Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuzum bak senınde deıdıgın gıbı kılosu fazla olanlar ıcın gecerlı o.. mesela ben ılk ay verdım 8 kılo.. ama sunu soylıyeyım kendı adıma obez olmaktansa varsın zayıf olayımda ılk ay 3 kılo vereyım .. sen 120 gunde gayet basarılısını...

Derdini veren Rabbim böyle bir günde güldürmüş kalbi temiz kendi güzel arkadaşımı benimmm.
Çok şeker yaa.
Heee ablam deseydin. Sonra evde gürültülü parti yapıp valla ablam yaptı derdin :)

Kuzular istanbula malesef 29 unda gelebiliyorumm

Yakalayamıcam sizi

Olmazzz.
Ne işin var 29 u 29 u istanbullardaaa.
Hem gel bak koca tersaneyi sana sigortalatırım.
Gel işte müşteri ziyaretiii sanaa

çook istedim ama sıkıştıramadımm 24üne anca 29 u gelebiliyorum .. tersaneyi de kaçırdık

tüm foruma günaydın...

81 li kilolarda takıldım....

ben bunu yulaf kepeğine bağlıyorum

tekrar bir deneme daha yapacağım

yine yiyemezsem, gripin kutularını boşaltıp, içlerine yulaf kepeği doldurmayı düşünüyorum

hap gibi yutarım artık son çarem bu

24 kasım dı dimi buluşma? ben o gün kongredeyim..09:00- 16:00 arası taksimde bir otelde olacağım.. bu arada 16 da biter derler hiç aynı saatte bittiğini görmedim 16 :30 u bulur o.. o sıralar taksimde olursanız ufacık bir uğrar kaçarım belki ama öyle uzun uzadıya kalmam zor şekerler .. olmazsa 16:00 da buluşur hep beraber benim tükkana geçeriz parlatma seansına o olur bakın :)

parlatma seansımı dedın.. ilk sırada ben varım ohaldeeee

Şu tarifini verdiğim keki denesene yada 8 kaşık poğaçamı. Ya walla hiç kepek varmış gibi değil.
Sen buluşmaya gelecekmisin. Orada birbirimize ikram yaparız seninde yiyebildiğin bir şey olur elbett.

Huuuu buluşma ahalisi mesaj alındımıı :)

Günaydin kuzucanlarimmmmmm.....bu hafta sonum kabus gibi gecti inanirmisinizzzz evde ne süt ne yumurta ne yogurt hic birsey yok cumartesi calistim pazar burada heryer kapali aman Allahim haftasonunu öyle gecirdim accaip pislik yaptim dukan disiydim normal peynirlermi dersin krem paynirlermi dersin abartmadim ama korkuyorum tartilmadim bugün persembeye kadar tartilmayacagim....persembeye kadar ayrica safprotein yapiyorum baska carem yok gecen hafta zaten tatlandiricilari cok abarttim sütüm disinda hic birseyde kullanmicam

iki gpndür accaip böbrek agrisi cekiyorum ya cok su ictim ya az su ictim ya da üsüttüm 3 secenek var:26: sizce hangisi hadi günün sorusu

ekimm34 gelmis hosgelmis bebeimmmmm ama cok az geliyorsun cok yogunsun kiyamam.....haftasonu gelecekmisin

günaydin tatlimmmmmm cok gecmis olsun ya insallah minike gecmez

canimmmm cok tebrik ederimmm daha neler neler göreceksin

canimmm bende cok heyecanliyim icim kipir kipir hergecve rüyalarima giriyor bende cuma tesrif ediyorum insallah
günaydın..

seyir evresine başladım şükür arkadaşlar karar veremiyorum 1/1 mi 5/5 mi yoksa 2/7 mi uygun bir de 2/0 var ama o bölgesel bana komple lazım =))) 5/5 mi yoksa 1/1 uyguluyorsunuz..
canimmm bende cok düsündüm 2/1 yapsammi diye cünkü benim bölgesel sorunum var ama yinede 1/1 yaptim daha rahat sen bilirsin ama bence sende 1/1 yap :26:

darisi bize kuzuuuuuuuuum....ay ama cok ilginc ya ablamdi bu diye yutturursun millete
nasil sevmezsin tatlimmm kacarin yokki??? neler denedin

evet kuzum yeniyim 1.60 boy kilo 65 gelcek ay bebiş planlarım vardı bi 10 kilo vermek istiyorum

kaç gün atak yapacaksın ben ilk ay 7 kilo verdim..sonra 2. ay 2 kilo daha verdim..artık veremiyorum
atağı 3 gün yaptım ben..pişmanım sen en az 4 gün hatta 5 gün yap.. :)

sonrasında yürüyüş + egzersizle bu iş tamamdır

CANIM medesa nın 23 kilosunu gördükten sonra sen yenisin galiba na hak verdim oldukça ama sende hiç fena değilsin dostum

ben 5 gün atak düşünüyorum ama saat 9:30 dan beri hiç bir fikrim olmayan dukkan diyeti ni yeni yeni öğreniyorum henüz

daha ne yiycemi ne yemeicem bile tam bilemedim,aynı zamanda işteyim şu an

bugün öğle yemeğinde bile başlıcam bu işe şu an şimdi

o zaman bugün çıkışta doğru kitapçıya gidiyosun tatlım ve dukan kitabını almadan asla eve girmiyosun.. onu bu gece (en azından atak bölümünü okuyup) öyle uyuyosun ve malesef diyete bugün başlayamıyosun... çünkü hazırlıksızsın açlıktan napçağnı bilemezsin.. :)

ama çok kararlı gördüm seni bu çok güzel..hiç kaybetme..
Bugün hafif bişeyler yemeye çalış..yarın başlarsın..

çok teşekkürler mervecim. Peki o saman öle yapayım.

şimdi bugün iş yerinde menü de bunlar var ne yemeliyim sence

KUZU TANDIR (640 cal)
EZOGELİN ÇORBA (183 cal)
ZYT. LAHANA SARMA (312 cal)
KAY. AYVA TATLISI (360 cal)
YOĞURT (154 cal)
İÇ PİLAVI (412 cal)
ÇOBAN SALATA (84 cal)
MEYVE (100 cal) MEYVE SUYU

Kızlar yeşil çay yerine bu kez 7 otlu çay aldım..
deneyen var mı aranızda..ve memnun kalan? içeriğini paylaşıyorum (kopyala-yapıştır)

Kekik,
Yeşil Çay (Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır),
Biberiye,
Funda Yaprağı,
Mate Yaprağı,
Kiraz Sapı (zayıflamaya yardımcı olur),
Isırgan Yaprağı (yağ yakımını kolaylaştırır).

Bundan günde 3 bardak içmenin bi zararı olur mu dersiniz?:44: nerdeyse 3 hafta olcak duraklamadan çıkamadım..ekstra bişeyler yapmaya ihtiyaç duydum..
kaçamak yapmıyorum..sporumu yürüyüşümü ihmal etmiyorum ama hala duraklamadayım

Canımcım hemennn müdahale ediyorummmmm.....

tatlıyı unut...lahana sarmayı iç pilavı da unut...

çorba salata kuzu tandır ve yoğurt ideal

meyve de olmasa iyi olur

yeşlçay yerine diye birşey yok. başka birşey içeceksen iç ama o içtiğin şeyi yeşil çay yerine içmemelisin.

bu listede bize uygun bi tek yogurt var atak icin. kuzu eti yagli oldugu icin izin veilmiyor. ama baska sansin yoksa, yaglarina dokunmadan onu ye, guclendirmeye kadar kuzu etine izin yok. aslinda yogurdu da light tuketmen gerekiyor. yani bu bir dukan menusu degil.

kitabi okursan ne yiyip ne yiyemeyecegine kendin karar verirsin. yaninda yemek tasiman gerekebilir. dukana uygun olmadiginda, yaninda getirdigini yersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…