Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kız yine mi rocco yedin yoksaa
şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
ayrıca sen artık kilo konusunu abartma istersen,daha nerene vereceksin.boşver o arkadaşını da kıskanmış o seni belli

yok cnm aynı rocco yedıgım diş :111: ancak gıdebıldım daha

Canım kızma ama valla hala "anlamadım" diyorsun ya 1 kişinin lafına bakıp.. Pesss Bence o kız senin çirkin olmanı istiyo.. Biraz daha kilo verirsen Somalilli gibi olacaksın.. Bu da son söyleyişimdir yani.. Daha da gerisini sen bilirsin..
Hem ayrıca bana daha kilo verme diyorsun 60 kilomla, kendi vücut kitle indeksin 18'e dayanmış, daha veriyim mi diyorsun.. Bence sen gerçekten iyiye doğru gitmiyorsun.. Hasta olacaksın kafana taka taka Allah korusun..

ya kızım bırak yaaaaa
Di mi ama hahah

Love Bari burda söyleme daha veriyim mi falan diye.. Valla linç edecekler seni, ben söyliyim Ben de başlarına geçicem o olacak XS beden giyip de ay daha kilo mu versem, göbeğim mi çıktı sanki falan diyenler gibi oldun valla..ki XS giyiyorsundur ya da yakında giyersin :)

sönüncede iyi olmuyor kuzum yaa.. oyle gorunmektense ne yalan soyleyım kılolu gorunmek daha ıyıdır be..

kızlar siz daha tecrübelisiniz nasıl menüm

aksam menun cok cok az.. ye canım yemeden olmaz.. sınır yokkı zaten.. az yemek zaten kacamagıda tetıklıyor...

yaa simlaya da sevgimiz saygımız var ama sen onu değil beni dinle
1 kutu da bu sarıdan alıp pişir bakalım nasıl bulacaksınben bir kutu denedim,baktım güzel sonra hemen 10 paket stokladım
ev zaten yulaf kepeği,buğday kepeği ve tatlandırıcıdan geçilmiyor

tmm be tmmm..listeden attınız ztn burdanda atında tam olsun diorum işte atın beni denizlereee,,yalan dünya size kalsın

Merhaba herkese...
Bildirimim var..Lütfen beni de listeye alın..

Başlangıç tarihi: 09.11.2012
Başlangıç kilosu:76 kg
Boy :1.61 cm
Hedef kilo: 55 kg
Şimdi ki kilo: 74.1 kg

Giden: -1.900 kg...

merhaba kızlar,

bende dün başladım dukana. bugün 2. atak günüm, ama midem inanılmaz bulanıyor. bu normal mi ya? benim midem kolay kolay bulanmaz dı?!!!
bu arada dünden bügüne -1kg vermişim. ama kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.
bugünde dukan kitabını alıcam daha doğru hareket etmek için. bakalım ne olacak.

yerim senin tereni kız :)))))

ben de alttaki kutudan aldım. 60 değil de, diğerinden yani. valla splendadan sonra berbat geldi. pişince hafif acılaşıyor ama daha kötüsü tadı tuzlu gibi, bi garip...
ayrıca ekonomik gibi görünüyor ama değil. splendanın gramajı az, fiyatı pahalı ama takitayı splendanın 2 katı kullansam bile aynı tadı elde edemiyorum.

aliye ya cok guldumm

gülme, ben gülüyo muyum? kızım bi daha sana yeter falan demiycem. zayıfla sen az daha zayıfla. biz de sana yardım için konser düzenleyelim. vi ar dı vööööööööööööööööööörld vi ar dı çıldrıııııııııııııııııııııııııııııııııııın...

canım hoşgeldin
çok haklısın kitabı hemen almalı ve okumalısın.kitabı okumadan başarılı olamazsın
ilk günler mide bulantısı,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor.ancak atak bitip seyire geçtiğin zaman bunlar düzene giriyor.
şimdiden başarılar

ahahahahaha ayyy aliyeem çok güldüm allah da seni güldürsün e mi

kızlar bu arada, real'de rusheim marka yulaf kepeği 4 tl ye düşmüş. imkanı olan birz stok yapsın.

Selam canlar :)

Eveeet büyülü bohça hoş bişeyyyyy deneyin için içiniz ısınsın...:)

başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :71.8
şu anki kilo:70.6
hedef:55
fark:-1200 gr
sabah ezanı itibariyle böyle ben kaçıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz

Güne başlangıç saatin süper
Ben de o saatlerde uyandım bir kalp sıkışmasıyla hem de sıçrayarak..artık yumurtamı 4 ten 1 e düşürmeye karar verdim..bi de çöllerde kalmış gibi susuzlukla uyandım ...

artık metabolizmamızı öğrendik..nerde ne olacağını ne yapmamız gerektiğini çok iyi bilir olduk..o yüzden sıkıntı yapma zaten de çarelerini yazmışsın..yeterki uy onlara

Ben de eylül 15 de başlamıştım..ve 67 kilo ile..nası 58 oldum anlamadım ..hedefin yakındır kuzum sabret proteinlere yüklen

Süt çeşit olsun diye
çay ve bitki çayı olur olmaz olur mu hiiç

Senin kitabın daha gelmemişti di mi..

Bozma moralini canım öncelikle sabır ardından yeşil çay vee egzersiz

tok karnına hayatta tartılmam deli miyim hatta çok sexy tartılırım tartılırken donarım..oyh o basküle çıplak ayakla basmak nasıl bişeydir bilen var mı :18:

1 kilo fark var aramızda bende 58 olmak istiyorum inşallah başarırız ben 65.5 kiloyum

Başarırsınız canım..hiiç endişelenmeyin ben bile başardım
dukan 58 mi dedi sana,bana da 58 dedi ama şu an hala fazlam var,hedefi daha da aşağı çekmek isteyebilirsin..

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık

oyy yazık kız o kuzuya yerim ben o paşazadeyi..

Çekirge olarak ben de orda olmak istiyorummmm gel birlikte olalım

geç kaldım mı bildirim için bilmiyorum ama zaten hiç iç açıcı bir bildirimim yok bu hafta

başlangıç :31,10,2012
boy:158
başlangıç kilo:63,3
hedef:50
geçen hafta :60,6
bu hafta:60,6

sanırım daha şimdiden duraklamaya girdim ben..

bu arada bu ara işler yoğun biraz geçmişi okuyamadım kusruruma bakmayın.. sevgiler ve de bol eksilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…