Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aliyecim özel mesajına bakarmısın acilll

...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir

evet evet ben olmuşum

herkeslere merhabalar kaç gündür int. problem var giremiyorum. şimdi de hemen çıkmam lazım umarım herşey yolundadır. bu arada bildirim yapayım hemen

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 66.7
şuanki kilo: 64.8
fark: 1,9
hedef kilo: 60 (62 de olabilir)
boy: 169

sizce nasıl, nasıl bana kalırsa dukan amcanın söylediği 63 günü tamamlamadan hedef kiloma ulaşacam

kendinize çooookkk iyi bakın....

Kitapta tam tersi ama bende senin dediğin gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Saf protein (SP) demek yerine sadece protein (P) desek daha mantıklı yani. SP de neymişş. Ama kitapta öbür türlü yazdığı için karıştıranlar olabilir diye ben kısaltma kullanmamaya çalışıyorum. Sebze protein günü, protein günü neyim diyorum.

Oyyy O kötü olmuş. Tatlandırıcı alıp regl zamanları onunla bi şeyler yapabilirsin.. Bebeğin de madem sütten kesilmek üzereymiş, e 20 aylıkmış zaten di mi, bence diyeti yapmanda sakınca yok.. Ama tabi doktor değilim yani. Ben olsam yapardım.

8 günde 2,5 kilo vermişsin hala da beceremiyorum diyorsun canım.. Naz mı yapıyosunuz nispet mi nedir Ben de öylen rosto yedim. Başka bir şey yoktu yenecek. En yazğsız en protein oydu.. Gayet de Dukan'a uygun gördüm yani. Dalyan köfte de onun gibi bişey değil mi işte :44: Bence hiç de bozmamışsın. Mecbur kaldıysan, aç kalmaktan iyidir.. Çok da güzel gidiyorsun hem, maşallah sanaaaa

Geçmiş olsun müstakbel annecik Geç kalmadın daaa, boyun kaç bakalım

Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaa Hay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallah

onu unuttum bak. 160 boyum canım

...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir

evet evet ben olmuşum

ben aşureye hiç hiç dayanamam ne yaparım bilmiyorum sütüm çeker der bir kaşık yerim sanki hehehe ama tabi ki 1 kaşık alırsam sonu bir kase ile biteceği için aşureye hayır aşureye hayır

bencede =)))) bakalım kitap gelsin inşallah alışveriş yaparım sanırım =))

canım çok sevindim bebişine kavuşmana
şaşkınaneeee bak bu da sana örnek olsun,boşu boşuna üzme e mi kendini

evet evet ben olmuşum

afferim kuzuma

cnm ben de dukanın verdiği tarihten 1 hafta önce hedefime ulaşmıştım,sende de aynısı olabilir yeterki kaçamak yapma

Sağol canım..Rabbime şükürler olsun aratmadı..Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşallah..

ben zaten o kısaltmaları ve daha neler, neleri sallayan çevirmeni elime bi geçirsem... :)))))

bugun bildirim günü galiba formda yeni olduğum için bilmiyordum o yuzden geç kalmış olabilirim

9,11,2012de başladım

atak sürecinde 2 kilo verdim boyum 1,65

kilom 70den 68e düştü hedefim 55

slam kızlar yazdıklarınızı okuyorum çoğu zaman ama çok sık yazmıyorum.
dün itibariyle 10 günlük atak maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım. dün sabah tartıda 86,6 kg. geldim. atağa 90 la başlamıştım yani 10 günde 3,4 kg gitti inşallah böyle devam eder. nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…