Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler biraz önce kepeklerim ve çaylarım geldi hemen çaydan yaptım birtane içiyorum şimdi:) ben zaten bitki çaylarını çok severim buda tam benlik birşeymiş o kadar zahmet ettin çok saol msn açamıyorum malum benim yaramaz fırsat vermiyor buradan yazayım dedim :)

merhaba kızlar
nasılsınız ben 500gr vermısım bu sabah tartıldım 4,5 kılo oldu cok sukur :KK74::KK74::KK74:
aynene devam edıyorum
dun aksam tavuk cıgerı yedım bıraz kekı attım yanına da soda ısctım sade
vallahı hıc acıkmadım ya
ınanaamıyorum
allah razı olsun dukan amcamdan yaaaaaaa :KK9:

merhaba kızlar
nasılsınız ben 500gr vermısım bu sabah tartıldım 4,5 kılo oldu cok sukur :KK74::KK74::KK74:
Aynene devam edıyorum
vallahı hıc acıkmadım ya
ınanaamıyorum

hayırlı olsun bır kerede 500 gr cok ıyı ya..kaçıncı günün peki?

biraz önce 1 yumurta 1.5 kaşık yoğurt, 1.5 kaşık kepek, biraz kabartma tozu,ve tuz dereotu karıştırıp tavaya koydum ...ama çok sulu oldu ve tuzuda fazla katmışım sanırım..yarını yiyebildim:KK43:((
neyse bu benim kepekle ilk deneyimimdi. simdi küçük kurabiyeler yapmak istiyorum. size danışayım dedim...
1 yumurta
3 kaşık kepek
biraz süt
tatlandırıcım yok ama çaya kattığımız sakarin tarzı haplarım var onları eritsem olur mu acaba:???
tarçın ve biraz vanilya
sizce tutarmı?

hayırlı olsun bır kerede 500 gr cok ıyı ya..kaçıncı günün peki?

canım cok saollll
darısı herkesın basınaaa
ataktayım henuz 4.gunum bugun
ama bugun ac kaldım yanıma yemek getırmeyı unuttum yaaaaa
neyse sımdı dısardan soylıcem ızgara kofte yesem olur dımı kızlar
sonucta proteın dımıı

merhaba kızlar
aynene devam edıyorum
vallahı hıc acıkmadım ya
ınanaamıyorum

Noracım biz aynı kg ve aynı boydaydık dimi ( 82 ile başlayıp 78 olan):-)) Sen 500r daha verdin 77,5 oldun. Ben pazartesi tatlılacam bakalım aynı gidebilecek miyiz.:-))

bugün 4.günüm sabah 75.500 olmuşum.dün başım yine ağrıdı.ama 1kilo gidnce sevindim:KK34:
toplamda 1.800gr vermişim.:KK69:

kızlar selam, ara ara buraya da yazıyorum , ben kh diyetine başlayıp dukana kayanlardanım. Kh diyetine başladığımda aylık kan tahlillerimi yaptırmaya da başladım, protein ağırlıklı beslenmenin laboratuvar seyrini de görmek amacıyla. mart başında başladığım kh diyeti başlangıcında açlık kan şekeri ve kolesterollere baktım, 1 ay sonra yapılan tahlilde şekerim düştü, tigliseridim neredeyse yarı yarıya düştü(205den 123 e) LDL(160) biraz arttı,ben diyet değiştirerek dukana başladım kh diyeti ile 2.2kg vermiştim 2 aya yakın bir sürede. Dukana başladığımın 10.gününde yeniden tahlil yaptırdım bu sefer daha çok parametreye baktım, LDL biraz daha yükseldi 187 oldu,CPK 78 di, başka özellik gösteren bişey yoktu,dün yeniden tahlil yaptırdım, yani 1 ay sonra, trigliseridim 82 oldu , CPK 176 oldu üst sınır 170, LDL 180de kaldı. CPK artışı kas harabiyetini gösterir, acaba kh almadığımız için kastaki glikojeni mi harcıyor vücut diye düşündüm, 1 ay sonra yeniden bakacağım CPK düzeyine. Sizlerden bu tür tahlilleri yaptıran ve bu tarz değişimleri olan var mı? Hatta P.Dukana da yazdım henüz yanıt gelmedi bakalım ne diyecekler..dukana 25 nisanda başladım 5 haftada 6.3kg verdim ama kastan mı gidiyor yağdan mı tereddütteyim :KK52:

slm arkasdaşlar ben 10 günlük ataktan sonra seyir evresine başladım on ıkı kılo vermem lazım..170 e 70 im.sizce 1+1 mi yoksa 5+5 mi..bide seyir evresinde bır öğün sadece protein mı yenıyo bana yardımcı olurmusunuz..bide ben son ıkı gundur hiç kılo vermedim cok üzülüyorum..

uzun vadede 2 sinde de kilo kaybı açısından fark olmuyor. 30günü düşünürsen neticede 15 gün saf protein 15 gün sebze+ protein yemiş oluyorsun her ikisinde de..ama sıkılmamak için çoğumuz 1+1 yapıyor, bir de sanırım 1+1 de durgunluk yaşadığında birkaçgün atakla hızlandırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum, 5+5 de zaten vücut birkaç gün atak yapıyor olacak..karar yine de senin, mr. dukan uzun vadede fark olmadığını söylüyor:) seyir evresine başladığın ilk günlerde durağanlık normal, hatta ilk birkaç gün + lar bile görebilirsin, korkma bir süre sonra vücut adapte oluyor..ayrıca atak evresini çok uzun tutmuşsun 10 gün hatırladığım kadarıyla morbid obez sınırında tavsiye ediyor kitapta.. hiç üzülme öyle ya da böyle gidiyor:)

mesela geçenlerde sebzeli günlerde sadece 1 öğünde tüketeceğiz falan gibi konuşmuştuk, ben 3 seferdir sebzeli günlerimde her öğünde tüketiyorum sebzeyi protein ile birlikte..+ yansımasını da görmedim tartıda..

unutmayın kızlar 3G= Geldikleri Gibi Gidecekler:KK66::KK66:

kızlar sabah kalktım tartıdım ama hala 68 lerdeyim hatta 200 gram almış gözüküyorum 5-6 gündür aynı kilodayım hiç kaçamakta yapmadım. gerçi kitabı okuyorum bu çok normalmiş ama olsun yine de insan bir hevesle uyanıyor:KK43:((
bu arada birazdan bende kepekli ekmeğimi yapacağım ve afiyetle yiyeceğim:))))

uzun vadede 2 sinde de kilo kaybı açısından fark olmuyor. 30günü düşünürsen neticede 15 gün saf protein 15 gün sebze+ protein yemiş oluyorsun her ikisinde de..ama sıkılmamak için çoğumuz 1+1 yapıyor, bir de sanırım 1+1 de durgunluk yaşadığında birkaçgün atakla hızlandırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum, 5+5 de zaten vücut birkaç gün atak yapıyor olacak..karar yine de senin, mr. dukan uzun vadede fark olmadığını söylüyor:) seyir evresine başladığın ilk günlerde durağanlık normal, hatta ilk birkaç gün + lar bile görebilirsin, korkma bir süre sonra vücut adapte oluyor..ayrıca atak evresini çok uzun tutmuşsun 10 gün hatırladığım kadarıyla morbid obez sınırında tavsiye ediyor kitapta.. hiç üzülme öyle ya da böyle gidiyor:)

mesela geçenlerde sebzeli günlerde sadece 1 öğünde tüketeceğiz falan gibi konuşmuştuk, ben 3 seferdir sebzeli günlerimde her öğünde tüketiyorum sebzeyi protein ile birlikte..+ yansımasını da görmedim tartıda..

unutmayın kızlar 3G= Geldikleri Gibi Gidecekler:KK66::KK66:

cinocum seninle hemen hemen aynı boy ve kilodayız sanırım.. benim bugün 13. günüm ve 5 gündür aynı kilodayım seninde öylemi??

evet ben de 70 olsam daha ne isterim ki? kemiklerim kalın ve çocukluğumda da hep kiloluydum bu sebeple göstermiyorum kilolarımı. aslında 107 yim dediğimde de kimseler inanmamıştı. ama tartı yalan söylemiyor işte. bıkmadan usanmadan dayanıyorum. ve regl oldum. böyle zamanlarda benim tatlı yememem mümkün müydü? bu diyet bu tehlikeye de birebir...kolay gelsin sana da arkadaşım.

ben su an 98 falan oldm1.30 ayda bı 15 kılo gıbı versek super olurdu ızmıre gıtcemde temmuzda:))) eltımler desınler cok kılo vermısın vayyyyyyyyyyyyyy:)))

teşekkürler..tylolhot gribime en iyi gelen şeylerden biri.. inanılmaz rahatlıyorum onu içinde. ama şekerli gibi bişiy ya ondan merak ettim..

teşekkür ederim sağlığımdan önemli değil tabiki ama bu kadar emek vermişken bozmadan da iyileşmenin bir yolu varsa onu bulmak isterim :)

Bildiğim kadarıyla tylolhot'ın da diyabetik olanı var, tatlandırıcılı. Bence eczaneye sorabilirsin. Çünkü normale şeker içeriyor. Çok geçmiş olsun bu arada. :KK31:

kızlar selam, ara ara buraya da yazıyorum , ben kh diyetine başlayıp dukana kayanlardanım. Kh diyetine başladığımda aylık kan tahlillerimi yaptırmaya da başladım, protein ağırlıklı beslenmenin laboratuvar seyrini de görmek amacıyla. mart başında başladığım kh diyeti başlangıcında açlık kan şekeri ve kolesterollere baktım, 1 ay sonra yapılan tahlilde şekerim düştü, tigliseridim neredeyse yarı yarıya düştü(205den 123 e) LDL(160) biraz arttı,ben diyet değiştirerek dukana başladım kh diyeti ile 2.2kg vermiştim 2 aya yakın bir sürede. Dukana başladığımın 10.gününde yeniden tahlil yaptırdım bu sefer daha çok parametreye baktım, LDL biraz daha yükseldi 187 oldu,CPK 78 di, başka özellik gösteren bişey yoktu,dün yeniden tahlil yaptırdım, yani 1 ay sonra, trigliseridim 82 oldu , CPK 176 oldu üst sınır 170, LDL 180de kaldı. CPK artışı kas harabiyetini gösterir, acaba kh almadığımız için kastaki glikojeni mi harcıyor vücut diye düşündüm, 1 ay sonra yeniden bakacağım CPK düzeyine. Sizlerden bu tür tahlilleri yaptıran ve bu tarz değişimleri olan var mı? Hatta P.Dukana da yazdım henüz yanıt gelmedi bakalım ne diyecekler..dukana 25 nisanda başladım 5 haftada 6.3kg verdim ama kastan mı gidiyor yağdan mı tereddütteyim :KK52:

inşallah öyle değildir :18::18:

arkadaşlar ben en son 666 . sayfayı okumuştum hiç giremiyorum bu aralar :KK43: dukana ve kilo vermeye devam ediyorum.:nazar::nazar::nazar:2 ayda net 12 kg oldu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hic belli olmaz her an olabilir. Babamlarin komsulari 10 seneden fazla olmadigi icin evlatlik aldilar. Aradan 3-5 sene gecti. Kadin 40li yaslarinda birden hamile kaldi. Inanamadilar. Simdi iki cocuklari var iste.

Not: Eger cocuk yapmak icin tedavi goruyorsan, goreceksen, veya komsu gibi hamile kalacaksan :) dukan diyeti yapma. Yerine diyetisyenlerin kalori diyetlerinden yap. Bir doktor onerisi.

hayır şu an tedavi görmüyrm. ama korunmuyoruzda .. 28 gunum var seyırım bıtmesıne .. 28 güne kadarda hamıle kalmam heralde zannetmıyorum. guclendırmedede bısey olmaz zaten herseyden yıcem nede olsa.dimi dr. hn :)

X