Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bazı besinlere karşı daha hassas olabiliyormuşuz, mesela bazı insanlar süt ürünlerini daha zor sindirebilirmiş, veya glutene karşı hassasiyetin olabilir (çölyak hastalığı değil de hazımsızlık, başlangıç olarak), vs... Bu tür hassasiyetlerin kilo alımında da etkili olduğuna inanılıyor, hem de o besinlerden daha az tüketirsen veya hiç almazsan daha sağlıklı olurmuşsun. Ben de fırsat sitelerinde görüyorum merak da ettim ama bir yandan testi yapsam, domatese karşı hassassın yeme dese ben yemeyecek miyim? Yiyeceğim. :44: :KK1:
Kan alıp mı bakıyorlar o kısımlarını bilemiyorum, bizleri bilgilendirirsin her zaman olduğu gibi. :)

Gıda intoleransını yaptırdım. ingiltereye gönderilen esas olanmış.. Sonuç hemen hemen herkese çıktığı gibi bana da maya , domates olarak geri döndü. maya demek yoğrut, peynir, içinde maya olan her türlü ekmek poğaça, sirke, şarap, bira...... gibi gibi. uzayıp gidiyor.. zayıflama için düşünülüyorsa sonuç sınıfta kaldı bende. tam 1 ay birebir uydum. evde mayasız ekmek bile yaptım. sonuç koca bir 0. ama tabi metabolik olarak hızlanma yavaşlama mide yanması gaz problemleri filan gibi bir durum için yaptırılacaksa olabilir. şirkette 3 kişi aynı anda yaptırdık. hepimizde maya sabit diğerleri değişkenlik gösterdi. yine de karar sizin...

merak iste, bir gidip bakayim. gida intoleransinin farkli firmalar yapiyormus. bir firmaya yaptiranlarda genel olarak ayni gidalara karsi intolerans gorunuyormus. Bir de daha onceki gun yedigin gidaya intolerans cikiyormus.

Valla bana et intoleransi cikarsa, aynen yemeye devam ederim. Gerci bazi yerlerde de diyete baslamadan once mutlaka onerilir diyor. internet bilgi kirliligi dolu oldugundan, kendin denemeden pek bilemiyosun faydali olup olmadigini. Bi de plasebo etkileri de oluyor:)

Günaydın canlarımmmm,hepiniz için güzel bir bildirim günü ve bol eksiler olsun inşallah:KK16:

herkese günnaydın
kilo verenleri ve veremeyip uğraşanları tebrik ediyorum:KK16:
bende bildirim yapmak istiyorum ve haftaya ne olucak merak ediyorum ilk günüm
hayırlı olsun bana ve herkese

başlangıç tarihi 15.11.2012
boy 169
başlangıç kilo 65.5
hedef kilo 58

kahvaltımı yaptım

1 haşlanmış yumurta
1 fincan light süt
peynir

yanlışım ve eksiğim varsa uyarın lütfen :KK19:

hehehehehe hani arabaların arkasında yazar ya 'hatalıysam arayın' gibi olmuş:KK9:
hoşgeldin canım,yanlış bişey yok.haftaya bu bilgilerine güncel kilonu da ekler,listeye girer böylece her hafta değişimlerini görebilirsin,başarılar :KK8:

Günaydın dukancanlarrr.

Diet başlangıç 07/05 / 2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 74,4
Bugün 74,2
Boy 162 cm

Dün yediklerimden sonra tam 8 kere wc ye çıktım. Şaka gibiydi. Hala çıkmaya devam ediyorum. Rakamı abarttığımı sanmayın. Kötü bir deneyim di. Ama yinede sandığım kadar - ye düşemedim.
Bu hafta strateji değiştireceğim.
Bu ara yumurtayı ve yoğurdu istem dışı azalttım etkisi olduğunu düşünüyorum. Sadece et yiyorum GUT olmasam iyi. Sporu da arttırmak lazımm. Uykusuzum acayip bu hafta. Bu akşam erkenden sızmayı planlıyorum. Bu arada perşembe stresim var sanırım yine zira cumartesi tickerimın altına düşmüştüm. POfffff diyorumm

A101 de satılan acil günlerimin kurtarıcısı form çayıııı

günaydın dukanımın gülü:21:
yaa ben 8 kere wc'ye gittiğine inanamıyorum,gerçekten şaka gibi.iyi de bu kadar performansa ben senden _2 beklerdim vallahi,için dışın boşalmış resmen yahuuu:KK9:

Merhaba.. başlangıç kilomuz aydı sayılır.. ben tabi geçen hafta başladım. sizde de durma oldu mu? 12. dukan günündeyim ve hala verdiğim toplam kilo değişmedi. tartıda hep aynı hep aynı. tamam kitapta regl dönemi su tutar sabredin diyor ama. regl olmama daha 4-5 gün var. vallahi moralim bozuluyor. 75.8 kiloyum:KK43:

ozzyy bak sana benim eski diyetisyenimin bana kurduğu cümleyi aynen yazıyorum :
'kadınların metabolizmaları erkeklerden farklı işler.1 kadın ancak ayın 1 haftası gerçek kilosundadır.regl öncesindeki 1 jafta vücut su toplar şişer,regl boyunca zaten şişsindir,regl sonrasındaki 1 hafta da adapte olmaya çalışır.yani sadece bunun dışındaki 1 hafta gerçek kilodasındır' heh işte tam böyle demişti.yani şu an sen de regl öncesinde olduğun için vücudunun su toplaması normal,şişlik olması,kilo veremiyor gibi olman normal.yine sen aynı kilondaymışsın,pek çoğumuz bu dönemlerde + bile gördük.ama regl sonrası bolca _ göreceksin,rahat ol yani:KK34:

Günaydın
Eskiye dönüp okumak zaman aldığı için sizden ricam müsli olarak yediğiniz nedir? Hangisine izin var. kitabın seyir evresini bitirdim sadece. devamında mı yazıyor ? mesela atak evresinde yani sp günlerinde sebze yemek yasakken sitedeki güncellemeyle dukan amca 2-3 çeri domatese izin vermiş. bu tarz güncellemeleri nasıl göreceğiz acaba bilen varsa ve yönlendirirse çok memnun olurum? Sitede koçluk alıp para ödeyince sanırım bilgi sahibi olunuyor ya da bilemiyorum ben?

Son sorum. dukan egzersizleri kitapta mevcut mu? şuan kitap yanımda yok bakamadım?:KK43:
ilginize teşekkürler.
inşallahhh verdiğiniz cevap sayısının 10 katı kadar kilo verirsiniz:KK3::KK9:

cnm güncellemelerle ilşgili bişey söyleyemeyeceğim ama kitapta dukan egzersizleri mevcut.
bu vesileyle yeni başlayan arkadaşlarla bir bilgi paylaşmak isterim.haklı olarak pek çoğunuz ilk önce kitabın sizi ilgilendiren atak ve seyir kısmını okuyup bırakıyor,geri kalanı sonra okurum diyorsunuz,ben de öyle yapmıştım:KK50:
oysaki ilerleyen sayfalarda tarifler,egzersizler olduğu gibi pek çok püf nokta da var.
örneğin sınırlı izinlilere ilerleyen sayfalarda rastlayacaksınız.
yada mesela buz emmek,soğuk duş yapmak,soğuk et yemenin daha fazla kalori harcattığı gibi püf noktalar hep ilerleyen sayfalarda.
bu sebeple bence kitabın devamını da mutlaka okuyun.işinize yarayacak çok fazla püf noktasına denk gelecek,belki de doğru sandıklarınızın yanlış olduğunu göreceksiniz:KK34:

Günaydın kızlar,

Dün yaptığım spordan sonra 2 kilo falan vermem gerekiyodu valla :KK8: ama aynıyım. Zaten spor kasları şişiriyor zayıfltacağına :44: 1-2 haftaya tartıda da eksisini görürüm inşallah. İlk defa sanırım 3 gün üst üste tartılıyorum ve tartı takılmış 60,6 çıkıyor ayol :p İniyom çıkıyom aynı. Bi de bende akşam tartılınca da mesela 60,8 falan çıkıyor en fazla. Hani sabah akşam farkı 1 kilo falan olur genelde. benim tartı abartmıyor :p Spinning mi ne öyle bişey dersi vardı sporda 50 dakika müzikle tempolu bisiklet çevirdik, ayakta falan da çeviriyosun. Ondan önce yürüyüş, basketbol oynama.. sonrasında karın, bacak o bu hareketleri.. Bittim :) bugün yine gitcez. Ama o kadar abartamam bugün artık :)

Keşke sen de gelsseeennn :KK52::KK52:

Koşa koşa gidiyosun maşallaaahhh :nazar::nazar:

Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolar :p Valla benim mantığım kullanılır diyor ama.. Kesin bilmiyorum.. Sonuçta ne kadar kullanacaksın ki.. Salataya koyuyorum ben biraz.

Çok güzel görünüyoorr :KK56: ellerine sağlık. Ben çok pişiriyorum heralde yaa, hiç rengi böyle olmuyo :S :)) Kabarmış da sanki.. Oh ohh..!

Ben kullanıyordum ve başka kullananlar da var ama pek beğenmiyoruz genel olarak tadını. Biraz fazla pişince mi öyle oluyo bilmiyorum.. 2 tane kekim çöpe gitti.. Gerçi benim de suçum vardır mutlaka tadının güzel olmamasında ama; çamuru tatlandırıcıya atıyorum :KK1::KK1: Yoğurda tatlandırıcı katıp yerim ben canım çok tatlı çekince. Takita öyle de hoş olmuyor, topak topak da kalıyor.. Ama mesela Medesa da kullanıyor, o seviyor. Dene istersen.

cnm sen bu sporla var ya 55'i bile görürüsün ben sana diiim:KK8:
kuzum sen nasıl nar ekşisi kullanıyosun yahu,yasak o yasak:KK19:
yeni çekirgeler huu yemeyin nar ekşisi:KK20:
ben de çok severim kendisini ama öylece duruyor dolapta.bir kere onun içinde şeker var,külliyen olmaz,duraklatır:KK50:
bu arada azrasıla nereye yazmış bulamadım,alıntı yapamadım ama o da gelse buluşmamıza çok sevinirdim ben de cidden.
bizi seven azraya onu seven dukaniçelerinden sevgilerle:KK16:
ya kızlar ne dicem,bu takitanın birkaç çeşidi var.bana sorarsanız siz yanlış olanı aldınız,onun için beğenmediniz:KK53:
ben alırken dikkatli inceledim,bazısı sadece soğuk tüketiliyor yani sıcak içeceğe ve pişirmeye uygun değil.
eğer sizin aldıklarınız ondansa,bu sebeple acı bulmuş falan olabilirisniz:KK25:

kızlar,

takita form tat 60 prebiyotik lifli tatlandırıcı kullanan var mı?

tatlişkom ben tabletini de kullanıyorum,gayet memnunum valla.ama pişirince falan toz formunu beğenmeyen arkadaşlar oldu,yukarıda da yazdığım gibi onlar farklı formunu almış olabilirler.benimki pişince kötü falan olmuyor sadece splendanın tadı daha tatlı mesela 4 kaşık splenda konuyorsa ben 5 yada 6 kaşık takita koyuyorum toz formda.tablette de splendayı da tek tablet kullanıyordum,takitayı da:KK33:

seyir evresinde nar eksisi kullanabiliyor muyuz?

canım kullanamazsın:KK50:

:KK1::KK1: Ay canım valla bi nar ekşim var, onu da kullancam yani :KK70: haha :KK9: Kullandım da yani :) Limon güya çok kullanınca meyve gibi oluyor, çok kullanmayın deniyor ama, nar ekşisi de nar gibi mi oluyormuş :KK1::KK1:

Ozzycan :)) Ayın 8'inde kaç kiloydun biliyin mi? 1 hafta önce yani :KK66:

Oyyy :KK16: Yürüyüşüne kurbaannn =) :KK1:
Allah bağışlasıınn..

ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş :KK60:

Selam kızlarrr

bildirim bildirim bildirim 91,5 :KK50:

Ya ben bu dukan egzersızlerının ılk ıkısını hiç üçüncüsünü biraz dördüncüsünü full yapabiliyorum.. Ileri derecede bel fıtıgı oldugu ıcın ben bacagımı bıle elımle kaldırıyorum :KK50: Napcam ben sımdı.. Sonmus balongıbımı dolascam..:26:

..........
............
ben de çok severim kendisini ama öylece duruyor dolapta.bir kere onun içinde şeker var,külliyen olmaz,duraklatır:KK50:
bu arada azrasıla nereye yazmış bulamadım,alıntı yapamadım ama o da gelse buluşmamıza çok sevinirdim ben de cidden.
ya kızlar ne dicem,bu takitanın birkaç çeşidi var.bana sorarsanız siz yanlış olanı aldınız,onun için beğenmediniz:KK53:
ben alırken dikkatli inceledim,bazısı sadece soğuk tüketiliyor yani sıcak içeceğe ve pişirmeye uygun değil.
...........
Günaydın canikoommm :KK3:

Valla sebze günlerinde öğle yemeklerinde salata yediğim zaman, salatama döküyordum ben. Restoranlarda falan sulandırılmış oluyor zaten öyle şeyler ama.. Yine de yasaksa yasaktır tabi. Aman bi kaç minnak damla da duraklama mı yapcak yaaww.. Yani yeni başlayanlar kullanmasın tabi.. Ben kendim için diyorum. (Not: 7,5 aydır Dukancanım :KK34: Yeni başlayanlara cııss!! :KK34:)Benden geçti artık.. Önümüzdeki maçlara bakcez :p

He valla canım.. Bittim dün akşam ama; bi eksilme yok. Artı da yok :KK70: 100 gr bile oynamadı tartı.. ama diyorlar tecrübeliler de önceleri şişiyor ya kaslar.. Ondandır heralde.. Ben Callan bile yapınca ertesi gün artı çıkıyordum. 2 hafta olacak başlayalı. Bi vücut alışsın bakalım.. Bugünlerde kabızlık da var yaaa :26: Eskiden olmazdı pek :KK43: Karnım hep şiş. Ama bu hafta hiç yulaf kepeği yemedim onun da etkisi vardır sanırım. Bugün geldi kepeklerim
greenstars.gif
Eczanede de splenda varsaa.. Tamamdır bu iş :KK34:

Canım senin aldığın işte takita formtat 60 değil mi? Ben ondan alıyorum.. Belki de keki çok pişirdim ondan beğenmedim ben. Bi de yeni aldığım aromalardan koymuştum içine.. Bazı aromalar da çok fena yaa.. Deneyince anlıyorsun :120: Ama yoğurda katıyorum, öyle de tadını sevmiyorum. Ucuz olduğu için almıştım. Dediğin gibi ondan çok kullanmak gerekiyor. Tarifte 3 kaşık yazıyosa ben 5 kaşık koyuyorum anca tadı geliyor keklerde.. Neyse.. Ben artık yine splendaya döndüm :KK66:

Bugün de protein günü yapacaktım ama sabah ekmek yedim. Yine de yapıcam, çünkü yarın yemeğe davetliyiz, yarın yapamam. Öpüyoommm :KK54:

gunaydın mıllet.regl olcam ondan sanırım hıc keyfım yok,,bi an once aksam olsunda ewe gıdeyım derdındeyım..bide aksam kırılan dişim için dişçiye gittim yeri agrıor,pufff atınn beni denizlereee,yalan dunya size kalsın :KK1:
oyy olsun ne güzel gene de ..ben önümüzdeki hazirana diye korktum :KK1:
küççücük kalmışsın yaa maşallah:nazar:

saol tsk ederım,,darısı sana.ama daha cok kucuk deilim soyle 1-2 kılo daha wersem cok gusel olurdu :KK1:

kızlar sizin ağzınızda dudağınızda yaralar çıkıyo mu..

Bu da yeni oldu ama 1 haftadır küçük bi yara vardı o geçti yeni bi tane daha çıktı..ama bu büyükk :KK14: ve çok acıyooo :KK14:

Vitaminsizlik belli de..ne vitaminsizliği kim bilir..:KK50:

kim bilir???:KK52:

ewt bende bzn damagımda cıkıor yara,o yuzden vıtamıne basladım bende bugunlerde.

canlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular:KK53:

daha almadınmı laaa sen onları bunca zmn??? gerı bollasmıstırki simdi onlar :111:

5 oldum ben içim kuruduuu. 3 lt su bir demlik mest soda 2 TÜRK kahvesii. Bu akşam fenalardayımmmm sanırım. Sabaha kadar kabus görürüm heraldee :) Kırmızı gecelikli kabus görmek istiyorum ben.

Kuzular Kadıkör merkezi bir yer. Bana her türlü uyar ama her tarafa ulaşım olan nadir yerlerden biri.
Yinede fikirleri alalım. Öle orası olurmu deyip gitmek yokkkk sayın adanalı. Alternatif alıp üstüne dukan ca konuşalım..

tm ıste bende onu diorum..kadıkoy uzak diorum,emınonu civarı sankimm daha uygun diorum.alternatifi olanlarda sunsun diorum..aynı sey yanı :KK1:

kızlar seyir evresini nasıl geçirsem kararsız kaldım :26::26::26:

1/1 mi yoksa
5/5 mi yapmalıyım siz hangisini yapıyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?

kesınlıkle 1+1.

Keske sakinlesebilsem bilmiyorum ben 1 haftadir böyleyim iyi degilim yani her an aglayacak modundayim aslinda ufak seyler bunlar ama ben büyütüyorum ve altindan kalkamiyorum.Uzun zamandir ayni yerde sayiyorum sanirim en cok da o etliyor.Komsum sen iyi degilsin diyor abartiyorsun diyor kilo felan almadin vucudun direniyor kirmak icin birseyler yapman gerek diyor ve ben ne yapsam iki günde 4 kilo alip yine iki günde 4 kilo vermis görünmekten gercekten cok sykyldim.1 aay türkiyede 1 ayda döndügümde hastalandim tam dukan yapmadigim zaman sanirim igneyi balona batirmis oldum.Gece uyuyamiyorum gündüzde koltukdan battaniyenin altindan kafami kaldirmak istemiyorum uyumuyorum ama hic birsey yapmak istemiyorum 3 gündür de hic disari cikmadim.Kis depreyonuna girdim galiba ben..:KK5::KK5::KK5:

.

yasenam yaa ama neyın war senın :2:

Günaydın
Eskiye dönüp okumak zaman aldığı için sizden ricam müsli olarak yediğiniz nedir? Hangisine izin var. kitabın seyir evresini bitirdim sadece. devamında mı yazıyor ? mesela atak evresinde yani sp günlerinde sebze yemek yasakken sitedeki güncellemeyle dukan amca 2-3 çeri domatese izin vermiş. bu tarz güncellemeleri nasıl göreceğiz acaba bilen varsa ve yönlendirirse çok memnun olurum? Sitede koçluk alıp para ödeyince sanırım bilgi sahibi olunuyor ya da bilemiyorum ben?

Son sorum. dukan egzersizleri kitapta mevcut mu? şuan kitap yanımda yok bakamadım?:KK43:
ilginize teşekkürler.
inşallahhh verdiğiniz cevap sayısının 10 katı kadar kilo verirsiniz:KK3::KK9:

muslı yasak onu bırısı kendısı yapmıstı kepekten,o musli o musli yanı :KK1: bu tarz guncellemelerı ben facedekı Simlanın sayfasından görüyorum,ordan takıp edebilirsin.10 kılo wermeyım artk ama 1-2 daha wersem fena olmaz :111:

günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler :KK16::KK54::KK16::KK54::KK16::KK54:

Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktım :KK52: seyirden de bıktım :KK52: ataktan da bıktım :KK52: diyeti bırakıyorum dermişim :KK47::KK47::KK47::KK47:

Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem :KK76::KK76::KK76:

Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayan :KK36: sizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem :KK37::KK37::KK37:

bence 3 gun atakla yenıden seyırden basla.ben olsam öle yapardım yanı.

Günaydın canlarımmmm,hepiniz için güzel bir bildirim günü ve bol eksiler olsun inşallah:KK16:

hehehehehe hani arabaların arkasında yazar ya 'hatalıysam arayın' gibi olmuş:KK9:
hoşgeldin canım,yanlış bişey yok.haftaya bu bilgilerine güncel kilonu da ekler,listeye girer böylece her hafta değişimlerini görebilirsin,başarılar :KK8:

günaydın dukanımın gülü:21:
yaa ben 8 kere wc'ye gittiğine inanamıyorum,gerçekten şaka gibi.iyi de bu kadar performansa ben senden _2 beklerdim vallahi,için dışın boşalmış resmen yahuuu:KK9:

ozzyy bak sana benim eski diyetisyenimin bana kurduğu cümleyi aynen yazıyorum :
'kadınların metabolizmaları erkeklerden farklı işler.1 kadın ancak ayın 1 haftası gerçek kilosundadır.regl öncesindeki 1 jafta vücut su toplar şişer,regl boyunca zaten şişsindir,regl sonrasındaki 1 hafta da adapte olmaya çalışır.yani sadece bunun dışındaki 1 hafta gerçek kilodasındır' heh işte tam böyle demişti.yani şu an sen de regl öncesinde olduğun için vücudunun su toplaması normal,şişlik olması,kilo veremiyor gibi olman normal.yine sen aynı kilondaymışsın,pek çoğumuz bu dönemlerde + bile gördük.ama regl sonrası bolca _ göreceksin,rahat ol yani:KK34:

cnm güncellemelerle ilşgili bişey söyleyemeyeceğim ama kitapta dukan egzersizleri mevcut.
bu vesileyle yeni başlayan arkadaşlarla bir bilgi paylaşmak isterim.haklı olarak pek çoğunuz ilk önce kitabın sizi ilgilendiren atak ve seyir kısmını okuyup bırakıyor,geri kalanı sonra okurum diyorsunuz,ben de öyle yapmıştım:KK50:
oysaki ilerleyen sayfalarda tarifler,egzersizler olduğu gibi pek çok püf nokta da var.
örneğin sınırlı izinlilere ilerleyen sayfalarda rastlayacaksınız.
yada mesela buz emmek,soğuk duş yapmak,soğuk et yemenin daha fazla kalori harcattığı gibi püf noktalar hep ilerleyen sayfalarda.
bu sebeple bence kitabın devamını da mutlaka okuyun.işinize yarayacak çok fazla püf noktasına denk gelecek,belki de doğru sandıklarınızın yanlış olduğunu göreceksiniz:KK34:

tatlişkom ben tabletini de kullanıyorum,gayet memnunum valla.ama pişirince falan toz formunu beğenmeyen arkadaşlar oldu,yukarıda da yazdığım gibi onlar farklı formunu almış olabilirler.benimki pişince kötü falan olmuyor sadece splendanın tadı daha tatlı mesela 4 kaşık splenda konuyorsa ben 5 yada 6 kaşık takita koyuyorum toz formda.tablette de splendayı da tek tablet kullanıyordum,takitayı da:KK33:

canım kullanamazsın:KK50:

:KK9:öle olmuş gerçekten :KK9: teşekkür ederim inşallah ilk 2 gün başarırsam gerisi çok kolay gelicek şimdilik çok iyi gidiyor:nazar:

Günaydınnnn :KK71:

Başka birşey derken ne gibi bişeyyy aceppp kuzummm?

Bilmiyorum ki ben de :KK53: mesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü :KK1: ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi :KK53:

2 + 1 yapsan 10 gün kadar. Sonra seyre devam. SOnrada ver elini güçlendirme...

Kitabı bir kez daha okuyayım ben, belki işime yarayacak bir ayrıntı daha bulurum, bu olabilir bak :KK34:

En az 2 gün atak cepte canım zaten de 3 olur mu bilmiyorum, haftasonu geliyor ya malum, balığı artık salatasız yiyemem mümkün değil :KK53::KK53::KK53:

selam dukancanlar,
ben geçen hafta azcık kaçakam, azcık fazladan sınırlı izinli derken, üstüne bir de ödem eklenince aldım başımı gittim. regl olcam sanıyodum ama hala bişey yok. öyle salak salak takılıyorum işte

başlangıç:101
hedef: kaç bilmiyorum artık. valla benim de kafam karıştı
geçen hafta:66.8
güncel 67.5
boy:153

ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş :KK60:

Onu düşünerek yazdım :KK1::KK1: Bi içkim var, ona da karışıyosun be kadıınn! :KK9::KK9::KK9:

Selam kızlarrr

bildirim bildirim bildirim 91,5 :KK50:

Ya ben bu dukan egzersızlerının ılk ıkısını hiç üçüncüsünü biraz dördüncüsünü full yapabiliyorum.. Ileri derecede bel fıtıgı oldugu ıcın ben bacagımı bıle elımle kaldırıyorum :KK50: Napcam ben sımdı.. Sonmus balongıbımı dolascam..:26:
Ay canım bilmiyorum kii :44: Geçmiş olsuun.. Bel fıtığı varsa başka egzersizler denemelisin.. Mekik falan da çekemezsin o zaman.. Vardır ya bi alternatiff..
Napalım.. Sönelim de artık düşüncez gerisini :KK1:

gunaydın mıllet.regl olcam ondan sanırım hıc keyfım yok,,bi an once aksam olsunda ewe gıdeyım derdındeyım..bide aksam kırılan dişim için dişçiye gittim yeri agrıor,pufff atınn beni denizlereee,yalan dunya size kalsın :KK1:

saol tsk ederım,,darısı sana.ama daha cok kucuk deilim soyle 1-2 kılo daha wersem cok gusel olurdu :KK1:

.......
.......
muslı yasak onu bırısı kendısı yapmıstı kepekten,o musli o musli yanı :KK1: bu tarz guncellemelerı ben facedekı Simlanın sayfasından görüyorum,ordan takıp edebilirsin.10 kılo wermeyım artk ama 1-2 daha wersem fena olmaz :111:

...........

Günaydın :)) Günaydın daa :KK70: Kusura bakma ama valla korkmaya başladım ben senin bu söylediklerinden :S Umarım şaka yapıyorsundur :S 1-2 kilo daha versem mi dedin sen :KK53::KK53: Şaka di mi :S Canım bak çok ciddi söylüyorum, kötü olacak eğer verirsen. Hatta yine söylüyorum 1-2 kilo alabilirsin.. Ben normalde zayıf olalım amaann, zayıflıktan zarar gelmez diyenlerdenim ama.. 34 bedenden de zarar gelir bence.. Biraz daha verirsen biteceksin.. Giydiklerin de yakışmıcak hee. Kal böyle :KK23: ve artık olmayan kilolarını düşünmekten vazgeç :S

Başlangıç kilom 87,5
boyum 1,75
başlangıç tarihi :07.11.2012
gecen haftaki kilom (08,11,12de) 86,5
bu sabah itibariyle : 84,1
yani -2,4
dün yaptığım ekmek ve kekler maalisef çop kutusunu boyladı cok iğrençtiler...bu sabahta 1 kaş.yulaf+1 yumurta+lor dan omlet yaptım bu yenilebilecek gibiydi afiyetle hüplettim..ya ben mi yanlış yapıyorum acaba takita toz aldım keke koydum güzel kabardı ama tadı çoook kötüydü miğdemi bulandıracak kadar...

bugün bende dukana başlamış bulunmaktayım
zamanında gelip bakmalarım vardı cok sacma geliyodu ama
iyiyce arastırınca cok normal geldi ve dün işyerimde yemem için
birkaç sey aldım

gün içindeki menümü şu şekilde planladım sizce nasıl

sabah kahvaltı 2 yumrta + az yaglı peynir(yagsız bulamadım ama az yaglı tüketenlerde var)
öğlen yemegine kadar acıkırsam peynir atıstırım
öğlen ızgara tavuk düşünüyrm
yine aksam yemegine kadar ton balıgı
aksam yogurt yulaf ekmeği

kızlar siz daha tecrübelisiniz nasıl menüm

Günaydın canikoommm :KK3:

Valla sebze günlerinde öğle yemeklerinde salata yediğim zaman, salatama döküyordum ben. Restoranlarda falan sulandırılmış oluyor zaten öyle şeyler ama.. Yine de yasaksa yasaktır tabi. Aman bi kaç minnak damla da duraklama mı yapcak yaaww.. Yani yeni başlayanlar kullanmasın tabi.. Ben kendim için diyorum. (Not: 7,5 aydır Dukancanım :KK34: Yeni başlayanlara cııss!! :KK34:)Benden geçti artık.. Önümüzdeki maçlara bakcez :p

He valla canım.. Bittim dün akşam ama; bi eksilme yok. Artı da yok :KK70: 100 gr bile oynamadı tartı.. ama diyorlar tecrübeliler de önceleri şişiyor ya kaslar.. Ondandır heralde.. Ben Callan bile yapınca ertesi gün artı çıkıyordum. 2 hafta olacak başlayalı. Bi vücut alışsın bakalım.. Bugünlerde kabızlık da var yaaa :26: Eskiden olmazdı pek :KK43: Karnım hep şiş. Ama bu hafta hiç yulaf kepeği yemedim onun da etkisi vardır sanırım. Bugün geldi kepeklerim
greenstars.gif
Eczanede de splenda varsaa.. Tamamdır bu iş :KK34:

Canım senin aldığın işte takita formtat 60 değil mi? Ben ondan alıyorum.. Belki de keki çok pişirdim ondan beğenmedim ben. Bi de yeni aldığım aromalardan koymuştum içine.. Bazı aromalar da çok fena yaa.. Deneyince anlıyorsun :120: Ama yoğurda katıyorum, öyle de tadını sevmiyorum. Ucuz olduğu için almıştım. Dediğin gibi ondan çok kullanmak gerekiyor. Tarifte 3 kaşık yazıyosa ben 5 kaşık koyuyorum anca tadı geliyor keklerde.. Neyse.. Ben artık yine splendaya döndüm :KK66:

Bugün de protein günü yapacaktım ama sabah ekmek yedim. Yine de yapıcam, çünkü yarın yemeğe davetliyiz, yarın yapamam. Öpüyoommm :KK54:

kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım:KK50:
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazla:KK34: $150px_tablet100sakkarin.jpg $11.jpg $2.jpg

delym benim de protein günüm bugün ve ilk defa çok şükür ekmek yememem gerektiğini hatırladım:KK9:
her sabah 2 dilim ekmeğimin üstünede mikroda peynir eriterek kahvaltı yapmaya alıştığımdan perşembeleri de unutup ekmeğimi yemiş oluyordum ama yine de protein günü yapıyordum.yani sorun değil,elmel yedinse de devam protein gününe:KK34:

Ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
Bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım:KK50:
Benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazla:KK34:Eki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410

bende sarı olanı aldım ama tadı tuzlu gibi.....

Günaydın :)) Günaydın daa :KK70: Kusura bakma ama valla korkmaya başladım ben senin bu söylediklerinden :S Umarım şaka yapıyorsundur :S 1-2 kilo daha versem mi dedin sen :KK53::KK53: Şaka di mi :S Canım bak çok ciddi söylüyorum, kötü olacak eğer verirsen. Hatta yine söylüyorum 1-2 kilo alabilirsin.. Ben normalde zayıf olalım amaann, zayıflıktan zarar gelmez diyenlerdenim ama.. 34 bedenden de zarar gelir bence.. Biraz daha verirsen biteceksin.. Giydiklerin de yakışmıcak hee. Kal böyle :KK23: ve artık olmayan kilolarını düşünmekten vazgeç :S

cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdr :KK53: bu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep :KK1: :KK1: o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim :KK1: :KK1:

ewt bende bzn damagımda cıkıor yara,o yuzden vıtamıne basladım bende bugunlerde.

daha almadınmı laaa sen onları bunca zmn??? gerı bollasmıstırki simdi onlar :111:

tm ıste bende onu diorum..kadıkoy uzak diorum,emınonu civarı sankimm daha uygun diorum.alternatifi olanlarda sunsun diorum..aynı sey yanı :KK1:

kesınlıkle 1+1.

yasenam yaa ama neyın war senın :2:

kız yine mi rocco yedin yoksaa:KK9:
şaka bir yana geçmiş olsun kuzum:KK16:
ayrıca sen artık kilo konusunu abartma istersen,daha nerene vereceksin.boşver o arkadaşını da kıskanmış o seni belli:KK1:

bende sarı olanı aldım ama tadı tuzlu gibi.....

öyle sek olarak tadına bakmadım yani ama pişirince tuzlu falan değil,yine de tercih meselesi tabi herkes aynı şeylerden aynı lezzeti alamayabilir:KK33:

günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler :KK16::KK54::KK16::KK54::KK16::KK54:

Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktım :KK52: seyirden de bıktım :KK52: ataktan da bıktım :KK52: diyeti bırakıyorum dermişim :KK47::KK47::KK47::KK47:

Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem :KK76::KK76::KK76:

Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayan :KK36: sizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem :KK37::KK37::KK37:

kuzum sen güçlendirmede kilo verirdin aslında ama bence güçlendirmeyi doğru dürüst yapmadın. sınırlı izinliler biraz fazla kaçtı, araya azıcık normal beslenme girdi. protein biraz azaldı, meyve belki luzumundan fazla girdi... yanılıyorsam düzelt ama seni takip ettiğim kadarıyla öyle gittin biraz. bu da güçlendirmede kilo vermeni egelledi. bence bu problemi düzeltmen gerekiyor asıl. gerisi senin kararın. 2 gün p ile başlarsın, sorun değil.

cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdr :KK53: bu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep :KK1: :KK1: o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim :KK1: :KK1:

ya kızım bırak yaaaaa

Bilmiyorum ki ben de :KK53: mesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü :KK1: ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi :KK53:
...........
:KK9::KK9::KK9: Ayıp olur... hahaha :KK1::KK1: Ben de öyle düşünüyorum bazen yaa :KK70: Ayıp olur mu ki :KK70:

selam dukancanlar,
ben geçen hafta azcık kaçakam, azcık fazladan sınırlı izinli derken, üstüne bir de ödem eklenince aldım başımı gittim. regl olcam sanıyodum ama hala bişey yok. öyle salak salak takılıyorum işte

başlangıç:101
hedef: kaç bilmiyorum artık. valla benim de kafam karıştı
geçen hafta:66.8
güncel 67.5
boy:153
Öyle deme canımcıımm :KK54: Senin bak bugün tam 1 yıl oldu resmi kayıtlara göre :KK51: Bir hafta da abartmışsın çok mu..? Değil bence.. Tereciye tere satiim :KK66: Hiç üzülmeee!! Gidecek onlaarr :KK1::KK1: :KK37: :KK54::KK54: Bence regl olacaksın sen ve ondan da böyle depresiflik var. Olaydın da kurtulaydıınn
bighug.gif

Başlangıç kilom 87,5
boyum 1,75
başlangıç tarihi :07.11.2012
gecen haftaki kilom (08,11,12de) 86,5
bu sabah itibariyle : 84,1
yani -2,4
dün yaptığım ekmek ve kekler maalisef çop kutusunu boyladı cok iğrençtiler...bu sabahta 1 kaş.yulaf+1 yumurta+lor dan omlet yaptım bu yenilebilecek gibiydi afiyetle hüplettim..ya ben mi yanlış yapıyorum acaba takita toz aldım keke koydum güzel kabardı ama tadı çoook kötüydü miğdemi bulandıracak kadar...
Onu ben de beğenmiyorum.. ama bak sen hangisini alıyorsun? MEDESA fotoları paylaşmış. Takita Formtat 60 alıyorum ben. Onu beğenmiyorum.

Bi de hedef kilon kaç :KK34:

ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım:KK50:
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazla:KK34:Eki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410

Ben Simla'nın sitesinden görmüştüm ve Takita Formtat 60 alıyorum demiş o. Hatta Splenda karamelize olmuyor diye, özellikle krem karamel yaparken iyi oluyor diyordu formtat 60 için. Ben de o dedi diye, özellikle onu alıyordum. Üzerinde de yazıyor, pişirilebiliyor.. Ama farkı ne senin aldığınla, bilmiyorum.. İncelemiştim hepsini ama.. Belki benim aldığımın kalorisi daha düşüktür.. Bi de formtat 60 prebiyotik lifli. Hani bağırsakları çalıştırıyor falan gibi gibi.. Sanırım lifli olduğu için de tadı kötü :120: Bir de senin aldığını deniyim bakiyim :KK34: O güzelmiş demek :) İyi ki söylemişim adını hihi :KK1:

X