- 30 Kasım 2009
- 725
- 32
kesinlikle 1/1 canım , 5/5 i takip etmesi daha zor olur ve sıkabilir bence
evet canım Dukan amcada 1/1 i öneriyor sende öyle diyorsan bende 1/1 yapıcam
tesekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen hangisini alıyorsun chainin ? bir çok çeşiti vardı ama karar veremedim hangisini alacağımaa...
balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da
hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim
ayyy boğuluyorum sonunda tavuk gögsü yerken ölen dukancan olarak tarihe geçicem yutamıom şu meretiii
canlarım iyisiniz maşşalah
diyetler iyi gidio enteresan da srular var light helva gördüm bi ara :)
ben spora agırlık vermiş bir şekilde devam ediyorum ama spor sadece geçen hafta 1 kilo verdidi bu hafta durdum yine olsun yılmak yok bu yapışkan 4kilo gitcek okaaaa
oglumun gözleri bozukmuş galiba okul taramasında yazı göndermişler hafta sonu doktora götürcem ama ben bu olayı çok abartım resmen aşırı üzüldüm gözlük takarsa diye üzülüyorum biliyorum allah başka dert vermesin ama ne biliyim insanın evladı olunca böle ufak şeyleride takıyo işte
takipteyim bi yandan kızlar alıntı yapamıyorum ama çok üzgünüm bu durumdan beni affedin olurmu keşke bende netde fazla vakit geçirebilsem ama olmeyooo
delym benım yaa bu yulaf dediğin (ezmesi sanırım) biz kullanabılıyormuydukk..:44: Bunu nıcın daha once demedınız dıyın bakımm.. Bize sadece kepek serbest değilmii.. Ben karıstım sımdı:26:
canım ben tatlısını yapmıstım. Ama tatlandırıcıya bırturlu alısamadıgım ıcın bırdılımı bıle zor tukettım gerısınıde attım. Olmuyor yaaa tatlandırıcı şeker gibi olmuyorrr...
Ben son bi kaç gündür böyle insanlık dışı yumurta tüketiyorum normalde 2 yi geçmezdi..
Testlerimi yaptırmadımmmm...hiç bişeyimden haberim yok :18:
68 gun oldu. benimle baslayan cimcime, yirmi vardi. internet bagimlisi bizden biraz sonra basladi. bakalim iki ay tutunabildik. devamli olsun.
kızlar sizin ağzınızda dudağınızda yaralar çıkıyo mu..
Bu da yeni oldu ama 1 haftadır küçük bi yara vardı o geçti yeni bi tane daha çıktı..ama bu büyükk ve çok acıyooo
Vitaminsizlik belli de..ne vitaminsizliği kim bilir..
kim bilir???
Tubaaa.. doktor ablaa yetiş
kızlar seyir evresini nasıl geçirsem kararsız kaldım :26::26::26:
1/1 mi yoksa
5/5 mi yapmalıyım siz hangisini yapıyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?
tesekkür ederim
tesekkür ederim
Ben buyulu bohcaninkini kullaniyorum. Mistik Chai icenlerde var.
Ben biraz daha baharatli olsa daha cok tercih ederdim. mistik chai icin bir sey diyemiyecegim.
Ama kesinlikle tadi cok guzel bir sey. denemeni tavsiye ederim.
ben önceleri 1+1 yaptım. daha sonra duraklama dönemlerinde 2+1 yaptım. bazen 2 gün üstüste sebze yemek zorunda kaldığımda da 2+2 yaptım. yani duruma göre hareket ettim. Ama en kolayı 1+1:)
canım sen hangisini alıyorsun chainin ? bir çok çeşiti vardı ama karar veremedim hangisini alacağımaa...
Ben buyulu bohcaninkini kullaniyorum. Mistik Chai icenlerde var.
Ben biraz daha baharatli olsa daha cok tercih ederdim. mistik chai icin bir sey diyemiyecegim.
Ama kesinlikle tadi cok guzel bir sey. denemeni tavsiye ederim.
Büyülü bohça da mı varmış öyle chai olarak??? Denemek lazım. Hep böyle icat çıkarıyorsun ama sen, benim gibi boğaz düşkünü meraklı insana yapılmaz ki bu :))) Şaka bir yana, paylaştıkların için çok sağol, yarın bir seitan denemesi yapayım diyorum, o da var aklımda duruyor.
kızlar,
takita form tat 60 prebiyotik lifli tatlandırıcı kullanan var mı?
iyi akşamlar herkese ligt süt peynir ve yoğurtlarımı aldım birde yulaf aldım acaba yanlış mı yaptım bilemiyorum :26: dedi blendırda geçirir yerim yulaf ve yulaf kepeği farklı şeyler mi yardımcı olacak olan varsa sevinirim arkadaşlar
diyetin 3. günü ve rengli oldum devam ediyorum ama dün bir tane trabzon hurması yedim canım tatlı şeyler çooooooooooooooooook istedi en zararsızı oydu sanırım =))) kitap da daha gelmedi zaten netten bulduğum yazıları okuyup başlamıştım ve burada ki arkadaşların tecrübelerinden
Öncelikle selam airlikefeer kitabı okuduğundan şüphe ediyorum ama sana yine de yardımcı olayım, yulaf olmayacak, yulaf kepeği olacak Ben kendi kitabımı teyzemlere ödünç verdim...ufff çok lazım ama dukan tarif kitabım var ve onun başlangıç bölümünde de kısa bir özet var allahtan:87: vallah sürekli insanın elinin altında olması gerekiyor aslında çünkü hep birşeyler takılıyor yada iraden zayıfladığında açıp okuyorsun ve yine kendini motive edip 'irademe yenilmicem, başarcam' diyorsun
Kızlar bugün dukansal aktivitelerimi bildireyim. sabah müsli yediğimi yazdım zaten. öğlen dukan goji üzümlü yoğurt yedim (yani normalde goji üzümlü ama ben 3farklı çeşit yapıp yanlışlıkla tarçınlı yaptığım yoğurdu almışım: bu arada yoğurt 100gr yağsız labne ve 200gr yağsız yoğurt 2damla vanilya yarım yemek kaşığı tatlandırıcı karışımından yapılıyor. tarife göre gojı üzümler teflon tavada 30dakika 4yemek kaşığı su 2damla böğürtlen aroması ve bir kaç yaprak taze nane ile marine ediliyor.
Sonra bir bardağa (yada dilediğiniz başka birşeye) bir kat yoğurt ince bir kat gojili karişim ve yine bir kat yoğurtkarışımı üstüne de biraz yulaf kepeği. 2 bardak çıkıyor bu tarife göre...yani ben yapıp kütüphaneye giderken yanımda götürüyorum. güzel oluyor.
diğerlerini goji üzüm yerine bi tarçın ve bir tane de yağsız kakao ile yapıp buzdolabına attım, canım çektikce yerim, hazırda bulunsun...
Akşam yemeğime gelince protein günüm olduğu için biraz kısıtlı ama ben naptım !!! yaptığım bir tarifi dukana göre uydurdum. Tarif : tavuk göğüsü aldım (pakette genelde 3-4tane olur), onları yıkayıp kuruladım. ardından her tavuk göğüs parçasını karnıyarık gibi yardım... fırını 200dereceye getirdim. Bir tepsiye yağlı kâgıt serdim. üstüne koydum tavuk göğüsünü. sonra 1yumurta ile biraz tuz karabiber çırptım ve tavuk göğüslerini bu karışıma buladım. normalde bu aşamadan sonra susama batırıyorsunuz, ama şuan kitabım teyzemde tarif kitabında da bilgi bulamadım susamla ilgili kararsızdım dukana uygunmu diye, ki bir tatlı kaşığı kullanacaktım ama evde yoktu susam zaten, ben de naptım ? biberiye biraz çörekotu ve farklı kurutulmuş yeşil baharatlardan oluşan harca batırdım (çörekotunda da kararsızdım ve 1 tatlı kaşığından az serptim). bir kâsede biraz lor peyniri maydonoz (bulabilirseniz biraz yağsız sarı peynir çeşidini rendeleyeceksiniz içine) 1 yumurtayı ve isteğe göre biraz baharatı (ben acı pul biber kattım ama biraz ayar fazla kaçtı ağzım yandı vallah) çırpıyorsunuz ve tavukları dolduruyorsunuz (karnı yarık gibi açtığınız yere), fırına sürüp pişirip mis gibi yiyorsunuz ben de biraz peynirli karışım arttı ve ben füme hindi dilimlerini doldurup sardım, bir kürdanla tutturdum ve tavuklarla birlikte fırına sürdüm ama onları fazla bırakmadım fırında, bulduğum az yağlı sarı peynir hemen eridi:26:
umarım tarifemi beğenirsiniz... 2litre suyumu ve o sayısız merdivenleri de ihmal etmedim tabii ki
Saol canım ama sen neden böylesiinnn.. Mutsuzsuunn.. Şöyle bi sakinleş, bi kendine gel canımm... Her şey güzel olacaaakk
Canlarım hepinize günaydın,umarım keyifli,hızırlu bir gün ve stressiz bir forum olur
kuzular ben bu sabah 68.9 çıktım yahuuu,hopliiim mi zplayimm miii bilemedim
pek bi sevindirik oldum
eyyy güçlendirme sen nelere kadirsin
canım çok tebrik ederim çok merak ettim doğrusu,hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın inşallah
bu arada 24 kasım buluşmamıza geliyorsun dimi
aylardır organize olacaz diye uğraşıyoruz ama kimsenin sesi çıkmaz oldu iyi mi
valla bacılar ben sizin için geliyorum,iş bildiğiniz kılıfı olayın
cnm hoşgeldin.dukanın sistemi biraz farklı.az yiyiynce daha çok kilo veririm diye düşünmen dukan mantığını aykırı.
sen güzelce krebini falan da ye.üstelik ne kadar çok protein tüketirsen o kadar çok kilo verirsin
bu yüzden az yiyeyim daha hızlı veririm diye düşünme sakın hatta tıka basa ye yani
yok sen yiyemiyorsan biz yeriz senin haklarını da
Oyyy :100: Yine geçmiş olsuuunn Ay senin 2 oğlun mu var.. Allah bağışlasıınn..
kızlarrrr........ 5,5 aylık aradan sonra tekrar ben buradayım.
bi 5 kg vermek istiyorum....
kızzlarrr birde ben şeker için test yaptırttığımda(şekerim yokmuş buarada) kötü kolestrol çıktı... dr. yanındakilerin sürekli araya girip birşey demesinden bana birşey demeden ben sinirlendim çıktım...... şuanlık 2 gündür iyi gidiyorum ama bilmiyorum....
geçen yaptığımdaki tarihler(taşınma dolayısıyla bırakmıştım)
20 mart başlangıç
20 mayıs son
toplamda 10 kg verdim