Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim hosgeldin ben seni cok merak ettim bir kac kez aradim buraya dönüncede ama ulasamadim.Hakkinda hayirlisi güzelim oldugu kadar olmadigi kader.Özlendin birdaha gitme buradan..:KK54:

Kizlar ben bu sabah 88.gördüm tartida ki kirmizilar kapida adetim bitince yine 90 görürsem öküz kesip yiyecem.:KK9::KK9:

ben de diyeti bozmadığım halde hergün 100 gr-200 gr alıyorum. nereye gidecek bu iş bilemedim. hala regl olmadım. ama şiş de değilim. yani su tutuyorum da diyemem.

ben de diyeti bozmadığım halde hergün 100 gr-200 gr alıyorum. nereye gidecek bu iş bilemedim. hala regl olmadım. ama şiş de değilim. yani su tutuyorum da diyemem.

Alisim ben sana yazmistim o ilaclari devam kullaniyorum 10 gün daha kullanacagim iki gün sonra ben yine 90 görürüm bu ara hep bu böyle dukan disina inan cikmiyorum belki biraz suyu az iciyorum oda havalar cok soguk diye icemiyorum.Bende birde sislik var yüzüklerimden anliyorum bende bende bilmiyorum nereye ve ne zamana kadar gidecek böyle.2 aydir ayni kiloda kalmak fena sykyci..:KK14:Bu arada emanetler istanbulda suan..:KK34:

SELAM KIZLAR,

Bugün sp günümdü ve malesef gezmekte azıcık olmadık bişey yedim...

Bu ısrar ve kıyamet olayına gıcık oluyorum. Hayatımda 2-3 kişi var bu konuda rakip tanımayan ve bugün bir kezdaha karar verdim ki seyir evrem bitinceye kadar bu 2-3 kişiyle nasipse görüşmeyeceğim...

Bugünkü menüme geliyorum:
Sabah 1 bardak light süt, 1 fincan çay, light peynir, 1 dilim dukan ekmeği, 1 parça peynirli börek (malesef zorla yedim.) Kahvaltıya davetliydik.
Ara 1 fincan kahve
Öğle-Akşam azıcık tarhana çorbası, ızgara tavuk, yoğurt, 1 dilim dukan ekmeği

Saat 5'te döndük misafirlikten. Daha da bişey yemedim, yemem de...

1haftadır annem yanımdaydı, yarın gidiyor nasipse. Yarından itibaren çılgınlar gibi spor yapmazsam dövün beni :)

Bir de durum şu 89,600 ile başladım günlerdir 86,100-86,500 arası değişiyorum. Buna regl olmamın ve bu ay doğum kontrol hapını bıraktığımdan dolayı reglimin düzeninin bozulup 3 gün sürerken şimdi 6. günde hala devam ediyor olması sebep olabilir dimi?
Bugünkü haricinde kaçamak yapmadım çünkü.

Alisim ben sana yazmistim o ilaclari devam kullaniyorum 10 gün daha kullanacagim iki gün sonra ben yine 90 görürüm bu ara hep bu böyle dukan disina inan cikmiyorum belki biraz suyu az iciyorum oda havalar cok soguk diye icemiyorum.Bende birde sislik var yüzüklerimden anliyorum bende bende bilmiyorum nereye ve ne zamana kadar gidecek böyle.2 aydir ayni kiloda kalmak fena sykyci..:KK14:Bu arada emanetler istanbulda suan..:KK34:

inşallah bir an önce düzelir ikimizin de durumu.
oh oh gelsin kutsal emanetlerim, lüpleteyim onları ben :-)))

kızlar merhaba,

benim sizlere bir kaç sorum olacak. çarşamba günü dukana başladım. atak günüm 2 gün çıkmışdı ama ben 5 gün yaptım.
seyir döneminde 5+5 denicem. çünkü benim dukana göre 4 kilo fazlam var ama bana göre 7-8 kilo.
6 aydır diyet yapıyorum ve çok rahat verdim ama bu son kilolar yapıştı gerçekten. hızlı kurtulmak için 5+5 daha faydalı diye duydum. bu arada kitabıda aldım ve okudum. ancak tercümede bazı sorunlar olduğunu düşünüyorum çünkü bir kaç yerde tutarsızlık var.

Sebze+protein gününde tüm öğünlerde proteinlerden az olmak üzere sebze tüketebiliyormuyuz yoksa sadece tek bir öğündemi tüketebiliyoruz?
saf protein gününde salatalık turşusu serbestmiş. tabi abartmadan. ancak fransızların turşularını bilmiyorum. acaba bu bizimde türk tipi salatalık/acur turşularımız içinde geçerlimidir?
2-3 gündür kabızlık sorunum var. bundan kurtulmak için en etkili yöntem nedir?
ara ara kahveme abartmadan vanilya aroması damlatsam olur mu? ben tatlandırıcı sevmiyorum çünkü.

deneyimli dukancıların yardımcı olmalarını rica ediyorum.

bu arada bende perşembe günü ilk kez bildirim yapıcam. :)))

Selam canlar,
Bugunumu çok güzel geçirdim..sabah cheakpeasin ekmek tarifini denedim..resmen peynirli kek oldu..bu kadarlezzetli olacağıni tahmin etmemistim..hatta fazla yiycem diye panik oldum :)

Sonra kabaktan yapılmış patates kızartmami yedim..o da süperdi..bol acılı :)
Ve yanına sarımsakli yoğurt...

Sonra turkkahvesi,

Haslanmış yumurta,

Ve organik diye aldığım ama organik olmayan sadece rengi kahverengi olan tavukumu yedim..

Şimdi de sodami içiyorum

yuruyusumu yaptım 7 km olmuştur:emir_bebek: Callenimi yapıp derse geçiyorum..

Hepiciginize iyi akşamlar diliyorumm :KK16:

Bi ee unutmadan biri hayrına en basitinden kakaolu pasta tarif edebilir mi:KK17:
Mevcut malzemelerm ,kakao süt,suttozu,mısır nisastasi,splenda,yumurta yoğurt..
Bitek bunlarim var, :26:
Dukan tarifleri sitedekiler yani bana biraz zor geliyo:KK50:..bunları karistirmak istiyorum ama neyden ne kadar koycami kestiremiyorum

Hayrına veriyorum.

2 yynurtayı 4 kaşık takita ve 1 kaşık süt tozu ile çokkkk çırpıyrsun
içine kakao, kabarma ve 8 kaşık kepek katıyorsun.
Koyu oluyor ve az az süt koyuyorsun
kek kıvamına gelincee hopppp fırına
ölçüne göre bir kap uydur işre. Mesela yuvrlak borcam kapağı falan olabilir
150 derece 20 dk yeter
içine çatal batırınca sıvı gelmiyorsa olmuştur
çıkarıp ikiye kesiyrsun
sıcakken 1 bardak süte az kakao ve 1 çay kaşığı tatlandırıcı karıştırıp keke döküyorsun ki hazır pasta gibi yumuşacık olsun
Buraya kadar aslında ıslak kek oluyorr
Neysee
süte tatlandırıcı kakao ve az niaşsta katıp pişiriyorsun oluyor sana muhallebi.
kekin arasına üstüne dök olsun sana yaş pastaaa
artık üstünü süsle süsleyebildiğin kadar

afiyet olsun

Veeee en sonunda başladım
Sabah light süt ictim
Öğlen iglo nin pilic köfte leri varya 6 lu onu tavada yagsiz pişirdim yanında light ayran ictim 2 bardak
Aksam dukan krebi, light peynir ve 2 dilim hindi fume yedim

20 dk yürüdüm
Yaklaşık 1 litre su ictim
Kizlar yorumlarınızı bekliyorum 4 gun atak yapmam geekiyor

hazır köfte riskli atakta uzak duralımmm
az olmuş biraz yediklerin
ama umut vadediyorsun başarılı olacaksın eminimm
hoş geldin

canlarım...
uzunca bi zamandan sonra tekrar aranızdayım. hayatımda yepyeni bi sayfa açmam gerekiodu. önce iş değişikliği snra ev değişikliği derken şimdi de sevgilimden ayrıldım... hepinizi gerçekten çok ama çok özledim. ara verdiğim diyetime pzt günü tam gaz başlıyorum. gördüğüm kadarıyla aramıza yeni hatunlar katılmış:) hepinizi öpüyorum:KK54:

ahh güzel burun özledik senii
ay ne kavgalar olaylar kaçırdınnn
pzt tam gaz ona göree
vazgeçmek yokkk

ipeek.. ben de senle spora başlamış olacağım. 2 aydır diyetteyim ama hiç spor yapmadım ve duraklamanın alasını yaşıyorum. çok moralim bozuktu ama seni örnek aldım. moral nozmak yerine azimle yola devam etmeliyim dedim. hadi arkadaşım kıralım şu duraklamayı. perşembeye güzel haberlerini bekliyorum En Büyük TÜRKİYE

ah canısı üslubunu çok beğeniyorum.tatlı sert :KK19: çok doğru söylüyorsun.hatta pazartesiyi beklemeden yarın başlıyorum. bu arada evet çalışıyorum. öğretmenim. ama isteyince insan vakit bulabilir diye düşünüyorum. yeter ki azim olsun En Büyük TÜRKİYE

Hadi bakalımmm hep birlikte yapacağız ALLAHın izniyleee

Herkese günaydınn!!!

Umarım herkes güzel bir pazar günü geçiriyordur. Tartıda gene 63leri gördüm, kaldırıp atacağım sonunda. :KK36:
Dün Callan'ı yapamadım çünkü günün sonunda kollarım-bacaklarım resmen hareket etmiyordu. :)) Cumartesiyi dinlenme günüm yaparım deyip, 6 gün kesintisiz yapmaya çalışacağım inşallah. Bugün de ağrım var ama dünkü gibi değil.
Spora harekete devam! :KK52: Callan'i çok sevdim aslında çünkü nereyi çalıştırıyorsa o an o kısım komple yandı, ağrıdı, özellikle bunu düzenli yaparsam şeftali popodan falan geçtim, karnımın muhteşem hale gelmesini bekliyorum. :KK76:

Tatlandırıcısı pişirmeye uygun olmayanlar:
Yemeği normal pişirin, sonra tatlandırıcıyı üstüne pudra şekeri misali serpin. Ben tablet almıştım ucuz olsun diye, bu şekilde değerlendiriyorum hepsini. :KK1: Tabii annem ilk gördüğünde şok geçirdi, filmlerde uyuşturucu kullananlar gibi hapları almışım eziyorum kağıt arasına koyup. :KK53:

Kepeği sevmeyenler: Mutlaka size uygun bir tarif olmalı, mesela ben İpek'in poğaça tarifine tutkunum şu aralar. Tatlılarda başarılı olamadım evet ama tuzlularda fark yaratıyor. Azcık süt tozu da katın isterseniz, o zaman daha çok hamurişini andırıyor. Hiç yememeyi önermem, zaten wc konusu problemli, tabirim için bağışlayın ama hiç yenmezse o kadar proteinle betonarme durumuna geçersiniz. :26:

ahh bide keki deneyin. Anne babam anlamadı bile. Daha önce babam at yemi deyip köpekler bayılır diye onlara vermişti ekmeğimii hemde muffin kalıplarımlaa...

77,8 :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

ayyy çok mutlu oldummmm =)))

Dün arkadaşa gittik yemeğe tramisu yapmıştı bizde dilber dudağı aldık yemedik kahvenin yanında lokum sofrada sevdiğim mezeler yemedimmmmmmmmmmmm =))))))))) :KK9::KK9:

sabah da tartıda 77,8 görünce sevindirik oldum =)))) atak bitiyor bugün pazartesi 2. aşama inşallah.. =)))

başlangıç 80,5 sizce gidiş iyi mi :-)

bu arada Keyifli Pazarlar =))

Gayet başarılı..

Günaydın şekerler,

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte herkese iyi haftalar, bol motivasyonlu, sağlıklı, bol eksilî güzel günler olsun. :KK16:

Günaydin dukancanlar güzel,kacamaksiz bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.:KK16:

Gece bir bucuk da kasiklarimin agrisina uyandim sabaha kadar hic uyumadim ama halen görünürde birsey yok.:KK19:Zaten sancili atlatirdim bu günleri dukanla dahada beter oldu..Biz kadinlarin isi ne kadarda zor ya..

Günaydın canlar...herkese bol motivasyonlu haftalar olsun... :KK16::KK16::KK16: enerjimiz tavan yapsın..:KK55::KK55:

Hayrına veriyorum.

2 yynurtayı 4 kaşık takita ve 1 kaşık süt tozu ile çokkkk çırpıyrsun
içine kakao, kabarma ve 8 kaşık kepek katıyorsun.
Koyu oluyor ve az az süt koyuyorsun
kek kıvamına gelincee hopppp fırına
ölçüne göre bir kap uydur işre. Mesela yuvrlak borcam kapağı falan olabilir
150 derece 20 dk yeter
içine çatal batırınca sıvı gelmiyorsa olmuştur
çıkarıp ikiye kesiyrsun
sıcakken 1 bardak süte az kakao ve 1 çay kaşığı tatlandırıcı karıştırıp keke döküyorsun ki hazır pasta gibi yumuşacık olsun
Buraya kadar aslında ıslak kek oluyorr
Neysee
süte tatlandırıcı kakao ve az niaşsta katıp pişiriyorsun oluyor sana muhallebi.
kekin arasına üstüne dök olsun sana yaş pastaaa
artık üstünü süsle süsleyebildiğin kadar

afiyet olsun

İpeko..eksik olma kuzummmm...hayrına allah razı olsunnn :)) eve gider gitmez yapiciğimm :KK56:

günaydın kuzular :KK16:

Hasta oldum ben :2::2: cuma gecesi üstüm açık yatmışım yine emrenin sayesinde, cumartesi sabahtan beri boğazım ağrıyordu, dün akşam iyice çıktı ortaya ama çok aşırı şiddetli değil çok şükür.
Dua edin bana iyi olayım hemen :KK50: eşim çarşamba sabahı yurtdışına gidiyor 5 gün yok, bir de regl olcam bugün yarın :KK50: oyyy :KK43::KK43::KK43: hayır hasta olmak bişi değil de emre'ye geçerse kötü olur :KK43:

Size benimkinden güzel bir başlangıç olmuştur inşallah :KK54:

Hasta oldum ben :2::2: cuma gecesi üstüm açık yatmışım yine emrenin sayesinde, cumartesi sabahtan beri boğazım ağrıyordu, dün akşam iyice çıktı ortaya ama çok aşırı şiddetli değil çok şükür.
Dua edin bana iyi olayım hemen :KK50: eşim çarşamba sabahı yurtdışına gidiyor 5 gün yok, bir de regl olcam bugün yarın :KK50: oyyy :KK43::KK43::KK43: hayır hasta olmak bişi değil de emre'ye geçerse kötü olur :KK43:

Çok geçmiş olsun. Umaraım Emre ye bulaştırmadan atlatabilirsin...

Günaydın cancağızlarım :KK71:
Herkeslere güzel bir hafta olsun :KK16:

Günaydin dukancanlar güzel,kacamaksiz bol eksili bir hafta olur insallah hepimiz icin.:KK16:

Gece bir bucuk da kasiklarimin agrisina uyandim sabaha kadar hic uyumadim ama halen görünürde birsey yok.:KK19:Zaten sancili atlatirdim bu günleri dukanla dahada beter oldu..Biz kadinlarin isi ne kadarda zor ya..

Geçmiş olsun kızlar :KK71: :KK71:
Dikkat edin kendinize havalarda soğuk zati :KK50:
Emre'ye geçmeden atlatırsın inşallahhhhh

Günaydın kızlar okuldayım ve ilk dersim boş. geçmişin tamamını okuyamadım ama göz gezdirdim. yine tarifler havalarda uçuşmuş :KK76::KK76::KK76:

ben bu hafta 800 gr artı görünüyorum. ama bakalım. umarım perşembeye kadar kırarım bu artıları.diyete yeni başlayan arkadaşlar motivasyonlarının kıymetini bilsinler. zaman ilerledikçe motivasyon düşüyor, kaçamaklar artıyor. :KK53: tabi bu herkeste böyle değil. diyetine sıkı sıkı sadık kalanlar da var :KK9::KK9: mesela dukan diyeti tariflerim bloğunda kilo verenlerin başarılarını okumuşsunuzdur. çoğu hiç kaçamak yapmadan atlatıyor. ben kaçamaklar yüzünden eksilerdeyim. şu an -3 kilo olmalıydım:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: off off.
her yeni güne sözler vererek uyanıyorum .akşama bir bakmışım kaçamak midemde :KK37: dukan amcam olsaydı eline kızılcık sopasını vereydim. bi iyice dövsün

günaydın kızlar,

5 günlük atak sürem dün çok şükür doldu.
71,5kg ile başlamışdım ve 69.5 kilo ile bitirdim. (bu arada 4 gündür kabızlık çekiyorum :) )
sonunda 6lı rakamlara inmeyi başardım.
inanılmaz mutluyum. hedefim 63 kg, boyum 168cm.

hepimize başarılar diliyorum.

Günaydın kuzlarım,hepinize musmutlu bir hafta diliyorummm :KK16:
geçmişi okuyamadım malum pazartesi işler çok:KK50:
geri sayım başladı,medesa istanbul yolcusuuu :KK52:
ç.ba sabahı aynı havayı soluyor olacağız kuzlarımmmm :KK76:
ayy sevgilime kavuşacak olsam bu kadar heyecanlanmazdım yada en çok bu kadar heyecanlanırdım diyeyim :KK33:

kuzuum geçmiş olsun çok dikkat et,çok haklısın emreye bulaşmadan atlatırsınız inşallah:KK16:

günaydın..

seyir evresine başladım şükür arkadaşlar karar veremiyorum 1/1 mi 5/5 mi yoksa 2/7 mi uygun bir de 2/0 var ama o bölgesel bana komple lazım =))) 5/5 mi yoksa 1/1 uyguluyorsunuz..

günaydın..

seyir evresine başladım şükür arkadaşlar karar veremiyorum 1/1 mi 5/5 mi yoksa 2/7 mi uygun bir de 2/0 var ama o bölgesel bana komple lazım =))) 5/5 mi yoksa 1/1 uyguluyorsunuz..

5/5 i kontrol etmek daha zor..alternatiflerin azalıyo her gün aynı şeyler yiyo gibi hissedip bıkıyo insan..

1/1 i tavsiye ediyorum ben..

Sonra başlarsın yine mi güzeliz,yine mi tavuk diye :KK37:

5/5 i kontrol etmek daha zor..alternatiflerin azalıyo her gün aynı şeyler yiyo gibi hissedip bıkıyo insan..

1/1 i tavsiye ediyorum ben..

Sonra başlarsın yine mi güzeliz,yine mi tavuk diye :KK37:

çok Mantıklı teşekkür ederimmm =)))

Kitap da menüler var ama altarnetif neler yapıyorsunuz..

X