Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar diyetimin 17 günü geçti ve ben 6,3 kg vermiş bulunmaktayım. ikili hanelere çok az kaldı.

Günaydın arkadaşlar,

Atağın 2.günündeyim dün gündüz çok zor geçmedi fakat akşam spordan eve gidince yatana kadar birşeyler yemek istiyor insan. Sizler akşam yemeğinden - yatana kadar olan sürede atıştırmalık olarak ne yiyorsunuz? maalesef böyle bir alışkanlık olmuş yemekten sonra meyve, çerez vs. yemeye alışmışız gerçi kiloları da bu sebeple aldık değil mi ? :))
Bu sabah kepekli krep yerine haşlanmış yumurta + light beyaz peynir yedim krepten çok daha iyi geldi.

Dün akşam spor salonunda tartıldım (evdeki tartım bozuk) 63.6 yım spor salonuna başladığımda (20 nisan) 66 kiloydum fakat diyet yapamadım, sadece sporla 2,5 kilo vermişim. Bakalım dukanla ne kadar vereceğim? Hedefim 55.
spor yaparak ne güzel vermişsin tebrikler:KK9: dukan+spor istediğin kiloya iner incecik olursun inşallah kısa sürede:KK61:

akşam yemeğinden sonra genelde 9-9,30 gibi süt içiyorum, ama eğer çok atıştırma hissim varsa 1 kaşık gojiyi kaseye koyuyorum, tv nin karşısında çekirdek gibi tek tek yiyorum..biraz olsun oyalıyor elimi ağzımı..gündüz değilde akşam saatlerinde çok oluyor zaten bu his, bazen de kalkıp bişilerle meşgul oluyorum yani mümkün olduğunca tv karşısında oturmamaya çalışıyorum..

günaydın 88.800 daşladım 15 temmuza kadar 70 e inmek istiyorum bügün 84 geldim son 4 gündür 400, 300 gr veriyorum galiba mucize bekliyorum gerçi bu bile mucizeya 1 haftada seyire geçince daha az verirsem diye on gün yapayım dedim ama biraz sıkıldımda biraz sebze yemek istiyorum sen seyirde günluk ne kadar veriyodun kilom daha duraklamadıda ondan da çekini yorum

Günaydın,süper walla,kutlarım.
Ama duraklama korkusu için o kadar başındasın ki daha,hemen hemen hepimiz birden fazla kez duraklama yaşıyoruz..hep bu şekilde gitmiyor..o yüzden buna kilitlenme...Seyire ilk geçtiğinde duraklama yaşayabilirsin mesela...Hatta atağı uzattıkça uzatırsan atakta bile duraklama olabilir ki bana öyle oldu..Yani ataktan sıkıldıysan 1 haftada kes derim ben,çünkü daha öncede defalarca tekrarladık 5 günden sonra duruyor bu hızlı kilo verme atakta.umarım senin hep böyle hızlı devam eder ama durakladığında bu kadar üzülme,zaten ilk gidenler suydu..

günaydın arkadaşlar diyetimin 17 günü geçti ve ben 6,3 kg vermiş bulunmaktayım. ikili hanelere çok az kaldı.

Sevgili kızlar,

Diyete başlamamın 17, günü. 2 haftada 5 kg verdim, 78 kg oldum. Pazartesi sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılıyorum . Bu hafta da bişeyler verdiğime inanıyorum.( Pazatesi görcez). Dukan 63 ol diyor.. ben de denicem:-)

Sinirliyim biraz ama onun dışında ne açlık ne de kabızlık durumum var. Tavuk yemekten sıkıldım ama çalışıyorum ve en kolayı haşlayıp çantada taşımak.... Geçen gün cevahire gittim çıkardım karabiberli tavuğumu vitrinlere baka baka yedim:-))
Biraz tansiyonum yüksek o yüzden hiç tuz kullanmıyorum.Yağ ve şeker de 17 gündür ağzıma girmedi.
Bu yazdıklarım bir Dukanist in itiraflarıdır:-) Paylaşmak istedim:44:

ikinize de bravo kızlarrrr:KK9::KK9:evde olunca yemek konusu fazla zorlamıyor, çalışanları bu kadar özenli oldukları için ayrıca takdir ediyorum wallahi:KK66:

Sevgili kızlar,

Diyete başlamamın 17, günü. 2 haftada 5 kg verdim, 78 kg oldum. Pazartesi sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılıyorum . Bu hafta da bişeyler verdiğime inanıyorum.( Pazatesi görcez). Dukan 63 ol diyor.. ben de denicem:-)

Sinirliyim biraz ama onun dışında ne açlık ne de kabızlık durumum var. Tavuk yemekten sıkıldım ama çalışıyorum ve en kolayı haşlayıp çantada taşımak.... Geçen gün cevahire gittim çıkardım karabiberli tavuğumu vitrinlere baka baka yedim:-))
Biraz tansiyonum yüksek o yüzden hiç tuz kullanmıyorum.Yağ ve şeker de 17 gündür ağzıma girmedi.
Bu yazdıklarım bir Dukanist in itiraflarıdır:-) Paylaşmak istedim:44:

maşallah maşallah süper gidiyorsun,walla ben 5 kiloyu 1 ayda verdim..süpersin..tuzu kesmen,ve haşlanmış yemen etkilidir sanıyorum..ben hala tuzu kesemedim,azalttım,genelde de kırmızı et yiyorum o yüzdendir herhalde...
böyle devame eder inşallah,tebrikler:KK19::KK19::KK19:

Arkadaşlar ancak geçmişi okuyup bitirdim ve sizlerle 2 adet tarif paylaşmak için geldim..
Birincisi dün akşam pizza yaptım ve enfesti,resmini çekemedim ama aynı dominostu,eşim de bayıldı :)
ben diyete başladığımdan beri en çok pizzayı özlüyordum,sonunda özlemimim giderdim..Nasıl yaptım derseniz,hani hatırlıyormusunuz kahverengi'nin tavada ekmek tarifini,en son tavaya yayıp yapmıştı hani..ben onu hep öyle yapıyordum.İlaveten de yoğurt,çörekotu,dereotu,taze soğan,taze nane,maydanoz gibi baharatlar ekliyordum.Dün akşam da öyle yaptım..Orta boy bir tavaya dmktüm 5-10 dk tam kısık ateşe koydum,kapağını kapattım..O böyle baya kabardı (kalın hamurlu pizza gibi yaptım ben,ince değil yani,tam ekmek gibi oldu hamur)..sonra üzerine biraz rendelenmiş light kaşar serptim,ara ara yerlerine az ketçap (ya da domatesli acılı bir sos olabilir) döktüm,üzerine de 2-3 adet jambon ve 1-2 dilim çemensiz pastırmayı parçalaıp koydum,bir de yarım kırmızı biberi ince ince kesmiştim,onları koydum,üzerine tekrar az kaşar rendeledim,kapağını kapattım ve 15-20 dk da o şekilde kısık ateşte pişirdim..Burada önemli olan gerçekten kısık ateş,tavanın kapağının kapalı olması.cam kapak olsun ki içini görürsünüz...yumuşacık enfes birşey oldu..bayıldık..şiddetle tavsiye ederim...

Tesekkur ederim. Splendayi 125 gr 24 TLye Metro Gross Marketten aldim. Nette de satiliyor. Splenda ® | Yaşamı Güvenle Tatlandırın | Splenda Tatlandırıcı

Bir de ben daha ucuz diye Takita da (9TL/ 500 gr) almistim Metro'dan. Takita Online ama pek guzel degil.

Takitanin splendaya esdeger cikardigi sukralozlu tablet tatlandiricisi iyi ama. Takita Sukralozlu Tablet Tatlandrc 300

Dr. Oetker'in kakosunun uzerinde az yagli oldugu yaziyor. Simdilik onu kullaniyorum. Dr.Oetker - Kakao

Bir de daha koyu kakaosu var ama buralarda satildigini gormedim. Dr.Oetker - Gourmet Kakaosağol dukancım şimdi anladım öyle küçük marketlerde yok demekki ama metro bana uzak ya acaba migroslarda varmıdır bu ürünler en azından migros daha yakın sayılır
:

Ben basladigimdan bu yana cesit cesit tatlandirici denediim. Aram tatlariyla pek iyi degil de. Diamant, Huxol, vs. Her yerde buldum. Yeter ki market olsun.

Arkadaşlar ancak geçmişi okuyup bitirdim ve sizlerle 2 adet tarif paylaşmak için geldim..
Birincisi dün akşam pizza yaptım ve enfesti,resmini çekemedim ama aynı dominostu,eşim de bayıldı :)
ben diyete başladığımdan beri en çok pizzayı özlüyordum,sonunda özlemimim giderdim..Nasıl yaptım derseniz,hani hatırlıyormusunuz kahverengi'nin tavada ekmek tarifini,en son tavaya yayıp yapmıştı hani..ben onu hep öyle yapıyordum.İlaveten de yoğurt,çörekotu,dereotu,taze soğan,taze nane,maydanoz gibi baharatlar ekliyordum.Dün akşam da öyle yaptım..Orta boy bir tavaya dmktüm 5-10 dk tam kısık ateşe koydum,kapağını kapattım..O böyle baya kabardı (kalın hamurlu pizza gibi yaptım ben,ince değil yani,tam ekmek gibi oldu hamur)..sonra üzerine biraz rendelenmiş light kaşar serptim,ara ara yerlerine az ketçap (ya da domatesli acılı bir sos olabilir) döktüm,üzerine de 2-3 adet jambon ve 1-2 dilim çemensiz pastırmayı parçalaıp koydum,bir de yarım kırmızı biberi ince ince kesmiştim,onları koydum,üzerine tekrar az kaşar rendeledim,kapağını kapattım ve 15-20 dk da o şekilde kısık ateşte pişirdim..Burada önemli olan gerçekten kısık ateş,tavanın kapağının kapalı olması.cam kapak olsun ki içini görürsünüz...yumuşacık enfes birşey oldu..bayıldık..şiddetle tavsiye ederim...

süper walla, en kısa zamanda deneyeceğim.. bu arada sabah eşime çok güldüm..Allah bu dukandan razı olsun sayesinde orjinal şeyler yiyorum dedi:KK60::KK60::KK60:kendime çılbır yaptım sabah da, daha önce hiç yapmamıştım:)) bi de dünkü sebzeli çorba da çok değişik geldii:)) yazık sıkılmış demek ki adamcağız, hep aynı şeyleri mi yapıyormuşum ki farkında olmadan:KK66::KK66:

günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.

Tylolhot içsem. bozar mı diyeti. bozmak istemiyorum ben...

Diyetten once sinavlarini dusun. Calismana engel olabilir.

maşallah maşallah süper gidiyorsun,walla ben 5 kiloyu 1 ayda verdim..süpersin..tuzu kesmen,ve haşlanmış yemen etkilidir sanıyorum..ben hala tuzu kesemedim,azalttım,genelde de kırmızı et yiyorum o yüzdendir herhalde...
böyle devame eder inşallah,tebrikler:KK19::KK19::KK19:

Aman Vuvuu cuğum. Kırmızı ete dikkat derim. Hem kolesterol hem de son zamanlarda duyduğumuz başka şeyler açısından. Ama sen de olağanüstü performans gösteriyorsun , tebrikler:-))

benim verdiğim pudingin orijinal tarifi linkte aklına takılan bakabilir ekliyorum yalnız burada süt 50 gr olarak yazıyor ben ilk öyle yaptım 2 kaşık bişey çıktı :KK1: sonra dedim bu kadar malzemeye yanlışlık var sanırım 500 deneyeyim 500 grla yapınca tam oldu resimdeki kaseye bakınca 2 kaşık olmaması lazım:KK34:

durgunluk döneminde yemeyin diyor aklınızda olsun

Crème au chocolat sans œuf - Ma boutique régime Dukan

Hayatim 50 santilitre diyor o da 500 ml yani yarim lt sut :KK69:

süper walla, en kısa zamanda deneyeceğim.. bu arada sabah eşime çok güldüm..Allah bu dukandan razı olsun sayesinde orjinal şeyler yiyorum dedi:KK60::KK60::KK60:kendime çılbır yaptım sabah da, daha önce hiç yapmamıştım:)) bi de dünkü sebzeli çorba da çok değişik geldii:)) yazık sıkılmış demek ki adamcağız, hep aynı şeyleri mi yapıyormuşum ki farkında olmadan:KK66::KK66:

çılbırrrrrrr çıldırtıcı bir fikir... of salçanın üzerine de hafif sarmısaklı yoğurt.... ekmek banmicaz mı??? Hayal edelim bari

zaten saat 3 te sınavım var. gözlerimi açabildiğim kadarıyla ders çalışmaya çalışıyorum... bu arada herkes tickerıma baksın demeye bile mecalim yok bugün :p

gördüğünüz üzere vücut kitle endeksim 30lardan 29a düştü :KK70: bu da artık şişman değil hafif şişman kategorisine girdiğimi gösterir :KK70:

Herkese selam...Bugün itibariyle seyir evresine başlıyorum..5/5 mi 1/1 mi arasında epey düşündükten sonra 5/5 karar verdim. Şu ana kadar 2.5 kilo verdim.( 4gün dukan 2 bozdum 4 gün tekrar dükkandan sonra:))) bu arada hayırlı kandilller.

arkadaşlar geçmişin tamamını okkuyamıyorum.. tarifleri yazarken tam verebilirmisiniz... bende pizza yapmak istiyomm:KK17: tavada ekmek tarifini yazarsanız sevinirim...

slm arkasdaşlar ben 10 günlük ataktan sonra seyir evresine başladım on ıkı kılo vermem lazım..170 e 70 im.sizce 1+1 mi yoksa 5+5 mi..bide seyir evresinde bır öğün sadece protein mı yenıyo bana yardımcı olurmusunuz..bide ben son ıkı gundur hiç kılo vermedim cok üzülüyorum..

Son düzenleme:
X