yavrum senin memlekette in sahile doğru, al balığını gel en ucuzundan. istanbulda yok öyle bi imkan...
onu da doğru diyosun da burda bulsam 7 tl'ye çipura heralde 20 kilo stok yapardım
istanbulda da çook uzak yerlerdeymiş reel baktım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrum senin memlekette in sahile doğru, al balığını gel en ucuzundan. istanbulda yok öyle bi imkan...
OO ben bayılırımmm helvaya ama yassaakkkkkk
Burası böyle iştee ama birde nankörler varr uzak duruyoruzz
Ahh kıyamam ben sana
Bana mail at cd kapına gelsinnn
pksnmz@hotmail.com
ok??
kanal tedavisi mi ? ben en iyisi yarın acil bir doktor bulup dişlerimi sağlığa kavuşturayım, korkarım ki bir şehit verdim ağzımda sanki (umarım yanılıyorum ve hiç bir dişim gitmez)
kanal tedavisi mi ? ben en iyisi yarın acil bir doktor bulup dişlerimi sağlığa kavuşturayım, korkarım ki bir şehit verdim ağzımda sanki (umarım yanılıyorum ve hiç bir dişim gitmez)
kızlar bu arada, real'de rusheim marka yulaf kepeği 4 tl ye düşmüş. imkanı olan birz stok yapsın.
Selam canlar :)
Eveeet büyülü bohça hoş bişeyyyyy deneyin için içiniz ısınsın...:)
Güne başlangıç saatin süper
Ben de o saatlerde uyandım bir kalp sıkışmasıyla hem de sıçrayarak..artık yumurtamı 4 ten 1 e düşürmeye karar verdim..bi de çöllerde kalmış gibi susuzlukla uyandım ...
artık metabolizmamızı öğrendik..nerde ne olacağını ne yapmamız gerektiğini çok iyi bilir olduk..o yüzden sıkıntı yapma zaten de çarelerini yazmışsın..yeterki uy onlara
Ben de eylül 15 de başlamıştım..ve 67 kilo ile..nası 58 oldum anlamadım ..hedefin yakındır kuzum sabret proteinlere yüklen
Süt çeşit olsun diye
çay ve bitki çayı olur olmaz olur mu hiiç
Senin kitabın daha gelmemişti di mi..
Bozma moralini canım öncelikle sabır ardından yeşil çay vee egzersiz
tok karnına hayatta tartılmam deli miyim hatta çok sexy tartılırım tartılırken donarım..oyh o basküle çıplak ayakla basmak nasıl bişeydir bilen var mı :18:
Başarırsınız canım..hiiç endişelenmeyin ben bile başardım
dukan 58 mi dedi sana,bana da 58 dedi ama şu an hala fazlam var,hedefi daha da aşağı çekmek isteyebilirsin..
oyy yazık kız o kuzuya yerim ben o paşazadeyi..
Çekirge olarak ben de orda olmak istiyorummmm gel birlikte olalım
Günaydın kızlar,
Dün yaptığım spordan sonra 2 kilo falan vermem gerekiyodu valla ama aynıyım. Zaten spor kasları şişiriyor zayıfltacağına :44: 1-2 haftaya tartıda da eksisini görürüm inşallah. İlk defa sanırım 3 gün üst üste tartılıyorum ve tartı takılmış 60,6 çıkıyor ayol İniyom çıkıyom aynı. Bi de bende akşam tartılınca da mesela 60,8 falan çıkıyor en fazla. Hani sabah akşam farkı 1 kilo falan olur genelde. benim tartı abartmıyor Spinning mi ne öyle bişey dersi vardı sporda 50 dakika müzikle tempolu bisiklet çevirdik, ayakta falan da çeviriyosun. Ondan önce yürüyüş, basketbol oynama.. sonrasında karın, bacak o bu hareketleri.. Bittim :) bugün yine gitcez. Ama o kadar abartamam bugün artık :)
canım duraklama olabilir biliyorsun vucut alışıyo bu duruma direnç sağladığı dönemler oluyor sen sakın mativasyonunu kaybetme 3,5kilon kalmış zaten biraz daha sabır
Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolar Valla benim mantığım kullanılır diyor ama.. Kesin bilmiyorum.. Sonuçta ne kadar kullanacaksın ki.. Salataya koyuyorum ben biraz.
bende çok severim salatada nar eksisini sirke sevmiyorum pek
ben diyete başladığımdan beri hep 4 tl ye alıyorum..groseriden..rusheim.
oaralarda pahalı mı ki..
kızlar sizin ağzınızda dudağınızda yaralar çıkıyo mu..
Bu da yeni oldu ama 1 haftadır küçük bi yara vardı o geçti yeni bi tane daha çıktı..ama bu büyükk ve çok acıyooo
Vitaminsizlik belli de..ne vitaminsizliği kim bilir..
kim bilir???
Tubaaa.. doktor ablaa yetiş
Başlangıç tarihi :15,09,2012
Başlangıç kilom :67
Boy 1.65
Geçen hafta:58,5
Güncel: 58,6
Hedef : 54
Gecen hafta ile Fark: +100 :44:
Toplam fark: 8,4
Bu kadar.. saygılar
selam dukancanlar,
ben geçen hafta azcık kaçakam, azcık fazladan sınırlı izinli derken, üstüne bir de ödem eklenince aldım başımı gittim. regl olcam sanıyodum ama hala bişey yok. öyle salak salak takılıyorum işte
başlangıç:101
hedef: kaç bilmiyorum artık. valla benim de kafam karıştı
geçen hafta:66.8
güncel 67.5
boy:153
valla bende dün uçuk çıkmış gece bide dudağım çatladı kuruluktan sanırım
sen neden + gördün ki çekirge acaba,hımmm callen devam mı ???
uçuk da vitaminsizlikten..
yani aslında aftlar da uçuk da direk olarak vitamin eksikliği değil vücudun direncinin azalması yüzünden çıkıyor.
b ve c vitamini takviyesi.. asiklovir/virosil/aklovir vs gibi uçuk kremlerini dudak çevresinin tamamına sürmek gerekli sadece uçuk üzerine değil. yayılma daha iyi önleniyor her yere sürünce.
sık uçuk çıkaran bir bünyeniz varsa asiklovirin tabletleri de var onlardan da alabilirsiniz. 3-4 gün günde 1 kullanın uçuk daha çabuk geçer ve tekrar daha geç çıkar.
Diyetten önce bende ne zaman aft çıksa annem "Gene neleri karıştırdın da yedin, mide fesadı göstergesi bu" derdi aklıma o geldi.
/QUOTE]
hiç duymadım böyle bir sebep o kadar sene okudum...
ama fazla karıştırıp yiyince vücudun dengesi şaşıp bünye zayıf düşüyorsa sizde o zaman olabilir..