Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarrr günaydın çok mutluyum çok:))) atagın ilk günü geçti ve ben bir günde tam 1 kilo 100 gr vermişim:))) gerçekten gözlerime inanamadım üstelik karnım da hep toktu:)):82: süpersin dukan
çok geçmiş olsun son günlerde epey uykusuz kaldın diye hatırlıyorum sınavlar için acaba yorgunluktan olabilirmi tylolhot diyeti bozmaz sanmam sonuçta hastaysan kullanırsın ama anlattığın şikayet için dr a görünmen gerekebilir bence devam ederse ayrıca vitamin takviyesi yapıyormusun hem yorgunsun hem diyettesin
Tarifler tamamen el yordami uyduraraktir.
Hindistan cevizli keklerim:
100 ml sut, 2 corba kasigi splenda, 1 bardak yulaf kepegi, 3 yumurta aki, hindistan cevizi, 1/2 kabartma tozu, vanilya aromasi. Cirpip silikon kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203023
Eki Görüntüle 203022
Kakaolu kekim:
1 bardak sut, 1 bardak takita tatlandirici, 1 bardak bugday kepegi, 4-5 kasik yulaf kepegi, 3 yumurta sarisi, kakao, 1/2 kabartma tozu. Cirpip borcam kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.
Eki Görüntüle 203024
Eki Görüntüle 203025
Ssoleilcigim. Yarin da cikolatali pudingi yapacagim. Bir anda bunlari yaptim ciktim.
sende kabızlıkoluyormu sence bu kabızlık için ne önerirsin bana şu anda bir toz kullanıyorum kireç gibi olan ama alışkanlık yapar diyede korkuyorum doğal birşeyler olsun istiyorum
günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.
Tylolhot içsem. bozar mı diyeti. bozmak istemiyorum ben...
Bak bir oneri daha. NIXe!!! Aci biber icindeki kapsaisinin onemli bir ozelligi hicbir google kaynaginda yazmaz. Belki de yaziyordur, kafadan soylemeyeyim.
Dogu Anadolu bolgesindeki kizlarin erken dogurganlik yasina girmelerinin sebebini arastiran ve tavuklar uzerinde deneyini yapan bir bilim insani kapsaisinin buna sebep oldugunu bulmus. Erken puberta ve coklu folikul olusumu sagliyormus. Bu bilim insani hayatinin geri kalanini da bunu arastirmaya adamis. Bu hocamiz su gunlerde emekli oluyor.
günaydın 88.800 daşladım 15 temmuza kadar 70 e inmek istiyorum bügün 84 geldim son 4 gündür 400, 300 gr veriyorum galiba mucize bekliyorum gerçi bu bile mucizeya 1 haftada seyire geçince daha az verirsem diye on gün yapayım dedim ama biraz sıkıldımda biraz sebze yemek istiyorum sen seyirde günluk ne kadar veriyodun kilom daha duraklamadıda ondan da çekini yorumtebrikler yalnız aklıma takıldı kilon kaç neden atak 10 gün 10 gün ciddi obezite sorunu olanlar için ve dr kontrolü gerektiriyor daha çok veririm diye düşünüyorsan meraklanma seyirdede gayet güzel kilo veriyorsun hatta güçlendirmede bile
günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.
Çokk geçmiş olsun Tylolhot sana ne yapacak ki tatlım? Hemen doktora görün, çabucak iyileş, diyeti de bir kaç gün düşünme
geçmiş olsun canım....
boşver bozup bozmayacağını sağlığından da önemli değil ne yapman gerekiyorsa yap cnım
kepek ispanyadan geldi ben gaziantepteyim.
canım ben 1.74 üm olmam gerekeni 60 çıkardı.aramızda 9 cm var 3 kilo fark var hedefte.o zaman ben başımı taşlara vurayım
sabah kahvaltısında 2 yumurta haşlayıp üzerine yoğurt döktüm.peyniri sıcak suya koyup yağından tuzundan arındırdım
öğlen soğanlı kıyma kavurdum yedim.
ikindi süt içtim.
akşam yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi planlıyorum
nasıl sizce???
kaynamakta olan yarım lt suya 4 adet lahana yapragı çok parçalamadan (dogramadan) at agzı kapalı olarak 3 dk kaynat 3dk tamamlanınca yarım demet maydonazu saplarıyla birlikte(20_25adet) atıp 2 dk kaynat agzı kapalı olarak toplam 5 dk tamamlanıncaocagın altını kapatıp (agzı kapalı olarak) ılımasını bekle ılıdıktan sonra suyunu süz kaşık yardımıyla lahana ve maydonaza bastırarak suyunu bırakmasını sagla cam kapa aldıgın suyu istersen üçe bolup yemeklerden önce yada ikiye bölup sabah akşam içebilirsin aç karnına içersen çok daha etkili olur aç karnına içmek istemiyorsan ögünlerdenen erken 2 saat sonra içebilirsin her içimden önce 2 yemek kasıgı taze sıkılmış limon suyu ekle (buna dikkat et unutma)limon suyu içerken eklencek bu kür günluk hazırlancak kürü 7 gün uygula 3 gün ara ver toplam 21gun aralar 21 güne dahil degil bu kürüyılda yılda iki üç kez uygulayabilirsin (takıldıgın bir yer olursa sor)
günaydın 88.800 daşladım 15 temmuza kadar 70 e inmek istiyorum bügün 84 geldim son 4 gündür 400, 300 gr veriyorum galiba mucize bekliyorum gerçi bu bile mucizeya 1 haftada seyire geçince daha az verirsem diye on gün yapayım dedim ama biraz sıkıldımda biraz sebze yemek istiyorum sen seyirde günluk ne kadar veriyodun kilom daha duraklamadıda ondan da çekini yorum