Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mest nedir bileniniz var mı?

a101lerde satılan form çayın adı, kabızlığa karşı kullananlarımız var.

Herkese günaydın, rezalet bildirimimi de yapayım:

Başlangıç: 17.9.12
Başlangıç kilo: 69.8
Boy: 1.63
Hedef Kilo: 55
Geçen haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Bu haftaki kilo (15.11.12): 63.2
Fark: +800
Toplam: 6.6

Çareler: Egzersizi arttırıp düzenlemek ve sınırlı izinlilere bir süreliğine veda etmek... Aromamı bitirdim, almayacağım bir süre. Süt tozu da aynı şekilde. Kalkıp sos yapmaya çoğu zaman üşendiğim için güvendeyim sanırım şimdilik...
İnşallah herkes bol eksilerdedir, benim gibi olmayın.

kilo bildirimi
başlama tarihi 10.09.2012
başlama kilo 91
boy 1.68
hedef 68

geçen hafta 82.3
bu hafta 81.9

giden 400 gr

gunaydın kızlar

gecen hafta:63

buhafta 62.6

ucundan gordum 62yı 60 la guclendırmeye gececem hadi hayırlısı :)

daha önce başlamak istediğimi yazmıştım zaten. ve 11.11.2012 itibariyle başladım eşimle beraber. sabah aç karnına tartılıyoruz.
benim 11.11.2012-81.3kg
15.11.2012-80.0

eşimin 11.11.2012-91.4kg
15.11.2012-89.3

benim 6 gün eşimin 3 gün atağı çıktı. dün onun ilk ps günüydü ve +200 le kapattı günü, bense önceki günle aynıyım. dün çok acıktım ilk defa. resmen tansiyonum düştü gözüm karardı. dışarıdaydım da birşey de yapamadım. akşama da simla nın tavuk paçasını ve ızgara köftesini yaptım. eşime de garnitür olarak yoğurtlu kabak. o biraz da salatalık ve biber yedi. köfteler küçük küçüktü 5er tane yedik. gece de yatmadan önce acıktık yarımşar kase yoğurt yedik. acaba abarttık mı ki kilolar böyle oldu. yoksa terazimizin pili Lo uyarısı yapıp duruyo bugün yeni pil alıcam ama canım sıkıldı bu işe. birde bizim dukanı seçme sebebimiz gerçekten ikimizin de açlığa dayanamamsı. yani izinlileri istediğimizce yiyelim diye. ama kitapta sınırsız demesine rağmen simla nın sss bölümünde bakıyorum millete cevap verirken hep sınırlar koymuş. e o zaman da zaten zayıflarsın yani bunun çok enteresan bir tarafı kalmıyor. öyle değil mi?? yani hepimiz 4 beyazdan ve yağdan kaçarsak zayıflayabileceğimizi biliyoruzz zaten. açıkçası bunları dün gece okudum ve biraz moralim bozulmadı değil. yaani 4 beyazı çıkrıp sporu dahil edince ben de yephek diyeti diye lanse ederim o zaman. sınırsız proteğinden iş 1 bardak süt, haftada 2-3 tam yumurta, şu kadar youğrt, bu kadar peynire dönüşüyor(( ayrıca da herkesin nete ulaşma imkanı yok ki, rehber olarak kitabı kullanıyoruz ve ona göre davranıyoruz. canlı çetini herkes ne bilsin de takip etsin. (kitbın tamamını bitiremedim henüz. seyiri okudum en son ve tariflere baktım)

birde maşallah burası baya hareketli bir yer ben sürekli takibe çalışıyorum ama mümkün değil yakalamak:))) bütün günü sayfa başında geçirmek gerek:))

Günaydin Dukancanlar.

Uzun zaman sonra bildirim yapiyorum tickerimi bilerek degismiyorum regl olmam lazim insallah onun etkisidir yoksa durum feci.

Baslangic Tarih 28.03.2012

Baslangic Kilo 110 kg

Hedef Kilo 65 kg

Güncel 90.100

herkese günnaydın
kilo verenleri ve veremeyip uğraşanları tebrik ediyorum
bende bildirim yapmak istiyorum ve haftaya ne olucak merak ediyorum ilk günüm
hayırlı olsun bana ve herkese

başlangıç tarihi 15.11.2012
boy 169
başlangıç kilo 65.5
hedef kilo 58

kahvaltımı yaptım

1 haşlanmış yumurta
1 fincan light süt
peynir

yanlışım ve eksiğim varsa uyarın lütfen

Günaydın dukancanlarrr.

Diet başlangıç 07/05 / 2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 74,4
Bugün 74,2
Boy 162 cm

Dün yediklerimden sonra tam 8 kere wc ye çıktım. Şaka gibiydi. Hala çıkmaya devam ediyorum. Rakamı abarttığımı sanmayın. Kötü bir deneyim di. Ama yinede sandığım kadar - ye düşemedim.
Bu hafta strateji değiştireceğim.
Bu ara yumurtayı ve yoğurdu istem dışı azalttım etkisi olduğunu düşünüyorum. Sadece et yiyorum GUT olmasam iyi. Sporu da arttırmak lazımm. Uykusuzum acayip bu hafta. Bu akşam erkenden sızmayı planlıyorum. Bu arada perşembe stresim var sanırım yine zira cumartesi tickerimın altına düşmüştüm. POfffff diyorumm

mest nedir bileniniz var mı?

A101 de satılan acil günlerimin kurtarıcısı form çayıııı

Günaydın Canlarım

Hastalıktan nefret ediyorum, öksürmektende, ilaç kullanmaktanda çohhhh mutsuzum
Kilo verememişim olduğum yerde saymışım
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 74,6 kg
Bu hafta; 74,6 kg
Fark; 0
Boy: 164 cm

KIZLAAARRR CANLAR HEPİNİZE GÜNAYDINNNN
HEPİNİZİ OKUYAMADIM AMA ARA ARA OKUDUĞUM KADARI İLE SANIRIM SİZDE PERŞEMBE GÜNLERİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR
NORMALDE CUMA OLURDU YA :d DEĞİŞİKMİŞ SİZDE BU

AYRICA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY KAHVALTILARDA GENELDE SÜT GÖRÜYORUM
SİYAH ÇAY VE BİTKİ ÇAYLARI YASAKMI?

başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :71.8
şu anki kilo:70.6
hedef:55
fark:-1200 gr
sabah ezanı itibariyle böyle ben kaçıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz

Merhaba.. başlangıç kilomuz aydı sayılır.. ben tabi geçen hafta başladım. sizde de durma oldu mu? 12. dukan günündeyim ve hala verdiğim toplam kilo değişmedi. tartıda hep aynı hep aynı. tamam kitapta regl dönemi su tutar sabredin diyor ama. regl olmama daha 4-5 gün var. vallahi moralim bozuluyor. 75.8 kiloyum

Günaydın
Eskiye dönüp okumak zaman aldığı için sizden ricam müsli olarak yediğiniz nedir? Hangisine izin var. kitabın seyir evresini bitirdim sadece. devamında mı yazıyor ? mesela atak evresinde yani sp günlerinde sebze yemek yasakken sitedeki güncellemeyle dukan amca 2-3 çeri domatese izin vermiş. bu tarz güncellemeleri nasıl göreceğiz acaba bilen varsa ve yönlendirirse çok memnun olurum? Sitede koçluk alıp para ödeyince sanırım bilgi sahibi olunuyor ya da bilemiyorum ben?

Son sorum. dukan egzersizleri kitapta mevcut mu? şuan kitap yanımda yok bakamadım?
ilginize teşekkürler.
inşallahhh verdiğiniz cevap sayısının 10 katı kadar kilo verirsiniz

Günaydın kızlar,

Dün yaptığım spordan sonra 2 kilo falan vermem gerekiyodu valla ama aynıyım. Zaten spor kasları şişiriyor zayıfltacağına :44: 1-2 haftaya tartıda da eksisini görürüm inşallah. İlk defa sanırım 3 gün üst üste tartılıyorum ve tartı takılmış 60,6 çıkıyor ayol İniyom çıkıyom aynı. Bi de bende akşam tartılınca da mesela 60,8 falan çıkıyor en fazla. Hani sabah akşam farkı 1 kilo falan olur genelde. benim tartı abartmıyor Spinning mi ne öyle bişey dersi vardı sporda 50 dakika müzikle tempolu bisiklet çevirdik, ayakta falan da çeviriyosun. Ondan önce yürüyüş, basketbol oynama.. sonrasında karın, bacak o bu hareketleri.. Bittim :) bugün yine gitcez. Ama o kadar abartamam bugün artık :)

Keşke sen de gelsseeennn

günaydınlar,

hemen bildirimimi yapıp kaçayım:)

93.5:)
Koşa koşa gidiyosun maşallaaahhh

seyir evresinde nar eksisi kullanabiliyor muyuz?
Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolar Valla benim mantığım kullanılır diyor ama.. Kesin bilmiyorum.. Sonuçta ne kadar kullanacaksın ki.. Salataya koyuyorum ben biraz.

Bu akşam internette dukan tarifi olarak arattığım ve bulduğum bir tarifi yaptım. Acılı peynirli şipşak muffin. şahane oldu. tavsiye ederim:)Eki Görüntüle 553212
Çok güzel görünüyoorr ellerine sağlık. Ben çok pişiriyorum heralde yaa, hiç rengi böyle olmuyo :S :)) Kabarmış da sanki.. Oh ohh..!

kızlar,
takita form tat 60 prebiyotik lifli tatlandırıcı kullanan var mı?
Ben kullanıyordum ve başka kullananlar da var ama pek beğenmiyoruz genel olarak tadını. Biraz fazla pişince mi öyle oluyo bilmiyorum.. 2 tane kekim çöpe gitti.. Gerçi benim de suçum vardır mutlaka tadının güzel olmamasında ama; çamuru tatlandırıcıya atıyorum Yoğurda tatlandırıcı katıp yerim ben canım çok tatlı çekince. Takita öyle de hoş olmuyor, topak topak da kalıyor.. Ama mesela Medesa da kullanıyor, o seviyor. Dene istersen.

Son düzenleme:
80,50 ile pazartesi başladım bugün 79,2 kahvaltımı da yaptım üstelik tok karnına tartıldım..Her sabah yumurta yiyordum bu sabah 1 galeta ( parmak buyunda olanlardan ) 1 dincan süt bir k.kutusu kadar peynir yedim..

İyi mi =))) rengli de oldum dün

Son düzenleme:
herkese günaydın

başlangıç 12.11.2012
kilo = 66,5
hedef = 58

bugün = 64,5
boy =163

bol eksili günler diliyorum

Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolar Valla benim mantığım kullanılır diyor ama.. Kesin bilmiyorum.. Sonuçta ne kadar kullanacaksın ki.. Salataya koyuyorum ben biraz.

Eksilere izin verilmiyor diye biliyorum ben.

evet spora ilk basladiginda arti kilo bile goruyorsun. o yuzden endiselenme:)

Eksilere izin verilmiyor demisim ekşilere olacak tabi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…