.......
ticker ile cebelleşiyorum da
kusura bakmayın
sonunda oldu sanırım
Günün delisini sabahtan buldum ne mutlu bana :)
her eve bir deli lazımmmm
sevindirik oldumne yapacağımı şaşırdım
sağolasın dukan amca
DUKAN DİYETİ 1. ATAK GÜNÜM
sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta
öğlen
0.5 ton balığı yağı süzülmüş suda ısıtılmış
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği
ara
frape (şekersiz)
akşam
1.5 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
2 litre su
Sen tikırını 70 li sayılarla yapınca gör birde mutluluğuuu :)
Ayyy canımsın benim sen, şimdi yüzümde nasıl kocaman bir gülümseme bilemezsin, yüreğim havalandı, çok teşekkür ederim.
Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?
Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon
acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum
yaşasın az önce geldi süt tozum.hemen pasta tarifinin kekini yaptım güzel oldu biraz şekeri az geldi aman tek sorun bu olsun ..bu aarada hüner süt tozundaymış bunu anladım ..asıl fiyatını bilmiyorum indirimde 5 tl ye aldım.bu arada elektirik faturası gelmiş ve bir hayyyyli kabarık eşim şaşkın bir ifadeyle sayaçta mı bi sorun var dedi hiç bozuntuya vermedim o benim kek ekmek vsss denemelerimin çöpe giten kısmının dışındaki faturaya yansımış kısmıydı oysa..eee günde 3-5 sefer deneeme yaparsam olcağı bu asıl yandığım hepsi çöpü boyladı
Sabahın alacakaranlığından herkese günaydın:)))
şimdi bir çoğunuz uyuyorsunuzdur, öpüyorum yanaklarınızdan
Hepimiz için güzel bîr gün olsun.
herkese günaydın...
ya benim tartı krizim var. deli etti beni sabah sabah. sinbo nun digital tartısı. 3-5 senedir bende. normalde pek tartılmadığımdan ve gremlere takılmaığımdan farketmemiştim. ya her seferinde başka birşey gösteriyo. bu sabah 78.6 dan 79.3 e kadar bir sürü değer gördüm ve deli oldum. sabah sabah su terazisini bile buldum baktım koyduğum yer mi eğimli diye ama yok. başka yerlere koydum gene öyle. sizler hangi tartıyı kullanıyorsunuz?? değiştiricem ben bunu acil tavsiye bekliyorummmm....
Herkese günaydın arkadaşlar
Ben de bugün başlıyorum..yanımda 2 tane haşlanmış yumurta,yörsanın light peyniri 1 parça ,yarım yağlı yoğurt,light pınar süt ve tavauk haşlama getirdim işe...
bakalım inşallah bu sefer çok iyi geçecek hep beraber :)
okula kendi arabamızla gidiyorum. küçük bir ilçe burası. 3 tane dolmuş hattı var ve şehrin her sokağını dolaşıyor neredeyse :) dolmuşla 30 dk sürüyor okul. arabayla 7 dk da gidiyorum.
evde benimde ekliptik kondisyon bisikletim var. ya leslie yapıyorum ya da onun üzerine çıkıp ayakta yürüyüş modunu kullanarak ter atıyorum. bendeki ekliptik aşağıdaki linkte var. benimki aynısı sadece markası başka. bimden aldım geçen yıl.
söz onu ihmal etmeyeceğim sevgili idolüm.
Goodman 210 Eliptic Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
son bir soru daha sorabilir miyim?
bu kadar kilonun hepsi dukanın eseri mi ve ne kadar zaman aldı :)
çok meraklıyım dimi.
ama 3 ayım kaldı. eşim yurt dışından döndüğünde onu 75 olarak karşılamak istiyorum ve daha 10 kilom var
olur mu sizce?
okula kendi arabamızla gidiyorum. küçük bir ilçe burası. 3 tane dolmuş hattı var ve şehrin her sokağını dolaşıyor neredeyse :) dolmuşla 30 dk sürüyor okul. arabayla 7 dk da gidiyorum.
evde benimde ekliptik kondisyon bisikletim var. ya leslie yapıyorum ya da onun üzerine çıkıp ayakta yürüyüş modunu kullanarak ter atıyorum. bendeki ekliptik aşağıdaki linkte var. benimki aynısı sadece markası başka. bimden aldım geçen yıl.
çok meraklıyım dimi.
ama 3 ayım kaldı. eşim yurt dışından döndüğünde onu 75 olarak karşılamak istiyorum ve daha 10 kilom var
olur mu sizce?
çok meraklıyım dimi.
olur mu sizce?
Selam kızlar. bugün de menüm neler vardı ?
kahvaltı: 2haşlanmış yumurta 1 dilim jambon ve 1 bardak zencefilli limonlu sallama çay
öğlen: 2 dilim dukan mermer kekimden (2kaşık yulaf kepeğimi bunda kullandım) yanına bir cola zero (izinli sonuçta)
akşam: ıspanak püresi üzerinde kızarmış hindi göğüsü
tarifi yazayım:
taze ıspanak haliyle bulamadığımdan hazır dondurulmuş ıspanak yaprakları aldım, 1 kahve fincanı su ile haşladım. haşlanmış ıspanakları süzüp suyunu iyicene sıktım. bıçakla hafif üstünden geçip doğradım (ki zaten gerek yoktu pek).
bir tencerede 1kaşık yağ (aslında daha az konulsa da olur sanırım, un ile yapılan tarifi kendimce dukana uygun yapmaya çalıştığım için yağsız olurmu bilmem), 1kaşık buğday kepeği ile kavurdum bir tencerede. ıspanağı ve 1bardak sütü
ekledim ve biraz karıştırdım orta ateşte. daha sonra blender ile iyicene püre haline getirdim (tercihe göre blenderden geçirmeden öyle de bırakılabilinir). biraz tuz muskat ve karabiber baharatladım (ki toz biber yada farklı baharatlar da kullanılabilinir).
hindi göğüslerini ise geniş ve biraz derin bir teflon tavada yağsız kızarttım iki taraftan.
bir tabağa biraz püremden koyup, üzerine hindi göğüsümü koydum, biraz biberiye serpiştirdim ve afiyetle yedim.
Bugün bu haftalık 2. PS günümü de böyle bitirdim...
Ayyy aliyeee ben bu alete bayılıyorum ne zamandir da ariyodum ...ve fiyatı da çok uygun gercektenn
Memnun musun..hemen sipariş vermek istiyorum..
Tam basen be bacaklar için..
Hatta bel ve kollar da dahil...
herkese günaydın...
ya benim tartı krizim var. deli etti beni sabah sabah. sinbo nun digital tartısı. 3-5 senedir bende. normalde pek tartılmadığımdan ve gremlere takılmaığımdan farketmemiştim. ya her seferinde başka birşey gösteriyo. bu sabah 78.6 dan 79.3 e kadar bir sürü değer gördüm ve deli oldum. sabah sabah su terazisini bile buldum baktım koyduğum yer mi eğimli diye ama yok. başka yerlere koydum gene öyle. sizler hangi tartıyı kullanıyorsunuz?? değiştiricem ben bunu acil tavsiye bekliyorummmm....
Bende bu diyete başlamak istiyorum fakat korkuyorum. Dukan hakkında internette birçok olumsuz yazı da var. Sizler hiçbir olumsuzluk yaşamadınız mı? Birde bebek de düşünüyoruz. Yani hem bebek düşünüp hem bu diyet yapılır mı acaba?