Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnn kuzular canlar bacılar

Dukanla aram pek iyi lakin bu mide yanmaları beni pert ediyor, ilaç almıyorum hani genellikle onlarda kabız yaptığı için ama böylede işlence gibi
Tava böreği denemelerim başarılı pek sevdim yanlız lor olunca biraz tuz lazım :56
:

hıımmm,güzel görünüyor,ama arkadaşın biri ana yemek nerede diye sormuş,ana yemekte olacak sanırım,sana baktım dün gündüz topikte yoktun,takipteyim,menülerini paylaş bende sende faydalanayım haftaya.nasıl geçti açlık hissettinmi.

Ayyy canımsın benim sen, şimdi yüzümde nasıl kocaman bir gülümseme bilemezsin, yüreğim havalandı, çok teşekkür ederim.

Sonuna kadar hakkediyorsun. Gül hep gül…

Almadığın aroma rom olsa gerek. Bi o kalmış baksana .. kek, dondurma ve dıger butun tatlılarına katabılırsın canım…

İndirim diye kandırmışlar senii zaten fıyatı 4,99 .. banada dehşet bir fatura geldi.. hala şoku üzerimde.. hala düşünüyorum gecen aydan bu aya farklı ne yaptımda bukadar arttı dıye..:26: kı fatura donemınde daha kombıyı açmamıştık… şimdi onuda açtık e heralde doğalgazda elektrıge es değer bısey gelır artık..:111:

Sabahın alacakaranlığından herkese günaydın:)))

şimdi bir çoğunuz uyuyorsunuzdur, öpüyorum yanaklarınızdan

Hepimiz için güzel bîr gün olsun.

Günaydın canım.. ben uyuyordum hatta bıraz daha uyumak ıcın neler vermezdim…

canım pili bitmiş belliki. Sen önce pili değiş baktın olmadı tartıyı değişirsin..

hoş geldin aramıza. Bilinçli dukancı..

2 gündür bende bunu araştırıyorum,bundan alıcam..umarım faydası olur:18:

2 gündür bende bunu araştırıyorum,bundan alıcam..umarım faydası olur:18: bu arada o kilolarıda vereceksin ben inanıyorum,yeterki azimli ol.

günaydınnn

azcık peynir, 1 kiraz domates, tavuk ve şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım
öğlene köfte var yoğurt ile, akşamada balık alcam, mis gibi somon ızgara var kısaca
sadece yürüyüş eksik, tozlanmış koşu bantını da açıyım bari bir işe yarasın
unutmadan yağ yakıcı krem kullanmıştım geçen sene, selilüt falan bırakmamıştı onuda buluyum, nereye kaldırmıştım acaba
ama buraya yazmak iyi geldi, artık daha kararlıyım
geçen senede burası olmasa veremezdim o kadar kiloyu
seviyorum sizi........

arabayla 7 dk yol, uzun bir yol değil. arabayı bırak bence. benzin parasını da kenara at. ay sonunda kendine güzel kıyafetler alırsın.

ben kilonun hepsini dukanla verdim. toplamda 15-16 ay ama düzenli yapmaya başlayalı 1 yıl oldu. zaman işlerinden anlamam ben. herkesin metabolizmasına, ne kadar zamandır kilolu olduğuna, kiloyu ne kadar zamanda aldığına, yaşına, sağlık durumuna, yaşam biçimine, geçmiş diyet deneyimlerine ve da pek çok şeye göre değişir bu süreç. başka bir arkadaşın 6 ayda verdiği kiloyu ben 1 yılda verdim.

evveeeeet, unutmamışım ilk denemde yaptım çizelgemi.....
yalnız önceden verdiğim kilo görünüyordu şimdi kalan görünüyor... neyse birdahakine de orayı hatırlarım inşallah

arkadaşım eline sağlık, eminim çok lezzetli olmuştur da ancak senin mesajından yola çıkarak, önemli bir konuyu hatırlatmak istiyorum.

şöyle bir sorun var; dukanda zaten sebze tüketimimiz sınırlı. o yüzden yediğimiz sebzelerden mümkün olduğunca faydalanmamız lazım ki, vitaminsiz kalmayalım, bağışıklık sistemimiz çökmesin.

pekçok arkadaşın burda verdiği yemek tariflerinde ya da internetteki bloglarda yer alan dukan yemek tariflerinde, sebzelerin canına okunduğunu farkediyorum. aman deyim, bu tehlikeli birşey. zaten az sebze yiyoruz, mümkün olduğunca çiğ tüketelim. pişirken de kendi suyunda pişirmeye, fazla doğramamaya çalışalım, hele hele haşlayıp süzmek, suyunu sıkmak, püre yapmak, ezmek v.b. şeyler sebzeyi sebze olmaktan çıkarır, posa haline getirir.

Ayyy aliyeee ben bu alete bayılıyorum ne zamandir da ariyodum ...ve fiyatı da çok uygun gercektenn
Memnun musun..hemen sipariş vermek istiyorum..
Tam basen be bacaklar için..
Hatta bel ve kollar da dahil...

ben menunum. bir sorun yaşamadım. çok fazla kullanamıyorum gerçi. benim dizimde bi problem var, azıcık zorluyor beni. ama tabi o benden kaynaklanan bir durum, aletin suçu değil. dediğim gibi, yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda kurtarıcı oluyor. kullanımı güzel. bacak kaslarını zorluyor baya. zaten derecesini ayrlayabiliyorsun. zaman sayacı, kalori sayacı v.b de var.

şöyle bir yanlış bilgi var aslında, yürüyüş, bacak ve kalça kaslarını çalştırmaz. vücutta en çok sayıda kası çalıştıran aktivitedir yürüyüş ve bu sayede vücudun yağ yakma moduna geçmesini sağlar. dukanın başka sporlar yerine yürüyüşü önermesinin de sebebi budur. bu alet yürüyüşe alternatif bir alet. o yüzden yürüyüş gibi bir işlevi var. kalça ve bacak kaslarını çalıştırmak için değil. yürümüşsün gibi etki yapıyor vücutta. ama zaten sen kalça ve bacaklarındaki yağları eritmeden, kasları ne kadar çalıştırsan nafile.

her dijital tartıda görülen, klasik pilim bitti tribi )))

Bende bu diyete başlamak istiyorum fakat korkuyorum. Dukan hakkında internette birçok olumsuz yazı da var. Sizler hiçbir olumsuzluk yaşamadınız mı? Birde bebek de düşünüyoruz. Yani hem bebek düşünüp hem bu diyet yapılır mı acaba?

bazı ufak tefek yan etkileri var ama öyle ciddi bir sağlık prblemi yaşayan birini duymadım ben. tabi kurallara tam olarak uymanız lazım. bebek düşünüyorsanız bebekten sonra yapın diyeti. saçma olur şimdi yapmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…