canımcım ben sadece kilo vermedeki engellerimi sayıyordum. onlar olmasa daha rahat kilo verecektim.
yok inanki göstermelik bişi yapmam.
dukan amcanın her dediğini yapabilseydim müthiş oalcakmış...
Selam Bayanlar,
Bugün muharrem ayının ilk günü diye oruç tuttum.
O yüzden menümü yadırgamayın.
Sahurda marul, beyaz lahana ve haşlanmış tavuktan oluşan salata ve ayran.
Akşam yulaf kepeği ile yapılmış yayla çorbası, pırasa mücveri, light tavuk göğsü (light süt ve tatlandırıcı ile yapıldı.)
1 litre kadar su, 2 bardak çay.
Bugün regl oldum. Umarım bitip tartıldığımda şu şişliğimden kurtulduğum için kilom da düşmüş olur.
Bu arada bende listeye girememişim. Neyse sağlık olsun.
bayanlar benim vermek istediğim bir 10-15 kilom var ama öğrenciyim ne kadar zorlar acaba bu arada yulaf kepeği dışında önemli her gü tüketilmesi gereken bir yiyecek var mı
Bu seferde kilolar yanlış çıkmış 79.0 yazmıştım ama olmamış...
yarınki menümü söyleyip kaçıyorum
sabah: ıspanaklı yumurta veya menemen, açık çay domates&salatalık
öğlen:tavuk ve salata
akşam et sote ve közde patlıcan
iyi akşamlar:)))
..........
.............
listeye alınmamışım, listeye girmeye başaramamışımneyse ben öğlen yoğurdumdan yedim (tarçınlı ve yağsız labneli), akşama da dün yaptığım tavukdan. 2litre suyumu da içtim..şimdi dizimi izliyorum..herkese hayırlı akşamlar
.......
............
O ticker başa bela canım :) İlk seferde kimse yapamıyor, merak etmeta istenilen formatta değil diyo hangisini kopyalayacağımı bilemiyorum( bu arada ben 6 gündür tartılmıyorum,kilo vermiyorum gibi geliyo durmuştur korkuyorum mens dönemimin geçmesini bekliyorum...bu arada kayısılı form çayına başladım ama kabızlık tam gaz devam...
Merhababayanlar benim vermek istediğim bir 10-15 kilom var ama öğrenciyim ne kadar zorlar acaba bu arada yulaf kepeği dışında önemli her gü tüketilmesi gereken bir yiyecek var mı
bugün bende dukana başlamış bulunmaktayım
zamanında gelip bakmalarım vardı cok sacma geliyodu ama
iyiyce arastırınca cok normal geldi ve dün işyerimde yemem için
birkaç sey aldım
gün içindeki menümü şu şekilde planladım sizce nasıl
sabah kahvaltı 2 yumrta + az yaglı peynir(yagsız bulamadım ama az yaglı tüketenlerde var)
öğlen yemegine kadar acıkırsam peynir atıstırım
öğlen ızgara tavuk düşünüyrm
yine aksam yemegine kadar ton balıgı
aksam yogurt yulaf ekmeği
Günaydın..
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..
Rabbim ne dileğiniz var ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah..Evinizde huzur mutluluk sağlık dolsun taşsın inşallah..Kötü gözlerden pis nefisli insanlardan korusun evlerimizi eşlerimizi çocuklarımızı ve bizleri inşallah..Rabbim sağlıkla kilolalarımıza veda etmeyi nasip etsin inşallah geri almamak üzere inşallahhhhhhhh =)))
İyi canım, iyi olmaz mıı? MaşallaahhhPazartesi başladım
Başlangıç ; 80,5
Bugün ; 78,9
VE renglimin 3. günü nasıl iyi mi bunu yazıyorum çünkü ödem oluşuyor biliyorsunuz.. durumum nasıl iyi mi kötü =))) Tecrübeli arkadaşlar bir yorum yapın hayrınız olsun
Kitabım dün geldi okudukça okuyasım geliyor..Ama ancak oğlum uyuduktan sonra elime alabildim..Gece 12 ben kitap okuyorum eşim başka kitap getirsem böyle okumazsın dedi
Canıımmmsonundaaaaaaaaaaaaaa
haftalardır takıldım kilomdan 1 günde kurtulan SaskinAnne mutluluktan halay çeker
sonunda 63'ü gördüm hemde dün sabah 65.1'i görmüşken
Günaydın..
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..
Rabbim ne dileğiniz var ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah..Evinizde huzur mutluluk sağlık dolsun taşsın inşallah..Kötü gözlerden pis nefisli insanlardan korusun evlerimizi eşlerimizi çocuklarımızı ve bizleri inşallah..Rabbim sağlıkla kilolalarımıza veda etmeyi nasip etsin inşallah geri almamak üzere inşallahhhhhhhh =)))
sonundaaaaaaaaaaaaaa
haftalardır takıldım kilomdan 1 günde kurtulan SaskinAnne mutluluktan halay çeker
sonunda 63'ü gördüm hemde dün sabah 65.1'i görmüşken
Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun hepimize..
O kadar spor yapıyorum. hala kocaman bi göbeğim var.. Tam bir fiyaskooo :97:
selam bayanlar,
bugün muharrem ayının ilk günü diye oruç tuttum.
O yüzden menümü yadırgamayın.
Sahurda marul, beyaz lahana ve haşlanmış tavuktan oluşan salata ve ayran.
Akşam yulaf kepeği ile yapılmış yayla çorbası, pırasa mücveri, light tavuk göğsü (light süt ve tatlandırıcı ile yapıldı.)
1 litre kadar su, 2 bardak çay.
Bugün regl oldum. Umarım bitip tartıldığımda şu şişliğimden kurtulduğum için kilom da düşmüş olur.
hayırlı cumlar olsun. Allahım herkesin gönlündekini versinnn
klavyede nokta yerine virgül kullanırsan küsürat da çıkar tikırdaa
bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
olmazzz
karşıyızzzzz
yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...