Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyet sonrası ne kadar kilo aldınız?
ben martta ve nisanda ameliyat oldum, o dönemde diyet yapmadım ama abartmadımda, 66.8 e kadar inmiştim ve 66-67 arasındaydı kilom, sonra kpss ye çalışmaya başladım tabi ekmek yemeye ve sonra bayramlar derken 73 e kadar çıktım ama ciddi anlamda yedim, sonra dukana başlıycam diye aman aklımda şu kalmasın bu kalmasın deken 76.5 e kadar çıkmışım
sonuç olarak yersen alırsın, hele de benim gibi abartırsan

geçen sene olmuştu bu olay, hatta bana sürekli senin doktorun lisansı iptal edilmiş deyip durmuşlardı
iyide olayın diyetle ilgisi yok ki...
bizim burada adam mide ameliyatına giriyor gözünü alıyorlar, geçen vardı haberlerde, yine kimseye bişey olmuyor...

yoooook canım, mümkün değil yemem, hatta ben yulaf kepeğiyle kek falan da yapmıyorum, zaten aynı tadı vermiyor, daha kısa sürede bitirip mis gibi serbest günlerde gerçeğini yemek varken.....
yalnız bize bir boğa kesip etii dolaba koymak gerek kasabımı zengin ettim vallahi, dün gittim kıyma, kuşbaşı falan aldım "ablaaa, yine başladın galiba dukana" dedi bana. haklı adam en sıkı müşterisi benim, hoş oda en yağsız yerinden veriyor sağolsun

Herşeyi buldum da light kakao bulamadım lıght olmasa ne olur diye sormaktan korkuyorum sonucu görüyorum nerden alıyorsunuz??

Merhaba kızlar

Ben dün dukan köftesi yaptım. Kendim yiyeceğim kadarını yağsız tavada eşim ve oğlum için de az yağlı tavada pişirdim.
Sonuç mu ikisi de bayıldı. :))

Yulaf kepeğini yiyemeyenler için de gelsin bu tarif.

Yarım kilo yağsız dana kıyma
3 kaşık yulaf kepeği
Bir orta boy soğan rendesi
4 yumurtanın beyazı
2 tane de yumurta sarısı
yarım içme sodası (cıvıklığına göre daha az yada çok olabilir)
Nane, Kekik, Kimyon vs. baharatlar

Tüm malzemeyi güzelce yoğurduktan sonra birkaç saatte buzdolabında beklettim.
Tadı nefisti ve yulaf tadı baharatlar yüzünden hiç gelmiyordu.

Benim yardımcım dukan yemekleri yiyerek 18kg verdi sıkandal şimdi 10kg daha veririm yaşasın diyo akşam yemeklere gitmek yok iş toplantısı yok bana piişirdiklerini yedi aynı kilodayız gojyberry le ride vermedim haaa canı tatlı istemiyormuş zaten şaka gibi ya kadın iradeli

yulaf kepeğini sevmen ne kadar güzel bişey... ben de hergün o 2 kaşık kepeği nasıl tüketecem diye kendimi yiyip bitiriyorum...

yulaf kepeğini sevmen ne kadar güzel bişey... ben de hergün o 2 kaşık kepeği nasıl tüketecem diye kendimi yiyip bitiriyorum...

Teşekkürler cevap için, evet kitabı dün bitirdim orada da yazıyor gerçi bir fark olmadığı ama yine de deneyenlere de sormak en iyisi diye düşündüm.

yaw durumumu en ıyı sen bılıyosun sen benden daha ıyı bırısın.. ben sozunden cıkmıyorum senın al yada alma de... sen bılırsın deme..

şimcik yersin duraklama yapar, bişey olur ne bileyim. bana da çok yersem duraklama yapıyor. myveli yoğurt gibi düşün. abartmadan ye. ama bişey olursa bana kızma. ben,m ölçüm 1 kase süzme yoğurda 1 dolu yemek kaşığı diabetik reçel. seyidoğlu ya da koska kullanıyorum.

Kızlar bugünlerde sarimsaga dadandim..
Pulbiberli sarimsakli yoğurt acayip istah kesiyo..tabak tabak yemek yemis gibi hissediyorum
Ve çok lezzetli oluyo..

Tartida - gordum bu sabah..umarım yarın biraz daha görürüm ..
1 hafta tatlandiricidan uzak duruyorum..
Dün zıvanadan çıktım resmen kocaman bi pasta yedim..
Üstüne yetmezmiş gibi çamlıca gazozu ..l(şekersiz,tatlanduricili)

Bugün daha masumum..

Sabah 7otlu çay 1 dilim lorlu Dukan ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Bu saate kadar 2 bardak yesil çay..daha da icerim

Sarımsakli yoğurt
Akşam da tavuk ..

demem kuzum merak etme sen. bende normalde yemem oyle meyvelı yoğurtmus sutmus sevmem hıc.. eskıden evde yaptıgımız vişne reçelinden yoğurda katar yerdım.. aynı dedıgın ölçülerde kullanırım hergunmu yesem haftada 1 mi yoksa nasıl?? kullandıgın ıcın sana soruyorum şeker şey.. birde hangi meyveden tercıh ettın ...

haftada 1 iyidir. yoğurdu kendin süz. hazır alma. onlar çok yağlı. reçeli kat güzelcene çırparak karıştır. çine biraz tatlandırıcı da ilave edebilirsin tadı az gelirse. sonra at buzluğa dnsun. olsun sana dondurma. 1 taşla 2 kuş olayı

ben vişne ya da ahududu alıyorum. karbonhidrat değerleri daha düşük.

Sarımsaklı yoğurt yeme olasılığım yok bile işimden olurum kimse bana danışmaz evliliğin tehlikeye girer olmaz sen şanslısın demek kokudan kimse rahatsız olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…