Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offfffff dukancım harikasın ya hangi ara yaptın bunları ya çok nefis görünüyolar ya bişi sorcam şu dukanda herşeyim olduda şu splendamıdır nedir onu birde bu diğer tatlandırıcıyı ve yağsız yada az yağlı kakooyu nerden bulabiliyonuz ben bulamadım onları ama benimde canım çekiyor valla nerelerde vardır acaba

bayıldım çok güzeller ellerine sağlık

Tesekkur ederim. Splendayi 125 gr 24 TLye Metro Gross Marketten aldim. Nette de satiliyor. Splenda ® | Yaşamı Güvenle Tatlandırın | Splenda Tatlandırıcı

Bir de ben daha ucuz diye Takita da (9TL/ 500 gr) almistim Metro'dan. Takita Online ama pek guzel degil.

Takitanin splendaya esdeger cikardigi sukralozlu tablet tatlandiricisi iyi ama. Takita Sukralozlu Tablet Tatlandrc 300

Dr. Oetker'in kakosunun uzerinde az yagli oldugu yaziyor. Simdilik onu kullaniyorum. Dr.Oetker - Kakao

Bir de daha koyu kakaosu var ama buralarda satildigini gormedim. Dr.Oetker - Gourmet Kakao

Yarin aksam forumda 40 yeni sayfa olursa hic sasirmam. Kizlar ben yatar... Herkese iyi geceler.

ellerine sağlık afiyet olsun çok güzel görünüyorlar eminim tadıda çok güzeldir bende deneyim yarın ilk fırsatta

ben son son 10 kiloyu hareketsizlik ve yanlıktan 8 ayda aldım yasadıgım sehri degistirde gün aşırı tartılıyorum 7atakta 4.400 verdim bugün 8 gunum atagı 10 gün yapcam lahana kürünü yaparken diyet yapmadım sadece ekmegi kestim aksam yemeklerinde 1 ay sonra 4 kilo vermiştim ben baslıcam iki gün sonra istersen tarifini verebilirim kabızlık sorunun için de küçük bitarif vereyim yarım kilo kadar kabagı hafif haşla yada buharda pisir uzerine sarımsaklı yogurt ve domates sos yapıp baharatlarla tatlandırabilirsin 5+5yapıyosan iki gün yiyebirsin 1+1deiki ogun küketebilirsin bunu 1ogunde ye ikincisini yeniden hazırla

ben 1+1 yapıyorum zaten doktorda bunu öneriyor mantıklı olanda bu bence lahana kürünü verirsen sevinirim ama benim kabağa allerjim var onu yapamam sen şimdi diyetteyken spor yapıyormusun sen benden iyi vermişsin ben 20 günde ancak 5 kilo zaten ilk 2 günü çoğu gitti inşallah hızlanır bide hızlı vermediğim gibi bi bakıyorum 100gr almışım 3 gün üst üste aldım cevabın için teşekkürler....

sende kabızlıkoluyormu sence bu kabızlık için ne önerirsin bana şu anda bir toz kullanıyorum kireç gibi olan ama alışkanlık yapar diyede korkuyorum doğal birşeyler olsun istiyorum

öncelikle tarifi sabah 8.30 yazayım bu gun kızlar döktumus oku oku bitiremedim eşim ters ters bakıyo 40 dk en az koşu bandında 1 seviyede yuruyorum 40 dk plates yapıyorum eger vaktin varsa plates tavsiye ederim ben evde ebru sallı ileyapıyorum o daha cok kilo vermeye yonelik bölgesel yaptırıyor daha hic kilo almadım muhtemelen kabızlıktandır duydunmu bilmiyorum ama saf alovera jel de iyi geliyor hem metabolizmayı çalıştırıyor son uc gundur kullanıyorum diyette 6yıldırda surekli bütün ürünlerini kullanıyorum forever living products sabah daha ayrıntılı yazarım iyi geceler tabı sizde saat kac bilmiyorum ben seni ıspanyada zannettim

Son düzenleme:

yarın yazarsan iyi olur o zaman ekliyorum şu jelide bana ayrıntılı yazarsan bende faydalanmış olurum sen nerde oturuyorsun ki burada saat 00.20 iyi geceler canım

slm canım nerede oturuorsun ben izmirliyim burada ki metro grostan bulabilir miyim acaba?

slm kızlar benim ne kitabım vardı ne de kepeğim.ha bugün alırım ha yarın alırım diye hep erteledim.bugün saat 2 de bir gaza geldim. doğru karşıyaka rossmana gittim. iki marka yulaf kepeği varmış ben organik olanını aldım 6.50 liradan hatta rafta 3 paket kalmış ben 2 tanesini adım:)) sanırım izmirde herkes bu diyeti yapıyor:))) kadar mutu oldum ki anlatamam oradan çıktım D&R'a gittim. oradan da kitabı aldım. yalnız kitap 19.00 olmuş...eeee en çok satanlar rafındaydı:)))
yarın ilk işim kendime kepekli yumuralı krep yapmak olacak...13 gündür ağzıma karbonhidrat girmiyor.şimdide gördüm. dukan kekler yapmış onlardan da yapacağım...

günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.

Tylolhot içsem. bozar mı diyeti. bozmak istemiyorum ben...

tebrikler yalnız aklıma takıldı kilon kaç neden atak 10 gün 10 gün ciddi obezite sorunu olanlar için ve dr kontrolü gerektiriyor daha çok veririm diye düşünüyorsan meraklanma seyirdede gayet güzel kilo veriyorsun hatta güçlendirmede bile

çok geçmiş olsun son günlerde epey uykusuz kaldın diye hatırlıyorum sınavlar için acaba yorgunluktan olabilirmi tylolhot diyeti bozmaz sanmam sonuçta hastaysan kullanırsın ama anlattığın şikayet için dr a görünmen gerekebilir bence devam ederse ayrıca vitamin takviyesi yapıyormusun hem yorgunsun hem diyettesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…