Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoigeldin arkadaşım. inşallah bu kez hedefe ulaşırsın.
hoşbulduk canım, inşallah bu son olacak

ben 93.8 le başladım dukana ve 66.8 e kadar indim 6 ayda ama sonra o kilo vermenin şımarması ve her istediğin kıyafetin bedenini bulabilmek yolumu şaşırttı bana.....
eskiden kendimi çok zayıf hissediyordum 48 bedenden 40a inince.. ama 76.5 e çıkmak aklımı başıma getirdi

cnm madem şöyle yapalım sen haftada sadece 1 tane ye bundan:KK76: rahatladın mı şimdi :KK33:

kuzum hoşgelmişin:KK16:
evet valla yarın sabah 10.10 uçağıyla geliyorum istanbula :13:
gelir gelmez 9 tane toplantım olacak bütün gün.biraz yorucu olacak ama olsun:KK34:
dönüşüm şimdilik muamma,hayırlısı diyelim.öpüyorum seni fıstığım benim:KK54:

yarın eğitimim olmasa seni havaaalanında karşılardım. hatta uçağın kapısını ben açardım. hatta seni anons ettirip uçaktan çıkmasın bile dedirtebilirim ona göre:)

şansa bak yaa. sabah 9 akşam 17 eğitimdeyim.

Asya deniz oğlun 21aylık ya sen. Süt veriyormusun bide kaç kg dın kaç oldun benim kızım 13aylık ben süt veriyorum ve tarçınlı süt beni malesef kesmiyor :)yemin ettim kaçamakta yok 10kg üzerime yapıştı milletin kilo muhabbeti beni artık geriyor üzerime alınıyorum dün arkadaşlar yaaa42 bedenmi giyorsun oluyomu dedikler insaf daha 22ay önce 38 giyordum biraz destek demedim diyemedim:KK43:

tadelleeeeee bayılırımmmmm yahuuuuuuu en sevdiğim görünce dayanamadığım tek çikolata yane pofffffffff

butlar indrimdeydi ama devam ediyormuydu medesammmm bir ara kip yapmam lazımmmmm benimde :)))) bu arada bende şu light pudingler var şekersiz ama yinede dukana uygun olduğunu düşünmüyorum mesela vanilya parçaları var vanilyalıda aroma vericiler neyse o var ne kadar mısır nişastası var bilinmio hazır ürünlerin bu zorluğu var en güzeli açıca siteyi )dukandiyettariflerim) ordan yapıcan en masumundan :)) akşama misafirim var gene hazırlık yapıyorum diyetim baltalanıyor çok pis kendime gelmem lazım :KK43:((((

slm bayanlar nasılsınız ben saldım kendimi dikkat etsemde kaçamaklarım oluyor henüz kilo almış değilim ama veremiyorumda callana devam etmeye çalışıyorum havalardanmıdır nedir iyice bir uyuşukluk çöktü içime :KK43::KK52:

canım yaa bence o tatlılar sadece ve sadece 'şeker hastalarına' yani diyabetlere göre üretilmiş.çünkü sadece şekersiz ama geri kalan hiç bişeyi bize uygun değil.bence hele ki seyir ve atakta kullanmamakta fayda var:KK34:
bu arada baltalama bakalım sen de diyetini.bir kere kaçamağa alışınca devamı geliyor.onun için en güzeli ya hep ya hiç:KK50:En Büyük TÜRKİYE

Canım benim, kahvaltın harika görünüyor:KK56:

Hee bi kızdın bi kızdın kahkaha attım o dönen gözlere :KK1:

Hoşbuldum canımmm:KK16:

Canım ya, bu ne, herkes 2 - 3 günde 9 müşteriye ancak gider sen sanırım motor falan taktın, görmek isterim merak ettim valla :))

Canımm, yerim ben onun minik burnunu :KK16: geçmiş olsun fıstığa.

Ya o şarkı cidden güzel ama ben de çok dinlemiştim, oğlum şu kadar tıklandı bu kadar derken sayesinde en az sizin kadar bilirim ama bakar mısın yaş aralığına :)) Her yaş seviyor.

Canım, kısmet olmayınca olmuyor, bu haftasonu saat 10-17 arası cumartesi pazar eğitimim, cumartesi kuzenimin kınası, pazar gündüz de düğünü var ve ben nasıl yapıcam ne edicem bilemedim :KK14: Bi de buluşma var ki onu hiç söylemiyorum bile :KK43:

Yoksa bugüne asla kaçırmak istemezdim, hepinizi çok merak ediyorum ama ipektoş, geç kalınca boğaya ne yapacaktın sen, onu görmeyi çok isterim:KK9:

kuzuum unuttun heralde arımayayım ben :KK55::KK8::KK6::KK4::KK76:
3 günde 30 tane acenta firma ile görüşme yapıcam,c.tesi artık kızlar benim hurdamı toplarlar kadıköy semalarından:KK50:
sen de gelebilsen ne kadar güzel olurdu kuzum yaaa neyse artık sık sık görüşürüz inşallah:KK34:

:KK17::KK17:

ben 19 martta basladım. ama cok ihanetlerim oldu.. yınede herseferınde dukan benı kucakladı.. sımdıye guclendırmeye gecemem gerekıyordu.
şuan gayet iyi ilk heyecanımla devam edıyorum..sende yaparsın kuzum.. sıfır kaçamak yaparsanda benı bıle sollarsın :KK16::KK16:

asyam denizim bak görüyor musun,yeni başlayan arkadaşlara örnek oluyorsun ne güzel:KK16:
hadi bakalım pes etmek yok,kalmış şurda 9 kilo.dişini sıksan 3-4 ayda biter gider sonra da çukuları yeriz :KK9:

yarın eğitimim olmasa seni havaaalanında karşılardım. hatta uçağın kapısını ben açardım. hatta seni anons ettirip uçaktan çıkmasın bile dedirtebilirim ona göre:)

bebişiiiim çok sağol kuzum benimmm:KK16:
herşeyi anladım da ben niye uçaktan çıkmıyorum onu anlamadım :KK53:
senin eğitim nerde söle bakiimmm :KK24:

kızlar şimdi bir cafeden bildiriyorum. ümraniyeyi altına üstüne getiridm. şimdi bir cafeye girip tavuklu salata ve zero ile öğle yemeğimi hallettim. telin şarşı bitmişti şarj olsun diye bekliyom. size de bi merhaba diyim dedim.

düğün için abiye bakınıyorum. 44 beden tabi:) koyu yeşil 2 model buldum. biraz daha bakınayım bakalım.

Kızım bebekken yaklaşık 4 sene önce daha dukanın d sini bilmezken yurt dışında yaşayan bi tanıdığım beni kızıma muhallebi pişirirken görmüştü onunda beebeği vardı çantasından kepek tarzı bişey çıkardı muhallebiye bunu kat demişti 3 kaşık pirinç unuysa 1 kaşık bundan şeker yerinede pekmezle tatalandırıyodum ...çok besleyici güçlü enerjik olmaları için atlara yedirilen yulaf kepeği demişti hatta gülüşmüştük..hiç aklıma gelmezdi o at yeminin bu kadar pirim yapacağı.

Yaa canım, bak gördün mü? Meğer ne yararlı bişeymiş. Ben seviyorum da kendisini :) İpek in babası da bi isim takmıştı ama hatırlayamadım şimdi.
Ben galiba kepek hakkimin fazlasını yedim:18:
Hem de 2 kaşık yemem gerekirken 4 kaşık olmuştur:26:

Canım benim, sen tam gaz callan yapıyorsun 2 kaşıktan bişey olmaz, tek kaçamağın bu olsun. Yarın 1 kaşık yersin 1 kaşık da benden olsun :KK34:

hoşbulduk canım, inşallah bu son olacak

ben 93.8 le başladım dukana ve 66.8 e kadar indim 6 ayda ama sonra o kilo vermenin şımarması ve her istediğin kıyafetin bedenini bulabilmek yolumu şaşırttı bana.....
eskiden kendimi çok zayıf hissediyordum 48 bedenden 40a inince.. ama 76.5 e çıkmak aklımı başıma getirdi

Aman canım, bu defa dikkat et de emeklerin boşa gitmesin. Ben bile tartıda 55,6 göreyim hemen sapıtasım geliyor, kendine gereksiz bir güven, sonra onu dizginliyorum. Çok ince bir çizgi var arada, aman diyim :KK19:

Kader arkadaşım ben varım buradayım bende bıraktım ettim Halim ortada herkes değişmiş evet gider mini kilolar dersin 2.kez başlayınca ben umutsuz oldum azıcık irademe güvenim azaldı yemin ettim sadece durumum bu

canım yaa bence o tatlılar sadece ve sadece 'şeker hastalarına' yani diyabetlere göre üretilmiş.çünkü sadece şekersiz ama geri kalan hiç bişeyi bize uygun değil.bence hele ki seyir ve atakta kullanmamakta fayda var:KK34:
bu arada baltalama bakalım sen de diyetini.bir kere kaçamağa alışınca devamı geliyor.onun için en güzeli ya hep ya hiç:KK50:En Büyük TÜRKİYE

3 günde 30 tane acenta firma ile görüşme yapıcam,c.tesi artık kızlar benim hurdamı toplarlar kadıköy semalarından:KK50:
sen de gelebilsen ne kadar güzel olurdu kuzum yaaa neyse artık sık sık görüşürüz inşallah:KK34:

asyam denizim bak görüyor musun,yeni başlayan arkadaşlara örnek oluyorsun ne güzel:KK16:
hadi bakalım pes etmek yok,kalmış şurda 9 kilo.dişini sıksan 3-4 ayda biter gider sonra da çukuları yeriz :KK9:

tabiki de seni korkutmak için:))

benim eğitimim yeşilköyde. havaalanındayım yani. ama sadece 12-13 arası boşum.

Asya deniz oğlun 21aylık ya sen. Süt veriyormusun bide kaç kg dın kaç oldun benim kızım 13aylık ben süt veriyorum ve tarçınlı süt beni malesef kesmiyor :)yemin ettim kaçamakta yok 10kg üzerime yapıştı milletin kilo muhabbeti beni artık geriyor üzerime alınıyorum dün arkadaşlar yaaa42 bedenmi giyorsun oluyomu dedikler insaf daha 22ay önce 38 giyordum biraz destek demedim diyemedim:KK43:

yok kuzumbenım maalesef sutum olmadı.. keske sutum olsaydıda kılolu olsaydım.zaten kıloluyumda işte lafın gelişi :KK9: bence anne sutu cok cok cok onemlı.. suan bunu cok daha ıyı anlıyorum.. eger sut verıyorsan guclendırmeden basla dıyorlar ama bence onuda yapma. bırak bebısın alacagını alsın sonra yaparsın elbet dıyetını..baskalarının laflarınada kulak asma. ağzı olan konusuyor nede olsa.. hem doğum kıloları dıger kalıcı kılolar gıbı degıl daha kolay verıldıgı kesın... ben hamılelıgımde de kılo almadım. yanı 7 kılo aldım 4,200 kuzum oldu sen hesapla aldıgım kıloyu..:KK9::KK9: hem sut verıyorsan oyle gazozdur koladır katkı maddelı seylerıde ıcmesen... ya benım ıcım cız edıyor.. sozkonusu bebişler olunca çok masumlar.. daha önlerınde cok cok uzun yıllar var ve onlar bu herşeyiyle oynanmış yıyeceklerle bukadar kucukken tanısmasınlar..tabı yınede kendın ıcın herseyın ıyısını sen bılırsın..:KK16::KK16:

tadelleeeeee bayılırımmmmm yahuuuuuuu en sevdiğim görünce dayanamadığım tek çikolata yane pofffffffff

butlar indrimdeydi ama devam ediyormuydu medesammmm bir ara kip yapmam lazımmmmm benimde :)))) bu arada bende şu light pudingler var şekersiz ama yinede dukana uygun olduğunu düşünmüyorum mesela vanilya parçaları var vanilyalıda aroma vericiler neyse o var ne kadar mısır nişastası var bilinmio hazır ürünlerin bu zorluğu var en güzeli açıca siteyi )dukandiyettariflerim) ordan yapıcan en masumundan :)) akşama misafirim var gene hazırlık yapıyorum diyetim baltalanıyor çok pis kendime gelmem lazım :KK43:((((

slm bayanlar nasılsınız ben saldım kendimi dikkat etsemde kaçamaklarım oluyor henüz kilo almış değilim ama veremiyorumda callana devam etmeye çalışıyorum havalardanmıdır nedir iyice bir uyuşukluk çöktü içime :KK43::KK52:

Canım benim, kahvaltın harika görünüyor:KK56:

Hee bi kızdın bi kızdın kahkaha attım o dönen gözlere :KK1:

Hoşbuldum canımmm:KK16:

Canım ya, bu ne, herkes 2 - 3 günde 9 müşteriye ancak gider sen sanırım motor falan taktın, görmek isterim merak ettim valla :))

Canımm, yerim ben onun minik burnunu :KK16: geçmiş olsun fıstığa.

Ya o şarkı cidden güzel ama ben de çok dinlemiştim, oğlum şu kadar tıklandı bu kadar derken sayesinde en az sizin kadar bilirim ama bakar mısın yaş aralığına :)) Her yaş seviyor.

Canım, kısmet olmayınca olmuyor, bu haftasonu saat 10-17 arası cumartesi pazar eğitimim, cumartesi kuzenimin kınası, pazar gündüz de düğünü var ve ben nasıl yapıcam ne edicem bilemedim :KK14: Bi de buluşma var ki onu hiç söylemiyorum bile :KK43:

Yoksa bugüne asla kaçırmak istemezdim, hepinizi çok merak ediyorum ama ipektoş, geç kalınca boğaya ne yapacaktın sen, onu görmeyi çok isterim:KK9:

:KK17::KK17:

ben 19 martta basladım. ama cok ihanetlerim oldu.. yınede herseferınde dukan benı kucakladı.. sımdıye guclendırmeye gecemem gerekıyordu.
şuan gayet iyi ilk heyecanımla devam edıyorum..sende yaparsın kuzum.. sıfır kaçamak yaparsanda benı bıle sollarsın :KK16::KK16:

Evet canım haklısında işte işe başladım 2aydır ben kokoştum biraz şimdi inat ettim eski pantolonlarına giricem diye tabi bu arada dostlarımıda görüyorum yada benim yaram var alınıyorum .hep gündem aynı eski Halim şimdiki kilolarım

Evet valla asyam denizim medesam ne güzel söylemiş :13:

Valla unutmadım da kuzucum yine de çok hızlı geldi yaw akşam yattığın yeri bilmezsin sen, seni kaçırsalar haberin olmaz, callan bile yapmazsın :KK1:

Azra, ben de anlamamıştım neden uçaktan çıkmasına izin vermeyeceğini, benim aklıma başka şeyler gelmişti :KK1:

meyveli yoğurt için reçel alacağım kızlar, light mı almalı diabetik mi ? migros sanal marketten alıyorum o yüzden içeriğe bakamıyorum..

Valla unutmadım da kuzucum yine de çok hızlı geldi yaw akşam yattığın yeri bilmezsin sen, seni kaçırsalar haberin olmaz, callan bile yapmazsın :KK1:

Azra, ben de anlamamıştım neden uçaktan çıkmasına izin vermeyeceğini, benim aklıma başka şeyler gelmişti :KK1:

neler geldi aklına bakem? :KK51:

sırf korkutmak için yaa. ben olsam korkardım niye beni uçaktan indirmiyorlar diye. düşünsene bir anons "medesa hanım medesa hanım, siz uçağı terketmeyin" diye:))

X