Herkese günaydınn!!!
Umarım herkes güzel bir pazar günü geçiriyordur. Tartıda gene 63leri gördüm, kaldırıp atacağım sonunda.
Dün Callan'ı yapamadım çünkü günün sonunda kollarım-bacaklarım resmen hareket etmiyordu. :)) Cumartesiyi dinlenme günüm yaparım deyip, 6 gün kesintisiz yapmaya çalışacağım inşallah. Bugün de ağrım var ama dünkü gibi değil.
Spora harekete devam!
Callan'i çok sevdim aslında çünkü nereyi çalıştırıyorsa o an o kısım komple yandı, ağrıdı, özellikle bunu düzenli yaparsam şeftali popodan falan geçtim, karnımın muhteşem hale gelmesini bekliyorum.
Tatlandırıcısı pişirmeye uygun olmayanlar: Yemeği normal pişirin, sonra tatlandırıcıyı üstüne pudra şekeri misali serpin. Ben tablet almıştım ucuz olsun diye, bu şekilde değerlendiriyorum hepsini.
Tabii annem ilk gördüğünde şok geçirdi, filmlerde uyuşturucu kullananlar gibi hapları almışım eziyorum kağıt arasına koyup.
Kepeği sevmeyenler: Mutlaka size uygun bir tarif olmalı, mesela ben İpek'in poğaça tarifine tutkunum şu aralar. Tatlılarda başarılı olamadım evet ama tuzlularda fark yaratıyor. Azcık süt tozu da katın isterseniz, o zaman daha çok hamurişini andırıyor. Hiç yememeyi önermem, zaten wc konusu problemli, tabirim için bağışlayın ama hiç yenmezse o kadar proteinle betonarme durumuna geçersiniz. :26: