Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaarrr günaydın çok mutluyum çok:))) atagın ilk günü geçti ve ben bir günde tam 1 kilo 100 gr vermişim:))) gerçekten gözlerime inanamadım üstelik karnım da hep toktu:)):82: süpersin dukan:KK54:

benim verdiğim pudingin orijinal tarifi linkte aklına takılan bakabilir ekliyorum yalnız burada süt 50 gr olarak yazıyor ben ilk öyle yaptım 2 kaşık bişey çıktı :KK1: sonra dedim bu kadar malzemeye yanlışlık var sanırım 500 deneyeyim 500 grla yapınca tam oldu resimdeki kaseye bakınca 2 kaşık olmaması lazım:KK34:

durgunluk döneminde yemeyin diyor aklınızda olsun

Crème au chocolat sans œuf - Ma boutique régime Dukan

:KK9::KK9::KK9: tebrikler bu senin için çok iyi moral kaynağı tabi bizler içinde hızla devamını diliyorum

kızlaarrr günaydın çok mutluyum çok:))) atagın ilk günü geçti ve ben bir günde tam 1 kilo 100 gr vermişim:))) gerçekten gözlerime inanamadım üstelik karnım da hep toktu:)):82: süpersin dukan:KK54:

çok geçmiş olsun son günlerde epey uykusuz kaldın diye hatırlıyorum sınavlar için acaba yorgunluktan olabilirmi tylolhot diyeti bozmaz sanmam sonuçta hastaysan kullanırsın ama anlattığın şikayet için dr a görünmen gerekebilir bence devam ederse ayrıca vitamin takviyesi yapıyormusun hem yorgunsun hem diyettesin

teşekkür ederim. evet çok uykusuz kaldım. sınav zamanlarında zayıf düşüp hastalanırım zaten. sabah ta ciğerim mi acıdı kalbim mi anlayamadım. kalbimdi herhalde. yarın gidip kan tahlili filan yaptrıcam zaten...

günaydınnn dukancılaaarrrr:KK3::KK3:

bugün fazla giremicem dışarıda işlerim var bi bakiiimm dedim:86::86:

Son düzenleme:
Tarifler tamamen el yordami uyduraraktir.

Hindistan cevizli keklerim:

100 ml sut, 2 corba kasigi splenda, 1 bardak yulaf kepegi, 3 yumurta aki, hindistan cevizi, 1/2 kabartma tozu, vanilya aromasi. Cirpip silikon kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.

Eki Görüntüle 203023

Eki Görüntüle 203022

Kakaolu kekim:

1 bardak sut, 1 bardak takita tatlandirici, 1 bardak bugday kepegi, 4-5 kasik yulaf kepegi, 3 yumurta sarisi, kakao, 1/2 kabartma tozu. Cirpip borcam kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.

Eki Görüntüle 203024

Eki Görüntüle 203025

Ssoleilcigim. Yarin da cikolatali pudingi yapacagim. Bir anda bunlari yaptim ciktim.
:KK56:

hmmm nefis gözüküyorlar, ellerine sağlıkkk:KK56::KK56:

sende kabızlıkoluyormu sence bu kabızlık için ne önerirsin bana şu anda bir toz kullanıyorum kireç gibi olan ama alışkanlık yapar diyede korkuyorum doğal birşeyler olsun istiyorum:KK69:

walla eczacı arkadaş ne önerir bilemem gerçi ona sormuşsun ama bende aynı sıkıntıları yaşadığım için, kötü bir duygu biliyorum, paylaşayım dedim..ben akşamdan 2 kuru kayısı ve yarım kuru inciri 1 bardak suyun içine koyuyorum, sabah aç karna içiyorum..3 gündür yapıyorum, 3 gündür kabızlık sorunu yaşamıyorum...

günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.

Tylolhot içsem. bozar mı diyeti. bozmak istemiyorum ben...

geçmiş olsun cnm yaa, yorgunluktan ve stresten olabilir mi acaba?? sen yine de bir doktora görün en iyisi...

Bak bir oneri daha. NIXe!!! Aci biber icindeki kapsaisinin onemli bir ozelligi hicbir google kaynaginda yazmaz. Belki de yaziyordur, kafadan soylemeyeyim.

Dogu Anadolu bolgesindeki kizlarin erken dogurganlik yasina girmelerinin sebebini arastiran ve tavuklar uzerinde deneyini yapan bir bilim insani kapsaisinin buna sebep oldugunu bulmus. Erken puberta ve coklu folikul olusumu sagliyormus. Bu bilim insani hayatinin geri kalanini da bunu arastirmaya adamis. Bu hocamiz su gunlerde emekli oluyor.
:KK71:

:emir_bebek:

çok enteresan ..... o kadar çok severm ve kullanırım ki.. Bu yaştan sonra bir de şehzade doğurmayayayım:KK66::KK66:

tebrikler :KK9::KK9:yalnız aklıma takıldı kilon kaç neden atak 10 gün 10 gün ciddi obezite sorunu olanlar için ve dr kontrolü gerektiriyor daha çok veririm diye düşünüyorsan meraklanma seyirdede gayet güzel kilo veriyorsun hatta güçlendirmede bile :KK34:
günaydın 88.800 daşladım 15 temmuza kadar 70 e inmek istiyorum bügün 84 geldim son 4 gündür 400, 300 gr veriyorum galiba mucize bekliyorum gerçi bu bile mucizeya 1 haftada seyire geçince daha az verirsem diye on gün yapayım dedim ama biraz sıkıldımda biraz sebze yemek istiyorum sen seyirde günluk ne kadar veriyodun kilom daha duraklamadıda ondan da çekini yorum

günaydın. çok hastayım... ve bu sabah inanılmaz bir kalp acısıyla uyandım. bağırdım neredeyse kalp krizi geçiricem hastaneye gidicem diye çanta hazırladım. o derece.

Çokk geçmiş olsun Tylolhot sana ne yapacak ki tatlım? Hemen doktora görün, çabucak iyileş, diyeti de bir kaç gün düşünme

geçmiş olsun canım....

boşver bozup bozmayacağını sağlığından da önemli değil :KK50: ne yapman gerekiyorsa yap cnım

Çokk geçmiş olsun Tylolhot sana ne yapacak ki tatlım? Hemen doktora görün, çabucak iyileş, diyeti de bir kaç gün düşünme

teşekkürler..tylolhot gribime en iyi gelen şeylerden biri.. inanılmaz rahatlıyorum onu içinde. ama şekerli gibi bişiy ya ondan merak ettim..

geçmiş olsun canım....

boşver bozup bozmayacağını sağlığından da önemli değil :KK50: ne yapman gerekiyorsa yap cnım

teşekkür ederim sağlığımdan önemli değil tabiki ama bu kadar emek vermişken bozmadan da iyileşmenin bir yolu varsa onu bulmak isterim :)

Son düzenleme:
kepek ispanyadan geldi ben gaziantepteyim.

kaynamakta olan yarım lt suya 4 adet lahana yapragı çok parçalamadan (dogramadan) at agzı kapalı olarak 3 dk kaynat 3dk tamamlanınca yarım demet maydonazu saplarıyla birlikte(20_25adet) atıp 2 dk kaynat agzı kapalı olarak toplam 5 dk tamamlanıncaocagın altını kapatıp (agzı kapalı olarak) ılımasını bekle ılıdıktan sonra suyunu süz kaşık yardımıyla lahana ve maydonaza bastırarak suyunu bırakmasını sagla cam kapa aldıgın suyu istersen üçe bolup yemeklerden önce yada ikiye bölup sabah akşam içebilirsin aç karnına içersen çok daha etkili olur aç karnına içmek istemiyorsan ögünlerdenen erken 2 saat sonra içebilirsin her içimden önce 2 yemek kasıgı taze sıkılmış limon suyu ekle (buna dikkat et unutma)limon suyu içerken eklencek bu kür günluk hazırlancak kürü 7 gün uygula 3 gün ara ver toplam 21gun aralar 21 güne dahil degil bu kürüyılda yılda iki üç kez uygulayabilirsin (takıldıgın bir yer olursa sor)

canım ben 1.74 üm olmam gerekeni 60 çıkardı.aramızda 9 cm var 3 kilo fark var hedefte.o zaman ben başımı taşlara vurayım:KK53:

ya işte aynen dediğim gibi oluyor..sen hedef kilonu 58 girmişsin o yüzden ona yakın şeyler çıkartıyor..eğer sen olmak istediğin kiloyu 65,daha önce olduğun en az kiloyu 63 yazsaydın sana da 64 çıkarırdı örneğin..ben bu gibi kombinasyonları çok denedim o sitede de ordan biliyorum:KK34:

sabah kahvaltısında 2 yumurta haşlayıp üzerine yoğurt döktüm.peyniri sıcak suya koyup yağından tuzundan arındırdım

öğlen soğanlı kıyma kavurdum yedim.

ikindi süt içtim.

akşam yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi planlıyorum

nasıl sizce???

gayet uygun bir dukan menüsü...

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de hazırlıklarımı tamamladım, bugün yarın başlayacağım bakalım Dukan'a. Hadi hayırlısı:KK9:

kaynamakta olan yarım lt suya 4 adet lahana yapragı çok parçalamadan (dogramadan) at agzı kapalı olarak 3 dk kaynat 3dk tamamlanınca yarım demet maydonazu saplarıyla birlikte(20_25adet) atıp 2 dk kaynat agzı kapalı olarak toplam 5 dk tamamlanıncaocagın altını kapatıp (agzı kapalı olarak) ılımasını bekle ılıdıktan sonra suyunu süz kaşık yardımıyla lahana ve maydonaza bastırarak suyunu bırakmasını sagla cam kapa aldıgın suyu istersen üçe bolup yemeklerden önce yada ikiye bölup sabah akşam içebilirsin aç karnına içersen çok daha etkili olur aç karnına içmek istemiyorsan ögünlerdenen erken 2 saat sonra içebilirsin her içimden önce 2 yemek kasıgı taze sıkılmış limon suyu ekle (buna dikkat et unutma)limon suyu içerken eklencek bu kür günluk hazırlancak kürü 7 gün uygula 3 gün ara ver toplam 21gun aralar 21 güne dahil degil bu kürüyılda yılda iki üç kez uygulayabilirsin (takıldıgın bir yer olursa sor)

kışın 1 hafta felan uygulamıştım bunu ama devamını getiremedim..ben haşşladığım lahanaları da atmıyordum nefis salatalar oluyor:KK56: içine biber felan doğrayıp, ya da yoğurtlu da tüketebilirsin:KK61:

gunaydın kızlar sındırım sıstemındekı rahatsızlıgım yuzunden guclendırmeye benzer az ekmek tukettıgım meyve tuketmedıgım bır seyır yapıyorum tabı 5gundur hergun sebzede yıyorum cunku sadece katı seyler yememem lazım. ama 200 gr daha vermısım 64.00 olmusum bunada sevındım. guclendırmedekı arkadaslar sebze yemeklerınıze azıcıkta olsa yag eklıyormusunuz benım eklemem gerekıyor da. azıcık yag guclendırmeyı etkıledımı sızde. benım rejım tuhaf bır hal aldı yarı guclendırme yarı seyır neyse en azından bu hastalıgım boyunca kılo almayayımda. ah ınsallah bır de verırım 62 yı gormeyı cok ıstıyorum belkı o bıle yetecek

geçmiş olsun kahverengi tylolhot ın kalbe iyi geleceğini zannetmiyorum o soğuk algınlığı için ama ileri derecede üşütmüşsen göğsüne de vuruyo ağrı yine de ihmal etme bi doktora git

gerçekten kurallarına uygun yaparsan 70 e inemesen bile çok yol katedebilirsin 15 temmuz a kadar her bünye farkılı tepki vermekle birlikte ben sebze günlerinde çok artışlar görmedim tartımda ya aynıydı kilo yada durgunluk olmuşsa ciddi inişler olmuştu düşüş yaşadığım zaman çok oldu ama ilk 1 ay hiç kaçamak yapma vücudun diyete iyice alışsın alıştığı zaman diyelimki kaçamak falan yaptın diyetin seyrini bozmadan devam edince tekradan inişe geçiyorsun bende böyle oldu seyire geçtiğinde 1+1 yaparsan zaten 1 er gün arayla yine atak yapmış gibi olacaksın bana kalırsa 10 gün çok fazla risk almamak lazım derim

bu arada umutsuz düşünme bu diyette mucizeler oluyor gerçekten bakarsın 70 in altına bile inersin :) daha önce yazmıştım eşim ilk ay 9 kilo vermişti ben 9 kiloyu nerdeyse 2 ayda verdim :) ben ilk 5 kilomu verdiğimde bile çok incelmiştim insanlar yeter çok iyisin diyordu kıyafetlerim falan epey farketmişti özellikle göbek bel çevrem çok kiloluydu direk oralar gitmişti

günaydın 88.800 daşladım 15 temmuza kadar 70 e inmek istiyorum bügün 84 geldim son 4 gündür 400, 300 gr veriyorum galiba mucize bekliyorum gerçi bu bile mucizeya 1 haftada seyire geçince daha az verirsem diye on gün yapayım dedim ama biraz sıkıldımda biraz sebze yemek istiyorum sen seyirde günluk ne kadar veriyodun kilom daha duraklamadıda ondan da çekini yorum

X