Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kışın 1 hafta felan uygulamıştım bunu ama devamını getiremedim..ben haşşladığım lahanaları da atmıyordum nefis salatalar oluyor içine biber felan doğrayıp, ya da yoğurtlu da tüketebilirsin

ben de lahanaları dolma yapıyodum

tebrikler gayet iyi gidiyorsun
ben yağ ekliyorum biraz bence etkilemiyor kitapta kabızlık durumunda 1 kaşık yağdan bahsediliyordu gerçi parafin yağı diyorda ben bunu baz alarak aman ne olacak deyip yarım yemek kaşığı kadar hergün olmamak koşuluyla seyirdede zeytinyağı kullanmıştım şuanda da sebze yemeklerine ekliyorum hayvansal yağ hiç kullanmadım ama zeytinyağı kullanıyorum normaldede evde hep zeytinyağı kullanırım

hımmm tatalıda bu tarifin üzerine tanımıyorummmmm...bilerek yapmadım birdaha bunu ssoleil..çok güzel olduğunu bildiğimden dayanamayıp 2-3 kase yerim diye yapmıyorum..light dondurma,puding filan yiyorum..onlardan azar azar yiyebiliyorum ama bu...mmmmm:26:

Hemen gidiyorum yapmaya. Bayilmistim ben buna.

bak ssoleil herkesi gaza getirmişsin yine...ben de inşallah kimse bu tarifi istemez de benim de aklıma gelmez diyordum
(geçmişi yavaş yavaş okuyorum,tahminimce daha en az 3 kişi bu tarifi yapacak bu akşam :))

akşam benimde canım çektide süt azdı bende yapınca hepsini yiyorum ama bundan sonra malzemeyi azaltıp daha az yapacağım o zaman istesemde devamı olmaz hazır puding yeneceğine bana daha mantıklı geliyor hem dukanın tarifi diye içimde rahat ediyor gerçekten çok güzel tat artık bunu ben diyetten sonrada yaparım :)

Günaydın arkadaşlar,

Atağın 2.günündeyim dün gündüz çok zor geçmedi fakat akşam spordan eve gidince yatana kadar birşeyler yemek istiyor insan. Sizler akşam yemeğinden - yatana kadar olan sürede atıştırmalık olarak ne yiyorsunuz? maalesef böyle bir alışkanlık olmuş yemekten sonra meyve, çerez vs. yemeye alışmışız gerçi kiloları da bu sebeple aldık değil mi ? :))
Bu sabah kepekli krep yerine haşlanmış yumurta + light beyaz peynir yedim krepten çok daha iyi geldi.

Dün akşam spor salonunda tartıldım (evdeki tartım bozuk) 63.6 yım spor salonuna başladığımda (20 nisan) 66 kiloydum fakat diyet yapamadım, sadece sporla 2,5 kilo vermişim. Bakalım dukanla ne kadar vereceğim? Hedefim 55.

teşekkürler canım yazdıkların için hiç kaçamak yapmaya niyetim yok şimdiden benim kıyafetlerimde sıkmıyo rahat giyorum göbegim de kayboldu dümdüz oldu

ben macro center larda görmüştüm gourmet kakaoyu ama üzerinde az yağlı yazmıyordu diye diğerlerinden almıştım..
arkadaşım meğersem aldığımız ülker ya da dr.oetker kakaoların arkasında az yağlı yazıyormuş..o yüzden herkes rahatlıkla bulabilir..bu gibi bilgiler ,değişik tarifler önceki sayfalarda yazıyor aslında..bu dukanın en az 10. tarifi mesela...en azından 400 lerden başlayarak okuyabilirseniz bile faydası olacaktır..tatlandırıcı kullanmak iyi,sağlıklı birşey değil ama ben tatalıyı sevdiğimden dayanamıyorum..splenda gerçekten çok lezzetli aspartam içermediği için de daha zararsız ama daha kalorili..

ben akşam yemeginden sonra sadece süt içtim birkaçgün sonra vücudun iyice alışacak ve sürekli tok olacaksın o zaman canın bişey istemeyecek önerim akşam yemeginden sonra süt ve yoğurt dışında birşey yememek mesela ben dün akşam çok az yedim acıktım geç vakit kalkıp yoğurt yedim yetti

ben de merak ediyorum şu lahana kürünü arkadaşım...bekliyoruz tarifini..
ben bu diyetten 1 ay kadar önce kırmızı pancar kürünü denemiştim..suyunu sıkıp içmiştim..ama ertesi gün ölüyorum sandım...tualetten çıkamadım,yattığın yerde durulmayacak kadar gaz yaptı, müthiş tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı ve hatta sanki ağır grip olmuşum gibi kemiklerim ağrıyordu...
hem çok içmişim sanırım(1 bardak içmiştim akşam yemeğinden yarım saat önce) hem de bu kür yğksek tansiyonu,kolsterolü olanlara iyiymiş aslında..her duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz sonra neredeyse komalık oluyoruz ,en azından ben
lahanın öyle olduğunu düşünmüyorum ama(hala uslanmamış mı dediniz )
ya kırmızı pancar hayatım boyunca hiç tüketmediğim bir besin,vücuda değişik geldi,nasıl tepki vereceğini bilemedi ama lahanayı baya tüketirim o yüzden :)

tesekkurler yag hıc tuketmedım benım yulaf kepegımd eyoktu oyle olunca sındırım sıstemını zorlamıs oldum bakalım azcık yag ekleyecegım zaten goruntum herkese gore yeterlı ama ben 62 veya 60 gıbı olursam kollarım karnım daha ıncelır dıye dusunuyorum. o yuzden guclendırme gıbı her gun sebze yıyecegım zorunlu doktorum katı tuketme cok dedı. cok sagol deneyımlerını paylastıgın ıcın. senınde yag eklemene sevındım rahatlattı benı.ama bır haftadır 1+1 seyırı bırakmıs olmama ragmen ekmek vs tuketmeme hatta dun bır ıkı kıraz yememe ragmen 500 gr vermıs olmam rahatlattı benı demek dıkkat edersek kıloları gerı almayacagız.hastalıgımdan cok forumu son 3 gun takıp edemedım.senınde ıyı gıdıyor dımı guclendırme almadın kılo

canım splenda eczanelerde de var,ben hep ordan alıyorum.

sende kabızlıkoluyormu sence bu kabızlık için ne önerirsin bana şu anda bir toz kullanıyorum kireç gibi olan ama alışkanlık yapar diyede korkuyorum doğal birşeyler olsun istiyorum

ben 4-5 günde bir cıkıyorum ama kabız sayılmam..magnesii calsi kullanıyosun galıba.bunlar bagırsak sıstemını bozacak seyler cnm benım..hiç bir laksatif ilacı önermıyorum..bol su hareket yulaf kepeği dıcem klasık olcak..ama dogru mu yanlışmı bılmedığım bışı yapıyorum ben sebze gunlerınde 5-6 tane yeşil erik yıyorum..tuvalete cıkmayı rahatlatıyo..

Ne güzel sadece sporla da kilo vermişsin) Kolay gelsin devam

aaaaa çok üzüldüm canım yaaa,sen boşversene şu diyeti...sen kendine iyi bakmaya çalış...çok mu kahve içtin acaba ondan mı yaptı?
çok çok geçmiş olsun,inşallah soğuk algınlığıdır..bazen göğüsten sancı yapıyor ya öyle "yel değmiştir" diyor yaşılar hani:)

geçmiş olsun kahverengi tylolhot ın kalbe iyi geleceğini zannetmiyorum o soğuk algınlığı için ama ileri derecede üşütmüşsen göğsüne de vuruyo ağrı yine de ihmal etme bi doktora git

teşekkür ederim prenses. ben aynı zamanda gribim onun için dedim tylolhot'u grip olduğum bana en iyi gelen şeylerden biri o. diğer ağrı içinse kalp mi ciğer mi anlayamadım. sol tarafımdaydı işte. tavsiyeleriniz için teşekkürler gidicem doktora.

bende kaçamakları bıraktım artık _600 oldum arada 600 gr gitti bu sabah tartılmayı unuttum kahvaltı yapınca aklıma geldi yarın bakarım artık ya aslında 3 . aşamada farklı bir diyet yani yeni şeyler eklenmiş ama hala diyetteyiz kaçamak yapmayınca gerçekten iniyor kilo ben diyorumki aslında hedefi alta çekmek uğraşmak boşunaymış hani ben öyle yapmıştım ya hedefime ulaştıktan sonra boşuna uzatmışım süreci dikkat ederek 3 .aşamadada veriyorsun mesela 55 e insem demiştim ortalama 1.5 ayda 1 kilo bile vermeyi becersem güçlendirmede otamatikmen 55 olacağım yani
daha altını istemiyorum

Son düzenleme:
erik meyve olduğundan yasak ama daha öncede yazmıştım eşim sürekli yiyordu tıkır tıkır gidiyordu kilosuda hadi deneyim denedim bende baktım bendede birşey değiştirmedi yeşil erik sanırım diyeti etkilemiyor ama olgun tatlı erikler etkiler gibime geliyor

Sevgili kızlar,

Diyete başlamamın 17, günü. 2 haftada 5 kg verdim, 78 kg oldum. Pazartesi sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılıyorum . Bu hafta da bişeyler verdiğime inanıyorum.( Pazatesi görcez). Dukan 63 ol diyor.. ben de denicem

Sinirliyim biraz ama onun dışında ne açlık ne de kabızlık durumum var. Tavuk yemekten sıkıldım ama çalışıyorum ve en kolayı haşlayıp çantada taşımak.... Geçen gün cevahire gittim çıkardım karabiberli tavuğumu vitrinlere baka baka yedim)
Biraz tansiyonum yüksek o yüzden hiç tuz kullanmıyorum.Yağ ve şeker de 17 gündür ağzıma girmedi.
Bu yazdıklarım bir Dukanist in itiraflarıdır Paylaşmak istedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…