Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tmm be tmmm..listeden attınız ztn burdanda atında tam olsun :KK1: :KK1: diorum işte atın beni denizlereee,,yalan dünya size kalsın :KK1: :KK1:

Zayıflar atılıyor her yerden :KK70: :KK9: Ben neden zayıflamıyorum sanıyorsun :KK1::KK1::KK9: Yüzeydik iyiydi :KK9::KK9::KK53:
shrk.gif
:KK60:

Merhaba herkese...
Bildirimim var..Lütfen beni de listeye alın..

Başlangıç tarihi: 09.11.2012
Başlangıç kilosu:76 kg
Boy :1.61 cm
Hedef kilo: 55 kg
Şimdi ki kilo: 74.1 kg

Giden: -1.900 kg...
Aldım bileee :KK34: Hayırlı olsuunn :KK9::KK9: ama her hafta bekleriz :KK34:

merhaba kızlar,

bende dün başladım dukana. bugün 2. atak günüm, ama midem inanılmaz bulanıyor. bu normal mi ya? benim midem kolay kolay bulanmaz dı?!!!
bu arada dünden bügüne -1kg vermişim. ama kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.
bugünde dukan kitabını alıcam daha doğru hareket etmek için. bakalım ne olacak.
Kitabı alman çok güzel hareket :KK34: :KK9::KK1:
İlk başlarda vücudun alışmaya çalışıyor yediklerine. Hatta alışmamaya ve seni vazgeçirmeye çalşıyor, ama sen ona bakma :KK34: Ataktan sonra geçicek.. Hayırlı olsun :KK9:

yerim senin tereni kız :)))))
........
:KK1::KK1::KK54:

gülme, ben gülüyo muyum? kızım bi daha sana yeter falan demiycem. zayıfla sen az daha zayıfla. biz de sana yardım için konser düzenleyelim. vi ar dı vööööööööööööööööööörld vi ar dı çıldrıııııııııııııııııııııııııııııııııııın...
Ahahaha :KK60: Kopma ötesi hahah :KK9::KK9: vi ar dı vöörrrdd :KK9::KK9::KK9:

Ayyneeennn Aliye'ya katılıyorum Lovecan :KK34:

Selam canlar :)

........
Ben de o saatlerde uyandım bir kalp sıkışmasıyla hem de sıçrayarak..artık yumurtamı 4 ten 1 e düşürmeye karar verdim..bi de çöllerde kalmış gibi susuzlukla uyandım ...:KK30:
........
.......
Vııyyy :18: geçmiş olsuunn.. aman tikkaattt!!!

Bu da mı gol değilllllllllllllll :KK52::KK52::KK52::KK52:
Ahahahha :KK9::KK9::KK9: yok valla :KK9: Olay sadece yağda değil çünkü..

.......
........artık duraklamaları takmıyorum. herkes gibi ben de kendi bünyemin duraklamasını kırmak için neler yapabileceğimi öğrendim. bunlar herkeste farklı şeyler. ben bol su içiyorum. yürüyüşü biraz daha artırıyorum. yeşil çaya yükleniyorum ve sabrediyorum. bu aşamada yapılan şeylerden ziyade, vücudunuzun kendini sağlık açısından güvende hissedip, yeniden yağ yakma moduna geçmeye ikna olması gerekiyor. ona zaman tanımak lazım. işte böyle arkadaşım...
"..bu aşamada yapılan şeylerden ziyade, vücudunuzun kendini sağlık açısından güvende hissedip, yeniden yağ yakma moduna geçmeye ikna olması gerekiyor. ona zaman tanımak lazım" Yessss!! Süper Aliyeee
laie_14.gif

........
evet evet gelin herkesler gelsin cümbürcemaaaat yiyelim içelim kaynatalım sonra birbirimizin arkasından dedikodu yapalım falan ahahahaha :KK9:
Hahahhaa :KK9::KK9: Seni gidi seniiii
146fs96171.gif
:KK9::KK9:

.........................................boyum 1,75 ...........................
Söylemişsin zaten, yazmışım beeenn :KK34: :128:

Sabah yazmistim bugün günümüz vardi sabah tartida gördügüm rakamdan sonra ne lahmacun kokusu aldim ne poaca.Ekmek de götürmedim burda hos karsilanmaz pek bir bardak sütümü ictim gittim.Orda bir bardak cay ve 1 fincan nescafe ictim ama ikisinde de tatlandirici kullandim.Malum reglim yaklasti ve canim tatli istiyor.Eve geldim ekmegimi ve kücük kücük dogranmis tavugumu yedim.ilerleyen saatlerde ne yerim hic bilmiyorum..

Canıımmm :KK16: Komşun doğru demiş. Vücudun direniyor işte.. Sen moralini bozdukça daha da direniyor bak.. Alıyosun veriyorsun metabolizman da bozuluyor. Artık almıcaz kuzum yaa.. Şimdi ivmeler aşağı gidecek artık :KK34: Ne güzel yavruşların da vaarr :KK16: Yaşlı hissetmem :)) ama yine de el öptürmeye gerek yok.. Ben öperim onlarııı :KK54: Seni de öperiimm :KK54::KK54: bildirimleri de mutlaka yap bak o zaman daha dikaktli olursun belki.. daha iradeliii :KK4: Hadi bakalım fight :KK4: :KK34::KK54:
Senin boyun kaç kuzuuu? Onu da de bakem :KK66:

Benim boyum 162 canim ben inat ediyorum kilolarim benden inatci ama insan iki günde 4 kilo alirmi öküzüm ölmedi ya ne yiyorum ki ben öyle.:KK9::KK9::KK9:iki kasik yulafkepeginden yaptigim ekmegimi bile ikiye bölüyorum ben.Bugün eski bir kotumu komsuma vermistim kilolu zamanim da dün aksam geri aldim bu sabah beline kemer aradim bol bile geldi.Moralim düzeldi..:21:

yasenam yaa ama neyın war senın :2:

cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdr :KK53: bu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep :KK1: :KK1: o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim :KK1: :KK1:

Kizim bak gittttttt :KK9::KK9::KK9: bu aralar fenayim haberin olsun yanliz o arkadasin cok pis kiskaniyor,ve cekemiyor seni söyle anten taktirsin..:KK9::KK9::KK9:Sen cifte kavrulmus lokum gibisin..:KK16:

taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.

Yazinada kisinada baslayacam o yaglarin az kaldi..:KK9::KK9::KK9:

imkanın var mı bilmiyorum ama yoksa da imkan yarat, 1-2 gün şöyle kendi keyfine bişeyler yap. biraz gez. sevdiğin insanları gör, seni mutlu edecek bir aktivite yap. eminim bir sürü iş güç vardır, zaan yoktur, para yoktur v.b. ama gerektiğinde bunların hepsi bulunur biiyorsun. şöyle bir silkelen ve kendine gel. sonra da yoluna devam et. yanlış bişey olduğu yok. herşey gayte nırmal. uzun süredir diyettesin, duraklama yapıyorsun ve sıkılıyorsun. başka birşey yok. arada bir de şu öncesi sonrası fotoğrafına bak, ya da diyete başlamadan önceki kıyafetlerini giymeyi dene :)))) bak ne güzel motive olacaksın o zaman .

Alisim cansin sen :KK54: nasil iyi geliyorsun insana yazdiklarinda cok haklisin cocuklarin okulu, ev isi is derken zaman nasil geciyor anlamiyorum biz carsi icinde oturuyoruz sykyldikca cikiyoruz carsiya kahve icmeye alisveris yapmasak bile komsumla cikar gezeriz.Annemler gelir kiz kardesim gelir bunlar beni mutlu ediyor.iste bu dönem hic birsey yapasim yok. Telefon calsa biri gelecegim diyecek diye korkuyorum ben ve bu hic normal degil.Hafta sonu calismiyorsam cocuklar kayinvalidemde oluyor esimle arkadasinin is yerine gideriz canli muzik vs var.Esim evlendigimizden beri hep gece calisiyordu simdi geceleri evde esim diyor sen benim varligima alisamadin..olabilermiki acaba..:KK9::KK9:

Canim benim uçuk değil de aft çıkıyo ve çok kocaman..ve çok acıyo :KK14:
özellikle diyet yaptığım zamanlarda çıkardı ama hala keşfedemedim neyi yemediğimde oluyo?
Bunun için bi fikrin var mı doktorcummmmm

çikolata eksikliği :KK1:

şaka bir yana ps günlerinde yediğin yeşillikleri artır, yeşil biber mutlaka ye. bu diyette b vitamini sıkıntısı yaşanmaması lazım o yüzden sıkıntı C de muhtemelen. meyve yiyemediğimze göre onu da bol yeşillikle kapatmak lazım.. bir de c vitamini efervesan tabletler var (suda eriyen) ..
bir de çok yorma kendini.. aslında en önemlisi de bu.. vitaminsiz kalsa bile vücut yeterince dinlenirse hastalıklarla mücadele gücü oluyor ama yorgunluk uykusuzluk ve stres oldu mu en ufak bir besin eksikliği mutlaka belli ediyor kendisini

Walla benden ötürüü. Kargo poşetleri masamdaaa. Ama bizim bilgi işlemci salı geldi anca işe. 2 gündür de yoğun olur diye gitmedim yanına. Yarın halledeyim ben bu işi kusura bakmayın plssss

yok canım estf. bakmam kusura.. ben sadece acep yolladın da ben yerimde değilken geldi kağıt da uçtu gitti falan mı ki diye sordum.. yoksam o linklerden ilk o 1 saatlik videoyu indirdim; ama daha ancak dün başlayabildim o da ayrı ve sayıları eksik yaptım 100 lüklerin çok azını 100 yaptımm.. ama öncesinde şu evde yürüyüş videosunun 47 dk lığını da yaptım..
vücut alıştıkça normal sayıda devam etmeyi umuyorum..spor konusunda biraz fazla tembelim ben.. b fit bayanlara özel spora başlamıştım sadece 1 ay gittim.. ama hiç de bir etkisi olmadı ne inceldim ne kilo verdim öyl eolunca da heves kalmadı tabi..

Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.

Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.

baya pahalı bir test. kan yurt dışına gönderiliyor. hangi ürünler vücutta şişkinlik hazımsızlık vs yapıyor, onlar belirleniyor. belirlenen besinleri kullanıp vücada uygun olmadığı söylenenleri yemediğini zaman işe yarıyor. Bir arkadaşım dikiş iğnesine döndü..Müzmin kabızdı her gün ihtiyaç giderir oldu..

afiyet olsun canım ama bir daha alma sakın onu:KK20:
bu arada tickerına yeni baktım,kız sen hangi ara 9 kilo verdin anaaam daha çok yeni başladın gibi geliyor bana,zaman ne çabuk geçiyor bacılar yahuuu:KK16:

bu da gol değil hakim bey:KK9:

iyi canım bari sen doğru tatlandırıcıyı almışsın,sen de kullan bakiim nasıl bulacaksın:KK53:
bu arada var ya 8 wc'ye çıkmasan demek + görecekmişsin heyy yawrum maşlallah sana.
senin zaten o alkolün olmasa bence şu an 5 kilo daha eksik olurdun,hade şerefe:nazar:

Ya aslında benim canımda buna sıkkın sanırım. Dukan eniştenin demesine göre benim seyiri bu pazar bitirmem gerekiyordu. Yani bu alkol aşkı bana 10 kiloya patladı ki buda 3 ay falan demek :KK43:
Pişmanım ama sadece şuan itibariylee. İçrken oh oh deyip şerefe diyordummmm
Düşün ben daha tatlandırıcı bile kullanmadımmm kaç aydırrr
1 kere bir arkadaştan 2 kaşık almıtım ve kekyapmıştım o kdar
Beni bu havalar mahfettiii
Çekirgeler siz siz olun balonu patlatmayınnnn
Ben bu akşam spora başlayayım daaa
GÖrelim 1 ay sonra ne vermiş olacağım.
İçkiyide tamamen kesiyorum yılbaşına kadarrr
Ayy çok şaahaneee
:)

Alisim cansin sen :KK54: nasil iyi geliyorsun insana yazdiklarinda cok haklisin cocuklarin okulu, ev isi is derken zaman nasil geciyor anlamiyorum biz carsi icinde oturuyoruz sykyldikca cikiyoruz carsiya kahve icmeye alisveris yapmasak bile komsumla cikar gezeriz.Annemler gelir kiz kardesim gelir bunlar beni mutlu ediyor.iste bu dönem hic birsey yapasim yok. Telefon calsa biri gelecegim diyecek diye korkuyorum ben ve bu hic normal degil.Hafta sonu calismiyorsam cocuklar kayinvalidemde oluyor esimle arkadasinin is yerine gideriz canli muzik vs var.Esim evlendigimizden beri hep gece calisiyordu simdi geceleri evde esim diyor sen benim varligima alisamadin..olabilermiki acaba..:KK9::KK9:

yazık adama, ihale ona mı kaldı yani. yok yaw, sen pek seviyosun eşini. evde diye neden sıkılasın. memnun olursun anca. bazen sebepsiz de öyle daralıyor insan. ufak tefek sıkıntılar üst üste geliyor, bunaltıyor insanı. güzel şeyler düşün, hayatındaki güzel şeyleri, kendine zaman ayır, şöyle güzel giyin, sebepsiz yere süslen... kendine moral enjekte et. bence mutlu olacak .ok fazla şeyin vardır değil mi?

allahımmm bu nasıl bir mutluluk....
şimdi ben 94 kg doğurup sonra kendiliğimdn 78 e düşüp sonra yiyip yiyip 84ü görmüş insanım ya. amma aslında 60lı kilolarda gezen insan birgün bir mağazada kot beğenir 9tl ye bedeni büyüktür ama alır hamileyken giyerim diye. neyse 78 kg ddüşünce dener ama basenlerinden yukarı çıkarmayı beceremez. amaaaaaa dukanın 4.atak gününde o kotla kendini sokaklara atarsa hemide 80 kg haliyle o sokaklarda uçmaz da napar:KK55: ya öylesine bir deneyeyim dedim hani göbek zaten kavuşmazda en azından basenden geçer mi ki diye anaaaa düğme bile kapandı:KK76: ama sadece ayakta durmak koşuluyla,oturamıyorum o ayrı:KK52: ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. kızımla yürüyüşe çıkmıştım. gören bu kadın çouğu kaçırıyor herhaalde der, bebek arabasıyla hız yaptım resmen nasıl gaza geldiysem:KK8:

yazık adama, ihale ona mı kaldı yani. yok yaw, sen pek seviyosun eşini. evde diye neden sıkılasın. memnun olursun anca. bazen sebepsiz de öyle daralıyor insan. ufak tefek sıkıntılar üst üste geliyor, bunaltıyor insanı. güzel şeyler düşün, hayatındaki güzel şeyleri, kendine zaman ayır, şöyle güzel giyin, sebepsiz yere süslen... kendine moral enjekte et. bence mutlu olacak .ok fazla şeyin vardır değil mi?

oyyy sevmemmi :KK16::KK16: dedigin gibi ufak tefek seyler üst üste geliyor birikiyor sonrada patliyor iste.insallah dahada iyi olacak hersey.Sebebsiz yere süslen demissin ya gecen gün patronum benim böyle bitkin moralsiz görünce diyorki senin sözlesmende makyajsiz olabilirsin yaziyormuydu bakmam lazim.Demek varmis bir bildigi..:KK12::KK12::KK9::KK9:

şimdi ben 94 kg doğurup sonra kendiliğimdn 78 e düşüp sonra yiyip yiyip 84ü görmüş insanım ya. amma aslında 60lı kilolarda gezen insan birgün bir mağazada kot beğenir 9tl ye bedeni büyüktür ama alır hamileyken giyerim diye. neyse 78 kg ddüşünce dener ama basenlerinden yukarı çıkarmayı beceremez. amaaaaaa dukanın 4.atak gününde o kotla kendini sokaklara atarsa hemide 80 kg haliyle o sokaklarda uçmaz da napar:KK55: ya öylesine bir deneyeyim dedim hani göbek zaten kavuşmazda en azından basenden geçer mi ki diye anaaaa düğme bile kapandı:KK76: ama sadece ayakta durmak koşuluyla,oturamıyorum o ayrı:KK52: ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. kızımla yürüyüşe çıkmıştım. gören bu kadın çouğu kaçırıyor herhaalde der, bebek arabasıyla hız yaptım resmen nasıl gaza geldiysem:KK8:

Belinden düstügü günleri görürsün insallahhhhh..:KK9::KK9:

Ya ne bilim ya, şimdi o sıcaklarda saat kaçta açtık orucu, sanki şimdi böyle erken saatte, hava serinken üç kağıtçılık yapıyomuş gibi olcam gibi geliyo bana :KK35:

Ay benim de var bissürü..:18::18:

afiyet olsun canım ama bir daha alma sakın onu:KK20:
bu arada tickerına yeni baktım,kız sen hangi ara 9 kilo verdin anaaam daha çok yeni başladın gibi geliyor bana,zaman ne çabuk geçiyor bacılar yahuuu:KK16:

bu da gol değil hakim bey:KK9:

Bi daha almam canım :KK20: bu da 5 tane yediğimle kalır.. :26: eve götürürüm sevabına bu da gol değilmiş derim :KK1:

yok öyle bişey. ben de tutmayı düşünüyorum hatta. bu ramazandan değil ama eski ramazanlardan borçlar çok.

Benim de çookk..ramazanda nasıl dukan yaptınızı merak ediyorum o tarihteki sayfaları bulup okıycam bu aralar tutmayı düşünüyorum ve yine sizden destek alıcam milattan önceye alıntı yapıp da soru sorarsam kızmayın :26:

çikolata eksikliği :KK1:

şaka bir yana ps günlerinde yediğin yeşillikleri artır, yeşil biber mutlaka ye. bu diyette b vitamini sıkıntısı yaşanmaması lazım o yüzden sıkıntı C de muhtemelen. meyve yiyemediğimze göre onu da bol yeşillikle kapatmak lazım.. bir de c vitamini efervesan tabletler var (suda eriyen) ..
bir de çok yorma kendini.. aslında en önemlisi de bu.. vitaminsiz kalsa bile vücut yeterince dinlenirse hastalıklarla mücadele gücü oluyor ama yorgunluk uykusuzluk ve stres oldu mu en ufak bir besin eksikliği mutlaka belli ediyor kendisini

hehehehe evet evet çikolata eksikliği...:KK9::KK9: anladım canım teşekkür ederimm ..sen çok yaşa :KK16:

yok canım estf. bakmam kusura.. ben sadece acep yolladın da ben yerimde değilken geldi kağıt da uçtu gitti falan mı ki diye sordum.. yoksam o linklerden ilk o 1 saatlik videoyu indirdim; ama daha ancak dün başlayabildim o da ayrı ve sayıları eksik yaptım 100 lüklerin çok azını 100 yaptımm.. ama öncesinde şu evde yürüyüş videosunun 47 dk lığını da yaptım..
vücut alıştıkça normal sayıda devam etmeyi umuyorum..spor konusunda biraz fazla tembelim ben.. b fit bayanlara özel spora başlamıştım sadece 1 ay gittim.. ama hiç de bir etkisi olmadı ne inceldim ne kilo verdim öyl eolunca da heves kalmadı tabi..

Canımcım o hareketler ilkgün fena değilde 2.gün çok zor oluyo..3.gün korka korka gidiyosun callen alanına ama 3.günüm çok rahat geçti benim..tabiki ilk günler sayıları 100 e tamamlayamadıklarımız oluyodu..
ama sakın aksatma..başladın madem yaptın bi güzellik..sen de hareketsiz yaşamdasın çünkü..muayenehane de maximum ne kadar hareket edebilirsin ki..
o yüzden sabırla yap..benim de çok olmadı ama hiç aksatmadım çok aşırı yorgun olduğum günler dinlene dinlene yaptım ama tamamladım..
10 günden sonra çok daha rahat yapacaksın..sana iyi geldiğini düşündüğün hareketlerin sayısını artırma isteğin olacak dont worry be happy :KK8::KK8: ( bu da dely) :KK1:

Ya aslında benim canımda buna sıkkın sanırım. Dukan eniştenin demesine göre benim seyiri bu pazar bitirmem gerekiyordu. Yani bu alkol aşkı bana 10 kiloya patladı ki buda 3 ay falan demek :KK43:
Ayy çok şaahaneee

sen callen yapmıyon mu yavrukurt? :44: callende bizi en çok destekleyen sendin..bütün bunlar bi rüya mıydı :KK43:

hehehe yazık kız çocuğa anammmm bu dukancı anneler çok çılgın :KK52::KK52:

kızlar geçmi kaldım bildirime

yazayım bilgilerimi
20 eylül başlangıç
geçen hafta 63.4
bu hafta 63.4
hedef: 55

yeni adetliyim de adetten önce öyleydi şimdi hiç sölemiyim 2 kilo şişkinlik var neredeyse. birde ağır grip geçiyorum işe bile gidemedim ben gripken çok şişiyorum ya :KK43:

Kızım çatlamış o hasetindenn.
Kalça çıkığı iyidirr dikkat çeker. Hemşerilerin somaliler bayılırdı emin ol o çıktığını sanan kalçayaaaa

Zayıflar atılıyor her yerden :KK70: :KK9: Ben neden zayıflamıyorum sanıyorsun :KK1::KK1::KK9: Yüzeydik iyiydi :KK9::KK9::KK53:
shrk.gif
:KK60:

Ayyneeennn Aliye'ya katılıyorum Lovecan :KK34:

Kizim bak gittttttt :KK9::KK9::KK9: bu aralar fenayim haberin olsun yanliz o arkadasin cok pis kiskaniyor,ve cekemiyor seni söyle anten taktirsin..:KK9::KK9::KK9:Sen cifte kavrulmus lokum gibisin..:KK16:

deliler yaa cok guldum :111: :KK1: fotoyuda facede paylastım :KK1: :KK54:

Benim de çookk..ramazanda nasıl dukan yaptınızı merak ediyorum o tarihteki sayfaları bulup okıycam bu aralar tutmayı düşünüyorum ve yine sizden destek alıcam milattan önceye alıntı yapıp da soru sorarsam kızmayın :26:

ben çok kolay yapmıştım. sadece hergün sp yaptım ve günde 2 kaşık tam buğday unu da kattım ekmeğime. 2 kg verdim ramazan boyunca. yürüyüşlerimi de aksatmadım. ama yeme içme süresi kısa olduğu için, sıvıları tüketmek zor oldu biraz. akşamları kısa süre içerisinde 2 litre suyu içmek zor oluyordu. yanında başka şeyler de içek istiyorsun tabi. ben en çok zamanın kısalığı zoramıştı yani.

yazayım bilgilerimi
20 eylül başlangıç
geçen hafta 63.4
bu hafta 63.4

yeni adetliyim de adetten önce öyleydi şimdi hiç sölemiyim 2 kilo şişkinlik var neredeyse. birde ağır grip geçiyorum işe bile gidemedim ben gripken çok şişiyorum ya :KK43:

geçmiş olsun şaşkıncım...

Ayy çok şaahaneee

canım yaaa bu kararına cidden çok sevindim:KK9:
bak şu bilgiyi paylaşayım 1 kadeh rakı 1 dilim pastayla aynı kaloriye sahipmiş.düşün yani sen bir oturuşta 1 galon götürsen koca bir pasta yemiş gibi oluyorsun.hoş benim tercih hakkım olsa valla pastadan yana kullanırdım:KK9:
bir de böyle dene bakalım,ben çok eminim ki etkisi olacak:KK34:

yazayım bilgilerimi
20 eylül başlangıç
geçen hafta 63.4
bu hafta 63.4

canım çok geçmiş olsunnnn:KK5:
nedendir bilinmez ama ben seni çoooook seviyorummmmm :KK16:

X