Süper kilo vermişsiniz.çok tebrik ederim. biz burada 10-12 kilo için cebelleşiyoruz ama sizin sonuç gerçekten muhteşem.. merak ettim. çok tekrar olmayacaksa aşamaları yazar mısınız? ne kadar sürede verdiniz hiç kaçamak oldu mu/ durağanlık oldu mu:) reha muhtar gibi oldum ama
Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.
Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.
Keske sakinlesebilsem bilmiyorum ben 1 haftadir böyleyim iyi degilim yani her an aglayacak modundayim aslinda ufak seyler bunlar ama ben büyütüyorum ve altindan kalkamiyorum.Uzun zamandir ayni yerde sayiyorum sanirim en cok da o etliyor.Komsum sen iyi degilsin diyor abartiyorsun diyor kilo felan almadin vucudun direniyor kirmak icin birseyler yapman gerek diyor ve ben ne yapsam iki günde 4 kilo alip yine iki günde 4 kilo vermis görünmekten gercekten cok sykyldim.1 aay türkiyede 1 ayda döndügümde hastalandim tam dukan yapmadigim zaman sanirim igneyi balona batirmis oldum.Gece uyuyamiyorum gündüzde koltukdan battaniyenin altindan kafami kaldirmak istemiyorum uyumuyorum ama hic birsey yapmak istemiyorum 3 gündür de hic disari cikmadim.Kis depreyonuna girdim galiba ben..
Kızlar superfreshin inegöl köftesi hakkında fikri olan var mı??
Medesammmm, Delyyycim
evet ben de hepinizi görmeyi çook istiyorum.
belkim gelirim. gelişmeler bu yönde ilerliyor.
çekirgeler de gelsinler. İnternetbağımlısı gel de bak bakalım ne kadar farketmişim:)
yok cnm onun uygun olduğunu hiç sanmam yani uygun olsaymış ben kesin yerdim
arkalarında yağ oranı yazıyor,ben bir ara sazan gibi atlıyordum aaaa yağ oranı düşükmüş diye hazır köftelerden falan alıyordum sonra bir baktımki içinde mısır unu ,galeta unu gibi şeyler varrr abooowww dedim yemedim onları,bu da onlardandır kesin
Ben onların hepsinin yağ oranlarına baktım ve ne yazık ki %10'dan fazla hepsiKızlar superfreshin inegöl köftesi hakkında fikri olan var mı??
yaa simlaya da sevgimiz saygımız var ama sen onu değil beni dinle
1 kutu da bu sarıdan alıp pişir bakalım nasıl bulacaksınben bir kutu denedim,baktım güzel sonra hemen 10 paket stokladım
ev zaten yulaf kepeği,buğday kepeği ve tatlandırıcıdan geçilmiyor
ipek nekadar eksı gordu acaba merak ettim..:26:
canım duraklama olabilir biliyorsun vucut alışıyo bu duruma direnç sağladığı dönemler oluyor sen sakın mativasyonunu kaybetme 3,5kilon kalmış zaten biraz daha sabır
bende çok severim salatada nar eksisini sirke sevmiyorum pek
Hay ben bu vücutları hahahtaylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.
Geçmiş olsun canım.. Tabi ki regl olmasan fark ederdi.. Dert etme onu...........
Slm bayanlar herkes nasıl dün gece regl oldum ölüyorum ağrıdan ya diyete başladığımdanmıdır kan hapındanmıdır 2 aydır çok ağrı çekiyorum ben yataktan kalkamıyorum uyuyamıyorum kabus gibi yahuuuukilom dünki ile aynı regl olmasam bir fark olurmuydu meraklardayım neyse bitince farkı görücez inşallah kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin vardır bir nedeni :) görüşürüzzzzz
Günaydın kuzucaaannnGünaydiiiiiiiin sevgi ciceklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kahvemi yudumlarken iki tablet tatlandirici atmisim cok sekerli geldi beeee.....herneyse seviyorum hepinizi yine icim kaynadi sacmalamadan susucam ama sonra anlamiyorsunuz falan yazdiklarimi
Ben bugün bildirim yapmama khakkimi kullanicam ilk kezregl dönemim bitmedi daha 3 gün var istemiyorum
DELY Kuzucuuuum banada bi hafta sonra 5 ay olacak 7 kiloda kalicam diye korkuyorum bari 8 9 yapaydim verdigim kiloyu. ayyy o spinning süper bisisiii ama ben birakmistim alt bacaklarim at gibi tövbe tövbeeee ama popo falan güzellestiriyor ayni anda kollar da calisiyormussss
.......
........
yazdım dıye hatırlıyorum ama boyum 164cm cnım :)
Yok canım.. O duraklama değildir. dur daha.. 2 hafta kilon aynı kalırsa anca duraklama oluyor.. Sen biraz daha sabret, böyle devam et yeter :129:geç kaldım mı bildirim için bilmiyorum ama zaten hiç iç açıcı bir bildirimim yok bu hafta
.......
sanırım daha şimdiden duraklamaya girdim ben..
bu arada bu ara işler yoğun biraz geçmişi okuyamadım kusruruma bakmayın.. sevgiler ve de bol eksilerr
Bilmiyorum ki ben demesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi
RACHEL
kuzuuum ben kac kez bozdum basladim biliyorsun sinirlilardan uzak durararak aynen seyire devam et bence cok gecmeden vücudun gevsemesin dukan disiplininden cikmasinhadi gel san yetisirim belki yine yarisirim smiley bile güldü buna
kuzum sen güçlendirmede kilo verirdin aslında ama bence güçlendirmeyi doğru dürüst yapmadın. sınırlı izinliler biraz fazla kaçtı, araya azıcık normal beslenme girdi. protein biraz azaldı, meyve belki luzumundan fazla girdi... yanılıyorsam düzelt ama seni takip ettiğim kadarıyla öyle gittin biraz. bu da güçlendirmede kilo vermeni egelledi. bence bu problemi düzeltmen gerekiyor asıl. gerisi senin kararın. 2 gün p ile başlarsın, sorun değil.
neden ayıp olsun kuzu. sana verilmiş bir hak bu. o oruçları istediğin zaman tutabilirsin...
ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş
kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazlaEki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410
cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdrbu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim
ipek nekadar eksı gordu acaba merak ettim..:26:
8 wc,200 gram
ipekcik benim cd gelmedi daha bu arada :)
Günaydiiiiiiiin sevgi ciceklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kahvemi yudumlarken iki tablet tatlandirici atmisim cok sekerli geldi beeee.....herneyse seviyorum hepinizi yine icim kaynadi sacmalamadan susucam ama sonra anlamiyorsunuz falan yazdiklarimi
Ben bugün bildirim yapmama khakkimi kullanicam ilk kezregl dönemim bitmedi daha 3 gün var istemiyorum
DELY Kuzucuuuum banada bi hafta sonra 5 ay olacak 7 kiloda kalicam diye korkuyorum bari 8 9 yapaydim verdigim kiloyu. ayyy o spinning süper bisisiii ama ben birakmistim alt bacaklarim at gibi tövbe tövbeeee ama popo falan güzellestiriyor ayni anda kollar da calisiyormussss
RACHEL
kuzuuum ben kac kez bozdum basladim biliyorsun sinirlilardan uzak durararak aynen seyire devam et bence cok gecmeden vücudun gevsemesin dukan disiplininden cikmasinhadi gel san yetisirim belki yine yarisirim smiley bile güldü buna
LOVE buradan barbiemi kiskanip laf atan arkadsa selam ederim geri kalan kismini icimden söylerim
IPEKTOMMM -200gr okadar wc ye cok fena ya ama banada olmadi degilhaftaya artik bak ccumartesi bulusuyoruz bir kilo gitsin ozamana kadar belki o günde abartirirz yeme isini
[
taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
diyor ki mevsim geçişlerinde vücut yeni mevsime uymak için çalışır. yazdan kışa geçerken yani sonbaharda, vücut yağ oranını yükseltmeye çalışır ki yeni gelen soğuk mevsimde zorlanmasın. yani biizm vücutlar şimdi yağ oranını artırmaya çalışıyor. bu demektir ki, yağ ölçümü yapanların yağ oranı daha yüksek çıkacak ve kilo vermeye çalışanlar biraz daha zorlanacak. vücut yağ oplamaya çalışıyorsa, elindeki yağları kaybetme konusunda da direnecektir.
doğalsan 7 tl civarındaydı. rusheim bulunmuyordu uzun zamandır.
taylan kümeliyi dinliyorum. hiç sevmem kendisini ama bana ne. öeneli olan bilgi depolamak. hemen paylaşayım;
Bu da mı gol değilllllllllllllll
Kızlar süperfresh inegöl köfte çok yağlı..aman diyim dikkat edin,içeriği %15 protein %13,5 yağ..bizim sınırımız %10..
tavaya attım buzları buharlaştı 5 köfteden 1 yemek kaşığı yağ çıktı..onları bi güzelce süzdüm sonra kızartmaya devam ettim..
Çatalımla bastırdım iyice canları çıkana kadar yağlarını çıkardım..sonra tabağıma 2-3 kat havlu peçete serdim..sonra köftecikleri attım sonra yine üstüne de bikaç kat havlu peçete koyup bastırdım iyice..üzerinde kalan yağları da havlu emdi..
bana da afiyetle yemek düştü tadı çok lezzetliydi..
ama o yağlardan iyi bi arındırmak lazım..
Bu da mı gol değilllllllllllllll
Valla benimde bi içkim var ki onuda haftada 1 e düşürdümmm
Walla evi aradım benim aldığım hangisi gibi. İlk kez alıyorum ben bu arada. Yeni milli olacağım. Senin önerdiğini almışımm çok sevindim. Ama annem hemen lafı soktu. Bu diabetikler içinmiş falan diyee. Ya havle.....
Kızım çatlamış o hasetindenn.
Kalça çıkığı iyidirr dikkat çeker. Hemşerilerin somaliler bayılırdı emin ol o çıktığını sanan kalçayaaaa
Geçen haftadan berii - 200 ama cumartesii - 1100 falandıı. Poffff
Tamam şimdi karar aldım gayet radikal benim için
Spor salonuna yazılıyorum bu akşamm
2 ayda bitirrmeliyim artık bu işii. Yetti gariiiii...
8 wc yaaa. Ve hala çıkıyorummm ne yemişim arkadaşşşşş
Walla benden ötürüü. Kargo poşetleri masamdaaa. Ama bizim bilgi işlemci salı geldi anca işe. 2 gündür de yoğun olur diye gitmedim yanına. Yarın halledeyim ben bu işi kusura bakmayın plssss
Gitsin artık yaaa
İlk kez sıkılmaya başladım bu iştennn
Ama inadım inat.
Spor aktivitelerimi değiştşireceğim bakalım ne olacakkk
Bence de öylee çok haklı adam
sıfır kaçamak ve 8 wc den sonra bile durum buysa kesin başka bir şeylerin de etkisi vardırrr.
29 beden 501 im bol geliyorrrr ay deli olacammmmm
Ben doğalsanı kipadan 5,40 aldım 2 gün önce....
Ya ne bilim ya, şimdi o sıcaklarda saat kaçta açtık orucu, sanki şimdi böyle erken saatte, hava serinken üç kağıtçılık yapıyomuş gibi olcam gibi geliyo bana