Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anladim canım doğal diye daha masum geldi bana..
Denerim..
Bu arada yine senin ekmekten yaptım ama bu kez içine bolcana lor ve maydanoz koydum bildigin formu değişti pogaca oldu :)
Ama çok güzel olduuuuuu sabah olsa da yesemmm doya doya ufff ucundan tirtiklaya tirtiklaya yariladim nerdeyse :)

Ayyy bugün çok hamaratimmmmm:nazar:

ya ben neden beceremiyorum...içi ıslak ıslak oluyo...çok mu katı yapıyosunuz?

bak ya benı yalancı çıkaracak...:KK20: kız yağ oranı 6,6 gr mış...

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg

bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210

aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter :KK9::KK16:

pardon kuzum yaaa,ben kavanozlardaki sarellelerden bahsediyorsun sanmıştım.onun yağ oranı yüksekti çünkü.
haklısın valla bunun yağ oranı da uygunmuş:KK52:
içinde fındık var gibi duruyor ama valla arada bir hüpletilebilir bencede:KK9:

Şimdi sheriffem arkadaşım ikisi bir arada kahve şu nescafenin gibi olanlardan bahsediyorsun sanırım, onlar bize yasak, bir de sürekli içiyorum demişsin...olmaz, onun yerine sütle sade kahve karıştırıp içiyorum ben, birazcık tatlandırıcı işte, üçü bir aradayı aratmıyor :KK1: 5+5 yaparsan çabuk bıkarsın diye düşünüyorum, yani cidden başlangıçta kolay gibi de uzun süre zarfında 5 gün saf pro insanı kaçamaklara yöneltebiliyor...Light çikolata falan diyorsun,yağlı doğal süt,bunlarda bize yasak...bunları daha önce tüketmişsen duraklamanın sebebi 1+1 değil bence bu tükettiğin yiyecekler...Yulaflı bisküviden hiç bahsetmiyorum bile :KK53: Misafirliğe giderkende şöyle güzel güzel kek kurabiye falan yap dukana uygun,at çantana, misafirlikte onlardan tüket...İlk başta ben utanıyordum da sonra emin ol misafirliktekiler senin dukan mamalarına saldırıyorlar:KK9: Nasıl ya kek mi...Şeker, un yok içinde, güzelde kabarmış, ucundan alıyor merak ederek, tadıda güzel diyerek, herkesin de ucundan bir parça aldığını düşünerek senin bir dilim kekin bitiyor...Artık ben yanımda fazlasını götürüyorum..Şeker hastası olan teyzem falan artık direk kendi istiyor, Çıkar hadi kekleride yiyelim diyerek :KK1:[/QUOTE]

bende istiyorum o kekin tarifini lütfenn................

kitabı 2. atak günümde aldım ve okudum. aklıma takılan bişeyler oldukcada açıp bakıyorum. elimdeki kitapda light dondurma ile bir bölüm hatırlamıyorum. ancak dukan yapan bir tanıdğım dukanın sitesinde sürekli güncellemeler yapıldığını ve seyir döneminde hafta 1-2 kez light dondurmaya izin verildiğini söylemişdi. bu nedenle sizlere bu soruyu sordum.

kusura bakma kardeş, ben kitap polisi gibi şüphelendiğim yerde atlıyorum. bence iyi de yapıyorum. çünkü kiabı okumak çok önemli bu diyette.

light dondurmanın izinli olduğunu ben duymadım ama arada yiyen arkadaşlar var. sınırlı izinli olması mantıksız değil. dukan kendi forumunda bazı güncellemeler yapıyor. burdaki arkadaşlardan biri de sürekli takip eder o güncellemeleri.

yoğurt ve diabetik reçeli ben de sık sık yiyorum. sınırlı izinli olan meyveli yoğurt niyetine. hatta yoğurt süzme yoğut olursa ve biraz süt tozu ve reçellen karıştırıp buzlukta dondurursan, dondurma niyetine de yiyebilirsin. kahve dünyasının light dondurması da bunun aynısı.

güçlendirmeye geçmeyi en çok sınırlı izinlileri daha rahat tüketmek için istiyorum. bende duraklama yapıyor yaaaaaa

bak ya benı yalancı çıkaracak...:KK20: kız yağ oranı 6,6 gr mış...

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 1 Pakette (20 g)
Enerji 87 kcal / 363 kJ
Protein 1,7 g
Karbonhidrat 9,6 g
Yağ 6,6 g
Doymuş Yağ Asitleri 2,6 g
Trans Yağ Asitleri <0,1 g
İzomalt 8,8 g
Şeker 0 g
Lif 1,1 g
Sodyum 18 mg

bak görselide bu..
Eki Görüntüle 557210

aynı çikolatadanmı bahsedıyoruzki biz.. hani içindekileri bilmemde besın öğeleri sınırlı izinli gibi. haaaaaaaaaaaaa yeme dersen zaten almadım almam olur biter :KK9::KK16:

ama 20 gramındaki yağ 6,6 100 gramını düşünürsen baya bi fazla olur.genelde besin değerleri 100 gr üzerinden yapılır..

pardon kuzum yaaa,ben kavanozlardaki sarellelerden bahsediyorsun sanmıştım.onun yağ oranı yüksekti çünkü.
haklısın valla bunun yağ oranı da uygunmuş:KK52:
içinde fındık var gibi duruyor ama valla arada bir hüpletilebilir bencede:KK9:

resımden fındıklı gorunuyor ama heralde fındıgında enrjı ve yagı hesaplanmıstır oyle degılmı. ay nebılım yaaa masum olsun buuu nolurrrrr. ozaman kaçamak yapmayızkı.. hep tatlıya yenılmıyormuyuz. masum sınırlı izinli olsa arada sırada kandırırdık kendımızı :KK31:

Son düzenleme:
ama 20 gramındaki yağ 6,6 100 gramını düşünürsen baya bi fazla olur.genelde besin değerleri 100 gr üzerinden yapılır..

ama bızde yersek 20 gr lık paketı yıycez 100 gr lık yemıycezkıııı.. kafamı karıstırma kız..:KK20: nevar yenılir desen :KK16::KK16:

Merhaba dukandaşlarım,

Nasılsınız iyi misiniz? Az kalmışız bugün.

Ben hala bildiğiniz güçlendirmedeyim, dediğim gibi hala 1. yarı mı 2. yarı mı tam algılayamasam da kilom 55,6. Artık sanırım vücut bu kiloyu kabullendi. Dün kardeşime gittim tavada mezgit, mantar vs. yedim üstüne de 1 dilim çikolata, ödülüm olmuş oldu. Kendime bir hedef günü koymalıyım, disipline almalıyım ama yapamadım bir türlü. Yulaf kepeğimi yemeyeli uzun zaman oldu. Günde 2 dilim ekmek olayı o boşluğu kapatıyor sanırım, haftasonu dışında bir eksiklik hissetmiyorum. Ama bana kızın artık, hedefin şu deyin de yapayım bari :KK17:

Asyam denizim sen nasılsın kuşum, yavruşun nasıl?

Medosum sen yarın sabah yola çıkıyorsun dimi :)

Aliyem canım, sen nasılsın? Herşey yolunda mı?

kusura bakma kardeş, ben kitap polisi gibi şüphelendiğim yerde atlıyorum. bence iyi de yapıyorum. çünkü kiabı okumak çok önemli bu diyette.

light dondurmanın izinli olduğunu ben duymadım ama arada yiyen arkadaşlar var. sınırlı izinli olması mantıksız değil. dukan kendi forumunda bazı güncellemeler yapıyor. burdaki arkadaşlardan biri de sürekli takip eder o güncellemeleri.

yoğurt ve diabetik reçeli ben de sık sık yiyorum. sınırlı izinli olan meyveli yoğurt niyetine. hatta yoğurt süzme yoğut olursa ve biraz süt tozu ve reçellen karıştırıp buzlukta dondurursan, dondurma niyetine de yiyebilirsin. kahve dünyasının light dondurması da bunun aynısı.

ben geri kalan şu 6-7 kiloyu verme konusunda çok kararlıyım. bu nedenle bu diyeti gerektiği gibi uygulamak adına kitabı hemen aldım.
istersen sorular sorabilirsiniz. sana sayfa bilgisi vererek cevap verebilirim. :)))

Günaydın ve hatta tünaydın canlarım :KK71:

Pufff çok soğuk insanın motivasyonu düşüyor :2:

Geçen haftalarda bigün alışveriş yaparken buğday kepeği aldım belki ihtiyaç olur diye, kepeğim ve ekmeğin dün bitmiş olmuş 2 yk buğday 4 yk yulafla ekmek pişirdim zati görüntüde tamamen otumsu olduğu için içine peynir dere otu kattımda bişeye benzedi :KK9: artık yulaf kepeğini daha çok seviyorum beterin beteri varmış yawww

thebeauty kuzusu çok gemiş olsun okurken içim tuhaf olduuuu Allah bize yardım etsin böyle çarpık bi düzende :KK19:

Merhaba dukandaşlarım,

Ben hala bildiğiniz güçlendirmedeyim, dediğim gibi hala 1. yarı mı 2. yarı mı tam algılayamasam da kilom 55,6. Artık sanırım vücut bu kiloyu kabullendi. Dün kardeşime gittim tavada mezgit, mantar vs. yedim üstüne de 1 dilim çikolata, ödülüm olmuş oldu. Kendime bir hedef günü koymalıyım, disipline almalıyım ama yapamadım bir türlü. Yulaf kepeğimi yemeyeli uzun zaman oldu. Günde 2 dilim ekmek olayı o boşluğu kapatıyor sanırım, haftasonu dışında bir eksiklik hissetmiyorum. Ama bana kızın artık, hedefin şu deyin de yapayım bari :KK17:

Ekım gelmıs hoş gelmiş&#8230;:KK16::KK16:

Sağol kuzumm iyiyiz biz. Oğlumda grip murnu akıp duruyor ama keyfimiz iyi.. bu ara oynamaya taktı.. GAGNAM STYLE diye bir şarkı çıktıya oğlum buara komsunun çocuğundan onu öğrenmiş sabahtan akşama kadar istiyorki o çalsın. Anneeee gagna stay aç diyip duruyo. Birde hoplaya zıplaya bi oynuyorki ısırasım geliyor o an onu..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sen nasılsın denk gelemıyoruz birtürlü... buluşmaya geliyormusun..

Son düzenleme:
resımden fındıklı gorunuyor ama heralde fındıgında enrjı ve yagı hesaplanmıstır oyle degılmı. ay nebılım yaaa masum olsun buuu nolurrrrr. ozaman kaçamak yapmayızkı.. hep tatlıya yenılmıyormuyuz. masum sınırlı izinli olsa arada sırada kandırırdık kendımızı :KK31:

illaki diyet çikolata yiyeceksen perlegenin bitter çikolatasından ye. o daha az yağlı.
ya da bence en güzeli kendin sütlü tatlı yap. bunun yerine sütlü tatlı çok daha sağlıklı ve lezzetli. ben light pudingi de sevmiyorum. o yüzden kendim hazırlıyorum arada. kekler de güzel oluyor ama kepek hakkım kalmıyor o zaman.

Merhaba dukandaşlarım,

yavru kuş, senin hedefin olduğun kiloyu korumak. bence artık 2. yarıya da geç olsun bitsin. bundan sonraki hayatında mutlu mesut yaşa.

$010.JPG
günaydın millet...2,5 ksk yulaf ile hazırlamıs oldugum kahwaltım..Dukanı bu yuzden sewıorum hem göze hem mideye hitap edior :) tabagın goruntusu ıle ztn hıc diyet hissiyatı içinde bulunmuyorsun :111: ama ben dun yaptıgım poacalarda anladımki lor peynirde Yörsandan şaşmıcaksın.çünkü dün ilk kez Özgüller denedim,we tadı diğeri gibi iyi olmadı maleef :2:

Merhaba dukandaşlarım,

?

ekim kendine gel artık,güçlendirme 2.yarıya gec adam akıllı :111: kızdım oldumu :KK53:

Son düzenleme:
ben geri kalan şu 6-7 kiloyu verme konusunda çok kararlıyım. bu nedenle bu diyeti gerektiği gibi uygulamak adına kitabı hemen aldım.
istersen sorular sorabilirsiniz. sana sayfa bilgisi vererek cevap verebilirim. :)))

:KK60: kitabı okudun mu dediğimde, kızıp laf sayanı gördüm, okudum diye çemkireni gördüm, hemen savunmaya geçeni gördüm, ay ne gerek var diyeni gördüm... velhasıl her türlüsünü gördüm sanıyordum ama hayııııır. bi de bana sınav yap diyeni görecekmişim :KK60: inandım vala :KK52::KK52::KK52:

cnm madem şöyle yapalım sen haftada sadece 1 tane ye bundan:KK76: rahatladın mı şimdi :KK33:
Merhaba dukandaşlarım,

kuzum hoşgelmişin:KK16:
evet valla yarın sabah 10.10 uçağıyla geliyorum istanbula :13:
gelir gelmez 9 tane toplantım olacak bütün gün.biraz yorucu olacak ama olsun:KK34:
dönüşüm şimdilik muamma,hayırlısı diyelim.öpüyorum seni fıstığım benim:KK54:

günaydın millet...2,5 ksk yulaf ile hazırlamıs oldugum kahwaltım..Dukanı bu yuzden sewıorum hem göze hem mideye hitap edior :) tabagın goruntusu ıle ztn hıc diyet hissiyatı içinde bulunmuyorsun :111: ama ben dun yaptıgım poacalarda anladımki lor peynirde Yörsandan şaşmıcaksın.çünkü dün ilk kez Özgüller denedim,we tadı diğeri gibi iyi olmadı maleef :2:

en güzeli yörsan haklısın. ama biraz pahalı geliyor ambalajlısı. marketlerde açık satılan lorlar var. kaanlar ya da özpey fena değil. ama kullandığın kadarını kullanıp, kalanı buzlukta saklamak lazım. en fazla 2 gün dayanıyor. ben ekmeğimi 3 günlük yapıyorum. lorun kalanı bulukta olmazsa, bir daha kullanana kadar bozuluyor. tadı acı acı oluyor.

ama bızde yersek 20 gr lık paketı yıycez 100 gr lık yemıycezkıııı.. kafamı karıstırma kız..:KK20: nevar yenılir desen :KK16::KK16:

peynirin sütün yada yoğurdun üstüne niye bakıyoruz o zaman?peyniri de bir oturmada 100 gr yemezsin sanırım :44::44: yada yoğurdu 100 gr dan fazla yiyebilirsin :KK33: bulmaca gibi oldu neyse biraz kafan karışsın beyin jimlastiğide iyidir..

X