sağol aliyemmmm
yahu sizin facebookta grubunuzmu var?
az önce sütaş lght kayısılı yoğurt bide işyerine gelen yemekte dalyan köfte vardı şeytana uydum 1 dilim susuz sadece köftesinden yedim(şeytan dürttüaman ye fırında pişmiştir diye) yedim kendimi cok suclu hissediyorum sanki oruçluymuşumda orucumu bozmuşum gibi....bugün ps günümdü ben abarttım galba oysa daha çok başındayım olayın offf bunuda beceremiycem galba ben şişman kalmaya mahkumum
evet bi grubumuz var. ama genelde burdayız.
ben çok kolay yapmıştım. sadece hergün sp yaptım ve günde 2 kaşık tam buğday unu da kattım ekmeğime. 2 kg verdim ramazan boyunca. yürüyüşlerimi de aksatmadım. ama yeme içme süresi kısa olduğu için, sıvıları tüketmek zor oldu biraz. akşamları kısa süre içerisinde 2 litre suyu içmek zor oluyordu. yanında başka şeyler de içek istiyorsun tabi. ben en çok zamanın kısalığı zoramıştı yani.
az önce sütaş lght kayısılı yoğurt bide işyerine gelen yemekte dalyan köfte vardı şeytana uydum 1 dilim susuz sadece köftesinden yedim(şeytan dürttüaman ye fırında pişmiştir diye) yedim kendimi cok suclu hissediyorum sanki oruçluymuşumda orucumu bozmuşum gibi....bugün ps günümdü ben abarttım galba oysa daha çok başındayım olayın offf bunuda beceremiycem galba ben şişman kalmaya mahkumum
bende itirifta bulunayım o zaman az önce 2 tane hac hurması yedim emziriyorum ondan mı rengli dönemindeyim ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama yedim lif oranı yüksek diye rahatlatıyorum ama nıck suçluyummmmmmmm
bende itirifta bulunayım o zaman az önce 2 tane hac hurması yedim emziriyorum ondan mı rengli dönemindeyim ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama yedim lif oranı yüksek diye rahatlatıyorum ama nıck suçluyummmmmmmm
ooovv..onun ne kadar kalorili olduğunu biliyo musun sen..zamanında insanlar günde 2 hurmayla akşam ediyolarmış..
o kadar ki doyurucu besin değeri yüksek kalorili veeee yasak...
regl yim diye kaçamak hakkını kendinde görmemelisin
ama emziriyosan bu diyet sana uygun mu bilmediğim için ona diyecek lafım yok..
oo bu çok iyi o zaman..
aliyecim senin sp dediğin nedir..bu önemli bi soru çünkü bazı arkadaşlar saf protein bazıları protein-sebze olarak kullanıyo bu sp yi..sen sanırım protein sebze demek istedin???:44::44:
emzirenlere diyet onerilmiyor diye hatirliyorum. Eger cok ihtiyacin varsa, guclendirmenin ikinci evresi gibi yapabilirsin. bebecigin senin sutunden gelecek meyve sebze vitaminlerine ihtiyaci var.
Suraya bak istersen:
dukan diyeti tarifleri: HAMİLELİK VE SONRASINDA DUKAN DİYETİ
Biliyorum ama yapmazsam da alıp gidir başını kilo.. zaten oğlum 20 aylık 4 ay sonra ayıracağım inşallah..Çok küçük olsa zaten yapmam..Ama şuan her şeyi yedirebiliyorum..
bebeğin kaç aylık ?küçükse kesinlikle emzirmeyi bırakınca diyetini yap cünkü o tüm vitaminleri senin sütünden alıyo..ama diyosanki 1 yaşını geçti yemekte yiyo çerez niyetine çekiyo o zaman tamam..unutma sen bi kaç ay sonrada kilo verebilirsin ama çocuklarımızın sağlığı herşeyden önemli ilerde pişman olacağımız şeyleri yapmıyalım
su cevap beni korkuttu. ama tercihler senin tabi.
emziren annelerin atak ve seyir uygulaması doğru değil.direk güçlendirmeden başlamalısın ve yukarda anlattığım gibi uygulamalısın.ben de o şekilde yapıyorum.zaten emzirdiğimiz için kalori yakıyoruz(günde 1 saatlik spora eşitmiş emzirmek)daha yavaş veriyorum.2 haftada 1 kilo bile değil.ama doğrusu bu çünkü hızlı olduğunda parçalanan atıklar sütten bebeğe geçebiliyormuş.
bunun ben de farkındayım. bazen karışıklık oluyor. açıkcası bu tür durumlarda pratik olan kısaltma esas alınır, yani en kısa kısaltma. o da P ve SP yani P protein, SP sebze protein. ben başından beri öyle kullanıyorum.