- 15 Haziran 2012
- 474
- 0
ne yani ben süper kilo verememişim mii.
aa bak benden bahsediyorsun dimii
evet tatlımmm senden bahsediyorum tabiiii :) ve nicelerinizden......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yani ben süper kilo verememişim mii.
aa bak benden bahsediyorsun dimii
herkese selam hanımlar.. işler ve de güçler sebepli çok sık uğrayamıyorum kusuruma bakmayınız..
kaçamaksız diyete devam, arada egzersizleri ekiyorum gerçi
bugün 20. günüm, 63,3 ile başladım bu sabah 59,8 geldim..3.5 kg fena değil aslında tabi de.. 1 ayda 7 8 kg verenleri duyup başlayınca accık hayal kırıklığı oluyor ..
verecek kilo fazla olunca ilk ayda giden daha fazla oluyor, az olunca daha az oluyor, regl oldum onun etkisi var, zaten müzmin kabızım onun da etkisi var biliyorum .. ama yine de insanoğlu çiğ süt emmiş hep daha fazlasını istiyor
geçmişe dalamıyorum kaç gündür ilk fırsatta dalıp o muhabbetlere de laf atacağım.. geçmişten alıntılar görürseniz şaşırmayınız :)
herkeslere bol eksili günler ve de sevgiler
Kızlar c.tesi günü yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak isterim sizinle :
Annenanneciğimin kırkıydı.Annemle evde helva yaptık,komşulara dağıttım.
Sonra komşumuzun biri tabağın boşunu getirdi.Ayak üstü sohbet ettik.
Sonra bana siz ablanızla yaşıyorsunuz değil mi dedi.Yok dedim ablam değil annem o.
(Annem fazla genç gösterdiği için herkes ablam sanar kendisini)
Kadın da yok dedi annenizi demiyorum hani bir de ablanız var yaa diyor.Tövbe yarabbim iddialaşıyor benimle,benden iyi mi bilcerksin benim ablam yok yani
sonra dedi,hani uzun boylu böyle yapılı toplu bir bayan var ya o ablanız değil mi dedi,anaaaaaa sonradan anladım ki kadın benim eski halimden bahsediyor
ayyy yok oo benim dedim kadına,kadın şok oldu
nasıl olur yaa,o siz misiniz.o kadar kilo mu verdiniz siz dedi.ayyy evet 23 kilo verdim ben dedim,kadın tekrar şok
nasıl veridsnmiz dedi,protein diyeti yaptım dedim,aaa dukan mı dedi.hah işte tam üstüne bastın dedim.
ayyy kızlarr benim için bu kadar üzücü bir günde beni bu kadar mutlu edecek birşey olabileceğini tahmin bile demezdim.o kadar çook sevindim ki.kadın resmen önce ve sonra mı 2 farklı kişi zannetmiş
annem de diyor,bak gördün mü kilo verince yaşında daha genç durmuş demekki diyor
ayyy kızlar valla darısı hepinizin başına,gerçekten uzun zamandır yaşadığım tek mutluluk verdiğim kilolar,insan kendini süppper hissediyor
Kuzular istanbula malesef 29 unda gelebiliyorumm
Yakalayamıcam sizi
Derdini veren Rabbim böyle bir günde güldürmüş kalbi temiz kendi güzel arkadaşımı benimmm.
Çok şeker yaa.
Heee ablam deseydin. Sonra evde gürültülü parti yapıp valla ablam yaptı derdin :)
Olmazzz.
Ne işin var 29 u 29 u istanbullardaaa.
Hem gel bak koca tersaneyi sana sigortalatırım.
Gel işte müşteri ziyaretiii sanaa
Ben geliyorumm (Yalova dan) Buluşma için
Medesa (İzmir) hatun buluşma için iş programı ayarladı
Prenssevgilisi (Almanya) walla esas gelişi amacı biziz arada işlerini de halledecek
Mervee (Maraş) bibim (bizim demek istedim. Bibim i de allah rahmet eylesin. Halaya bbibi denirmiş eskiden bizdee.Babamın halası vardı ayyy ne pamuk du o. Dua istedi güzel insannn. HADİ AMİN demek için el fatihaa...)için gelmek istiyor ama ben inanmıyorum :) ınnnınnn ınnn verdim gazıı
Ness lee, dely, ALiye, Love 1 (ist)
Ayyy kendimi kötü hissettim başka kim vardırkiii
Ekim le Azra kesin değil dediler ama ben ikisinide çokkkkkk tanımak istiyorum.
Hele ekimm .. Hatuna gönül bağım var nedenseee tanımam etmem :)
Azradan da maceralar dinlemek istiyorum kendi çenemi durdurabilirsemmm.
Dr Tuba varr iş yerini bırakıp gelirmi bilmem ama istiyor sanırımmm. Hiç olmadı biz gider topluca dişleri parlattırırızzz.
.
24 kasım dı dimi buluşma? ben o gün kongredeyim..09:00- 16:00 arası taksimde bir otelde olacağım.. bu arada 16 da biter derler hiç aynı saatte bittiğini görmedim 16 :30 u bulur o.. o sıralar taksimde olursanız ufacık bir uğrar kaçarım belki ama öyle uzun uzadıya kalmam zor şekerler .. olmazsa 16:00 da buluşur hep beraber benim tükkana geçeriz parlatma seansına o olur bakın :)
parlatma seansımı dedın.. ilk sırada ben varım ohaldeeee
tüm foruma günaydın...
81 li kilolarda takıldım....
ben bunu yulaf kepeğine bağlıyorum
tekrar bir deneme daha yapacağım
yine yiyemezsem, gripin kutularını boşaltıp, içlerine yulaf kepeği doldurmayı düşünüyorum
hap gibi yutarım artık son çarem bu
Kuzum sen yenisin galibaaaa :))
Benim erdiğim kilo ne ki.....sen diğer çizelgelere bi göz at şaşkına döneceksin...
Kaçla başlıyosun ,boyun ve kilon kaç?
günaydın kuzular
Hasta oldum ben :2::2: cuma gecesi üstüm açık yatmışım yine emrenin sayesinde, cumartesi sabahtan beri boğazım ağrıyordu, dün akşam iyice çıktı ortaya ama çok aşırı şiddetli değil çok şükür.
Dua edin bana iyi olayım hemen eşim çarşamba sabahı yurtdışına gidiyor 5 gün yok, bir de regl olcam bugün yarın oyyy hayır hasta olmak bişi değil de emre'ye geçerse kötü olur
Size benimkinden güzel bir başlangıç olmuştur inşallah
günaydın kızlar,
5 günlük atak sürem dün çok şükür doldu.
71,5kg ile başlamışdım ve 69.5 kilo ile bitirdim. (bu arada 4 gündür kabızlık çekiyorum :) )
sonunda 6lı rakamlara inmeyi başardım.
inanılmaz mutluyum. hedefim 63 kg, boyum 168cm.
hepimize başarılar diliyorum.
Günaydın kuzlarım,hepinize musmutlu bir hafta diliyorummm
geçmişi okuyamadım malum pazartesi işler çok
geri sayım başladı,medesa istanbul yolcusuuu
ç.ba sabahı aynı havayı soluyor olacağız kuzlarımmmm
ayy sevgilime kavuşacak olsam bu kadar heyecanlanmazdım yada en çok bu kadar heyecanlanırdım diyeyim
kuzuum geçmiş olsun çok dikkat et,çok haklısın emreye bulaşmadan atlatırsınız inşallah
canimmm bende cok düsündüm 2/1 yapsammi diye cünkü benim bölgesel sorunum var ama yinede 1/1 yaptim daha rahat sen bilirsin ama bence sende 1/1 yap :26:günaydın..
seyir evresine başladım şükür arkadaşlar karar veremiyorum 1/1 mi 5/5 mi yoksa 2/7 mi uygun bir de 2/0 var ama o bölgesel bana komple lazım =))) 5/5 mi yoksa 1/1 uyguluyorsunuz..
darisi bize kuzuuuuuuuuum....ay ama cok ilginc ya ablamdi bu diye yutturursun milleteKızlar c.tesi günü yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak isterim sizinle :
Annenanneciğimin kırkıydı.Annemle evde helva yaptık,komşulara dağıttım.
Sonra komşumuzun biri tabağın boşunu getirdi.Ayak üstü sohbet ettik.
Sonra bana siz ablanızla yaşıyorsunuz değil mi dedi.Yok dedim ablam değil annem o.
(Annem fazla genç gösterdiği için herkes ablam sanar kendisini)
Kadın da yok dedi annenizi demiyorum hani bir de ablanız var yaa diyor.Tövbe yarabbim iddialaşıyor benimle,benden iyi mi bilcerksin benim ablam yok yani
sonra dedi,hani uzun boylu böyle yapılı toplu bir bayan var ya o ablanız değil mi dedi,anaaaaaa sonradan anladım ki kadın benim eski halimden bahsediyor
ayyy yok oo benim dedim kadına,kadın şok oldu
nasıl olur yaa,o siz misiniz.o kadar kilo mu verdiniz siz dedi.ayyy evet 23 kilo verdim ben dedim,kadın tekrar şok
nasıl veridsnmiz dedi,protein diyeti yaptım dedim,aaa dukan mı dedi.hah işte tam üstüne bastın dedim.
ayyy kızlarr benim için bu kadar üzücü bir günde beni bu kadar mutlu edecek birşey olabileceğini tahmin bile demezdim.o kadar çook sevindim ki.kadın resmen önce ve sonra mı 2 farklı kişi zannetmiş
annem de diyor,bak gördün mü kilo verince yaşında daha genç durmuş demekki diyor
ayyy kızlar valla darısı hepinizin başına,gerçekten uzun zamandır yaşadığım tek mutluluk verdiğim kilolar,insan kendini süppper hissediyor
nasil sevmezsin tatlimmm kacarin yokki??? neler denedintüm foruma günaydın...
81 li kilolarda takıldım....
ben bunu yulaf kepeğine bağlıyorum
tekrar bir deneme daha yapacağım
yine yiyemezsem, gripin kutularını boşaltıp, içlerine yulaf kepeği doldurmayı düşünüyorum
hap gibi yutarım artık son çarem bu
evet kuzum yeniyim 1.60 boy kilo 65 gelcek ay bebiş planlarım vardı bi 10 kilo vermek istiyorum
kaç gün atak yapacaksın ben ilk ay 7 kilo verdim..sonra 2. ay 2 kilo daha verdim..artık veremiyorum
atağı 3 gün yaptım ben..pişmanım sen en az 4 gün hatta 5 gün yap.. :)
sonrasında yürüyüş + egzersizle bu iş tamamdır
CANIM medesa nın 23 kilosunu gördükten sonra sen yenisin galiba na hak verdim oldukça ama sende hiç fena değilsin dostum
ben 5 gün atak düşünüyorum ama saat 9:30 dan beri hiç bir fikrim olmayan dukkan diyeti ni yeni yeni öğreniyorum henüz
daha ne yiycemi ne yemeicem bile tam bilemedim,aynı zamanda işteyim şu an
bugün öğle yemeğinde bile başlıcam bu işe şu an şimdi
o zaman bugün çıkışta doğru kitapçıya gidiyosun tatlım ve dukan kitabını almadan asla eve girmiyosun.. onu bu gece (en azından atak bölümünü okuyup) öyle uyuyosun ve malesef diyete bugün başlayamıyosun... çünkü hazırlıksızsın açlıktan napçağnı bilemezsin.. :)
ama çok kararlı gördüm seni bu çok güzel..hiç kaybetme..
Bugün hafif bişeyler yemeye çalış..yarın başlarsın..
çok teşekkürler mervecim. Peki o saman öle yapayım.
şimdi bugün iş yerinde menü de bunlar var ne yemeliyim sence
KUZU TANDIR (640 cal)
EZOGELİN ÇORBA (183 cal)
ZYT. LAHANA SARMA (312 cal)
KAY. AYVA TATLISI (360 cal)
YOĞURT (154 cal)
İÇ PİLAVI (412 cal)
ÇOBAN SALATA (84 cal)
MEYVE (100 cal) MEYVE SUYU
Kızlar yeşil çay yerine bu kez 7 otlu çay aldım..
deneyen var mı aranızda..ve memnun kalan? içeriğini paylaşıyorum (kopyala-yapıştır)
Kekik,
Yeşil Çay (Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır),
Biberiye,
Funda Yaprağı,
Mate Yaprağı,
Kiraz Sapı (zayıflamaya yardımcı olur),
Isırgan Yaprağı (yağ yakımını kolaylaştırır).
Bundan günde 3 bardak içmenin bi zararı olur mu dersiniz?:44: nerdeyse 3 hafta olcak duraklamadan çıkamadım..ekstra bişeyler yapmaya ihtiyaç duydum..
kaçamak yapmıyorum..sporumu yürüyüşümü ihmal etmiyorum ama hala duraklamadayım
yeşlçay yerine diye birşey yok. başka birşey içeceksen iç ama o içtiğin şeyi yeşil çay yerine içmemelisin.
çok teşekkürler mervecim. Peki o saman öle yapayım.
şimdi bugün iş yerinde menü de bunlar var ne yemeliyim sence
KUZU TANDIR (640 cal)
EZOGELİN ÇORBA (183 cal)
ZYT. LAHANA SARMA (312 cal)
KAY. AYVA TATLISI (360 cal)
YOĞURT (154 cal)
İÇ PİLAVI (412 cal)
ÇOBAN SALATA (84 cal)
MEYVE (100 cal) MEYVE SUYU