canlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular
herkesler gelsin huhuuuu,biz taaa nerelerden geliyoss sizle buluşmaya allallahaahhh
kadıköy bana uyar,prenses moda teras dedi o da bana uyar manzaralı falan.ama yok herkese uymuyorsa falan siz karar verin aranızda bana farektmez yani tabii çok olmadık ters biyer olmadıkça farketmez
heyyooo gel kuzum ben seni merak ediyom ki
Evet işte.. Böyle anlamazsın. Okuman şart. Her şeyi de yaza yaza anlatılmıyo, sayfalar sürer. Okuyunca anlarsın zaten, anlamadıklarını da yine sorarsın. Eşine de nanik yapcnm boyum kısa birde acayip göbekliyim.o yüzden bende 48 bile fazla duruyor aslında geçen yaz 48 kiloydum gayet zayıf duruyordum gerçi ama göbeğim yine fazlaydı.yani senin hesabına göre ben kaç gün atak yapıcam.onu bilsem zaten seyiri istediğim kadar yapıyorum heralde inmek istediğim kiloya gelene kadar.kitap okumadan anlamak mümkün değil yazılan her şey şu anda bile beynimde karmaşa yarattı.ama kesin kararlıyım önce kitap okunacak sonra alışverişe çıkılacak sonra spor ve diyet birleştirilecek istenilen kiloya ve görüntüye kavuşulacak.bu iş artık çok uzadı.hayır bana değilsede kocama ayıp oluyor valla.mızmızlana mızmızlana adama eliptik bisiklet aldırdım kilo vermek şöyle dursun ha bire şişiriyorum sen yapamazsın diyor bana üzülüyorum valla(
E onlar sana bol gelcekcanlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular
5 oldum ben içim kuruduuu. 3 lt su bir demlik mest soda 2 TÜRK kahvesii. Bu akşam fenalardayımmmm sanırım. Sabaha kadar kabus görürüm heraldee :) Kırmızı gecelikli kabus görmek istiyorum ben.
Kuzular Kadıkör merkezi bir yer. Bana her türlü uyar ama her tarafa ulaşım olan nadir yerlerden biri.
Yinede fikirleri alalım. Öle orası olurmu deyip gitmek yokkkk sayın adanalı. Alternatif alıp üstüne dukan ca konuşalım..
Tebrikleeeeerrr..selam dukan güzelleri bugun atağımın son günüydü tartıldım sabah kalkınca 2 kilo vermişim atakta çok mutlu oldum motivasyonum katlandı diyebilirim
yarın seyir dönemine geçiyorum bu gece kitabı iyice okuyup seyir kısmını hatmetmem gerekiyor:):103::103::103:
5 oldum ben içim kuruduuu. 3 lt su bir demlik mest soda 2 TÜRK kahvesii. Bu akşam fenalardayımmmm sanırım. Sabaha kadar kabus görürüm heraldee :) Kırmızı gecelikli kabus görmek istiyorum ben.
Kuzular Kadıkör merkezi bir yer. Bana her türlü uyar ama her tarafa ulaşım olan nadir yerlerden biri.
Yinede fikirleri alalım. Öle orası olurmu deyip gitmek yokkkk sayın adanalı. Alternatif alıp üstüne dukan ca konuşalım..
ihihihihiihi ne güzel kabusmuş o öyle
Kadıköy'e oy veriyorum ben. Seviyorum orayı. Vapırla İDO'yla bi sürü şeyle ulaşım var. Evet diyorum
Evet işte.. Böyle anlamazsın. Okuman şart. Her şeyi de yaza yaza anlatılmıyo, sayfalar sürer. Okuyunca anlarsın zaten, anlamadıklarını da yine sorarsın. Eşine de nanik yapÇok bilmesin o Sen önce kendine güven, iradeli ol, mutlaka verirsin :13: İdeal kilonu en iyi sen bilirsin canım. Ama bak atak süresi için ve Dukan'ın sana önereceği ideal kilo için:
Calculate your true weight, calculate your ideal weight, personalized diet: subscription to Pierre Dukan diet burdan testi yapıyorsun.
İngilizce tam anlayamam dersen;
Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz bu da Türkçe olarak yardımcı oluyor..
E onlar sana bol gelcekHiç almayim ben 2 cm daha alın de
Ben de olur diyom, Kadıköy diyom.. Ama o gün deniz otobüsleri iptal olmasın diyom Yoksa gelemem diyom :) Orası da artık Allah'a kalmış :)
Abarii...! Akşam sana iyi wc nöbetleri
Tebrikleeeeerrr..
İyi akşamlar Güzel kuzucanlaaarrr :79: Çıkışta spoorrrr
:)
Ben kaçar cümleten iyi akşamlar. Gece görüşürüz elbettt.
Byeeeeeeeeee
valla işin kötü kısmı dicem ama değil ben acıkmıyorumda akşam et yersem sorun yok ama salata yapınca acıkıyorum :) 7da kalkıp kan hapımı içiyorum 9dada uyanıyorum ama canım yemek istemiyor su ile idare edip kahvaltıya geçiyorum 11-12 gibi :)kahvaltıyı sağlam yapmayınca akşamları doymak bilimiyorum kendı adıma... Daha erken kalmaya calıssan... Cok uyumakta ıyı degıl sonucta
valla bende dün uçuk çıkmış gece bide dudağım çatladı kuruluktan sanırımkızlar sizin ağzınızda dudağınızda yaralar çıkıyo mu..
Bu da yeni oldu ama 1 haftadır küçük bi yara vardı o geçti yeni bi tane daha çıktı..ama bu büyükkve çok acıyooo
Vitaminsizlik belli de..ne vitaminsizliği kim bilir..
kim bilir???
Tubaaa.. doktor ablaa yetiş
kitapta sanki yazıyor şu kadar kilo için bu kadar atak yapın diye bir bak istersen testede 10 kg daha ekle vermen gereken sonra yap eğer kitapta yazmıyorsa sonra yarısını yap atağın mesela ben 60 olmak istedim 5 gün atak verdi kaçamak yaptığım için 7ye tamamladım 2-3 gün atak senin için yeterli olur diye tahmin ediyorum ama iyice bir oku araştır dukanda bana 62 küsürmu ne olman gerek demişti10 da çok olur ama yaa.. Gerçi görünüşüne de bağlı tabi de.. 7 kilo falan verip güçlendirmeye geç bence :129: Dukan amcam Vücut Kitle İndeksi'ne bakıyor sanırsam. Bu kiloyla sen de normal kiloda görünüyorsun. Bkz: 59 / (1,55 x 1,55) = 24,55 25'e kadar normal. Ama yemişim ben bunun normalini yaniBen de normalim güya. Bence sen bu sonucu 21 yapıp (20 çok az oluyor gibi. 18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar Normal kilolu) ters işlem kaç olman gerektiğini hesapla. Du ben hesapliyim 50,5 Tamamen kendi istediğim VKİ'ye göre hesapladım. Hesaplarım resmi veri içermez Yine sen bilirsin yani. Belki de 51 kilo olunca çok zayıf duruyorsundur, orasını bilemem. Kitap okuyacak olmandan dolayı da tebrikler valla
cnm boyum kısa birde acayip göbekliyim.o yüzden bende 48 bile fazla duruyor aslında geçen yaz 48 kiloydum gayet zayıf duruyordum gerçi ama göbeğim yine fazlaydı.yani senin hesabına göre ben kaç gün atak yapıcam.onu bilsem zaten seyiri istediğim kadar yapıyorum heralde inmek istediğim kiloya gelene kadar.kitap okumadan anlamak mümkün değil yazılan her şey şu anda bile beynimde karmaşa yarattı.ama kesin kararlıyım önce kitap okunacak sonra alışverişe çıkılacak sonra spor ve diyet birleştirilecek istenilen kiloya ve görüntüye kavuşulacak.bu iş artık çok uzadı.hayır bana değilsede kocama ayıp oluyor valla.mızmızlana mızmızlana adama eliptik bisiklet aldırdım kilo vermek şöyle dursun ha bire şişiriyorum sen yapamazsın diyor bana üzülüyorum valla(
vallahi geçen aklımdaydı çıkışta terzi öpücek seni inşallah güzel olmuştur olmadıysa vay halinecanlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular
Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
Heralde 1 kilo falan et köfte yemişimdir. Yoğurt ve ayranla birlikte :)
P günüm ALLAHTAAN
Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorumm.
Ama 14 den beri 2 kere wc ye çıktımmm.
Hemde ne çıkmaaa
Adam boşa demiyorr çok yiyin bol yiyim diyee. Keisnlikle kanıtım budurr.
HAdi kızlar yiyin gariiiii
Yoldaş ve ev arkadaşına selam olsunnnn :)
Selam Kızlar,
11. Dukan günüm de bitti çok şükür.
Bugünkü menümü veriyorum.
Sabah 1 bardak süt
Öğle 3 ızgara köfte, 150 gram kadar haşlanmış tavuk, 1 bardak ayran
Ara 1 bardak biberiye çayı
Akşam fırında yağlı kağıtta levrek yanında azıcık soğan
regl olamadım hala şiştim şiştim balon oldum resmen.
tatlı krizim için dr oetker in şekersiz tavuk göğsünü aldım light süt ve tatlandırıcı ile tatlandırdım. şimdi buzlukta. bakalım nasıl oldu.
Chai demleme teknigimi gelistirmek istiyorum.
ilk once yarim bardak sutle yarim bardak suyu karistirip isittim. sonra direk demleme posetini icine attim. Boyle tadi cok guzel olmustu, acaba sadece sutle yapsam nasil olur dedim.
ikinciyi sadece sutu isitarak, poseti 5 dakika beklettim. cok guzel salep gibi oldu. Ama butun gunluk icecegim sutu sadece chai de kullanmak, biraz fazla luks kacti. daha nasil aromasini cikarabilirim dedim.
Ilk once yarim bardak suyu mikrodalgada isittim. 5 dakika chai demledim. ustune soguk sutu kattim. bir daha mikdalgaya attim bardagi. Boyle tadi cok daha fazla cikti. hafif geniz yakmasi durumu soz konusu oldu. Ama ben daha baharatli olsa yine icerdim. Simdilik bu kadar ugrasmak yeter:)
Internetten arastirdim, insanlar kendi chailarini karistiriyolarmis. Ve ocakta kaynatarak tadi cok daha iyi cikiyomus. Bakalim tadindan hala bu kadar hoslanmaya devam edersem sonraki asamalar da belli oldu.
kızlar seyir evresini nasıl geçirsem kararsız kaldım :26::26::26:
1/1 mi yoksa
5/5 mi yapmalıyım siz hangisini yapıyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?