Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yürüyüş veee callen tamam...
Bugünü de kazasız atlattık..çok şükür allahimmmmmm
Ama çok yoruldum yatıp uyumaliyim hemen...makyajımı temilemeye oyle bi useniyorum ki

Iyi geceler kuzucanlar

canımcım ben sadece kilo vermedeki engellerimi sayıyordum. onlar olmasa daha rahat kilo verecektim.

yok inanki göstermelik bişi yapmam.

dukan amcanın her dediğini yapabilseydim müthiş oalcakmış...

ideal ortami yakalmak tabi zor, ama cok iyi vermissin. eger gercekten o saydiklarin olmasa ne olacakmis acaba:)))
dukan rekor diye bir sey var mi acaba. bu dukan sana yariyor demek. aynen devam.

benim de fena halde uykum var. haftasonu geldi ya pilim bitti. sabah 6da kalk gece en erken 12de yat. böyle oluyor. cmt pazar öğleye kadar uyuyorum. ancak pilim şarj oluyor:)

azra herkese iyi geceler der ve yatar...

bu arada ben minik hedefler koyuyorum kendimi. son hedefim 15 aralıkta 90lı kilolardan kurtulup 80li kiloları görmek. inşallah olur...

Selam Bayanlar,

Bugün muharrem ayının ilk günü diye oruç tuttum.
O yüzden menümü yadırgamayın.

Sahurda marul, beyaz lahana ve haşlanmış tavuktan oluşan salata ve ayran.

Akşam yulaf kepeği ile yapılmış yayla çorbası, pırasa mücveri, light tavuk göğsü (light süt ve tatlandırıcı ile yapıldı.)

1 litre kadar su, 2 bardak çay.

Bugün regl oldum. Umarım bitip tartıldığımda şu şişliğimden kurtulduğum için kilom da düşmüş olur.

Bu arada bende listeye girememişim. Neyse sağlık olsun.

Allah kabul etsin canım menün gayet iyi bence

bayanlar benim vermek istediğim bir 10-15 kilom var ama öğrenciyim ne kadar zorlar acaba bu arada yulaf kepeği dışında önemli her gü tüketilmesi gereken bir yiyecek var mı

Günaydınnnnn vede hayırlı cumalar güzel kızlar
dün itibari ile kitaplarım geldi.
akşam fırsat buldukça göz gezdirdim fakat tam anlamı ile okumadım
haftasonu kitabı okuyup önemli yerleri not alıp kafama yatar ve içime sinerse pazartesi başlamayı düşünüyorum....
Beni bu yolculukta yalnız bırakmamanızı diliyorum
herkese bol enerjili günleeeeeeeeerrrrrrrrrr

Herkese günaydın!

bayanlar benim vermek istediğim bir 10-15 kilom var ama öğrenciyim ne kadar zorlar acaba bu arada yulaf kepeği dışında önemli her gü tüketilmesi gereken bir yiyecek var mı

Her gün için önceden yemeğini düşünüp hazırlarsan daha rahat edersin. Üşenmeden az biraz mutfağa girmen gerek.
Proteini genel anlamda tüketmen gerek; ucuz tonbalıkları, tavuk ciğeri, yumurta gibi uygun kaynaklardan tarifler yapıp yanına alabilirsin. Yulaf kepeği kreplerde, poğaça gibi tariflerde güzel oluyor.
Yanında beslenme gibi götürüp yemen en sağlamı, arkadaşların-kantinin-yemekhanenin havasına kapılmayacaksın (çünkü insanlar her türlü şeyi yemeye devam edecekler, arkadaşlar ikramda bulunacak vs.)
Bunlar dışında ekstra bir zorluğu yok, henüz aile sorumluluklarımız olmadığından daha rahat diyebilirim.

Tabii ki en önemlisi: Başlamak için kitabı okuman lazım, kitap olmadan sadece internetten olacak iş değil.

Hayırlı cumlar olsun. ALLAHIM herkesin gönlündekini versinnn

Bu seferde kilolar yanlış çıkmış 79.0 yazmıştım ama olmamış...

Klavyede nokta yerine virgül kullanırsan küsürat da çıkar tikırdaa

yarınki menümü söyleyip kaçıyorum
sabah: ıspanaklı yumurta veya menemen, açık çay domates&salatalık
öğlen:tavuk ve salata
akşam et sote ve közde patlıcan
iyi akşamlar:)))

Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...

Günaydın kızlar,

Güzel bir gün olsun hepimize..

O kadar spor yapıyorum. hala kocaman bi göbeğim var.. Tam bir fiyaskooo :97:

.......
............
Bu arada bende listeye girememişim. Neyse sağlık olsun.

Siz dün bildirim yapmış mıydınız? Ben mi görmedim?

Perşembeleri bildirim günü

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy

Bunları yazarsanız ben ekliyorum. Sadece Perşembe günleri ama.. Başka bir gün yazdıysanız bilmiyorum. He siz dün yazdınız da ben görmediysem kusura bakmayın valla. Haftaya bildirirsiniz, eklerim ben

O ticker başa bela canım :) İlk seferde kimse yapamıyor, merak etme Hallettin heralde

Bu arada o çaylar beni ertesi gün etkiliyor. Bi de A101'de satılan Mest Çay varmış. Kabızlık için onu kullanıp memnun olan çok kişi var

Merhaba Hayır, yulaf kepeği dışında gerekli bir şey yok. Ama et ağırlıklı bir diyet olduğu için biraz masraflı bi diyet, hani öğrencilikte zor olabilir o yüzden dedim. Ayrıca okulda ya da dışarda cefede şurda burda diyete uygun bir şeyler bulman zor.. Tabi evde mi kalıyorsun, yurtta mısın? Bunlar da etkiler.. Yapılmayacak bir şey değil ama biraz çaba harcaman lazım. Evde kalıyorsan yemekleri yapıp yanında taşıman gerekebilir. Normalde yulaf kepeğiyle ekmek kek falan yapılabiliyor, onları da taşıyoruz her yere.. Açlık olduğunda yiyiveriyorsun, ama yurtta kalıyorsan yapamazsın di mi, tabi imkanları bilmiyorum da.. Öğrenci evinde de genelde fırın olmaz mesela.. He zorunlu değil yoğurda falan katabilirsin kepeği ama.. Kolaylık açısından diyorum.. Yani biraz zor olabilir senin için bu gibi şeyler ama kararlıysan da yaparsın Olmayacak bir şey değil :13: Zaten 3-4 ay sabretsen, kurtulursun kilolardan. Sonra 2. aşama falan daha kolay olur :128:

Son düzenleme:

dğnki menüm böyleydi sadece yulaf kepeği yiyemedim bulamadım
işe gidip gelirken 25*2 kere yürüyorum zaten su olayımda 2 yi buldu
atak evresinin ilk gününü 1 kilo vermiş olarak tamamladım
aslında geçen hafta kilom 64 dü
ama dün sabah tartıldıgımda 66 ydım
sanırım regl olcam 5 gün geçti hem onun şişkinliği hemde
1 haftadır süren kabızlık etkisidir
bakalım regl olunca zaten normale döner
şimdilik tam 65 im hedef yılbaşına kadar 57
asıl hedefimde 52 olmak

Günaydın..

Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..

Rabbim ne dileğiniz var ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah..Evinizde huzur mutluluk sağlık dolsun taşsın inşallah..Kötü gözlerden pis nefisli insanlardan korusun evlerimizi eşlerimizi çocuklarımızı ve bizleri inşallah..Rabbim sağlıkla kilolalarımıza veda etmeyi nasip etsin inşallah geri almamak üzere inşallahhhhhhhh =)))

Pazartesi başladım

Başlangıç ; 80,5

Bugün ; 78,9

VE renglimin 3. günü nasıl iyi mi bunu yazıyorum çünkü ödem oluşuyor biliyorsunuz.. durumum nasıl iyi mi kötü =))) Tecrübeli arkadaşlar bir yorum yapın hayrınız olsun

Kitabım dün geldi okudukça okuyasım geliyor..Ama ancak oğlum uyuduktan sonra elime alabildim..Gece 12 ben kitap okuyorum eşim başka kitap getirsem böyle okumazsın dedi

sonundaaaaaaaaaaaaaa

haftalardır takıldım kilomdan 1 günde kurtulan SaskinAnne mutluluktan halay çeker
sonunda 63'ü gördüm hemde dün sabah 65.1'i görmüşken

Günaydıınnn..
Amin amiinnnnn!!!! Cümlemize inşallaahhh!!!

Ben senin böyle dua eden ağzını yirimm yiriimmm... Hatta bi hüpletirim sen de gelirsin hihiho

İyi canım, iyi olmaz mıı? Maşallaahhh Bir de en az 1 kilo gider reglden sonra Süpper oluurrr

Hiihh Bi amaç olunca, okuruz

sonundaaaaaaaaaaaaaa

haftalardır takıldım kilomdan 1 günde kurtulan SaskinAnne mutluluktan halay çeker
Canıımmm Çok sevindiiimmm
İnan kendim vermiş gibi sevindim

Hem böyle olunca biz vermeyenlere de umut oluıyo Hep beraber halayaaaa....
Rus halayı bu

Aminnnnnnnnnnnnn
Yüreğine sağlık ne güzel dualarrrrrr kuzummm

sonundaaaaaaaaaaaaaa

Maşallahhhhh canımmm devamıda gelsin böyle güzel güzellll

Günaydın kızlar,

Güzel bir gün olsun hepimize..

O kadar spor yapıyorum. hala kocaman bi göbeğim var.. Tam bir fiyaskooo :97:

Hem düzenli spor yapıcan hemde fiyasko diyicem yooook öleeee bişi kuzummm sabret dimi o göbek öyle 1 haftada mı geldi hemen gitsinnn
Bide spor yapamayanları düşünnnn pörsümüş olcasssss

bu yulaf kepeğiyle yayla çorbası nasıl tadı güzel oluyomu denedinmi? Yada deneyen varsa cevap verebilirmi?

haklısın arkadaşım ben dün sebzeyi abarttım her öğünde yedim ve bugün +500 le uyandım moral sıfır sinirden başım ağrıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…