cinocum seninle hemen hemen aynı boy ve kilodayız sanırım.. benim bugün 13. günüm ve 5 gündür aynı kilodayım seninde öylemi??
günaydın arkadaşlar diyetimin 17 günü geçti ve ben 6,3 kg vermiş bulunmaktayım. ikili hanelere çok az kaldı.
şimdi 666 .sayfadan itibaren okumaya başlıyorum hepinizi çok özledim :)))
arkadaşlar ben en son 666 . sayfayı okumuştum hiç giremiyorum bu aralardukana ve kilo vermeye devam ediyorum. 2 ayda net 12 kg oldu
Canım benim de hep göz kararı ama yardımcı olmaya çalışayım..
bir kapta 1 ya da 2 yumurta (bence 1 yumurtalı daha lezzetli oluyor,2 yumurtalının da şekli daha düzgün oluyor,dağılmıyor,tok duruyor,size kalmış) ,2-3 kaşık lor ya da b.peynir,2 kaşık yoğurt,biraz süt,kabartma tozu,tuz,istediğin baharat,çörekotu ve saydığım diğer yeşilliklerden istediğin (nane,taze soğan,dereotu,maydanoz,rehan vs.vs.) ,alabildine yulaf+buğday kepeği (aşağı yukarı 5-6 kaşık y.kepeği+1-2 kaşık buğday kepeği,kek ya da krep kıvamından daha koyu bir kıvamı olacak ona dikkat edin,sıvı olduysa daha ekleyin)..İyice karıştırın tavaya yayın(büyüğe yakın bir tavaydı benimkisi,yaydığınızda yüksekliği 1,5 cm filan olacak sanırım)
Bunu ister fırında yapın,ama ben ocakta daha çok sevdim..iyice kısık ateşte yavaş yavaş pişrirseniz güzel kabarıyor..devamını da daha önce yazmıştım zaten..
afiyet olsun ..
işte bu tarifin istediğin gibi yapabilirsin..kreple ,kek,ekmek arasında birşey oluyor..ben dün bir de tarçınlı splendalısını yaptım..o da sanki irmikli gibi bir tat oluyor,güzel oluyor.
sabora nerden aldın yulaf kepeğini arkadaşlar internetten yulaf kepeği sipariş verebileceğim yerler varmı?
aman canım ya ağzından yel alsın ya lütfen dikkat et kendine canım bu aşamada nasıl haala diyeti düşünüyorsun ya valla çok kızdım sana zaten hastaydın bir an evvel doktora git lütfen bu havalarda nasıl bu kadar hasta olmayı başardın yagünaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.
Tylolhot içsem. bozar mı diyeti. bozmak istemiyorum ben...
canım ankaradaki bir arkadaşımı aradım o bulmuş..Aktarlarda satılıyormuş. İnternettede Gitti gidiyorda var sanırım.
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız