Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.

Arkadaşlar dün gayet dukan var tüm yazılarımda cidden var ben küsmedim gayet geyik yApıyordum ama haddimi bilerek içinde dukan var dün dünde kaldı gelelim bugüne bu arada lahmacunlar Fındıktı.lahmacun yazdım konuyu saptırdım ay içim şişti.fındık kadar lahmacun için söz işittim 7fındık ya olurmu yapılır mı-kızlar ben zayıflıyorum ona göre dukan diyetiyle biline.öptüm sizi

Ben zaten senin şaka yaptığını düşünmüştüm. Ama;

Ben üstüme almıyorum dünkü uyarıyı burada neler konuşuluyor neler benimde bilmiş tavırlar canımı sıkıyor aylardır giriyorum konuşuyorum konuşmuyorum bir sürü arkadaşım var kimse bilmiş tavırlarla canımı sıkmasın mesajı yazan arkadaşa kapak olsun

Bunu görünce herhalde ciddiymiş dedim.. Bir de yazıp sonra bir daha görünmeyince.. Ayrıca benin sana "Zeynep küstün mü? Biz cevap veriyoruz" falan gibi yazdığım yazıdan dolayı bana konu dışı konu dışı konuşmayın denmiş. "Altında bir de fabrikaya gidiyorum yarın iyi akşamlar falan yazıyordu" bu mudur yani dedim ben de. Saçma geldi.. İyi akşamlar bile demeyeceksek dedim.. Demek zeynep'den kaynaklı sorun dedim.. He sen de şikayet etmiş olabilirsin tamam.. Ama haksız buldum sadece. Çünkü cevap vermiştik.

Senden değilse de, bu söylediklerim sana değil o zaman.. Haksızlık yapan birileri var ama, bu kesin..

harikasın Dukan gardaşım İpekciimmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

Dukanıma ağrılar girdi yeminlennn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sen uydurursun onu bi DUKAN kalıbına :KK51::KK51::KK51::KK51:
olmassa 2 kaşık kepekle karıştır , mikrodalgada 4 dakika pişirr :KK42::KK42::KK42::KK42:

]

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Seçmiş içlerinden birinii
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Şİmdi gözlerini bağlayacağımmm
Herkesi sıradan geçireceksin,
Kim kitabı okumuş kim okumamış görmeden elleyerek söyleyeceksin
Aliye başlamış yoklamaya,
Bu okumuş bu okumamış, bu okumuş bu okumamış....
Kaizen dely olmuş tabi.
Ordan alakasız birini tutmuş foruma getirmiş. Bunu kesin bilemez demiş.,
Aliye başlamışş yoklamaya
Bu değil , bu değil. BU BİZİM BLOG dan değil.....

:)

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.

fıkranın aslından güzel olmuş :KK1:

bak ben demiştim fındıktır diyeee.

Zeynep seni anlayamıyorumm. Bir psikologa ihtiyacım var sanırım. Ay sen ne iş yapıyordunn :)

Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.

Zeynep hanım İpek arkadaşımın yazdığı cevap yukarıda , sana psikologa git demiyor zaten , kendinin ihtiyacı olduğunu söylüyor , lütfen durduk yere polemik çıkarmayın , kapansın artık bu konu ....

herkese selamlaaar. geçmişi okumaktan poocalarımı yakıyodum az daha ama en keyifli geçmiş okumamdı vallahi bugünkü :KK9:
omre mi ömre mi tam emin değilim isminden ama o pocadan yaptım üstüne de light kaşar rendeledim pek tatlı oldu tipleri:13:
yediğim o bi dilim pasta yüzünden 74lü bişlerde geziyorum, nerdeyse bi hafta oldu. yemeyeydim keşke of:KK43:
cumaya kadar şehir dışında olucam ben, nete girerim muhtemelen ama giremeyedebilirim yani. omreyi de yanımda götürmek için yaptım zaten:KK8:
eve dönünce hiç kaçamaksız ve hatta belki sınırlı izinlisiz devam etmem lazım dukana, şu kilo seyrini hızlandıriim biraz:KK8:

Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.
Dukan diyetini de sürekli duyunca bunu denemeye karar verdim...

Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)
Bana yardım edebilecek kimse varmıııııııııııııııı

hoşgeldin :) herkesi söylediği üzre kitabı edinip okuduktan sonra sorduğun sorular cevapsız kalmaz emin ol :)

Günaydın kızçeler :KK16: güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor :KK50:

Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz :KK4::KK4::KK4: dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun :KK1::KK1:

Bu değil :KK45:

Bu da değil :KK45: :KK1::KK1::KK1:

Bu da değil :KK45: :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bunların hiç biri değil :KK45::KK45::KK45:

Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"

günüm süper başladı sayenizde :KK8::KK8::KK8::KK8: ay Allah hepinizi güldürsün inşallah :KK55:

Günaydın kızlar,

Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zaten :p Yok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!
hippo.gif

Amin denir buna :KK8::KK9:

Günaydın kızlar :KK71:

Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa :KK19:

Dün akşam kaçamağım var :KK43: anneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa :KK31:

Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...

Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük :KK14:

geçmiş olsun çok çok, çabuk iyileşin de şekerli şekerli içmek zorunda kalmayın şurubu inşallah:KK6:

bugün ki kahvaltı 2 yumurta süt ve 1 kaşık yulaf kepeği çıptım sonra da kırmızı biber jülyen doğradım hahfif sote sonra karımşımı döktüm omlet yaptım doğru mu =))()

atakta sebze yasak:KK20:
kitap siparişi verip kitabı bekleyemeyen arkadaşlar kitabınız gelene kadar her zaman yediğinizden daha az yiyerek motivasyon sağlayın kendinize bence, kitap gelince atağı okuyup başlarsınız hemen, başarılar :KK34:

Selam geleceğin çıtır hatunlarıııı :KK16::KK16:
Kütüphanedeki çalışmama devam etmem gerekiyor, o yüzden hemenciiiikkkk kahvaltıda müsli yediğimi yazayım. yanıma bir tane yoğurt ve 1 tane dukan muffin aldım (ve böylece günlük yulaf kepek hakkımı doldurdum). akşama o güzelll brokoli çorba tarifesini yapacağım...yarın da protein günlerim başlıyor yine. bu aralar yine suyumu ihmal ettiğim için, ona da ceza uygulamaya düşünüyorum. 2litre içmem gerektiğinden 2liradan düşeceğim. yani hiç su içmediğimde 2TL ceza, 1.5 litre içtiğimde içmediğim 0.5litre için 50kuruş ceza falan. kütüphaneye su şişesi sokmak yasak olduğundan, kalkıp dolaba gidip su içip gelmek biraz zahmetli oluyor:KK30:

mantıklı bi uygulama ama ben bunu kendime su için uygulasam kesin iflas ederim :KK9::KK9:

tatlım baban nasıl oldu ???
enginar cıxxx:KK19: ben de çok seviyorum ama onun yasak olduğunu hatırlıyorum,zaten çok az yasak olan sebzeden biriydi:KK50:

cok iyi kuzucummmm evde masallahi var:KK16::KK16::KK16::KK16:

enginari su sebepten sordum hani yag yakici özelligi var diye okumustum ansiklopedi de ama madem yasak bir bildigi vardir dukan amcamin:KK42:

Arkadaşlar ben dün hepinizin ne kadar iradeli olduğundan algılarınızdaki seçicilikten saçma menülere cevap vermediğinizden bahsettim zaten hepinizin çok iyi kilo verdiğini dukan yapmasaydınız benim gibi olabileceğinizi vurguladım bana la yazacak yada akıl sağlığım ile ilgili yorum yapacağınız bir durum yok benim ifadelerim kırıcı deil zaten kimseyle atışmak için deil motive olmak için buradayız ben nerdeyse 1senedir bu foruma giriyorum yazarken yanlış anlaşılır tabi ama bu kadarına pes.neyse herşey hayırlıdır inş.bunları duymam gerekiyormuş duymuşum.

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.

Kihkihkihhhkihh :KK1::KK1::KK9:

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.

muhahahahahahahah. ama neden ben neden ben :)))))))))))

1 ayda 7 kilo.. çok iyi tebrikler.. :nazar: darısı başıma :KK34: hatta başımıza

Maşallaaahhh!! Tütütüüt Püüüüü!!! :KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9:

sağolun bebişlerimm , hepiniz benimm yafrularımsınızz :KK16::KK16::KK16:

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.

Allahhımm sana geliyooommm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Kardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye

Arkadaşlar ben dün hepinizin ne kadar iradeli olduğundan algılarınızdaki seçicilikten saçma menülere cevap vermediğinizden bahsettim zaten hepinizin çok iyi kilo verdiğini dukan yapmasaydınız benim gibi olabileceğinizi vurguladım bana la yazacak yada akıl sağlığım ile ilgili yorum yapacağınız bir durum yok benim ifadelerim kırıcı deil zaten kimseyle atışmak için deil motive olmak için buradayız ben nerdeyse 1senedir bu foruma giriyorum yazarken yanlış anlaşılır tabi ama bu kadarına pes.neyse herşey hayırlıdır inş.bunları duymam gerekiyormuş duymuşum.

Ama sen de yanlış anlamışsın. Çünkü öyle geyiğine konuşuyoruz.. Meselaa cümle içinde kullaniyim ben "Dukanımı bozdum ya laaa!" gibi gibi.. Öylesine yani. Tabi yazarken kaba olabiliyor, ama aslında sevimli bir dille söyleniyor. Sen de gülücük falan filan koymayınca yazdıklarına, seninkileri de dalgasına yazdığın anlaşılmadı yani. Ondan.. Neyse artık..

Kardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye
Hahah :KK70: Ya öyle desene yaa :KK70: :KK9: Bi anlaşamadık.. Allahım ben de sana geliyorum!! Bugün baya gelen var :KK1::KK1: Amanın kötü şaka :KK9::KK9: Ama bence komik hahahha :KK9::KK9:

kızlar şu gereksiz muhabetten ciddi anlamda sıkıldım ve gerçekten yavaştan sinirlenmeye başlıyorum,baharı hatırlattı durum bana:KK47: müsadenizle ben azcık ara vereyim ,işime gücüme döneyim malum HasDukancılarla buluşmak üzere İstanbul'a gelmem gerekiyor :KK52: Ancak randevu hızım tahminimden yavaş ilerliyor.Biraz pervaneleri takayım,hırsımı işten çıkarayım iyisi mi:KK9:

çıktım çıkmaz mıyım zaten bol gerilimli bir nöbet geçirdim (sistem yoktu da) ama çok şükür yine iyiydi
sıfır uyku , arkaya geçip koltukta oturmak yatmak gibi bir eylem bile yapmadım
sabahta gittim dukan dışı çiğ börek (şi börek ) yedim kaçamağın dibine vurdum kaç tane yediğimi yazmıyım benim çiğ börekler fındık değildi çünkü :))
1.5 2 saat uyudum fenerbahçe -karşıyaka basket maçına gittim (yendik elbette)
hiç oturmadım kısaca henüz tartıda bir artı yok hatta 2 gündür dışarı çıkmadığım düşünülürse iyi durumdayım sanki
dukan arkadaşlarım ben ettim siz etmeyin dukan yaparken çiğ börek yemeyin :))))

bak ben sana sadece varyant dedim,sen kendini deşifre ettin:KK53:
ben ne yediğini söylememiştim ve bence sen de kaç tane yediğini söyleme ama var ya fena canım çekti hee:KK56:

cok iyi kuzucummmm evde masallahi var:KK16::KK16::KK16::KK16:

enginari su sebepten sordum hani yag yakici özelligi var diye okumustum ansiklopedi de ama madem yasak bir bildigi vardir dukan amcamin:KK42:

cnm ben bi araştırmaya çalışıcam kitabın hangi köşesindeydi netde okudum hatırlamıyorum ama kendim de enginarı çok sevdiğimden üzülmüştüm yasak olmasına,patates gibi demekki o da:KK53:
babacığına çok sevindim kuzum,Allah bir daha göstermesin:KK16:

Sen kendime (bana , şahsıma , ipeğe ) yaptığım espriyi bile anlayamadın mııı
Kesinlikle kapasite meselesi çok haklısın.
Bak tavsiyeyi sana yapıp yapmadığımı bile anlayamamışsın.
Herkesin yerini biliyor olması çok güzell

Dukanı yanlış yapıyor olman ve kendince doğru olamanı savunman senin kararın. Burda seni uyarmadaki amacımız yeni gelen ve gelecek arkadaşlara yanlış bilgi vermemek.
İnternet bilgi kirliliği deposu.
Sadece buna müdahale etmeye çalışıyoruz.
Ama en güzeli sen ve senin gibileri ciddiye alıp cevap vermemek

Geçen gün trafikte eski sevgilimi gördüm. Durdum yol verdim. 2. keree....
Anlayana...

X