Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün müdürüm bana dukkan diyetine başladım dedi

bende o zararlı diye duymuştum diye başladım cümelye ama sanırım yanılıyorum

birçok arkadaşı denemiş ve başarılı olmuş

bende başlıyorum o zman dedim.

deneyimlerinizi okuyorum ara ara yardımcı olursanız sevinirim

1 ay da kaç kilo verebilirm acaba boyum 1.60 kilo 65

gelecek ay bebek düşünüyorum ama bu kilolarla çok zorlarnırım

yardımlarınız ve desteklerinizi bekliyorum

çok Mantıklı teşekkür ederimmm =)))

Kitap da menüler var ama altarnetif neler yapıyorsunuz..

Canım günlük olarak burayı takip et..fikir edinirsin zaten..
Genelde kızlar gün içinde yediklerini yazıyo sen de yaz hatta..az yememeye çalış,dün bi doktor arkadaşımla buluştum korkarak ona dukan diketi yaptıgımı söyledim,tepki vermesini istemedim çünkü..kızmadı ama neyseki :) az yememeye çalış bolca protein al daha çok kilo verirsin dedi( ohhh çok şükür dedim içimden ) bize göre çok mantıklı bi laf etti..yani sende ne kadar çok protein alırsan o kadar kardasın..

Değişik şeyler denemek istiyosan bissürüüü tarif var hele de bi de becerin ve vaktin varsa süper..

Teşekkür ederim oğlum 20 aylık evden oğlumdan fırsat buldukça bakıyorum geçmiş sayfaları da okuyorum =)) teşekkür ederim

hah geldi işte benim bızdık geç bile kalmıştı =))

günaydınlar
herkese güzel haftalar diliyorum..

ya ne farkkettim biliyor musunuz haftasonu evde pek buralara uğrayamadığım için resmen motivasyonum düşüyor.

iyi ki varsınız canlar

Teşekkür ederim oğlum 20 aylık evden oğlumdan fırsat buldukça bakıyorum geçmiş sayfaları da okuyorum =)) teşekkür ederim

hah geldi işte benim bızdık geç bile kalmıştı =))

oyyy yeni mi uyandıııı Ne şanslısın sen...Allah bağışlasın.. çocuklara dayanamıyorummmmmmm
öp kokla benim yerimeeee

oyyy yeni mi uyandıııı Ne şanslısın sen...Allah bağışlasın.. çocuklara dayanamıyorummmmmmm
öp kokla benim yerimeeee

yok erkenciyiz =)) pc arka odada pek huzur verimiyor doğrusu =))

Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

biz yürüyüşe gidiyoruz kuaför de uğrarız =)))

kızlarr çok kötüyüm..... :2::2::2:
hasta olmuşum erken geldi üşüyorum belden aşağımı hissetmiyorum neredeyse daha 1 hafta oldu ama bugün protein günüm olmasına rağmen çorba falan içeceğim dukan affet beni

Kızlar c.tesi günü yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak isterim sizinle :
Annenanneciğimin kırkıydı.Annemle evde helva yaptık,komşulara dağıttım.
Sonra komşumuzun biri tabağın boşunu getirdi.Ayak üstü sohbet ettik.
Sonra bana siz ablanızla yaşıyorsunuz değil mi dedi.Yok dedim ablam değil annem o.
(Annem fazla genç gösterdiği için herkes ablam sanar kendisini)
Kadın da yok dedi annenizi demiyorum hani bir de ablanız var yaa diyor.Tövbe yarabbim iddialaşıyor benimle,benden iyi mi bilcerksin benim ablam yok yani
sonra dedi,hani uzun boylu böyle yapılı toplu bir bayan var ya o ablanız değil mi dedi,anaaaaaa sonradan anladım ki kadın benim eski halimden bahsediyor
ayyy yok oo benim dedim kadına,kadın şok oldu
nasıl olur yaa,o siz misiniz.o kadar kilo mu verdiniz siz dedi.ayyy evet 23 kilo verdim ben dedim,kadın tekrar şok
nasıl veridsnmiz dedi,protein diyeti yaptım dedim,aaa dukan mı dedi.hah işte tam üstüne bastın dedim.
ayyy kızlarr benim için bu kadar üzücü bir günde beni bu kadar mutlu edecek birşey olabileceğini tahmin bile demezdim.o kadar çook sevindim ki.kadın resmen önce ve sonra mı 2 farklı kişi zannetmiş
annem de diyor,bak gördün mü kilo verince yaşında daha genç durmuş demekki diyor
ayyy kızlar valla darısı hepinizin başına,gerçekten uzun zamandır yaşadığım tek mutluluk verdiğim kilolar,insan kendini süppper hissediyor

Kızzzzzlaaaarrrrr hepinize mucuks mucuks şalap şulap …

Nasılsınız beeeeeeeeeee…

Beni soracak olursanız iyiyim iyiiii..

Herkeslere bosbolllll eksiler gelsin benden. Hadı kızlar yandannnn…

Hopğ bir kiiiii..

Buda tartılmaktan korkanlar gelsin…
Eki Görüntüle 556446

Günaydııın, Günaydıııın herkese Günaydııın :)))) bu sabah tartıldıgım da 68,3 kg gördüm yaaa ve günden güne eriyorum :))) Allahım şükürler olsun :))) Bugun seyirin 6. günündeyim ve 71kg dan 68,3 kg düştüm ve gerçekten gözle görünür şekilde bi incelme var. Örneğin bel oyuntum. Bildiğiniz inceliyorum yaaa :)))) ay zaten bugunleri cok guzel seyler oluyor. Ehliyet sınavımıda verdim. Harika yaaaa :)))

çok süper olmuş ahahaha çok güldümmmmm :))))

Çok iyyizzz fıstıııkkk... seni de böyle enercik görmek süperrrrrrrr

oyyy kıyamam.. hemencecıkte sevınırmıs.. kuzum daha bu hıcbısey daha cok vereceksın ozamanda bayram edersın artık

Çok iyyizzz fıstıııkkk... seni de böyle enercik görmek süperrrrrrrr

he böyle içimde 100 bin milyon baloncuk var sankii..

yaa bu arada bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorduk
ah ahhh ekım olaydı yardım ederdı hemen şimcik. bak bu lınkte detaylı anlatımı var dene bakalım..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Kuzular istanbula malesef 29 unda gelebiliyorumm

Yakalayamıcam sizi
ama niyeeeeeeeee

Son düzenleme:

hehehehhehe ayy mutlu olmam mıı hiiiiiiiiiiiç daha vermem gereken 10 kg var :))) bakalım olacak inş :)))cok cok tesekkur ederım yaa buranında ayrı bı enerjısı var daha sızlerı tanımadıgım ıcın pek muhabbetlere katılamıyorum ama hep ızleyıp okuyorum enerjiniz süper :))

herkese selam hanımlar.. işler ve de güçler sebepli çok sık uğrayamıyorum kusuruma bakmayınız..
kaçamaksız diyete devam, arada egzersizleri ekiyorum gerçi
bugün 20. günüm, 63,3 ile başladım bu sabah 59,8 geldim..3.5 kg fena değil aslında tabi de.. 1 ayda 7 8 kg verenleri duyup başlayınca accık hayal kırıklığı oluyor ..
verecek kilo fazla olunca ilk ayda giden daha fazla oluyor, az olunca daha az oluyor, regl oldum onun etkisi var, zaten müzmin kabızım onun da etkisi var biliyorum .. ama yine de insanoğlu çiğ süt emmiş hep daha fazlasını istiyor

geçmişe dalamıyorum kaç gündür ilk fırsatta dalıp o muhabbetlere de laf atacağım.. geçmişten alıntılar görürseniz şaşırmayınız :)

herkeslere bol eksili günler ve de sevgiler

katıl kuzum sende her yorumun altına karala bişeyler.. burdakı herkes okadar sıcakkı hemen hüüüpppp diye yutuverırı alırlar içlerine merka etme...

MERVE XZ süper kilo vermişssin

darısı bana

ne yani ben süper kilo verememişim mii.

Kuzum sen yenisin galibaaaa :))

Benim erdiğim kilo ne ki.....sen diğer çizelgelere bi göz at şaşkına döneceksin...

Kaçla başlıyosun ,boyun ve kilon kaç?

aa bak benden bahsediyorsun dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…