Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok geçmiş olsun. Umaraım Emre ye bulaştırmadan atlatabilirsin...

Teşekkür ederim, inşallah oyyy o hasta olmasın, benimki 1 ay sürsün

Geçmiş olsun kızlar
Dikkat edin kendinize havalarda soğuk zati
Emre'ye geçmeden atlatırsın inşallahhhhh

Sağol canımm inşallah geçmez, öpmeden de olmuyor, bağımlılık yapmış

kuzuum geçmiş olsun çok dikkat et,çok haklısın emreye bulaşmadan atlatırsınız inşallah

Sağol kuzum

Ayy bu halimle beni gülmekten öldürecektin, yemek boğazımda kaldı boğuluyordum ilk okumaya başladığımda oha dedim kesin müge işe gidince eve başkası gelip yaşıyor falan neyse seninki güzel sonuçlanmış ablan demek heee

iki gpndür accaip böbrek agrisi cekiyorum ya cok su ictim ya az su ictim ya da üsüttüm 3 secenek var:26: sizce hangisi hadi günün sorusu
günaydin tatlimmmmmm cok gecmis olsun ya insallah minike gecmez

Sağol tatlım inşallah aman dikkat et böbrek şakaya gelmez

Bu kısım dukan dışıdır, öylesine yazıyorum, okumasanız da olur

Gece emreyle uyuma sorununu çözmek için az önce çok ciddi bir adım attım, emrenin odasına koltuk koydum, böylece evimde eşyaları yerli yerinde duran tek oda da bozulmuş oldu neyse canımız sağ olsun ve o koltuğu oraya nasıl koydum ben inanamıyorum, ben de resmen deli cesareti var böyle regl öncesi de bir katır inadı musallat oluyor, ayy kafama düşcekti koca koltuk zaten odaya sokuncaya kadar imanım gevredi ama gel gör ki ters sokmuşum çevirecek alan yok koltuğa bi takla attırdım ama yine aynı şekilde kaldı takla sonrası sonunda kafamın üstüne kadar kaldırıp, beşiğindeki emrenin üzerinden aşırtıp düzelttim ama eşim akşam gelince küçük çaplı bir kriz yaşayacağız onu beklemedim diye

Bebe isteyenler bu tip atraksiyonlara hazırlıklı olsunlar

anlayamadım aliyecimm..ne içersen iç yeşil çay muhakkak iç mi demek istedin?:44:

evet kuzu, doğru anlamışsın. 7 otlu çay dediğin bir tür form çayı. bağarsakları çalıştırır. bütün form çayları da aynı özelliktedir zaten. ben de içiyorum ara ara. hatta son zamanlarda ben de 7 otlu çay içiyorum. ama yeşil çay, metabolizmayı canlandıran bir antioksidandır. onun yeri ayrı...

Aliyeee yine fazla kendince anlatmışsın galiba

kız o dediklerim bi de bana nasıl anlaşılır geliyor bi bilsen. bak mesela bu dediğim de çok anlaşılır geliyor.
ayıca, bak doğru anlamış ama işine gelmedi zahar mervenin

Son düzenleme:

Tamam canım ben hemen koşa koşa gider yeşil çayımı da alırım sen yeterki uyar üstadımm

Tamam canım ben hemen koşa koşa gider yeşil çayımı da alırım sen yeterki uyar üstadımm

kız o dediklerim bi de bana nasıl anlaşılır geliyor bi bilsen. bak mesela bu dediğim de çok anlaşılır geliyor.
ayıca, bak doğru anlamış ama işine gelmedi zahar mervenin

Yan tarafta da yeşil çay reklamı çıkıyor

selam fıstıklarımmm

ben ben varya ah bennn kendime neler diyesim varr

bol kaçamaklı hafta sonu ardından zorla bir hafta spor yaparak gördüğüm 69,7 ye veda edip yine 70 lere geldimmm

ALİYEMMM sorum sana dukan boyunca yıldığın bozduğun oldumu hepcinizde cevap verin nolur kızlar kendime ayrı yemek yapmak kasmak kasılmak yordu beni

olur böyle şeyler arada demek olur mu sizce aliye sen hiç yıladın mı kuzum hiç yemedinmi

ben bu hafta çikolata incir ve bol meyve yedim bugün yine devam kaldığım yerden ama hala gidip bir kaçamak full ögün yapasımvar pizza falan gibi

nolur yardım edin bu yaramaz şişkoyaaaa (

krep denedim ama yulaf unu yumurta ile karışınca çok değişik bir koku oluyor

koku yüzünden yiyemedim,çöpe gitti...

mayalı ekmek yapmaya çalıştım pek kabarmadı ama içi sulu değildi ama yine ağzıma almam mümkün olmadı.

en düzgün olanı kekti.... splenda ile ilk kek denemem

ama hepsinde aynı kusma hissi veren koku var lokmaları ağzıma sokamıyorum

Kızlar yeni bi soruyla karşınızdayım..

Yakın zamanda tatlandırıcı alacağım stevianın doğal olduğunu duydum..siz ne dersiniz..kullanıp da memnun kalan var mı aranızda en son chikpeas aldığını söylemişti..

Bilgisi olan veya kullanan varsa yazsın lütfen doğru bişey mi yapıyorum bilemedimm :44:

SEN rusheim mi kullanıyosun..doğalsanı tavsiye ederim hemen bugün koş al :)

bayanlar merhaba ben 26 yasindayim ve 2 dogum yaptim simdi 74 kiloyum bende dukan diyetine basladim .benim soyle bir problemim var cok zor kilo veriyorum.spor yapmiyorum kilo veriyorum yapinca tekrar aliyorum.hala cozemedim kendimi.yediklerime dikkat ediyorum.baya azimliyim su andaki hedefim su iki ayda 10kiloyu verebilmek yaza kadar gerisini vermeye calisicam.verdikce yazarim umarim veririm.

Yan tarafta da yeşil çay reklamı çıkıyor

Bu da aliye sponsorluğunda sanırım :))

he yaaaaa, kitaptan ve yeşil çaydan komisyon verseler bana ne iyi olurdu valla.

neyse şimdi ben çıkayım. işlerim var. 2 avm gezmem lazım. bu frsattan istifade biraz da elbise denerim. ne zamandır doğru düzgün kilo vermedim hatta aldım. moral olur bana biraz.

caniiiiiim cok güldüm yaaa o halini düsüne biliyorum anne olmak böyle birsey sanirimmmmm

kuzum söyle birsey dene......bir bardak süt bir kasik misir nisastasi bir kasik yulaf kepegi ve splenda veya herhangi bir tatlandirici ben icine aroma da katiyorum enfes oluyor bir dene istersen????? bugün kendime yapayimda tam olarak ne kadar miktar oluyor söyleyeyim:26:

kuzucum, yıldığım da oldu, bozduğum da oldu ama zaman içerisinde, kendi düzenimi oturtmayı başardım ve yoluma devam etmenin bir çaresini buldum.

bazen istemeden, çevreden gelen ısrarlar ya da mecburiyetler sonucu bozdum. zaman içerisinde ısrarlara karşı durmayı öğrendim. ısrar edilecek ya da diyet dışı yemeklere karşı zayıf düşeceğim ortamlara girmemeye başladım. mecburiyetlerden bozma durumu genelde maddi sebeplerden kaynaklandı bende. zaman içerisinde onları da bir düzene sokmayı başardım. bir de tabi nefsine yenilerek bozmalar var ki en sık karşılaşılan bunlar. insan bazen çikolatlara, tatlılara, pilavlara, dumanı tüten tencere yemeklerine falan dayanamıyor vallahi. ama tabi zaman içerisinde kendini frenlemeyi öğreniyorsun. hepimizde o irade var. kontrollü davranmayı başarırsak sorun kalmıyor. tabi kontrolsüz olmak kolay yoldur ama insanı insan yapan nefsine karşı kontrolü elinde tutmayı başarmasıdır.

yılmak kısmına gelince, 1 ay kadar süren duraklama sürelerinin her birinde ciddi yılgınlıklar yaşadım. her seferinde, o ana kadar aldığım yolu düşündüm. 101 kg ile başladığım yolculukta her 5 kg de bir durakladım. yani 6 kez duraklama yaşamışım. ilk 2 si 2 hafta, sonrakiler 1'er ay. hiç kolay değil kabul ediyorum ama hep geçmişe baktım. o zamana kadar aldığım yolu düşündüm. kitapta yazanları düşündüm. dukan söylemişti olacakları bana, vücudumun nerelerde ve ne sebeple direnç göstereceğini biliyordum. her seferinde dönüp dönüp kitabın aynı bölümlerini tekrar okudum. kitap kitap diye tutturmamın sebebi de bu zaten.

bak ben şu aralar ciddi bir duraklamayı zar zor kırdım. sonra arkasından 1 günlük bir sınav kaçamağı yaptım ve 1 hafta içerisinde 1 kg aldım. 1 günlük kaçamak, (ki öyle tatlılar, hamur işleri falan da değildi yediğim. biraz kraker, bir simit ve biraz çerezdi.) 100 gr- 200 gr derken 1 haftada geldi yerleşti. zaten duraklamadan çıkmak 1 ayımı almış, üstüne bir de 1 günlük kaçamakla 1 kg alıyorsun. şimdi bu durumda yılmak çok kolay, onu herkes yapabilir. bize düşen yılmamak, yola devam etmek. 1 hafta boyunca her sabah tartıda +100, +200... 1 hafta sonunda toplamda +1100. ama sabrettim ve bu sabah bir gün öncesine göre - gördüm nihayet. kolay bir iş yapmıyoruz ki, olmadı diye hemen yılgınlığa düşelim. sen son zamanlrda biraz yoldan çıkmışsın. tamam olan olmuş. şimdi öncelikle, aldığın yolu düşün ve yoluna devam etme kararlılığını göster. sana hayatının geri kalanında canın ne isterse yiyebilme özgürlüğü verecek bir diyet yapıyorsun. bunun için değer bence...

Son düzenleme:
yogun bi Pazartesi gününden hepinize sewgiler millet..musmutlu haftalar..

medesam bende cok guldum ama hemde nasıl bı mutluluk oldugunu tahmin ediorumç

Buda tartılmaktan korkanlar gelsin…
Eki Görüntüle 556446

hohoh :111:

ben güne ac karnına bunla baslıorum,diğer zmnlarda yeşil çay içiorum.

geçmiş olsun cnm.

Hangi tatlandırıcıyı nerede ne kadara bulabilirim =))) ve siz hangisini öneriyorsunuz..

bence kesınlıkle Splenda.23 tl fıyatı.eczanelerden alıyorum ben.

yogun bi Pazartesi gününden hepinize sewgiler millet..musmutlu haftalar..

ben güne ac karnına bunla baslıorum,diğer zmnlarda yeşil çay içiorum.

tamam canım ben de serpiştircem aralara yeşil çay..
Ben senin çizelgene bayılıyorum..baktıkça içim açılıyo :) ne kadar sürede gitti kilocuklar ??

evet canım, ben de yavaş kilo verenlerdenim. 70 gün oldu. hala 9 kilo verdim. benle başlayanlar 11 12 kilo verdilernasıl olacak bu durum bilmem.

çok doğru bir tespit olmuş. bu yulaf mucize gibi bir şey ya.. düzenli yemediğin günler kaçamağa sevk ediyor.

ah canım benim de 3 hafta oldu .. duraklama değil de düzenim bozuldu.. bir verip bir alıyorum. sonuçta yerimde sayıyorum

tamam canım ben de serpiştircem aralara yeşil çay..
Ben senin çizelgene bayılıyorum..baktıkça içim açılıyo :) ne kadar sürede gitti kilocuklar ??

ben 12 Martta başladım 65,6 ile 20 Haziranda 54 ile güçlendirmeye geçtim.ama bu sürede ameliyat oldum ve 10 gün hiç uymadım diyete.onu saymazsak 2,5 ayda 12 kilo werdim.geri kalanda güçlendirmede gitti.ama ben seyirde hiç kaçamak yapmadım çok dikkat ettim.sınırlı izinli bile çok az tükettim.güçlendirmede biraz cozutuyorum artk orası farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…