- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o ondan mı olmuuşş :S E bu uyaranlar peki görmüyolar mı ben anlamıyorum.. dilimde tüy bitti kıza cevap vericem diye.. Hem bana da uyarı gelen yazımda (Yazar gibi hissettim bir an kendimi ahahauhau ) Zeynep cevap veriyoruz ya. Küstün mü yoksa? Kovulmak pahasına cevap yazıyoruz falan yazmışım yani.. İşten kovulmak pahasına tabi o. Onu mu yanluş anladılar ki.. O yazımla uyarmışlar.. Ben anlamadım bacıımm.. Eğer o şikayet ettiyse valla günahımıza girmişler.. Haksızlık yanii.. Zaten adalet sistemi her yerde süper çalışıyor.. 1900 küsür gün de bizim dava sürer..
Kız ben senin o mesajı görmedim yaa Dely bile yiyemez mi hahah Küscem amaa Yerim beeenn dermişimm hihiihih hahah Yalnız 7+7 olayı süper olmuş yaa Ayşe tatile çıktı.. Dukanla
Bakcam şimdi öğlen ne var acep Haber veririm :)))
Sen de sen dee :)) ama zaman gülme zamanı değil, diyet zamanıı Güleceksen çık dışarda gül Neye gülüyorsunuz söyleyin de biz de gülelim
Amin canımcıımm :)) Seni deee
wOWWWW vay başıma taşşşş derdi ananem olsaydı ALLAH RAHMET EYLESİN.
Kuzu sen dünkü muhabbeti gördün değilmi??
Hatunun teki 7 lahmacun yemişş
Sonrada bana neden yorum yapıp motive etmiyorsunuz diye kızmış.
Halbuki yazmıştıkk
Hatta ben o kadar lahmacunu dely bile yiyemez demeiştim ama alınmış çıtır çekirge yorumsuzluğumuzaa.
Sonra da herkese uyarı gelmiş.
Masal da burda bitmişş.
Pamuk prensen dukanla atakta 4 kilo vermiş.
Seyirde de 1 + 1 cüce yemiş en proteinli olanlardan başlamış...
Ayyy 7 ye çok var. Zaten dukan 7 + 7 de yapın demiyor. 1 + 1 yapın diyorr. Yoksa çok sıkılırsınız diyorr. Okumadınmı ya sen kitabıııı
Dely bende dağıldım inan şimdii. Komik şey seniii.
Patron fabrikaya git diyor. Kaizen gitme diyorsa gitmeyeceksin vardır bir bildiği. Belki o gün protein li yemek yok oradaa. Karışma ablanın işinee... (Kaizen erkek çıkarmışş)
:)
hoho ne dmk hersey dukan için yok cnm benimde sen gibi içime sinmedi,o yüzden görüşmedim bidaha sadece 1 kere Dukan kahve dışında kız bu arada dün banada uyarı senin dukan çıtırı sordum die geldi haa hep sen yaktın beni medesam
kızlar genel istek ve tepki üzerine dukansal aktivitelerimi yazıyorum
sabah 1 yumurta kocamandı çift sarılı sarısının yarısını attım kibrit kutusu kadar tulumla yedim
öğlen 1 büyük yumurta sarısız 1 kase süzme yoğurt 3 4 kibrit kutusu kadar keçi peyniri
aralarda bol bol nescafe ve çay (nescafe kupalarımın 3 parmak kadarı normal süt)
akşama yağsız kıyma kavurup yoğurtla yeme planım var
ha diyeceksiniz ki bu peynir ve yoğurt yağlı evet farkındayım ama onları değiştiremiyorum
midem almıyor loru
nasıl sizce kızlar :))
Günaydn Minnoslarimmmmm
anca bakabilidmmmm bir stres bir stres....sancilarim azaldi ama birsey sorucam yaa ben neden +1,8kg gördüm reglin ikinci gününde herkes - görür ben + cok ters insanim vesselam buarada kitabim evde enginar serbest mi?????
yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam
ben de yiyorum peynir. yani yağ oranına dikkat etmiyorum. hiç de etkilemiyor. sütaşın süzme peynirinden bile yiyorum. arada tulum , köy peyniri....
annem kendi yaptığı peynirden yollamış bana. yumurtaya katıp pişiriyorum. baya da eriyor içinde. kahvaltı da favorim o
ama daha labne denemedim. labneyi ekmeğe sürüp yimek lazım..
hyr aliyem ya tulum,kaşar ye ne dmk,kötü örnek oluosun :) loru tuketemıosan bence light beyaz peynir dene cunku ligth labnenın yag oranı cok yuksek light olmasına agmen.ama dersenki bunların beni duraklatmasına razıyım,o zmn sorun yok.
ayyy sahiii yaaa bugün ben de ilk tepkiyi aldım.. enişte var bizim hem benim dükkan komşum.. gözle görülür fark var zayıflıyorsun diyor çok mutlu oldum bennn
yerdm evet. ama sürülebilir peynirleri yemesen daha iyi.:))) tulum ye, kaşar ye onlara tamam
Günaydn Minnoslarimmmmm
anca bakabilidmmmm bir stres bir stres....sancilarim azaldi ama birsey sorucam yaa ben neden +1,8kg gördüm reglin ikinci gününde herkes - görür ben + cok ters insanim vesselam buarada kitabim evde enginar serbest mi?????
Arkadaşlar dün gayet dukan var tüm yazılarımda cidden var ben küsmedim gayet geyik yApıyordum ama haddimi bilerek içinde dukan var dün dünde kaldı gelelim bugüne bu arada lahmacunlar Fındıktı.lahmacun yazdım konuyu saptırdım ay içim şişti.fındık kadar lahmacun için söz işittim 7fındık ya olurmu yapılır mı-kızlar ben zayıflıyorum ona göre dukan diyetiyle biline.öptüm sizi
Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı
oyyy kızlarr var yaaa Allaaaammm nasıl güldüm ya nasıl güldüm valla kk'yı bilmem de en sonunda işten kovulacağım sizin yüzünüzden heeeee bu kadar kahkahkah çalışılan bir iş de yoktur,gören de işimden acaip memnunun falan sanacak
ben tahmin etmiştim bu işin altından o çekirgenin çıkacağını da cidden dün kıza yazdığım yorumu hatırlıyorum resmen kafamı allak bullak etti ve sırra kadem bastı kayboldu
o kadar şeyi yemiş ondan sonra da yok sizin suratınıza bakmam yok veremeyin de o kiloları görün falan yazdı abboliiii :96:
tövbe yarrabbiii bacım biz zaten vermişiz ki kiloları sen hala ne diyon la diyecektim de yok kayboldu gitti,hey allam yaa
hadi yaaa ondan mı uyarı almışsın hahahahaha sorma bacım ne merak ediyon sen benim özel hayatımı
len ben de şimdi sana sordum ama ben dukan oğuzu diye sorduğum için sorun teşkil etmiyor sanırım,sen de adabı bileydin ya kuzu dukan çıtırı desen olacakmış
beni de dely yaktı iyi mi
tek suçum maillerine bak arkadaşım callen ile ilgili resimler yollamıştık demekti,bunu son derece dukan ahlakına aykırı bulmuşlar
afiyet olsun şeker bu menü iyiymiş de sen pazar günü varyanta çıktın mı onu de hele
HAYIR BANAAAAA (herkesten bu sesi duyar gibiyimmm)
Dieti bozmuyorsun
protein yiyorsunn
1 artı 1 yapıyorsunn
suyu ihmal etmiyorsunnnnn
Kimsede sana yok yazmafalan dadiyemez ayrıcaa biber sürerimm ağzına onun benn
Biber S gün lerinde serbest
diğr günler de baharat olarak serbest
acı diete iyi gelirrr
bak yine bağladım dukanaaa
Günaydın kızçeler güzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor
Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuz dukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu da değil
Bu da değil
Bunların hiç biri değil
Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"
Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım
Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop
Ahhh yılların favori fıkrası bu benim kafamda. Dukana uygun değil ama :)
günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba ) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize (bu konuya uygun oldu artk sanırsam) dün benim burya ilk üye oldugumda,üye oldugum baska bi dukan sitesi daha wardı.orya baktım biraz eskilere korumada kilo aldıklarını fln iddia etmişler.ama biraz sayfaları inceleyince bu kişilerin güçlendirmeye geçip,ucu kacırıp tekrar seyire,tekrar ataga vs donduklerını yanı kısaca dıyetın ewrelerını karman corman yaparak vucutlarının dengesini şaşırttıkları görülüor.we kilo almalarıda cok dogal cunku koruma dmk bence,eski hayatımızdakı gibi yeme duzenine dönmek deil.hergun manti börek çörek yersen sonucta vücut bu robot deil elbette alacak.bence korumadada bikaç gün fazla kaçırdıysak,diğer 1-2 gun kontrol etmeliyizki birbirini dengelesin.ben bundan sonra sanırım korumadada güçlendirme ikinci ewre gibi gidicem.çünkü ipin ucunu kacırdın mı yeniden motive olmak cok zor oluor.hem güçlendirme ikinci ewre gayet iyide,haftada 2 ödül,2 nişasta,,ee hergun ekmek peynir hakkıda war daha ne olsun..bu kdr emek wermişken eski yeme duzenime dönüp,eski kiloma dönmek istemiorum.
dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu"
hoho,,delisiniz ya
geçmiş olsunn..sağlık bu mecbur içeçceksin.
sen yap bi dene güsel olursa bizde yaparız kobay sensin
ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydn Minnoslarimmmmm
Arkadaşlar dün gayet dukan var tüm yazılarımda cidden var ben küsmedim gayet geyik yApıyordum ama haddimi bilerek içinde dukan var dün dünde kaldı gelelim bugüne bu arada lahmacunlar Fındıktı.lahmacun yazdım konuyu saptırdım ay içim şişti.fındık kadar lahmacun için söz işittim 7fındık ya olurmu yapılır mı-kızlar ben zayıflıyorum ona göre dukan diyetiyle biline.öptüm sizi
Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı
Dün yoktun tabi sen.. Ohh!!! Hihihiben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben varımm.. dukan dışı dişlerle ilgili konuşuyorum reklam yapıyorum diye uyarı almışımdır demiştim ( daha önce aldım da çünkü) ama dukan dışı saymamışlar sanırsam yok bişey şükür :)
dukanınıza sağlık kızlar :)
Ben de almadım, ben de almadım ben mi şikayet ettim ki sizi yoksa, bana niye gelmedi uyarı bak kendi mi suçlu hissettim :26: ama olamaz, ben şikayet etmiş olamam şikayet et butonunu daha bu sabah farkettim, ben de onu şehir efsanesi sanıyordum
Yemeyeydin iyiydi.. Ama arada olur öyle parmak ucu kadarları saymıyoruzvee sonunda geçmiş biter..
kusura bakmayın hanımlar geç kaldım bu sabah eşim rahatsızdı biraz o yüzden geç çıktım evden..
dün kaçamak yaptım :18: parmağımın ucu kadarcık - o kadarcık da olsa ekmek ekmektir gerçi de- ekmek ve incecik bir dilim parmak uzunluğunda light olmayan kaşar yedimm
Kız bunlar şizofren mi hihihi Şaka hee Kızmaa :)) Çok komik anlatmışsın ama :))hayırlısı olsun diyet yapcm diyeo kadar kasılırmı canım
slm bayanlar hepinize düper dukan günler (dukaniçi oldumu ne ) yine zorla kahvaltı yaptım öldüm bittim yiyene kadarmidem küçüldümü ne
birde şu anne muhabbetine gelince benimki aferin kızım devam et sakın bırakma bak ne güzel kilo veriyosun diyo ama yiyemedğim börek çörekler için üzülüyor o ayrı :) eşimde bir bırak artık çok verdin diyo birde aynen devam süper gidiyorsun diyor bir ağzıma bişiler sokuşturmaya çalışıyo bir önümden tabak almaya çalışıyo bu ne yaman çelişki çözemedim :)
İpeeekkk!! Koğuş arkadaşım oalcaksın vesselam İnşallah aynı koğuşa düşersek tabi hihihoLight labne hiç almadım ama o da olur. Ben kendim yapıyorum hatta activa ile falan değil. Sevmiyorum ben o tarz fabrikasyon şeyleri. Normal yoğurt gibi mayalıyorum ama için 1 kaşık süt tozu koyuyorum.
Nerde bu mesajın DUKAN la alakalı kısmı. Benmi göremedim yoksa :)
Aldın gitti kızımm.
Balon patladı. Dukan amca ne der kitaptaaa, balonu patlatmayacaksın.
Yoksa sen kitabı okumadınmı :)
mrb,
bende dukana başlayanlardanım...öncesinde de yapıp 8 kg ver,ip 4 ayda 3ünü geri aldım :)))
şimd tekrardan başladım ve 2. günüm atakta. benide aranıza alırsanız sevininirm :)))
bu arada aşağıda çıkan kg çizelgesini nasıl yapıosunuz bi türlü bulamadım ((
Boşver bacımi konuş sen.. Ben takip ediyom seni.. Güzel yazıyon
Yemeyeydin iyiydi.. Ama arada olur öyle parmak ucu kadarları saymıyoruz
hyr aliyem ya tulum,kaşar ye ne dmk,kötü örnek oluosun :) loru tuketemıosan bence light beyaz peynir dene cunku ligth labnenın yag oranı cok yuksek light olmasına agmen.ama dersenki bunların beni duraklatmasına razıyım,o zmn sorun yok.
kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , I Dukan amcam ))