Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cinocum seninle hemen hemen aynı boy ve kilodayız sanırım.. benim bugün 13. günüm ve 5 gündür aynı kilodayım seninde öylemi??

1,68 boy kilom da 2 gündür 69 15 gün oldu benim,5 gün atak..hemen hemen aynı gidiyoruzsabırsızlıkla 68 leri bekliyorum ama daha önce de yazdım hep, 100 gr veriyorum günlük 2 gündür de 69 dayım bugun prt günüm bakalım yarın sabah ne gösterecek tartı??

Tarif için teşekkürler sonunda yulaf kepeğide bulabildim. hafta sonu gelecek inşallah... en kısa zamanda deneyeceğim..Tabii ki sebzeli böreğide..

Kizlaar merhabalaaar
Benim supriz bir is seyehatim cikti su anda yoldayim ama hala forumu takip etmeye calisiyorum :34 ben dukanin sitesindeki formu doldurdum bana atak evresini 3 gun verdi yani aslinda bugun atak evrem bitti 2 kilo verebildim oglen yemeginde salata ve kofte yedim kendimi suclu hissediyorum vallahi bide erik yedim yaa

coşmuşsunuz yine kızlar.hızınıza yetişemedim en son bıraktığımda 753. sayfadaydım 765 olmuş.süpersiniz

sabora nerden aldın yulaf kepeğini arkadaşlar internetten yulaf kepeği sipariş verebileceğim yerler varmı?

sabora nerden aldın yulaf kepeğini arkadaşlar internetten yulaf kepeği sipariş verebileceğim yerler varmı?

canım ankaradaki bir arkadaşımı aradım o bulmuş..Aktarlarda satılıyormuş. İnternettede Gitti gidiyorda var sanırım.

aman canım ya ağzından yel alsın ya lütfen dikkat et kendine canım bu aşamada nasıl haala diyeti düşünüyorsun ya valla çok kızdım sana zaten hastaydın bir an evvel doktora git lütfen bu havalarda nasıl bu kadar hasta olmayı başardın ya

her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız

Başın Sağolsun..Allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin..

başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara sağlık versin.sabırlar diliyorum.sakın diyetini bırakma canım.çizelgenden gördüğüm kadarıyla iyi kilo vermişsin.kitabım gelsin ben de katılacağım size.bu gece bol bol dua et canım regaip kandil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…