- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
mest nedir bileniniz var mı?
diyette meyva yasak canım eline kitap geçince başla istersen
mest nedir bileniniz var mı?
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :71.8
şu anki kilo:70.6
hedef:55
fark:-1200 gr
sabah ezanı itibariyle böyle ben kaçıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz
Keşke sen de gelsseeennnselamlar,
........
öncelikle medesa ve diğer dukancanlarla buluşmayı ve sizlere bulaşmayı gerçekten çok istiyorum. ama haftasonu şehir dışına çıkma ihtimalim var. ben size son durumu yazar bilgi veririm. ama gelemesem bile benim yerime birbirinizi öpün. ............
Koşa koşa gidiyosun maşallaaahhhgünaydınlar,
hemen bildirimimi yapıp kaçayım:)
93.5:)
Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolarseyir evresinde nar eksisi kullanabiliyor muyuz?
Çok güzel görünüyoorrBu akşam internette dukan tarifi olarak arattığım ve bulduğum bir tarifi yaptım. Acılı peynirli şipşak muffin. şahane oldu. tavsiye ederim:)Eki Görüntüle 553212
Ben kullanıyordum ve başka kullananlar da var ama pek beğenmiyoruz genel olarak tadını. Biraz fazla pişince mi öyle oluyo bilmiyorum.. 2 tane kekim çöpe gitti.. Gerçi benim de suçum vardır mutlaka tadının güzel olmamasında ama; çamuru tatlandırıcıya atıyorumkızlar,
takita form tat 60 prebiyotik lifli tatlandırıcı kullanan var mı?
herkese günaydın
başlangıç 12.11.2012
kilo = 66,5
hedef = 58
bugün = 64,5
boy =163
bol eksili günler diliyorum
Ben hep kullandım. Hala da kullanıyorum. Acaba ondan mı gitmiyo kilolarValla benim mantığım kullanılır diyor ama.. Kesin bilmiyorum.. Sonuçta ne kadar kullanacaksın ki.. Salataya koyuyorum ben biraz.