Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kilo fark var aramızda bende 58 olmak istiyorum inşallah başarırız ben 65.5 kiloyum
sen kaçla ne zaman başladın
ben çok vahim haldeydim
2 ay yaptım dukanı bıraktım o beni biraz rahtalattıda 65 e düştüm
korkuyorum tekrar alırsam diye:18::18::18::18: çünkü 4 aydır 2 haftada bir başlayıp 2.gün bırakıyordum
çok iradesizim ona karar kıldım
ben bugün başladım daha Bisürü diyet denedim ama hep ilk gün bıraktım bu sefer bırakmak istemiyorum hazırlandım çünkü Inşallah başarırız
günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler
Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktım seyirden de bıktım ataktan da bıktım diyeti bırakıyorum dermişim
Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem
Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayan sizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem
Günaydın
Eskiye dönüp okumak zaman aldığı için sizden ricam müsli olarak yediğiniz nedir? Hangisine izin var. kitabın seyir evresini bitirdim sadece. devamında mı yazıyor ? mesela atak evresinde yani sp günlerinde sebze yemek yasakken sitedeki güncellemeyle dukan amca 2-3 çeri domatese izin vermiş. bu tarz güncellemeleri nasıl göreceğiz acaba bilen varsa ve yönlendirirse çok memnun olurum? Sitede koçluk alıp para ödeyince sanırım bilgi sahibi olunuyor ya da bilemiyorum ben?
Son sorum. dukan egzersizleri kitapta mevcut mu? şuan kitap yanımda yok bakamadım?
ilginize teşekkürler.
inşallahhh verdiğiniz cevap sayısının 10 katı kadar kilo verirsiniz
günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler
Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktım seyirden de bıktım ataktan da bıktım diyeti bırakıyorum dermişim
Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem
Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayan sizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem
Canıımmm Komşun doğru demiş. Vücudun direniyor işte.. Sen moralini bozdukça daha da direniyor bak.. Alıyosun veriyorsun metabolizman da bozuluyor. Artık almıcaz kuzum yaa.. Şimdi ivmeler aşağı gidecek artık Ne güzel yavruşların da vaarr Yaşlı hissetmem :)) ama yine de el öptürmeye gerek yok.. Ben öperim onlarııı Seni de öperiimm bildirimleri de mutlaka yap bak o zaman daha dikaktli olursun belki.. daha iradeliii Hadi bakalım fightKeske sakinlesebilsem bilmiyorum ben 1 haftadir böyleyim iyi degilim yani her an aglayacak modundayim aslinda ufak seyler bunlar ama ben büyütüyorum ve altindan kalkamiyorum.Uzun zamandir ayni yerde sayiyorum sanirim en cok da o etliyor.Komsum sen iyi degilsin diyor abartiyorsun diyor kilo felan almadin vucudun direniyor kirmak icin birseyler yapman gerek diyor ve ben ne yapsam iki günde 4 kilo alip yine iki günde 4 kilo vermis görünmekten gercekten cok sykyldim.1 aay türkiyede 1 ayda döndügümde hastalandim tam dukan yapmadigim zaman sanirim igneyi balona batirmis oldum.Gece uyuyamiyorum gündüzde koltukdan battaniyenin altindan kafami kaldirmak istemiyorum uyumuyorum ama hic birsey yapmak istemiyorum 3 gündür de hic disari cikmadim.Kis depreyonuna girdim galiba ben..
......
Tesekkür ederim canim daha iyi cok sükür aksam diyor anne ben hasta olsamda okula gidecegim bir sürü ödev geldi eve gözü korktu. Evet iki oglum var nefes almama sebeb olan biri 14 subatda 15 yasina girecek digeride 9 yasinda.Ellerinden Öperler..( yasli hiisedersen kendini yanaklarindan)
........
Yarin günümüz var Türk restorantinda sabah ekmegimi yapip götürmek istiyorum cekiniyorum ama ben ordaki acmalardan poacalardan yiyemem.insallah sabah bildirim yapabilirim kilom ne cikarsa ciksin artik her persembe bildirim yapmaya karar verdim.
Hadi bakalım maşallaahh inşallaahhgunaydın kızlar
gecen hafta:63
buhafta 62.6
ucundan gordum 62yı 60 la guclendırmeye gececem hadi hayırlısı :)
daha önce başlamak istediğimi yazmıştım zaten. ve 11.11.2012 itibariyle başladım eşimle beraber. sabah aç karnına tartılıyoruz.
benim 11.11.2012-81.3kg
15.11.2012-80.0
eşimin 11.11.2012-91.4kg
15.11.2012-89.3
benim 6 gün eşimin 3 gün atağı çıktı. dün onun ilk ps günüydü ve +200 le kapattı günü, bense önceki günle aynıyım. dün çok acıktım ilk defa. resmen tansiyonum düştü gözüm karardı. dışarıdaydım da birşey de yapamadım. akşama da simla nın tavuk paçasını ve ızgara köftesini yaptım. eşime de garnitür olarak yoğurtlu kabak. o biraz da salatalık ve biber yedi. köfteler küçük küçüktü 5er tane yedik. gece de yatmadan önce acıktık yarımşar kase yoğurt yedik. acaba abarttık mı ki kilolar böyle oldu. yoksa terazimizin pili Lo uyarısı yapıp duruyo bugün yeni pil alıcam ama canım sıkıldı bu işe. birde bizim dukanı seçme sebebimiz gerçekten ikimizin de açlığa dayanamamsı. yani izinlileri istediğimizce yiyelim diye. ama kitapta sınırsız demesine rağmen simla nın sss bölümünde bakıyorum millete cevap verirken hep sınırlar koymuş. e o zaman da zaten zayıflarsın yani bunun çok enteresan bir tarafı kalmıyor. öyle değil mi?? yani hepimiz 4 beyazdan ve yağdan kaçarsak zayıflayabileceğimizi biliyoruzz zaten. açıkçası bunları dün gece okudum ve biraz moralim bozulmadı değil. yaani 4 beyazı çıkrıp sporu dahil edince ben de yephek diyeti diye lanse ederim o zaman. sınırsız proteğinden iş 1 bardak süt, haftada 2-3 tam yumurta, şu kadar youğrt, bu kadar peynire dönüşüyor(( ayrıca da herkesin nete ulaşma imkanı yok ki, rehber olarak kitabı kullanıyoruz ve ona göre davranıyoruz. canlı çetini herkes ne bilsin de takip etsin. (kitbın tamamını bitiremedim henüz. seyiri okudum en son ve tariflere baktım)
herkese günnaydın
kilo verenleri ve veremeyip uğraşanları tebrik ediyorum
bende bildirim yapmak istiyorum ve haftaya ne olucak merak ediyorum ilk günüm
hayırlı olsun bana ve herkese
başlangıç tarihi 15.11.2012
boy 169
başlangıç kilo 65.5
hedef kilo 58
kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 fincan light süt
peynir
yanlışım ve eksiğim varsa uyarın lütfen
Günaydın Canlarım
Hastalıktan nefret ediyorum, öksürmektende, ilaç kullanmaktanda çohhhh mutsuzum
Kilo verememişim olduğum yerde saymışım
.............
Günaydın :)KIZLAAARRR CANLAR HEPİNİZE GÜNAYDINNNN
HEPİNİZİ OKUYAMADIM AMA ARA ARA OKUDUĞUM KADARI İLE SANIRIM SİZDE PERŞEMBE GÜNLERİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR
NORMALDE CUMA OLURDU YA :d DEĞİŞİKMİŞ SİZDE BU
AYRICA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY KAHVALTILARDA GENELDE SÜT GÖRÜYORUM
SİYAH ÇAY VE BİTKİ ÇAYLARI YASAKMI?
Günaydın.. Hemen cevap veriyim, zayifet geçiriyimGünaydın
Eskiye dönüp okumak zaman aldığı için sizden ricam müsli olarak yediğiniz nedir? Hangisine izin var. kitabın seyir evresini bitirdim sadece. devamında mı yazıyor ? mesela atak evresinde yani sp günlerinde sebze yemek yasakken sitedeki güncellemeyle dukan amca 2-3 çeri domatese izin vermiş. bu tarz güncellemeleri nasıl göreceğiz acaba bilen varsa ve yönlendirirse çok memnun olurum? Sitede koçluk alıp para ödeyince sanırım bilgi sahibi olunuyor ya da bilemiyorum ben?
Son sorum. dukan egzersizleri kitapta mevcut mu? şuan kitap yanımda yok bakamadım?
ilginize teşekkürler.
KIZLAAARRR CANLAR HEPİNİZE GÜNAYDINNNN
HEPİNİZİ OKUYAMADIM AMA ARA ARA OKUDUĞUM KADARI İLE SANIRIM SİZDE PERŞEMBE GÜNLERİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILIYOR
NORMALDE CUMA OLURDU YA :d DEĞİŞİKMİŞ SİZDE BU
AYRICA AKLIMA TAKILAN BİRŞEY KAHVALTILARDA GENELDE SÜT GÖRÜYORUM
SİYAH ÇAY VE BİTKİ ÇAYLARI YASAKMI?
ay cannım sen de benim gibisin demek pes etmek yok daha da azimli bundan sonra, haftaya damgamızı vuraceeezzz heyheeyytt:13: bu arada ben de 1.63 boyundayım, 1.63lülerin kötü haftası demek ama haftaya bol eksilerimiz olcak kız, bak görcena101lerde satılan form çayın adı, kabızlığa karşı kullananlarımız var.
Herkese günaydın, rezalet bildirimimi de yapayım:
Başlangıç: 17.9.12
Başlangıç kilo: 69.8
Boy: 1.63
Hedef Kilo: 55
Geçen haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Bu haftaki kilo (15.11.12): 63.2
Fark: +800
Toplam: 6.6
Çareler: Egzersizi arttırıp düzenlemek ve sınırlı izinlilere bir süreliğine veda etmek... Aromamı bitirdim, almayacağım bir süre. Süt tozu da aynı şekilde. Kalkıp sos yapmaya çoğu zaman üşendiğim için güvendeyim sanırım şimdilik...
İnşallah herkes bol eksilerdedir, benim gibi olmayın.
Günaydın
ilginize teşekkürler.
Damardan girmişsinnn
Benim 10 kilom kaldı
Yani 1 soruna cvp verebilirimm fazlasını istemem :)
Müsli tarifi verdi geçen gün bir arkadaş. Tamamen dukan tarzı yani sınırsız yiyebilirsin.
2-3 çeri domatess sebzeye girmiyor. GÜncellemeyi geç bu kitapta sık yapmamak koşuluyla serbestt. azıcık salça azıcık soğan vb...
Egzersizler kitapta mevcut. Nette resimleri de var. Bknz google. Ama ilk başta çıkan o sanak zenci yarması olan değil aldanmayalıö. Çok kolay sabah 5 akşam 5 dk.
CEVAP İÇİN ÇOKK TEŞEKKÜRLER.. Tarifi bulmaya çalışacağım.
Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.
Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.
Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.
Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.
Eksilere izin verilmiyor diye biliyorum ben.
evet spora ilk basladiginda arti kilo bile goruyorsun. o yuzden endiselenme:)
Eksilere izin verilmiyor demisim ekşilere olacak tabi:)
Resmi olarak bildirim yapayım. ilk heyecan devamlı kilomu yazıp yazıp durdum forumda:)
başlangıç 5.11.2012
kilo = 78
hedef = 65
bugün = 75.8
boy =162
müsli soruma cevap bekliyorum lütfenn..
Oyyy Yürüyüşüne kurbaannn =)Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık