilir dee ne oluuurrrr:KK53::KK53::KK53:

verdiğiniz linkler açılmıyor.içindekileri yazar mısın ?

selam dukana gönül verenler..
şimdi size bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim kitabı okudum hatta 2 kez okudum anca anladım ne kötü bir çeviri o öyle..sitesinden atak seyir hesaplattım 3 gün atak 2-0 seyir yapacağım yalnız..şunları merak ediyom..
1)süt ürünlerine izin var amalight süt günde bir bardak olacak dimi süt şekerinden dolayı..
2)acıkmıyorum deli gibi su içiyorum ama bu içim yanıyo yaa sulara kanamıyorum hindi füme yiyorum çok tuzlu o yüzden mi ..yoksa bu bahsedilen yan etkimi ağız kuruluğu mu acaba..
3)tarçına izin var mı?
bunlar dışında her şey iyi gidiyo şükür ..yulaf kepeğine bayıldım limit olmasa kase kase yerim..

hyr diyet reçel izinli değil.bazıları duraklamayı vs göze alarak yiyor.ama normalde böle bişi izinli değil.sizde duraklamayı göze alıyorsanız tüketmelisiniz.Madonun dondurmasının içinde ne oldugunu bilmeden yorum yapılamaz ama Carte Dorun light dondurmasını incelemiştim uygun deildi.

verdiğiniz linkler açılmıyor.içindekileri yazar mısın ?

puding icerigine burdan bakabilirsin.
Dr.Oetker - Light Puding Vanilya Aromalı

Merhaba,

Ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak bugün aranıza katılmaya karar verdim. Sizin yazılarınızı okudukça Dukan diyeti yapmak için ceseartlendim.
Dukan diyetinde 7.günüm 80.7 den 77 kiloya düştüm şu anda, bugün saf protein diyetimin son günü ancak bundan sonra nasıl devam etmeliyim bilmiyorum 1+1 mi 5+5 mi? Hedefim 60 kilo. Herkese iyi zayıflamalar :) :)

diyet reçel yiyebiliyoruz diye birşey yok. ben kendi adıma meyveli yoğurt yemiyorum. onun yerine diyabetik reçel ve süzme yoğrdu karıştırıp yiyorum. bunun sebebi meyveli yoğurtların tadından hoşlanmamam ve fazla pahalı bulmam. ben kendi kişsel tercihimle böyle birşey yapıyorum ve bir şikayetim yok. bu tecrübeni forumda paylaştım ve bir süre sonra bir baktım ki diabetik reçel serbeste doğru gidiyor mevzu.

ama dediğim gibi, bu, diyabetik reçellerin, dukan diyetinde serbest olduğu anlamına gelmiyor. sadece basit bir mantık yürütme. meyveli yoğurt; meyve yoğurt ve tatlandırıcıdan ibarettir. diabetik reçel de meyve ve tatlandırıcıdan ibarettir. bunu yoğurtla karıştırırsam içerik olarak meyveli yoğurt olur.

ne kadar agresif bir yazı olmuş, tekrar kuyunca farkettim. :KK1: sinirli falan değilim, sadece net yazmaya çalıştım. :KK1:

süzme yoğurt, tatlandırıcı+ kakao(azıcık)...

ya da süzme yoğurt+tatlandırıcı+tarçın...

ya da süzme yoğurt+tatlandırıcı+gojibery...

hepsinden memnunum..

light pudinglerden de memnun olabilirim:KK53::KK53::KK53:

diyet reçel yiyebiliyoruz diye birşey yok. ben kendi adıma meyveli yoğurt yemiyorum. onun yerine diyabetik reçel ve süzme yoğrdu karıştırıp yiyorum. bunun sebebi meyveli yoğurtların tadından hoşlanmamam ve fazla pahalı bulmam. ben kendi kişsel tercihimle böyle birşey yapıyorum ve bir şikayetim yok. bu tecrübeni forumda paylaştım ve bir süre sonra bir baktım ki diabetik reçel serbeste doğru gidiyor mevzu.

ama dediğim gibi, bu, diyabetik reçellerin, dukan diyetinde serbest olduğu anlamına gelmiyor. sadece basit bir mantık yürütme. meyveli yoğurt; meyve yoğurt ve tatlandırıcıdan ibarettir. diabetik reçel de meyve ve tatlandırıcıdan ibarettir. bunu yoğurtla karıştırırsam içerik olarak meyveli yoğurt olur.

ne kadar agresif bir yazı olmuş, tekrar kuyunca farkettim. :KK1: sinirli falan değilim, sadece net yazmaya çalıştım. :KK1:

Çok teşekkürler cevap için. valla bu kadar kilo verince bu diyetle en az dukan kadar sözünüz geçer bence:):) anladım net olarak. ben meyveli yoğurt yiyebiliyorum o yüzden hiç işleri karıştırmıyım..bir de tatlı krizlerinde en iyisi bloglardaki tariflere bakayım. simla gibi mesela. hatta 10 kilo verene kadar bakmamaya çalışayım:):)

Eki Görüntüle 557951

bu arada bunu aldım akşama yemek istiyoruummm:KK56::KK56: bi sakıncası yok değil mi???

bu ürünü bende aldım:KK17:

biri yenilebilir desin diye bekliyorum:KK53::KK53:

her yerde de bulunmuyor:KK53: bulunca 3-4 tane aldım:KK53: bakalım yiyebilecek miyim:KK53:

insallah yeniyordur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hemen bende bi stok yaparim türkiye ye gelmisken

icerikleri ve oranlari yazarsaniz, bilgi sahibi olabiliriz.

henüz heryerde bulunmuyor çünkü yeni bir ürün. kısa süre önce piyasaya çıktı.

muhtemelen içerik olarak dr oetkerin light pudinginden bir farkı yoktur. her ikisinde de içinde şeker yok. light pudingde tatlandırıcı var. bunda talandırıcı da yok. hazır ürünleri fazla tatlı bulanlar için üretilmiş birşey bu. şeker oranını kendisi ayarlasın diye yapılmış. siz de tatlandırıcı oranını kendiniz ayarlayacaksınız tabi.

her seferinde tekrar tekrar söylüyorum. bu tür ürünlerde (hazır sütlü tatlı karışımları, diabetik hazır tatlılar, light dondurmalar, diabetik dondurmalar...) bunların hiç biri şeker içermiyor. ama bizim için asıl tehlike içindeki kıvam verici maddeler. bu madeler un ve nişasta türevleridir. light puding de ya da diğerlerinde değişen birşey yok. aslında içindekilere bakmanız bile gerekmez. içine un, nişasta ya da bunların türevlerini (sahlep, mısır nişastası, pirinç unu, pirinç, irmik...) koymadan hiçbir sütlü talıyı yapamazsınız. sütü yağlı olur, yağsız olur... içinde şeker olur, tatandırcı olur ya da ikisi de olmaz... bunlar başka konu. ama dondurma da dahil olmak üzere hiç bir sütlü tatlıyı yoğunlaştırıcı bir malzeme olmadan yapamazsınız.

yani işin özü; light puding izinlimi, light dondurma izinlimi, şekersiz muhallebi iznlimi diye düşünmenize gerk yok. içindeki yoğunlaştırıcı madde izinli mi değil mi.. bize izinli olan tek yoğunlaştırıcı mısır nişastası. o da çok çok sınırlı. o sınırlı izinlilerde bir liste var ortalıkta dolaşan. o listede 1 tatlı kaşığı, 1 yemek kaşığı diye yazıyor ama ne kadar zamanda 1 tatlı kaşığı, 1 yemek kaşığı olduğu yazmıyor. hergün tüketin de görün duraklama ne demekmiş...

ay bu da agresif oldu. sanırım ben bugün agresifim. iyi de siz de kızdırmayın beni o zaman.:KK1::KK1::KK1:

Nes biz light da olsa tatlı bişey yemeyelim ben son dukan deneyimimi bir kaşık light dondurma sayesinde bitirdim yasak biz yedik doyduk patladık aha buradayız bana light sınırlı hepsi yasak ocağa kadar yılbaşında ödülüm var yarın İspanya da olucam orada bir boğa bulup önünde bir dukancı bekleyip sizi yad eldicem inş.

Merhaba,

Ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak bugün aranıza katılmaya karar verdim. Sizin yazılarınızı okudukça Dukan diyeti yapmak için ceseartlendim.
Dukan diyetinde 7.günüm 80.7 den 77 kiloya düştüm şu anda, bugün saf protein diyetimin son günü ancak bundan sonra nasıl devam etmeliyim bilmiyorum 1+1 mi 5+5 mi? Hedefim 60 kilo. Herkese iyi zayıflamalar :) :)

verilen kilo açısından arada fark yok. ay sonunda ikisinden de aynı sonucu alırsın. bence en sağlıklısı 1+1. vücudu gereksiz yere 5 gün vitaminden yoksun bırakmak doğru değil. ayrıca 1+1 ile 5+5 arasında 2+2, 3+3, 4+4 gibi alternatifler de var. ben 2 +2 ile başladım, sonra baktım 1+1 daha rahat.
hepsinden önce en önemli sorumu sorayım. kitabı okudun mu?:KK1::KK1:

süzme yoğurt, tatlandırıcı+ kakao(azıcık)...

ya da süzme yoğurt+tatlandırıcı+tarçın...

ya da süzme yoğurt+tatlandırıcı+gojibery...

hepsinden memnunum..

light pudinglerden de memnun olabilirim:KK53::KK53::KK53:

süzme yoğurt tatlanırıcı limon+vanilya aromaları hooop buzluğa. azıcık da süttozu katatrsan tadından yenmiyr. ben en çok bundan memnunum :-)))
bu arada süzme yoğurt hazır değil di mi? hazırlar krema gibi, çok yağlı.

Sonuç: Light puding vs. leri yemememiz hayrımıza olacaktır:KK53::KK53::KK53:

bak ben napıyorum. 1 paket light pudingi 4 e bölüp kullanıyorum. ve bol sütle yapıyorum. çok talı geliyor bana. puding gibi değil de birazcık cıvık bişey yapıyorum. nasıl olsa yerken at aynı. varsın fazla kıvamlı olmayıversin. isteğimi kesiyor yinede.

Nes biz light da olsa tatlı bişey yemeyelim ben son dukan deneyimimi bir kaşık light dondurma sayesinde bitirdim yasak biz yedik doyduk patladık aha buradayız bana light sınırlı hepsi yasak ocağa kadar yılbaşında ödülüm var yarın İspanya da olucam orada bir boğa bulup önünde bir dukancı bekleyip sizi yad eldicem inş.

Bu kız bizim köyden değildi dimi:KK53::KK53::KK53:

zeynepcim... iyiki varsın:nazar:

bak ben napıyorum. 1 paket light pudingi 4 e bölüp kullanıyorum. ve bol sütle yapıyorum. çok talı geliyor bana. puding gibi değil de birazcık cıvık bişey yapıyorum. nasıl olsa yerken at aynı. varsın fazla kıvamlı olmayıversin. isteğimi kesiyor yinede.

salep misali birşey oluyor yani:KK53::KK53::KK53:

olsuuuun nada tavım valla:KK52::KK52::KK52:

henüz heryerde bulunmuyor çünkü yeni bir ürün. kısa süre önce piyasaya çıktı.

muhtemelen içerik olarak dr oetkerin light pudinginden bir farkı yoktur. her ikisinde de içinde şeker yok. light pudingde tatlandırıcı var. bunda talandırıcı da yok. hazır ürünleri fazla tatlı bulanlar için üretilmiş birşey bu. şeker oranını kendisi ayarlasın diye yapılmış. siz de tatlandırıcı oranını kendiniz ayarlayacaksınız tabi.

her seferinde tekrar tekrar söylüyorum. bu tür ürünlerde (hazır sütlü tatlı karışımları, diabetik hazır tatlılar, light dondurmalar, diabetik dondurmalar...) bunların hiç biri şeker içermiyor. ama bizim için asıl tehlike içindeki kıvam verici maddeler. bu madeler un ve nişasta türevleridir. light puding de ya da diğerlerinde değişen birşey yok. aslında içindekilere bakmanız bile gerekmez. içine un, nişasta ya da bunların türevlerini (sahlep, mısır nişastası, pirinç unu, pirinç, irmik...) koymadan hiçbir sütlü talıyı yapamazsınız. sütü yağlı olur, yağsız olur... içinde şeker olur, tatandırcı olur ya da ikisi de olmaz... bunlar başka konu. ama dondurma da dahil olmak üzere hiç bir sütlü tatlıyı yoğunlaştırıcı bir malzeme olmadan yapamazsınız.

yani işin özü; light puding izinlimi, light dondurma izinlimi, şekersiz muhallebi iznlimi diye düşünmenize gerk yok. içindeki yoğunlaştırıcı madde izinli mi değil mi.. bize izinli olan tek yoğunlaştırıcı mısır nişastası. o da çok çok sınırlı. o sınırlı izinlilerde bir liste var ortalıkta dolaşan. o listede 1 tatlı kaşığı, 1 yemek kaşığı diye yazıyor ama ne kadar zamanda 1 tatlı kaşığı, 1 yemek kaşığı olduğu yazmıyor. hergün tüketin de görün duraklama ne demekmiş...

ay bu da agresif oldu. sanırım ben bugün agresifim. iyi de siz de kızdırmayın beni o zaman.:KK1::KK1::KK1:

Allah'ım herkes senin gibi agresif olsada bilmediğimizi öğretse Aliyemmm :KK16:

bu yazıyı imza mı yapsam en çok takıldığımız konu nerdeyseeee :26:

X