Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu haftaki kilom 73.4

reglim bir iki gun gecikti, umarim bir an once olurum.

1 kilo fark var aramızda bende 58 olmak istiyorum inşallah başarırız ben 65.5 kiloyum

sen kaçla ne zaman başladın
ben çok vahim haldeydim
2 ay yaptım dukanı bıraktım o beni biraz rahtalattıda 65 e düştüm
korkuyorum tekrar alırsam diye:18::18::18::18: çünkü 4 aydır 2 haftada bir başlayıp 2.gün bırakıyordum
çok iradesizim ona karar kıldım

ben bugün başladım daha bisürü diyet denedim ama hep ilk gün bıraktım bu sefer bırakmak istemiyorum hazırlandım çünkü inşallah başarırız

günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler

Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktım seyirden de bıktım ataktan da bıktım diyeti bırakıyorum dermişim

Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem

Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayan sizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem

Resmi olarak bildirim yapayım. ilk heyecan devamlı kilomu yazıp yazıp durdum forumda:)

başlangıç 5.11.2012
kilo = 78
hedef = 65

bugün = 75.8
boy =162

müsli soruma cevap bekliyorum lütfenn..

Günaydınnnn

Başka birşey derken ne gibi bişeyyy aceppp kuzummm?

Damardan girmişsinnn
Benim 10 kilom kaldı
Yani 1 soruna cvp verebilirimm fazlasını istemem :)
Müsli tarifi verdi geçen gün bir arkadaş. Tamamen dukan tarzı yani sınırsız yiyebilirsin.
2-3 çeri domatess sebzeye girmiyor. GÜncellemeyi geç bu kitapta sık yapmamak koşuluyla serbestt. azıcık salça azıcık soğan vb...
Egzersizler kitapta mevcut. Nette resimleri de var. Bknz google. Ama ilk başta çıkan o sanak zenci yarması olan değil aldanmayalıö. Çok kolay sabah 5 akşam 5 dk.

2 + 1 yapsan 10 gün kadar. Sonra seyre devam. SOnrada ver elini güçlendirme...

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık

Canıımmm Komşun doğru demiş. Vücudun direniyor işte.. Sen moralini bozdukça daha da direniyor bak.. Alıyosun veriyorsun metabolizman da bozuluyor. Artık almıcaz kuzum yaa.. Şimdi ivmeler aşağı gidecek artık Ne güzel yavruşların da vaarr Yaşlı hissetmem :)) ama yine de el öptürmeye gerek yok.. Ben öperim onlarııı Seni de öperiimm bildirimleri de mutlaka yap bak o zaman daha dikaktli olursun belki.. daha iradeliii Hadi bakalım fight
Senin boyun kaç kuzuuu? Onu da de bakem

gunaydın kızlar

gecen hafta:63

buhafta 62.6

ucundan gordum 62yı 60 la guclendırmeye gececem hadi hayırlısı :)
Hadi bakalım maşallaahh inşallaahh

Ben sana hep boyunu soruyorum, sen de hiç cevap vermiyorsun :S :)) Bi söylesen iyiydi :)

Merhaba. Belli şeylerde sınır var ama, proteinde yok ki.. İstediğin kadar yağsız saf protein yiyebilirsin. O yüzden artılarınızın sebebi yemeniz değil. Köfte Dukan'a uygunmuş, isterseniz 5 değil 15 tane yiyebilirdiniz yani.. Ertesi gün belki çok yediğinizden dolayı artı çıkar ama sonra gider onlar. Ne kadar çok saf protein o kadar çok eksi demek. Süt ve süt ürünlerini 1 kilo ile sınırlamış mesela. 1 kilo yemek içmek çok da kolay değil zaten. Bu gayet geniş bir sınır. Yumurta kolesterolü olanlar için sınırlı, o da sağlık için.. Ayrıca sebze protein günlerinden sonra tartıda artı görmek çok doğal. Asıl eksiler saf protein günlerinden sonra oluyor. Bazen liste isteyenler oluyor. bu diyette liste yok diyorsunuz burun kıvırıyorlar. Bu sefer örnek yazıyor insanlar da. Dukan'ın kitabında da var liste örnekleri. Ama o sınırlı olduğu için değil. Ye yiyebildiğin kadar protein yani Moral bozmaya gerek yok. Hem moral bozuyorsanız da her gün tartılmayın o zaman. Haftada 1 veya 2 tartılsanız eksileri gördükçe daha çok mutlu olursunuz bence.

Merhaba Hoşgeldin. Sen zaten normalmişsin :) Daha normal olmak istiyorsun heralde :)) Kitabı okudun mu? Dukan testini yaptın mı?

Günaydın Canlarım

Hastalıktan nefret ediyorum, öksürmektende, ilaç kullanmaktanda çohhhh mutsuzum
Kilo verememişim olduğum yerde saymışım
.............

Oyyy :2: geçmiş olsuuunnn

Günaydın :)
Dukan'da Perşembeler meşhurdur

Çaylar da serbest tabiki.. ve tabiki de şekersiz olacak. Süt tok tutar İyidir süt

Günaydın.. Hemen cevap veriyim, zayifet geçiriyim
Müsli yemiyoruz, izin yok Arkadaşlardan müsli duyduysan o dukan müsli. Kepekle yapılıyormuş, bir tarif vermişti arkadaş. Yapay, paketli ürünler yasak bize.. İzin yookk..!
O dediğin şey kitapta da yazıyor diye biliyorum ben. Yani mesela bi kaç sap maydanoz falan yiyebilirsin sp günlerinde. Ya da yemeklere tat versin diye 4te 1 soğan falan kullanabilirsin. Ama güncelleme oldukça bi şekilde haberimiz oluyor Sen burda sor, cevap verilir Yine de ne oalcak 2-3 çeri domatesten yani. Hiç yemem daha iyi :))
Dukan egzersizleri de kitapta yazıyor. Ayrıca google ararsan resimlerle falan beraber çıkabilir sanırım

İpekoooo Sen yarın bi daha bildir Senin kilolar tartıdan korkup şişiyolar

Son düzenleme:
bugün bende dukana başlamış bulunmaktayım
zamanında gelip bakmalarım vardı cok sacma geliyodu ama
iyiyce arastırınca cok normal geldi ve dün işyerimde yemem için
birkaç sey aldım

gün içindeki menümü şu şekilde planladım sizce nasıl

sabah kahvaltı 2 yumrta + az yaglı peynir(yagsız bulamadım ama az yaglı tüketenlerde var)
öğlen yemegine kadar acıkırsam peynir atıstırım
öğlen ızgara tavuk düşünüyrm
yine aksam yemegine kadar ton balıgı
aksam yogurt yulaf ekmeği

istanbul buluşmasına gelebilir miyim diye niyetleniyorum bazen, birşey çıkmazsa uğramayı düşünüyorum, çekirgelere izin var mı?

Çaylar serbest, kahve de serbest. Mesela ben her sabah mutlaka sütlü kahvemi içiyorum, arada bol bol çay da gidiyor. Kafein için belirli bir mg sınırı vardı sanki ama hatırlamıyorum, 2den fazla içmemeye özen gösteriyorum.

Bir de ozzy: ben seni twitterda tespit ettim sanki, orada dün başka biri acılı muffinlerden paylaşmadıysa tabii. :)) Ekledim hemencecik. :))

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarrr

Utanç verici bildirimi yapayım hemen: 59.2
2 gün içinde tamıtamına +1kilo almışım ama pek takmıyorum üzmüyorum kendimi, vallah hiiiiiiççççç üzemem kendimi bu yüzden bacılarım çünkü zaten adet olmak üzereyim, yani her an başlamak üzere
bu hafta 'sıfır otur seda' ile sınıfda kalıyorum

ay cannım sen de benim gibisin demek pes etmek yok daha da azimli bundan sonra, haftaya damgamızı vuraceeezzz heyheeyytt:13: bu arada ben de 1.63 boyundayım, 1.63lülerin kötü haftası demek ama haftaya bol eksilerimiz olcak kız, bak görcen

günaydın ozzy fazla zamanım yok şuan ama hemen yazayım, çünkü müslü yiyen benim...o dukan yemek kitabında yazan bir tarif. tarifi foruma yazdım, istersen tekrar yazarım senin için..cok basit aslında

hadi kızlar ben kaçarrrr

Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.

Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.

Bazı besinlere karşı daha hassas olabiliyormuşuz, mesela bazı insanlar süt ürünlerini daha zor sindirebilirmiş, veya glutene karşı hassasiyetin olabilir (çölyak hastalığı değil de hazımsızlık, başlangıç olarak), vs... Bu tür hassasiyetlerin kilo alımında da etkili olduğuna inanılıyor, hem de o besinlerden daha az tüketirsen veya hiç almazsan daha sağlıklı olurmuşsun. Ben de fırsat sitelerinde görüyorum merak da ettim ama bir yandan testi yapsam, domatese karşı hassassın yeme dese ben yemeyecek miyim? Yiyeceğim. :44:
Kan alıp mı bakıyorlar o kısımlarını bilemiyorum, bizleri bilgilendirirsin her zaman olduğu gibi. :)

Merhaba Hoşgeldin. Sen zaten normalmişsin :) Daha normal olmak istiyorsun heralde :)) Kitabı okudun mu? Dukan testini yaptın mı?

teşekkür ederim ama normal durmuyorum çok kilo aldım bu ara kitabı okumadım hafta sonu tuyap ta bulursam alacağım ve okumaya başlayacağım inşallah testi yaptım ilk 4 gün atak sonra 40 gün sonra 58 gün şeklinde devam ediyor en son 59.2 kilo olarak hesaplıyor inş doğru yapmışımdır

Gıda intoleransını yaptırdım. ingiltereye gönderilen esas olanmış.. Sonuç hemen hemen herkese çıktığı gibi bana da maya , domates olarak geri döndü. maya demek yoğrut, peynir, içinde maya olan her türlü ekmek poğaça, sirke, şarap, bira...... gibi gibi. uzayıp gidiyor.. zayıflama için düşünülüyorsa sonuç sınıfta kaldı bende. tam 1 ay birebir uydum. evde mayasız ekmek bile yaptım. sonuç koca bir 0. ama tabi metabolik olarak hızlanma yavaşlama mide yanması gaz problemleri filan gibi bir durum için yaptırılacaksa olabilir. şirkette 3 kişi aynı anda yaptırdık. hepimizde maya sabit diğerleri değişkenlik gösterdi. yine de karar sizin...

Eksilere izin verilmiyor diye biliyorum ben.

evet spora ilk basladiginda arti kilo bile goruyorsun. o yuzden endiselenme:)

Eksilere izin verilmiyor demisim ekşilere olacak tabi:)

Ay canım valla bi nar ekşim var, onu da kullancam yani haha Kullandım da yani :) Limon güya çok kullanınca meyve gibi oluyor, çok kullanmayın deniyor ama, nar ekşisi de nar gibi mi oluyormuş

Resmi olarak bildirim yapayım. ilk heyecan devamlı kilomu yazıp yazıp durdum forumda:)

başlangıç 5.11.2012
kilo = 78
hedef = 65

bugün = 75.8
boy =162

müsli soruma cevap bekliyorum lütfenn..

Ozzycan :)) Ayın 8'inde kaç kiloydun biliyin mi? 1 hafta önce yani

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık
Oyyy Yürüyüşüne kurbaannn =)
Allah bağışlasıınn..

günaydın ozzy fazla zamanım yok şuan ama hemen yazayım, çünkü müslü yiyen benim...o dukan yemek kitabında yazan bir tarif. tarifi foruma yazdım, istersen tekrar yazarım senin için..cok basit aslında

teşekkürler cevap için. bulmaya çalışırım. bir ara vakit bulursanız yazarsanız da süper olur tabi. belki benim gibi yeni olanlar vardır forumda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…