Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birlikte başladık seyıre senın boy kılo nedir? hayırlı olsun ikimize de..

zaten saat 3 te sınavım var. gözlerimi açabildiğim kadarıyla ders çalışmaya çalışıyorum... bu arada herkes tickerıma baksın demeye bile mecalim yok bugün

geniz akintisi ile gece hava yollarin tikanmistir. korkma.
tylol yerine sedergine ic sen. en azindan uyutmaz.

ellerine saglik. bunu da yapacagim.

m.c. ben onerdim onceki sayfalarda. cunku burada 10 gun konstipe olan arkadaslar vardi. lavman yapiyorlardi. onlara 4. gune kadar bol su, hareket ve 4. gunde m.c. onerdim. ve tekrar tekrar surekli kullanmamalari gerektigini anlattim. malabsorpsiyondan bahsettim. bekunis cok asiri karin kasilmalari yapiyor. onu da kullananlar cok dukancilardan. ama ozellikle seyir doneminde 4. - 5. gununde kabizligini cozememis kisilerin doktora gozukmesi gerek. yine soyleyeyim. yulaf kepeginin asil amaci aslinda laksatif olmasi degil ama onun da bir miktar etkisi var. kronik kabizlar icin ve onceden onerdigim yontemlerle cozemeyenlere yine en uygunu m. c. ancak gordugum kadariyla 3 kasikla uygulamaya calisiyorlar. bunun yerine 3. ve 4. gunun gecesi 1 kasik yarim bardak suda daha uygun. yine deeeeeeeeeeeeeee hep diyorum aile hekimize gidin. en azindan tel acin.

canım sağlığın daha önemli

canım dukanın kitabındai kepekli galeta tarifi var..hatta dukan demişki akşam atıştırma ihtiyacını bastırmak için yiyebilirsiniz..
bence 1+1 yap zaten ikisninde sonucu aynı sadece 1+1 de başlarda daha yavaş veriyormuşsun o kadar 5+5 ise kabızlığa yol açıyormuş.tabi sen bilirsin.

Arkadaşalar kitap hepsi buradada 14 tl ben aldığımda kargo da bedevaydı.. Alalı 2 hafta oldu.

kızlar sabah kalktım tartıdım ama hala 68 lerdeyim hatta 200 gram almış gözüküyorum 5-6 gündür aynı kilodayım hiç kaçamakta yapmadım. gerçi kitabı okuyorum bu çok normalmiş ama olsun yine de insan bir hevesle uyanıyor((
bu arada birazdan bende kepekli ekmeğimi yapacağım ve afiyetle yiyeceğim:))))

bir aydir diyetimi birakmak zorunda kalmistim
dun yeniden basladim dikkat ediyorum ama yok olmuyor ters giden birseyler var
58 in altina inince yine ayni seyler oluyor bas donmeleri tansiyonum dusuyor gozlerim kararip dengemi kaybediyorum oysaki bir aydir herseyden kismadan yedim ve cok iyi toparlandim demir haplarimida kullaniyorum drum gereken testleride yapmisti ama bunyem inatla direniyor :26sikolojikmidir nedir

günaydın arkadaşlar diyetimin 17 günü geçti ve ben 6,3 kg vermiş bulunmaktayım. ikili hanelere çok az kaldı.

slm senınle aynı kılda basladık galıba umarım ıkımızde ıstedıgımız kılolara ınebılırız hevesle yapıyorum verıcez dıye bana 70 olsam yeter

Diğer tarifim de aslında dukandan önce duyduğum bir tarifti,kayınvalidem denemişti,çok güzel olmuştu..o da seda sayan da dinlemiş,yanlış hatırlamıyorsan marankinin tarifi...

diyet börek :)
evet bu böreğin en önemli püff noktası da yufka yerine beyaz lahana yaprağı kullanılması.o içine sebze koymuştu ama kayınvalidem kıymalı yaptı süper oldu...Yapraklar haşlanıyor önce..sonra yufka gibi tepsiye seriliyor üzerine beşamel sosu(bizimki yağsız,süt ve yulaf kepeğiyle olacak) ,üzerine bir kat da lahana,sonra üzerine kıymalar(ayrı biryerde istediğiniz gibi kavurun,sosla soğanla filan)üzerine yine beşamel sosu..en sonunda üzerine genel beş.sosu ve fırına..süper oluyor..işte bunun içini ıspanak ve pırasayla hazırlamışlardı öyle de çok güzel...
normal öğünüm için uğraşmam ben kapuska yemeği yaparım daha kolay,ama misafirleriniz varsa örneğin onlar da hafif birşeyler istiyorsa süper olur.ya da onlara normal börek ikram ediyorsanız siz de bundan yiyebilirsiniz.

slm senınle aynı kılda basladık galıba umarım ıkımızde ıstedıgımız kılolara ınebılırız hevesle yapıyorum verıcez dıye bana 70 olsam yeter

evet ben de 70 olsam daha ne isterim ki? kemiklerim kalın ve çocukluğumda da hep kiloluydum bu sebeple göstermiyorum kilolarımı. aslında 107 yim dediğimde de kimseler inanmamıştı. ama tartı yalan söylemiyor işte. bıkmadan usanmadan dayanıyorum. ve regl oldum. böyle zamanlarda benim tatlı yememem mümkün müydü? bu diyet bu tehlikeye de birebir...kolay gelsin sana da arkadaşım.

vay vay... Süper bir tarif bu, hem de çok lezzetli olduğuna eminim. Ben kıymalı börek içi hazırlarken kıyma ve soğanın yanında 1 patates 1 havuç rendesi de koyarım süper olur.. Kızma ))sadece bilgi için verdim... Hani gelecekte))))

dimi ben de beğenmiştim...ahh pataes ahhh..ahhhh patates ahhh.yakışmadığı şey mi var zaten o meretin...en çok özlediğim 2. şey de patates zaten...ama onu light yapmanın yolunu bulamadım henüz..nişastasız patates üretimine geçebilir miyim sizce

çeviride onu bana gram gösterdi
ne kadarda dikkatliyim degilmi safinazlaştım galiba bu aralar ama bunu diyete baglamayacağım açgözlülüğüme baglayacagım böyle tatlı bir tarif görünce hemen atladımda neyse en azından yanlışlık olduğunu farkedip 500 gr eklemiişim :) yoksa yapıp yapıp 2 kaşık çıkarmaya devam ederdim

Hayatim 50 santilitre diyor o da 500 ml yani yarim lt sut

neden ki? şu cetveldeki rakamı nasıl değiştiricez yaaa? tekrar mı cetvel yapıcam?c

canım bir link vermişleri sana tickerını oluşturduğunda,onu sık kullanılanlara kaydettiysen oradan edit/update your data dan değiştirip tekrar ticker oluşturup,yine profilindeki çizelgeye kopyalıyorsun.

arkadaşlar geçmişin tamamını okkuyamıyorum.. tarifleri yazarken tam verebilirmisiniz... bende pizza yapmak istiyomm tavada ekmek tarifini yazarsanız sevinirim...

Canım benim de hep göz kararı ama yardımcı olmaya çalışayım..
bir kapta 1 ya da 2 yumurta (bence 1 yumurtalı daha lezzetli oluyor,2 yumurtalının da şekli daha düzgün oluyor,dağılmıyor,tok duruyor,size kalmış) ,2-3 kaşık lor ya da b.peynir,2 kaşık yoğurt,biraz süt,kabartma tozu,tuz,istediğin baharat,çörekotu ve saydığım diğer yeşilliklerden istediğin (nane,taze soğan,dereotu,maydanoz,rehan vs.vs.) ,alabildine yulaf+buğday kepeği (aşağı yukarı 5-6 kaşık y.kepeği+1-2 kaşık buğday kepeği,kek ya da krep kıvamından daha koyu bir kıvamı olacak ona dikkat edin,sıvı olduysa daha ekleyin)..İyice karıştırın tavaya yayın(büyüğe yakın bir tavaydı benimkisi,yaydığınızda yüksekliği 1,5 cm filan olacak sanırım)
Bunu ister fırında yapın,ama ben ocakta daha çok sevdim..iyice kısık ateşte yavaş yavaş pişrirseniz güzel kabarıyor..devamını da daha önce yazmıştım zaten..
afiyet olsun ..
işte bu tarifin istediğin gibi yapabilirsin..kreple ,kek,ekmek arasında birşey oluyor..ben dün bir de tarçınlı splendalısını yaptım..o da sanki irmikli gibi bir tat oluyor,güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…