- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun ben de farkındayım. bazen karışıklık oluyor. açıkcası bu tür durumlarda pratik olan kısaltma esas alınır, yani en kısa kısaltma. o da P ve SP yani P protein, SP sebze protein. ben başından beri öyle kullanıyorum.
bende itirifta bulunayım o zaman az önce 2 tane hac hurması yedim emziriyorum ondan mı rengli dönemindeyim ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama yedim lif oranı yüksek diye rahatlatıyorum ama nıck suçluyummmmmmmm
8 günde 2,5 kilo vermişsin hala da beceremiyorum diyorsun canım.. Naz mı yapıyosunuz nispet mi nedir Ben de öylen rosto yedim. Başka bir şey yoktu yenecek. En yazğsız en protein oydu.. Gayet de Dukan'a uygun gördüm yani. Dalyan köfte de onun gibi bişey değil mi işte :44: Bence hiç de bozmamışsın. Mecbur kaldıysan, aç kalmaktan iyidir.. Çok da güzel gidiyorsun hem, maşallah sanaaaaaz önce sütaş lght kayısılı yoğurt bide işyerine gelen yemekte dalyan köfte vardı şeytana uydum 1 dilim susuz sadece köftesinden yedim(şeytan dürttü aman ye fırında pişmiştir diye) yedim kendimi cok suclu hissediyorum sanki oruçluymuşumda orucumu bozmuşum gibi....bugün ps günümdü ben abarttım galba oysa daha çok başındayım olayın offf bunuda beceremiycem galba ben şişman kalmaya mahkumum
Geçmiş olsun müstakbel annecik Geç kalmadın daaa, boyun kaç bakalımkızlar geçmi kaldım bildirime
.......
yeni adetliyim de adetten önce öyleydi şimdi hiç sölemiyim 2 kilo şişkinlik var neredeyse. birde ağır grip geçiyorum işe bile gidemedim ben gripken çok şişiyorum ya
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaa Hay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallahallahımmm bu nasıl bir mutluluk....
şimdi ben 94 kg doğurup sonra kendiliğimdn 78 e düşüp sonra yiyip yiyip 84ü görmüş insanım ya. amma aslında 60lı kilolarda gezen insan birgün bir mağazada kot beğenir 9tl ye bedeni büyüktür ama alır hamileyken giyerim diye. neyse 78 kg ddüşünce dener ama basenlerinden yukarı çıkarmayı beceremez. amaaaaaa dukanın 4.atak gününde o kotla kendini sokaklara atarsa hemide 80 kg haliyle o sokaklarda uçmaz da napar ya öylesine bir deneyeyim dedim hani göbek zaten kavuşmazda en azından basenden geçer mi ki diye anaaaa düğme bile kapandı ama sadece ayakta durmak koşuluyla,oturamıyorum o ayrı ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. kızımla yürüyüşe çıkmıştım. gören bu kadın çouğu kaçırıyor herhaalde der, bebek arabasıyla hız yaptım resmen nasıl gaza geldiysem
kızz o ne küççücük kasee...
ben az önce koca bi tabak yoğurt yedim..
sabah da yemiştim..
akşam da yiycem
Kitapta tam tersi ama bende senin dediğin gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Saf protein (SP) demek yerine sadece protein (P) desek daha mantıklı yani. SP de neymişş. Ama kitapta öbür türlü yazdığı için karıştıranlar olabilir diye ben kısaltma kullanmamaya çalışıyorum. Sebze protein günü, protein günü neyim diyorum.
Oyyy O kötü olmuş. Tatlandırıcı alıp regl zamanları onunla bi şeyler yapabilirsin.. Bebeğin de madem sütten kesilmek üzereymiş, e 20 aylıkmış zaten di mi, bence diyeti yapmanda sakınca yok.. Ama tabi doktor değilim yani. Ben olsam yapardım.
8 günde 2,5 kilo vermişsin hala da beceremiyorum diyorsun canım.. Naz mı yapıyosunuz nispet mi nedir Ben de öylen rosto yedim. Başka bir şey yoktu yenecek. En yazğsız en protein oydu.. Gayet de Dukan'a uygun gördüm yani. Dalyan köfte de onun gibi bişey değil mi işte :44: Bence hiç de bozmamışsın. Mecbur kaldıysan, aç kalmaktan iyidir.. Çok da güzel gidiyorsun hem, maşallah sanaaaa
Geçmiş olsun müstakbel annecik Geç kalmadın daaa, boyun kaç bakalım
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaa Hay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallah
...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir
evet evet ben olmuşum
Oyyy O kötü olmuş. Tatlandırıcı alıp regl zamanları onunla bi şeyler yapabilirsin.. Bebeğin de madem sütten kesilmek üzereymiş, e 20 aylıkmış zaten di mi, bence diyeti yapmanda sakınca yok.. Ama tabi doktor değilim yani. Ben olsam yapardım.
[/B][/FONT][/SIZE]
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaa Hay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallah
Benim gibisi yoktur emin olun inanın çoook dikkat ettim etmeye de çalışıyorum..Kist de sol yumurtalığım alındı.. ve kansersin denildi tüp bebek ile belki dediler..Ama şükürler olsun Rabbim nasip etti..O yüzden sanki 10 yıl sonunda çocuk sahibi olmuş gibiydim..Söz konusu oğlum olunca titiz davranıyorum..Ama şuan sütten kessem bile olur ama keyif yapıyor kuzum..Sütün az zaten 1 dakika da bitti diyor olsa zaten diyet e başlamam..
ayrıca ilgin için de teşekkür ederimmm =)))
...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir
evet evet ben olmuşum
herkeslere merhabalar kaç gündür int. problem var giremiyorum. şimdi de hemen çıkmam lazım umarım herşey yolundadır. bu arada bildirim yapayım hemen
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 66.7
şuanki kilo: 64.8
fark: 1,9
hedef kilo: 60 (62 de olabilir)
boy: 169
sizce nasıl, nasıl bana kalırsa dukan amcanın söylediği 63 günü tamamlamadan hedef kiloma ulaşacam
kendinize çooookkk iyi bakın....
senin fotoyu boşver, seni çok gördük biz. sen asıl şu arkadaşının fotosunu bi paylaş da maymun edelim kendisini. :)))))
canım çok sevindim bebişine kavuşmana
şaşkınaneeee bak bu da sana örnek olsun,boşu boşuna üzme e mi kendini
afferim kuzuma
cnm ben de dukanın verdiği tarihten 1 hafta önce hedefime ulaşmıştım,sende de aynısı olabilir yeterki kaçamak yapma
Kitapta tam tersi ama bende senin dediğin gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Saf protein (SP) demek yerine sadece protein (P) desek daha mantıklı yani. SP de neymişş. Ama kitapta öbür türlü yazdığı için karıştıranlar olabilir diye ben kısaltma kullanmamaya çalışıyorum. Sebze protein günü, protein günü neyim diyorum.
Benmi yanlış anladım acaba kitabı
SP saf protein
PS protein ve sebze.