Yaa kendimi aptal gibi hissediyorum ama şu tickerı yine yapamadım((
Yaa kendimi aptal gibi hissediyorum ama şu tickerı yine yapamadım((
Edit Ticker Style | |
Setup | |
Password/Pin: (pin kodu yaz ) To edit the settings of this ticker please enter the pin that you selected when creating it. You can also create a New Ticker if you have lost your pin. | |
Privacy: You can protect your setup and past data to be viewed using your PIN. Note that if you lose your PIN you will not be able to access any data. | Private Data Public Data |
Track: Weight kısmını seç This setting controls what is displayed on your ticker. Weight Change displays your weight loss. Weight displays your weight directly. | Weight Change Weight Waist |
Weight Measurements | |
Weight Units: ( Kilogram seç ) | PoundsKilograms |
Your target weight: (hedef kilo ) | |
Your starting weight: ( başlangıç kilon ) | |
Your current weight: ( şimdiki kilon ) | |
Weight Date: Format MM/DD/YYYY | |
Waist Measurements | |
Waist Units: | EnglishMetric/S.I.Waist Not Displayed |
Your target waist: | in |
Your starting waist: | in |
Your current waist: | in |
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? | |
Height Units: ( Metric seç ) | EnglishMetric/S.I.BMI Not Displayed |
Your Height: | m cm |
ta istenilen formatta değil diyo hangisini kopyalayacağımı bilemiyorum( bu arada ben 6 gündür tartılmıyorum,kilo vermiyorum gibi geliyo durmuştur korkuyorum mens dönemimin geçmesini bekliyorum...bu arada kayısılı form çayına başladım ama kabızlık tam gaz devam...
Ah o sos tavuğa muhteşem oluyor!!!Buna da yakışır aslında, ızgara olayını ben de deneyeceğim bu sefer üşengeçlikten haşladım gitti.
evet bloglar cok harika, insan yemeklere bakip hayallere daliyo, hem onlari yapinca hic diyette gibi hissetmiyosun. O yuzden arada yapmak lazim o tariflerden
bu internet sitesindeki tariflere bayıldım hele resimleri görünce insanın içi açılıyor bu aralar benim canım tatlı bişeyler istiyor uygun bir tarif bulursam yarın denemek istiyorum
canım üzülme ben oraya da turne yapıcam,sırf tenara ve son06'ya söz verdiğim için
anaaaaa tenarr demişken,eee o bize verdiği sözü tutmuyor galiba nerdeki o,yok epeydir
hoppalaaaaa bir çekirgeyi daha kurt kaptı galiba
yarın unutmazsam arayayım onu,haine bak yaa çaktırmadan pes etti demek alallalaaaaahhh
iyi akşamlar,
yoğurtla tavuk göğsünü yedim. birazdan bir zero içerim. canım tatlı bişiler istiyor.
Ben İngilizce öğretmeniyim oraları dolurdum canım:)))ama hangi linki kopyalayacağım onu bilemedim formatı uygun değil uyarısı geliyo...
Bu seferde kilolar yanlış çıkmış 79.0 yazmıştım ama olmamış...
evet tavuk sosu tarifini senden duydum, ne zamandir ne guzel olacagini dusunuyorum.
evet bloglar cok harika, insan yemeklere bakip hayallere daliyo, hem onlari yapinca hic diyette gibi hissetmiyosun. O yuzden arada yapmak lazim o tariflerden
Evet senin bayramdan sonra ugrama planlarin vardi, o zaman organize oluruz diye konusmustuk.
athirsizi da kayboldu ortaliktan. o ankaradan deildi galiba da iyi veriyodu sanki. bir kac zamandir bildirimde bulunmuyor.
Sen nerdesin canım ben Maraştayım:))bu arada bir kaç gündür baş ağrım var sanırım ben de az su içiyorum((
Zordur ilçede olmak Mersin gibi güzel bir şehirden sonra, ben aslende Maraşlıyım ailem burda o yüzden katlanılabilir:))
yarınki menümü söyleyip kaçıyorum
sabah: ıspanaklı yumurta veya menemen, açık çay domates&salatalık
öğlen:tavuk ve salata
akşam et sote ve közde patlıcan
iyi akşamlar:)))
Azracim bugun tabloda verilen kiloyu diyette olma gun sayisina boldum herkes icin. Sen gun basina en cok kiloyu vermissin. Yeni baslayanlar haric tabi.
Ya sen gecen gun bu kilolar nasil gitcek diye aglamiyomuydun:)) galiba gostermelikmis, baksana en hizli kiloyu sen veriyomussun:)) Hic moralini bozma, bence performansin super.