Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,

Sabahtan beri toplantıdaydım :99: :100: ve bu hafta hep böyle Hiç okuyamadım da sizi Takip edemicem de bu hafta ( İnşallah hepiniz iyisinizdir.. Şimdi de arada öyle girebildim ama çıkmam lazım.. Buluşma saatini falan burdan konuşmayın, haberim olmaz vallaa ( Ya da konuşun da yani, beni de haberdar ediinnn..

Öpüyoruummm... İyi haftalaaarrr :80:

Mantıklı ben hafta da 1 veya 2 defa içiyorum..Yeşil çay seviyorum özellikle tarçınlısı günde 1 veya 2 ondan içiyorum..tok da tutuyor..

evet yesilcayi cok ovuyo kitapta. hatta duraklayanlara, bir kac gun su yerine yesil cay icin diyo, duraklamanizi kesin kirarsiniz diyo. Ben de kesin bi dahaki duraklamamda kullanicam.

merhabalar,

geçmişi okumadan bi4r selam vereyim dedim. şu an şehirlerarası yoldayım. dünden beri yolllarda ve gezm geliyorumelerdeyim. mecburen kremalı kayfe içtim

dün akşam da normal pişirilmiş az yağlı lahana yedim

geçmişi okuyup geliyorum

Herkese iyi akşamlar!

Köfte baharı+gluten olayını başarmama az kaldı, bu sefer köfte kokusunu-yarı tadını yakaladım. Pişirme kısmını da becerebilirsem tam olarak, gerçek köfte gibi olacaklar inşallah.

Taşlık yiyebilen kimlerdi, öne çıksın. Sizden cesaret alıp aldıydım, Allah'a büyük varmasın da, bu ne bu? :)

Merveee beni tek çekirge mi bırakıyorsun buluşmada

kitap ım yolda canım,aldım başlıcam allah izin verirse,ama sizlerdende ön bilgilendirme alıyorum,çok heyecanlıyımda o yüzden:18::18:

sanırım kitabı okuduktan sonra başlasanız daha iyi olacak.

aldım canım kitapı gelecek inşallah .bugunde kepek siparişi vereceğim.

Kızlar.
13 de boğanın köşede buluşsak. (sanırım orada simit sarayı falan bişey varr). Yeterli sayıya ulaşınca da ordan tranvayla yada yürüyerek modaya geçsekk. Ne diyorsunuz. Ben ona göre biletimi alacağım da.
Saate itirazı olan varmı???

taşlık diyenlerden biri de bendim
Kuzum anneannem köyde közde yapardı sen şimdi nası pişircen közde :) biri daha vardı taşlık aldım diyen o nası pişirmiş öğrenelim

24ünü tutturamadım malesef ama vaktin olursa geldiğimde sana starbuksta vanilyalı bol splendalı light sütlü latte ısmarlayabilirim

seitan, ya harikasin. ben biraz daha takiliyim bari, sen butun isin puf noktasini coz, ondan sonra yapayim

Taslik, haslama bile harika olur. bizim koyde aybora tavuklarimiz vardi, onlar koy tavugu gibi olmuyolar, cok cabuk etleniyolar. her yerini yerdik biz. ama tasliklari annem direk cocuklara ayirirdi. en sevdigimiz yeri oldugu icin. o kadar lezzetli bi sey dusun, cocuk dedigin sey seviyo:)

herkese merhaba 4 günlük gecikme ile tekrar geldim ve yarın 1. atak günüm

kitabım geldi sabah gittim migrostan da yulaf kepeğimi aldım doğalsan marka, rafları araya araya bi oldum gördüm ve dünyalar benim oldu sanki

66 kiloyum ve çok sıkıldım bu kilodan evlilik sonrası 2 ayda 62 den 66 ya çıktım bu gisişle evliliğin 1. senesinde 80 kilo olurdum herhalde

light ürünler ile doldurdum dolabın bir kısmını bir kısmı da normal tabi eşime

destek alıcam sizlerden inşalah kitabı da okumaya başladım bu arada

Tam çıkarken bakıverdim Ban uyar bana uyaarrr :)) 12 Bakırköy İDO'suna yetişebilirsem :) Gerisi kolay :128:

kuzuuuuummmm ben sanıyorum cuma akşamı zaten moda tarafında kalacakmışım,ayyy öyle olursa süpper olur ben direkt moda terasa geçerim kiii saat da uygun bence:13:

Selam kızlarr

ben geldiimm , buaralar kilom takıldı bi ileri bi geri devam ediyo , erken başladım sanırım duraklamaya , hayırlısı olsun diyeliimm....

Mervecim ben stevya aldım ama henüz pasta işine girmedim , ekmeğime katıyorum azıcık onun haricinde kullanmadımm

dediğin gibi % 100 doğal diyor , bitkilerden yapılmış , yinede sen bilirsin tatlımm ama herkes splendayı öneriyor , istersen onu al ...

Selamlar herkese,
Cuma akşamı kardeşimi çağırdım eşiyle yemeğe menü fırında balık malum.
Sağolsunlar ellerinde bir kilo baklavayla geldiler. Eşimde şarap almış. Yok arkadaş!! Dukan yapana Dukan yapmayandan hayır yok! Serviste, masada ve sonrasında olmak üzere 3 adet BAKLAVA, 2 kadeh ŞARAP Yedimde ne olduysa, geriye kalan koca bir vicdan azabı ve tartıda + lar

Bende dukana başladım bugünnnn.. :)
Ve hiç acıkmadımmmmm.. :)

Son düzenleme:

idolümden bir tanesisin canım ,tebrik ederim azmini,darısı bana inşallah

hadi bakalım canım bende muhtamelen haftaya pazartesi başlıcam,seni takipime aldım ona göre

Kalamış'ta Tatlı Huzur Cafe ve Dukan la ilgili bişiler yapıyorlarmış, bilginize.

Kalamış'ta Tatlı Huzur Cafe ve Dukan'la ilgili menüler varmış, bilginize.

bal kabağı çorbasını denedim az önce fena değil ama tatlısı tercihhhhhhhh ama yasakkkk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…